Не мога да спра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да спра
преди: 8 месеца, 1 ден, прочетена 2653 пъти
Здравейте Предварително се извинявам, ако не е това мястото за моята история/въпрос и някой се почувства засегнат от думите ми
Аз съм жена на 30 години, семейна, с едно дете. Водя нормален сексуален живот (до колкото позволяват ежедневните ангажименти и работа), но понякога си позволявам и да се самозадоволявам (рядко, но няма да се впускам в обяснения). При мен нещата се получават много лесно. . . само си потърквам краката, мисля си за нещо хубаво и така. . . (няма да навлизам в подробности).

Веднъж реших да проверя колко поредни оргазъма (клиторни, никакво проникване, дори не се събличам) мога да изпитам и започнах да броя. . . Сега, може да ви шокирам или да си помислите, че се шегувам, но говоря самата истина. . . станаха 87. Да, 87! От 30 нататък имах чувството, че сами започват и не можех да се контролирам. . . отидох да се изкъпя, за да свърши всичко, но като излязох от банята, одисеята продължи. . накрая просто си лежах и се гърчех. Даже по едно време започнах да се задъхвам и да усещам сърцебиене и се притесних. Постепенно ставаха по-леки и накрая заспах.

Искам да попитам, случвало ли се е на някой нещо подобно? Не беше инцидентен случай. . . . още няколко пъти след това се получи. Мислех си, че имам някакъв здравословен проблем, ходих на гинеколог, но нищо ми няма. Търсила съм в нета и пак нищо. . .

И преди да завалят злобни коментари, искам категорично да заявя, че не съм нимфоманка и ми се е случвало да имам много дълги периоди без сексуален контакт и нямам никакъв проблем. . . дори не изпитвам нужда да правя секс. . Та има ли ми нещо според вас? (синтезирано в едно изречение

Предварително благодаря и дано не съм досадила с глупостите си. Наясно съм, че хората тук споделят реални проблеми, но за мен това е загадка и дори малко се притеснявам, та затова пиша.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 1d4d68b1f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Чела съм за такъв случай. Но за жената беше реален проблем защото се случваше неволно, нетърсено, на всяко място, по всяко време. Не можеше да води нормален живот, работа, соц. среда.
Потърси инфо на английски.

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: d8d1ec5339
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   За тая работа не се ходи при гинеколог, а при ендокринолог. И друго, приемаш ли някакви лекарства?

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: e8895aea8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Според мене "някой" (дух) има власт над тази точка на мозъка ти и това няма нищо общо с това, че се докосваш просто така изглежда, но и без да се докосваш може да ти се случи си горно този дух е искал да ти каже че може да те погребе със собствените ти желания. Аз съм М на 43 според мен не е добре да не можеш да контролиращ желанията си с волята си, няма да ти казвам какво означава това но не трябва да се движиш от чувства защотото утре ще кажеш влюбена съм... И не можеш да си затвориш краката други ден ще кажеш всички ви мразя и ще започнеш да ги обиаш на ред... Нямаш свят дух(воля)

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 1aee992eb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Кажи на мъжа ти да те пуска из квартала сама.

 
  ...
преди: 8 месеца, 21 часа
hash: 266b8c65e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Абсурдно ми звучи. Не мога да го повярвам.
Жена съм, много лесно се възбуждам от субекта на желанията ми, но ми трябват около 30 минути време, за да свърша, за повторен поне 15 мин.
Водя редовен полов живот / 5-7 дни в седмицата/ и никак не ми липсва желание.
За проблем като твоя чувам за първи път. Мисля, че може да започне да ти пречи, освен ако не ни будалкаш.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 21 часа
hash: 9f027e90d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Колко време отнемат 87 оргазма?

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 17 часа
hash: d31f666a68
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Очаквам по-сериозни коментари, не ми се случва неволно.
(Авторка)

 
  ...
преди: 8 месеца, 6 часа
hash: 31b31ee0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Съпругът ти много ще се изкефи, ако го направиш пред него

 
  ...
преди: 8 месеца, 6 часа
hash: 9c805a6004
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   На мен ми звучи като благословия и да няма никакъв проблем, ако се научиш да го контролираш. Това със задъхването и сърцебиенето си е нормално - всички получаваме при оргазъм и то при един-единствен, така че не виждам нищо притеснително.

Знам, че има жени, които могат да свършат само при кръстосване на краката. Явно си от тях. Сещам се, че като ни го обясняваше госпожата по биология и всички момчета започнаха да ни гледат и питаха - значи всяка от тях в момента може да го прави? И госпожата се усмихна и каза - о, не. За огромно съжаление, много малко жени го могат.

В общи линии, не се притеснявай, не виждам нищо лошо. Разбира се, трябва да се научиш да го контролираш. Сещам се, че с приятелките ми се "учихме" как да свършваме по време на секс. Аз им разказах, че мен ме научи първото ми гадже - правеше ми орална и като видеше, че съм на върха и спираше оралната и проникваше. И един път свършиш ли по време на секс - вече знаеш как да го правиш и става много по-лесно. Мисля, че твоята ситуация ще е аналогична - трябва да се научиш, това е нещо ново за теб.

Ж30

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 3 часа
hash: d94d98b8dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Сексът е занимание за двама. Да кажем в повечето случаи... И при всички положения се съобразяваме с партньорът. Но понякога ни се иска и нещо само за нас. Не мисля, че имате кой знае колко сериозен проблем. Сама казвате, че нямате много време за подобни изпълнения. Затова предполагам, че не Ви се случва всеки ден. А и във Вашият случай, трябва доста време насаме:) Женският оргазъм е доста сериозно цялостно натоварване за организма. След 87 си е цял маратон. Интересно е, как всичко е продължило и след банята. Възбудата не спадна ли под душа... Но ако сте добре със здравето и сърцето и контролирате да не влияе на семейството и живота като цяло, повод за притеснение няма.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 29 дни
hash: 653bafeacb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Случи се нещо подобно с приятелката ми. Правехме секс в колата и като се започна……Отначало се кефехме и двамата, но по едно време на нея и писна, а оргазмите си продължаваха. След това май се уплаши малко, защото “това” не спираше вече над пет минути. Накрая ме изрита от злоба ли, от страх ли, аз се развиках силно и всичко приключи. След това един час приятелката ми беше като труп. Никога след това не се е случвало. Но като започне да свършва, аз се дръпвам и нищо не правя. Защото когато се случи това нещо, аз тогава си го извадих и продължих да я стимулирам орално по клитора.

 
  ...
преди: 7 месеца, 29 дни
hash: d101c24f72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   13, страх ли ви е да се приближите пак до това усещане... Авторката май е по-смела.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: ad4c99a075
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Авторката,
няма нищо притеснително. Аз стигам до два пъти повече от теб. Първият път ми се случи със съпругът ми. Бяхме на едно гости в наши роднини. Компанията беше доста голяма. Весело, забавно, флиртове и в един момент усетих луда нужда от секс. Казах на моя, че искам, с идеята да изчезнем. Но той просто ме привлече и почна да ме гали, целувките му ме влудяваха, беше ме срам, неудобно от другите, но той не спираше. Изведнъж каза, че ще ми направи кунилингус. Околните го чуха и можете да си представите, какво настана. Някой му каза, че само се перчи. На него толкова му трябваше. Просто ме сложи на коленете си, навири ми краката на раменете си и ме зализа. Първо изпаднах в транс, загубих ума и дума, но възбудата и удоволствието ми растяха толкова бързо, че в един момент взех да му се нагласям. Вече не ми пукаше от присъствуващите. За моя изненада нямаше ѝ минута, вълната така ме заля, пищях като на... Оргазмът ми бе уникален, разтресох се, тръпнех и чувах собственият си глас на n-та октава. Такова нещо не бях преживявала преди. След оргазъма съм припаднала и около 2-3 минути бях в безсъзнание. Възстановявайки се усещах само желание за още и казах: - искам още, не ме оставяй. Стана нещо ужасно. Верижни оргазми, няма спиране. Развиках му се, че искам да е в мен. Моята откачалка не се посвени и се сещате. Под викове и вербални стимули ме побърка. Почнах да си броя оргазмите. Изненадата за мен и него беше 47 оргазми(без да броим предните) за около час и половина в присъствието на толкова много свидетели. Не можех да спра. Наложи се да ми удари няколко шамара, нещо което никога не бе правил. Но това помогна за малко, качи ме в колата и след половин час бяхме вкъщи. През това време крещях и се заканвах да го убия. Още в колата бях гола и от вратата го емнах. Успяваше до някое време да ме следва, но накрая заспа в мен. Разкарах го и продължих сама. Нямаше спиране, накрая се уплаших, че ще получа инфаркт. Все пак успях с помоща на страха, да се спра. Успяла съм да заспя. Но се събудих с мисълта за секс. Бях сама, той заминал по работа. Почнах да мастурбирам. Броях ги като дете топчетата си. Минах цифрата 47, нямах умора, но при всеки оргазъм се тресях като при земетресение. Така стигнах 90. Викам си- край, спирам. Но не мога, казвам добре и този, след него и този, после добре да станат 100 и край. В 3 след обяд бях на 140. Не знам какво е станало, ми се губи спомен, заспала съм. Късно вечерта се прибра съпругът ми, усетих ръцете му по мен и всичко започна от ново.
Два дни след това си дадох сметка, че нещо не е на ред. Отидох при сексолог, срещнах се и невролог, някакъв специалист по тези неща. Но едно и също, пробудил се бе "дяволът" в мен. Често явление при жените и то на средна възраст. Все пак се успокоих, убедиха ме, че не е болестно, само да внимавам в присъствието на други хора.
И така, подкарах си я и до ден днешен, повече от 16 години не съм спряла. Правя го и в присъствието на близки. Не се смущавам. Но усетя ли, че настъпва автостимулация, веднага спирам. Научих се да се владея.
Така, че не се притеснявай, просто се опитай да се научиш, да се владееш. Т. е. да спреш, когато решиш.
Ан

 
  ...
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: d31f666a68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   След банята възбудата не стихна, точно обратното усили се.
(Авторка)

 
  ...
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: f7510b3fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   14, не зависи от мен. Явно много хубаво не е на хубаво. Приятелката ми щеше да припадне и се уплаши. Аз нищо не мога да кажа, защото моят оргазъм като мъж трае части от секундата. Мога само благородно да завиждам на нежната половина от зовечеството.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: 9cfb0d27ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Хм, това с преброяването на оргазмите е нещо много относително.
От личен опит смея да твърдя, че най-много мога да преброя максимум до четири оргазма, но не винаги ми се получава.
Залеели те оргазмената вълна, и прииждащите на талази оргазми
честичко стигам и до припадък. Просто няма начин една чуствена
зряла жена да си преброи оргазмите. Мисия невъзможна?

 
  ...
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: 31b31ee0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   15, какво наричаш автостимулация? как решаваш кога да спреш и успяваш ли...

 
  ...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: 9cfb0d27ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Твърденията на авторката, че е успяла да си преброи оргазмите които са надхвърлили цифрата, забележете - над 80 са меко казани в сферата на фантазиите?
Така наречената /Малката смърт/ при жените е опустошителна и непредвидима, а факторите обуславящи женският оргазъм са много и от различно естество? Хубаво, допускам известно преброяване на оргазмите при жените и в частност твърденията на авторката при най-лекият женски оргазъм а именно - /Клиторният оргазъм/.
Но явно авторката, не знае или не е изпитала комбинацията и удоволствието от трите вида оргазми - /Клиторен, Вагинален и Анален/ като последният е най-чуствен и силен. Именно това е така наречената - /Малка смърт/, която буквално те поваля и за определено време губиш съзнание и разсъдък.
Хайде авторката да ми обясни, при това положение как да си преброя обзелите ме оргазми?
Случайно авторката да не си е поставила електронен оргазмен брояч или нещо подобно?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker