Новата ми приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Новата ми приятелка
преди: 8 месеца, 8 дни, прочетена 2356 пъти
Здравейте, от известно време се виждам с една дама. Много красива, спокойна, интелигентна и възпитана на 23. Разбираме се, нямаме проблеми, не ме напряга. Работихме за малко заедно. После тя напусна. И след време започнахме да се виждаме. Приятна ми е нейната компания, но дотам. До миналата година бях безумно влюбен в една истинска жена 7 години по-голяма от мен. Тя е омъжена и съответно ме отхвърли. Аз съм на 35. Не деля хората на млади и стари, красиви и грозни, бедни и богати и т. н. Просто споделям факти. Не знам какво да правя и как да я забравя. В нея виждах всичко. С нея се чувствах на едно ниво, исках всичко да имаме заедно. Възбужда ме дори с поглед от снимка. Каза, че ме уважава и харесва като човек и толкова. Затова се захванах със сегашната ми приятелка. За да продължа напред. Но не се получава. А след приятелката ми мъжете се обръщат, но тя е свикнала и не се впечатлява. Има очи само за мен. Не искам да я лъжа, че я обичам. Тя очаква нещо повече от срещи, радва се, че не съм настоятелен като другите. Дори не знам с какво я привлякох. Не съм много богат. Тя работи, не е златотърсачка. Самостоятелна млада жена. Само че страст от моя страна няма. Някой бил ли е в подобно ситуация?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 8 дни
hash: c17447b1cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Виждам някакви тревожни сигнали в теб. Като че ли идеализираш всяка която ти хареса, тая била невероятна, другата била уникална, не знам си какви глупости. Хвани слез на земята и асимилирай реалната ситуация, не да се правиш на маймуна.

 
  ...
преди: 8 месеца, 8 дни
hash: 5563d14f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Дъртата те привлича, защото не ти е вързала и ти си се фиксирал там. Ако ти беше вързала, на втората седмица щеше да почнеш да виждаш недостаъците и и да спреш да я идеализираш. Новата ти е в кърпа вързана и не предизвиква интерес у теб. Отделно виждам жилка на едипов комплекс у теб. На тая красивата като и кипне и те натири и после си намериш нова, но по-грозна пък ще искаш сегашната си, а няма да ти е интересна следващата. Ама такава човешката природа, все на другия жена му е по-хубава, тревата му е по-зелена, а нашето уж и то хубаво, ама все нещо ни човърка и не ни е тамън.

 
  ...
преди: 8 месеца, 7 дни
hash: bbef3b1d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ох поредният, който не ви да жената до себе си като майка на децата му и жената, с която да гради брак и семейство, но ще забравя друга с нея и ще й губи времето.
Като няма страст, приключи отношенията и си я потърси другите. Е заблуждава мо ичето, още повече, ако е читава.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 7 дни
hash: dc75a166df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Само не разбирам имал ли си връзка с омъжената жена или не?
Ако си имал, то идеализираш жена без морал, която никой разумен мъж не би пожелал за съпруга, защото както кръшка на настоящия си съпруг, така би кръшкала и на него самия. Тогава си в ролята на отхвърления, който се чуди как да приеме, че е бил сдъвкан и изплют.
От друга страна мъж, който има за любовница омъжена жена, е също с толкова нисък морал, колкото нейния.
Ако ли пък, никога не си имал отношения с тази омъжена жена, а само си бил влюбен и въздишаш още по нея, то страдаш от мания и имаш психическо заболяване - обсесивно-компулсивно разстройство или биполярно разстройство и се нуждаеш от добър психотерапевт.

Случвало се е трудно да преживявам дълга връзка, но никога не съм започвала връзка с мъж, без да изпитвам силно привличане към него.

 
  ...
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: 1c7de4f078
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Излез от фантазиите. Реалността е друга.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 4 дни
hash: 581ded6e1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря на всички за отговорите! Само мога да кажа, че нито идеализирам, нито фантазирам. Особено за обвързаната жена. Познавам я от много време и то добре. Зная недостатъците й, но те не ми пречат. Не сме имали нищо повече от взаимна симпатия. А за новата ми много хора могат да мечтаят, но тя е с мен. Има страхотни качества, които са в пъти над недостатъците й, но не мога да се влюбя в нея. Просто споделих това, че ми е трудно да превъзмогна първата. Какви психоаналитици станаха всички. Май ни е по-добре, когато четем критики и оплаквания. Аз не говоря лошо за жени, особено ако сме имали нещо. Новата ми ме определя като джентълмен и поне се старая да е така.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: cba84b0a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   А според мене старата е по- красива и секси от младата, затова те привлича и по- добра в леглото. Ти се чувстваш с новата все едно си с нея по задължение, защото искаш по- готина от нея, а по готина не можеш да си хванеш.

 
  ...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: f95ea11d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Мъж на 35 ли си или хлапак на 15? Стегни се малко.
Колкото и да не вярваш, това е мания.
А иначе изобщо не е задължително да си влюбен в една жена, защото е хубава.
Бен Афлек за много жени е мъж-мечта. Да, с хубава външност, но за мен е отблъскващ като излъчване.

 
  ...
преди: 7 месеца, 24 дни
hash: de3eb35435
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Една жена на 40 въобще пък ще ти разкаже играта в леглото:) Гледай си интересите и избирай...

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 24 дни
hash: 1ebfd35359
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Един съвет от мен. Хващай мацката здраво и създайте семейство. Забрави веднъж завинаги семейната жена по простата причина, че Ти нямаш бъдеще с нея! Колкото по бързо го проумееш толкова по добре за теб. Разликата между вас не е малка но е добре, че тя е по малка от теб. Това ще го проумееш като станеш на 50г. Това е моя съвет и мисля, че е добър. А защо го давам.... ами преживял съм го. Успех ти желая.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker