Само за хора с BDSM лайфстайл - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Само за хора с BDSM лайфстайл
преди: 8 месеца, 25 дни, прочетена 3169 пъти
Здравейте, наистина искам съвети от хора, които са запознати и имат опит в БДСМ динамиката. Аз съм подчинена, още от първата ми връзка го знам, но след приключването ѝ, тъй като не намерих доминант някак потиснах тази моя страна. Запознах се с мъж, на които дадох шанс и така и не му признах 8г., до съвсем скоро. Просто вече не издържах да лъжа себе си и него. Преди него, имах полиаморни връзки така че съм и полиаморна. Преди около седмица му признах всичко, че съм. подчиненена, че. съм полиаморна, че имам онлайн Доминант с който си правим БДСМ сесии. Той прие всичко видимо добре, следващите няколко дни се срина психически само. лежеше и плачеше. След това се отърси и каза, че няма против да си пиша с онлайн Доминант, но не може да приеме да се виждаме и да правим секс. Каза, че иска да се запознае с БДСМ динамиката и да ми бъде доминант, но аз виждам и го познавам вече 8г и знам, че той не е доминант. Тази вечер решихме да играем и аз поех инициативата. Попитах го аз или той иска да доминира и той каза, че иска аз да доминирам. Влязох в роля, облякох си костюм, но тъй като нямам никакъв опит като доминант импровизирах. Не ми хареса изобщо, но на него му достави удоволствие, вържах го под напрежение не му позволих да свършва известено време, въпреки че ме молеше и накрая му позволих. Каза, че се чувства страхотно, но може в бъдеще като навлезе в нещата да се опита да ми доминира. Аз знам, че няма шанс да ми доминира, защото повече от видимо е че той е подчинен. Той е супер привързан към мен и е готов да опита да го направи само за да съхрани връзката ми, но знам че няма да му достави удоволствие, тъй като днес аз направих същото. Много съм объркана. Опитвам се да съхраня връзката ни, заради детето ни, но определено това ме. натоварва много. За сега се справям с онлайн сесии и нямам нужда да търся навън доминант, но не знам до кога ще се контролирам. Изгубя ли контрола върху себе си, това ще е края на връзката ни. И отново се чувствам ужасно, искам просто да нямам контрол над нещата попринцип, да съм доминирана 24/7, защото ми е твърде натоварващо цял живот контрола за всичко да е върху мен. Моля само за съвети ат хора които имат опит и живеят по този начин, визирам БДСМ. Останалите няма да го разберете, не се и опитвайте.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 25 дни
hash: 27af298216
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Не съм ти чела поста-за да НЕ се травмирам. Но в заглавието ти има грешка и тя е-ФАКТА, че ония, които правят такъв секс НЕ са хора, а чудовища с промити мозъци!

 
  ...
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: d26d806f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Голямата сложнотия! Като не се чувстваш добре, не стоиш в дадената връзка.
Като ти напишат 20 "посветени" какво те правят, как това ще реши твоя проблем, че нещо не схващам.
Хетеросексуална жена.

 
  ...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: c9a5e8ea75
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   ЯВНО тук боя няма да помогне! Освен добър психиатър, редовен прием на хапчета и една мотика друг лек няма

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 1b2d5c7118
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Това от твоя страна е ужасно, ти си го лъгала през цялото време, задоволявайки женското си желание, а той, добрият човек, дори ти е простил, вместо да те зареже. Не можеш да се контролираш, имаш слаба психика, говори с него за отворена връзка, остави го да си намери друга и т. н.

 
  ...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 26fc9e0adb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   От Авторката до 1. Не може да ме засегнете с пошлите си виждания и глупав коментар. Написала съм само за хора, които живеят по този начин, за да могат да вникнат и дадат адекватен съвет. А вие живейте си в ограничения от вашия плитък мозък свят и не се опитвайте да навлизате в неща далеч от вашият умствен капацитет - очевидно е доста малък. БДСМ е цяла психология, а не нещата които сте гледали в порнографията, като ученик. Не мисля точно пред Вас да се обяснявам, но искрено ме разсмяхте поне : D

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 81386f73a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Не разбирам само защо после квичите като някой доминантен ви обработи с ножчето...

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: f24c4c1e31
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   5, не се обиждай, а вземи мерки и посети психиатър.

 
  ...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 27af298216
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   От н. 1 до авторката-писала си в коментар н. 5, че садо-мазото било цяла психология-СЕРИОЗНО? !
Това НЕ е психология, а отчаян призив за посещение при поне няколко много добри Психиатри. И н. 7 - ти е казал същото!

 
  ...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: c009be83ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не нападайте жената на нея й харесва да бъде слугиня и да изпълнява, така е възпитана да не може да носи отговорност, от дете е командвана за всичко, не й е дадено право на избор да избере дори вкуса на сладоледа който ще й купят. От властни родители се възпитават такова поколение, като не даваш на детето да избира и яде шамари. то се превръща в това.
Направила е голяма грешка като е залъгвала 8 години нормален мъж че ще създадат нормално семейство, но тази жена въобще не й пука за партньирите й, тя е имала само полиаморни връзки преди тази, и е свикнала не само на БДСМ, което вие бихте нарекли физически тормоз, но е свикнала и да не й пука да бъде една от няколкото жени на доминантен мъж, там в такава връзка липсва това чувство което вие наричате "моя партньор" и го защитавате да не бъде доближен или погледнат от друг еротично, без значение мъж или жена.

Към авторката остави детето при мъжа си и замини надалеч да си търсиш господар, и без това ако детето е при теб ще трябва да носиш отговорност да контролираш действията му до като стане пълнолетно, а на теб няма да ти хареса.
Лошото е че гоподарите и те не са много привързани към подчинените си, а има много възможности за млади подчинени и вероятността авторке да си останеш сама е голяма. От тук вече зависи само от теб кое ти е по важно, от какво повече те е страх от липсата на хубав секс или от самотата

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 8a90e1f186
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Как този мъж ви доминира, че е повече от вашия мъж?

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 0e015d728d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Грешиш с последното си изречение - аз не съм БДСМ, но разбирам историята донякъде и бих искала да я разбера още по-дълбоко :-) Всъщност тя доста ме развълнува и ме накара да се замисля.

За да е в мир със себе си, човек трябва да бъде свободен да бъде такъв какъвто е наистина, но и да бъде видян и приет.

Всъщност в закостеняло общество като нашето има немалко ЛГБТ хора, които са излъгали някой от срещуположния пол, че са хетеро, създали са деца и след това се сблъскват със същия проблем. Аз познавам такива и затова ми е близка и твоята история.

От днешна гледна точка изглежда като грешка, че не си казала на мъжа си, че си подчинена, но е хубаво, че истината е излязла наяве. Сега това е незаобиколим факт, с който трябва да се справите по един или друг начин.

Вие винаги ще сте близко свързани заради общото ви дете и това сигурно ще бъде мотивиращ фактор за вас. Смелите и емоционално интелигентни хора могат да намерят решение на всеки проблем, но може да не е лесно и да минат години. Вкл. гледах документално видео за историята на мъж, който след 20 г. брак решава да си смени пола и жена му приема това и остават заедно. Така че всичко е възможно.

В случая сякаш трябва да помислите какви могат да бъдат вашите лични взаимоотношения, имайки предвид какви са вашите същности, т. е. двама подчинени. Ако се приемете такива, каквито сте, бихте могли да се редувате да играете ролята на доминант и дори с времето да ви хареса, най-малкото заради невероятната любов и близост между вас, която е преодоляла такова голямо препятствие. (Аз напр. харесвам да ме доминират нежно, но само мъж, с когото се обичаме и сме много, много близки. Спала съм с много доминантен и сръчен опитен мъж, когото обожавах, но той не ме обичаше, просто за него бях поредното момиче и изобщо не ми хареса с него. ) Може да си намерите общ доминант, който да ви доминира заедно по едно и също време. Може да си дадете свобода извън брака, напр. ти да търсиш своя доминант навън, но да правиш и "нормален секс" с мъжа си както досега. Може пък ти да превъзмогнеш сексуалните си нужди и да прецениш, че те пречат на живота ти (нещо като да спреш глутена, ако се разболееш от Хашимото).

Това, което не знам за БДСМ е наистина до каква степен това желание за доминант/подчинен дава своя отпечатък в други сфери на живота, напр. какво значи да си родител и как човек поема отговорност за децата си. За всичко това съвсем сериозно може да ви помогне психолог, ако и двамата искате да положите месеци и години усилия за себеопознаване и развитие като двойка и личности.

Последният елемент във вашата история е детето, за което е по-добре да живее с двама щастливи, но разделени родители, отколкото да са заедно, но да не могат да се понасят.

Ако с мъжа ти се обичате и сте се разбирали и уважавали досега, ми се струва, че има смисъл да се опитате да се приемете и да намерите път напред. Ако обаче нямате вътрешна сила, мога само да ти пожелая късмет в търсене на нов мъж, защото далеч не е сигурно, че дори да е доминантен и да сте супер в леглото, ще си пасвате като семейство. Мъжа ти сигурно много по-лесно ще си намери нова жена.

Ж36

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 0e015d728d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   До номер 6: човек, недей да бъркаш нещата - може да не разбираш БДСМ и да мислиш, че тия хора са куку, но той се случва по взаимно съгласие. Партньорите дори имат неутрална кодова дума, напр. пеперуда или транзистор, която се изрича, ако нещата отидат твърде далеч за единия партньор, и другият е длъжен да спре ВЕДНАГА. В БДСМ обикновено има силно доверие.

Това с ножчето е НЕЖЕЛАНО НАСИЛИЕ, което един човек упражнява над друг против волята му. То се наказва от закона.

Схващаш ли?

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 01b09beaa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Някаква, която е с промит мозък и обича да я трерират като парцал, отделно е спала с 200 човека ни обяснвва как ние сме с плитък мозък и сме ограничени. Жалко за мъжа ти, загубила си 8 години на човека, за да си начешаш егото и да имаш дете

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 81386f73a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   12, моля ти се само не ми давай пример с "транзистор", че ми се повръща до къде т. нар. "евроатлантически ценности" докараха инженерите в държавата. Иначе, от къде знаеш, че примерно той просто не е избързал и са пропуснали да уточнят кодова дума? И кое по-точно се наказва от закона - открадната кокошка или случайно изритано куче, защото за баш престъпления като гледам са на пиедестал? :)
Да ви имам простотиите...

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 9310f6677e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Колко сте закостеняли обаче... първо жената търси някакъв съвет, а не критика, тя не пита дали и харесва и какво бихте я посъветвали, тя вече знае какво и харесва и и носи истинска наслада. Много е важно в живота да успееш да стигнеш до този момент, защото много хора просто си мислят, че секса им е хубав или отношенията им като цяло. Аз я разбирам, защото съм в същата ситуация, с приятелката ми, тя не одобрява моите желания и не ги споделя, аз също харесвам бдсм. Мога да споделя с авторката някои неща, които ми помогнаха на мен, но на лично съобщение, ако иска нека ми пише на мейл оленки на латиница и абв бг

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 5abb09cdaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   До авторката: В подобна ситуация съм- Мъж на 42 съм и имах дългогодишни БДСМ връзки с различни жени, в които бях доминиращ. Срещнах сегашната си съпруга, която ме плени със създаване на много семеен уют, но в секса нещата са повече от зле, не иска и да чуе за това да бъде подчинена, не си пада по нищо нестандартно. Животът в къщи е перфектно нареден, но... нестандартният секс и игрите около него ми липсват до такава степен, че започнах да не мога да свършвам по време на обикновения секс с нея. Години наред вече се опитвам да я "разчупя", но тя просто не иска. Отказах се, но все по-често си мисля да си намеря подчинена, с която да се отдам на това, което ме възбужда. Същото си мисля, че ще стане и с теб, твоят човек няма да се промени и рано или късно ще си намерим с теб други партньори, такива каквито ни възбуждат.

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 28c4b5b231
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   На мен пък ми харесва жените да ме доминират и някак си на подсъзнателно ниво съм с такива възприятия като видя жена. И аз мисля за БДСМ като видя някоя мадама и си представям как ме подчинява и контролира. Не знам до каква степен този начин на мислене е нормален но е факт. За съжаление не мога да сполуча на жена мислейки по тоя начин... Как да се отприща с това мислене?

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 28c4b5b231
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Дори ми харесва и да ме унижава жената и по този начин тя изглежда още по- секси и стилна в моите очи!

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: b8a8661c68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторке в подобна ситуация съм и аз, харесвам по нестандартни неща в секса, някой елементи на БДСМ и на някой фетиши, но сегашната ми партньорка не проявява интерес към тях и това ми липсва, понякога трудно свършвам без нещо подобно. С предишни партньорки съм правил всичко това което харесвам и чувството е било невероятн, но задължително трябва партньора да го иска иначе не се получава

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: df4985efb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   От Авторката: Благодаря на всички за коментарите. Не смятам да отделям повече от нужното към критиците. Само ще кажа, че липсата на информираност е доста лошо нещо, което говори зле за вас, особено когато говорите за нещо което не разбирате. Към съветващите ме да отида на психолог-Благодаря но съм завършила магистърска степен в тази специалност. Както и имам още 2 магистратури и 3 бакалавърски степени. Говоря 4ри езика и Български, член съм на Mensa(някои едва ли сте чували, за тази организация) и имам IQ 141, когато бях на 18 беше 150. Прочела съм над 1000 книги за последните 8 години и имам както може да се досетите доста повече познания от голям процент от Вас. Точно поради горе изложените факти сте нищо повече от смешни в моите очи. Както и очаквах, а в голяма степен моите очаквания се оправдават, няма достатъчно вещи в темата, която засегнах и не получих съвети от хора, които живеят в тази динамика.

Ще си позволя да отговоря само до номер 10.
Как онлайн мъж, може да ме доминира, повече от моят мъж в реалният живот ли? Ами просто е. Когато този онлайн мъж е доминант и знае как да въздейства психологически върху мен. Впредвид интелигентентността ми, броят на хората които наистина го могат е доста малък, бих заключила. Моят мъж не е доминант. Доминантността не се изразява в груб секс и обидни думи, много повече от това е. Но няма да влизам в полемики и обясния, тъй като просто няма да го разберете. Времето ми е ценен ресурс и не смятам да отделям повече от него за Вас.

Бъдете здрави, учете и се образовайте! Бъдете толерантни и не съдете, нещо което не разбирате, само защото моделите на поведение, които сте възприели и обществените норми Ви го налагат! Различните хора не ви пречат, те не взаимодействат по никакъв начин с Вас, точно обратното Вие се опитвате да взаимодействате с тях, налагайки вашата гледна точка, като единствена и правилна, което е доста грешно и токсично за вашата самооценка и крехка и нестабилна психика!

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: 675c84a39c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Като член на Mensa както казваш, че си, най- лесно именно сред други там можеш да намериш каквото търсиш, авторке.
А като психолог, би трябвало и да знаеш защо именно сред над средно интелигентните...

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 16 дни
hash: 1b2d5c7118
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Авторе, дори да искаш да си най-интелигентната жена на планината, нямаш ли морал в себе си, ти си на половина дявол. Съдбата си е ваша, вие сами я създавате и я изплащате, както казват индийските посветени, дръжте мислите си, действията, точни като струни, за да не съжалявате после.

Каквото е в живота, същото се повтаря и в литературата. Накъдето и да се обърнеш, попадаш на неизкоренимата простотия на човечеството, която е вездесъща и замърсява всичко като мухите. Заради нея се умножават и лошите книги, заради нея имаме такава изобилна реколта от литературни плевели, задушаващи доброто зърно. Такива книги крадат парите и вниманието на публиката, а те трябва да се пазят само за подбрани творби.

Лошите книги не просто са безполезни, но те със сигурност нанасят вреда. Девет десети от днешната литература се издават с една-едничка цел: да измъкнат някой и друг талер от джоба на доверчивата публика. Отново заради това авторите, издателите и печатарите нарочно правят книгите по-дебели. Още по-вредна, нагла и безсъвестна е лъжата на драскачите, които взимат по грош за всеки ред от своите небивалици. Те развалят вкуса на читателите и зачеркват с кръст истинското просвещение.

За да се противопоставите на тази вреда, отвиквайте да четете такива книги. Казано иначе, не четете неща, които отклоняват общественото внимание или вдигат пушилка. Не четете издания, чиято първа година ще бъде и последна.

Между другото, няма как да не уточним, че който пише за глупаци, винаги ще намери широк кръг от читатели. А човек би трябвало да използва краткото си, скъпернически отпуснато съществуване за това, да се запознава с първокласните майстори на всички времена и народи, с щедро надарените творци, които се издигат като кула над многобройните слаби писатели. Само такива извисени писатели могат да образоват и поучават.

Лошите книги, които четеш, винаги са много. Добрите книги, които не успяваш да дочетеш, винаги са малко. Лошите книги са нравствена отрова, която притъпява ума.

Тълпата упорито не чете най-добрите книги на всички времена, а чете най-новите произведения на съвременната литература и заради това днешните драскачи се въртят в тесния кръг на едни и същи повтарящи се идеи, повтарят едно и също, а векът ни не се измъква от собствената си мръсотия. — Шопенхауер

 
  ...
преди: 8 месеца, 16 дни
hash: e7b6465305
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Toва, че си умен и квалифициран не означава, че не си боклук

- 463

 
  ...
преди: 8 месеца, 16 дни
hash: 79acf190d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   До авторката.
Много е трудно да се намери жена, като теб в днешни дни.
Жена ми или бившата ми жена вече ме изхвърли директно през вратата "не мога да приема това" Ами добре, прав ти път. Всичко е въпрос на приемане и любов.... Хора преди нас са го казали "прави любов, а не война" Любовта не е само секс, но в България няма кой да ни разбере.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 16 дни
hash: a1ef884496
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Дрън, дрън та пляс. Познавам много жени, които са спуквани и направо помилани от бой всеки ден и на тях не им трябва нито образование, нито квалифицираност за това. Само отиди в една циганска махала сама посреднощ чисто гола, и ще видиш едно BDSM с лопати, сопи, мотики, вили, коси, та ще ти приседне и повече никога няма и да си помислиш за такава простотия, ако изобщо оживееш след това!!!

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 15 дни
hash: 1b2d5c7118
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Подкрепям те, прави това, което смяташ за добре с живота си. Ще ми простите, че ви критикувах в мислите си, в коментарите по-долу.

Случаен секс търсиш ли?

М31

 
  ...
преди: 8 месеца, 14 дни
hash: b87c0027f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Доколкото рабирам, мъжът ти е ванила или ботъм/подчинен. Сексуално не сте съвместими. Ти компенсираш с виртуална доминация. Ако ти е достатъчна, както казваш, можете да продължите така. Тъкмо, вече сте без тайни между теб и мъжа ти. Той вероятно те обича и държи на теб, следователно настоящата ситуация е донякъде приемлива за него.

За в бъдеще, ако не можеш само с виртуална доминация:
1. Ако мъжът ти до тогава превъзмогне шока и осъзнае, че не може да ти бъде домниращ, би могъл да приеме евентуална твоя реална връзка с доминиращ. Това, при условие, че не вижда заплаха за вашите отношения. Т. е. имаш шанс да съчетаеш всичко, но е нужно време и ясно обсъждане на нужди, граници и т. н. Получава се полиаморна връзка. Труден баланс.

2. Разделяте се с мъжа ти, като се опитваш да запазиш приятелски отношения, и си търсиш истински доминант.

Бих коментирал, че си подценила нуждите си от BDSM, когато си решила, че ванила връзка ще ти бъде достатъчна. Очевидно, всяко възможно развитие на ситуацията ще доведе до компримиси и драми. Неизбежно е.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 13 дни
hash: efb5e9a1f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Не разбирам защо нападат авторката като става въпрос за доброволни неща. Чак и сравнения с домашното насилие, чак и чудовище била... Ако няма насилие и никой не се чувства унижен, какво срамно има? Тя не рекламира този начин на живот, търси съвет.

Единствената ми критика е, че с години се е крила от мъжа си. И аз бих била разочарова да науча, че уж най-близкият ми човек има тайни и харесва нещо друго, което аз не съм и не мога да бъда.

Аз пък харесвам като цяло по-кротки, покорни и разбрани мъже и винаги съм бягала от доминанти, та не разбирам жените, които си търсят такива. Самата аз съм доминант като характер и ми е трудно да търпя друг такъв наоколо. А цял живот някакви мъже се опитват да ми казват какво да правя, какво да променям в себе си и прочие. Мъжът на авторката ми изглежда мъж-мечта и ще е тъжно да го загуби. Но явно ще е по-добре раздяла като партньори и само да си гледат детето.

 
  ...
преди: 8 месеца, 13 дни
hash: 5d1996e63d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Аватарке
В подобна ситоация сън аз харесвам BDSM харесвам някои извратени неща и униженията. От тях се възбуждам. Съпругата ми не си пада по тези неща. Мъж на 45 год. Размяната на ролите ще ми хареса.

 
  ...
преди: 8 месеца, 6 дни
hash: dfe771d58c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Н 27, BDSM не е за Ганьовци, баце!
За вас е "яко кютек" че даже ще е доволна и ще си помисли, че съм бил мъж, ще ми сипе после ракийцата и ще наместя шкембака на дивана. Аман от ганьовци с два неврона и те в кома.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: db80c1db18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Според мен ти липсва силен мъж до теб по принцип. Ако искаш него да превърнеш в доминантна личност е нужно услие и окуражаване. И нещо друго в едни такъва отношения обикновено подчинения слага границите и всъщност ръководи повече нещата...

 
  ...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: cd9f30928b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Авторке ще ти споделя за какво си фантазирам и какво споделих на партньорката ми но както каза тя се срамува да го направи, та фантазирам си конкретна случка от порното но да е с моята партньорка - тя е чисто гола, сяда на стол с лице към облегалката а аз я завързвам така че дупето да е половината извън стола, сливата и да е на показ, след това с помощта на вибратор я докарвам до множество оргазми, на края на сесията без да вкарвам вибратора-само го натискам силно в сливата и тя не издържа и пикае от възбуда, всичко това става докато тя е обездвижена на въпросния стол... незнам това дали попада в представите ти за БДСМ

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker