Гнус ме е да правя свирки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121204)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14360)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Гнус ме е да правя свирки
преди: 7 месеца, 1 ден, прочетена 5231 пъти
Здравейте. На 22 г. съм и имам следния пробелм.
Имам приятел от няколко месеца и всичко е повече от прекрасно, но…винаги има едно “но”. Не искам да правя свирки. Не ми идва отвътре и ако трябва да съм честна - гнус ме е. МНОГО съм гнуслива. Аз съм човек с изключително голяма хигиена и винаги преди секс се подмивам със сода (премахва неприятната миризма), ползвам интимни гелове, лосиони, олиа, дори си взех някакъв спрей с мириз на цветя, специално за тази зона :D и се пръскам постоянно. Ходя на редовни прегледи, правя вагинални душове и всичко винаги ми е 6. Винаги след ходене до тоалетна се подмивам поне с вода, защото гледам да не прекалявам с тея интимни гелове, защото знам, че не е ок и максимум на ден го използвам 1-2 пъти. През целия ми живот съм била с двама и никой от тях не е бил с такава хигиена, като моята, което ме отблъсква и не искам да правя свирки, не ми е приятно, правила съм, но…не ме разбирайте погрешно де, приятеля ми е супер суетен и поддържан мъж, къпе се по няколко пъти на ден, но когато съм му правила свирка винаги ми е биело на спарено. Не че е имало гаден вкус или да мирише, но си ми бие на спарено месо и не ми е приятно, а ми е неудобно да го карам да ходи да се мие винаги преди секс, защото може да си помисли, че му правя намек, че мирише. Обичам да правя секс, искам да правим всичко от А до Я, искам да му доставям удоволствие, но тая моя погнуса не ми позволява да му правя орална любов. Осъзнавам, че до голяма степен проблема е в мен и може би имам някаква мания на тема хигиена и не знам какво да правя, а както казах искам да му доставям възможно най-много удоволствие.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 5 часа
hash: dd1763c345
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Секса не е за гнусливи. Такова понятие стерилна зона няма и тялото винаги оставя телесни нотки от "аромат". По време на самия сеанс тялото диша и живее и е нормално да се появят секрети със специфична миризма.

 
  ...
преди: 7 месеца, 4 часа
hash: e9e9ccf84a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Че то и аз не съм правила свирка на мъжа си, за 38г. брак, нито пък той на мен, там, откъдето пикае и се.. еш.... айде нема нужда, аз излизах н номера, че с тая уста целувам внуците си, а пък сега няма и на кой...

 
  ...
преди: 7 месеца, 1 час
hash: d88b42992a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Няма нищо лошо в това, да го накараш да се измие или да почнете секса от банятя, където да се измиете взаимно.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: 032cf441dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Пръскат се с разни измишльотини, гелове докато не ти дойдат големи проблеми. Вагината е орган който се самопочшства, а за содата без коментар, ако имаш акъл веднага ще спреш да го правиш доказано вредно и нарушавощо естествената бактериална среда. Вагиналните душове с що не са полезни, освен ако няма медицински хроблем. Крива хигиена имаш и вървиш срещу природата. Нормално е преди овален секс той да се измие, няма значение, че преди час или два се е къпал.

 
  ...
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: 488da97f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Аз те рабирам напълно. Мъж съм и държа също много на хигиената и ако жената до мен не е измита хубаво както казваш ти и аз немога да си го причиня. Но за мой късмет имам момиче като мен и нямаме проблеми, защото държим идвамата на хигиената. Ако момчето до теб е против хигиената нормално че не е ок за свирки или секс.. Просто си намери чисто и подържано момче което да те разбере и е за ваше добро в крайна сметка!

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: c14655dd52
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   И двамата имате проблем. За тебе е ясно, че си от онези, които пикаят розова вода и сер*т теменужки. Той пък като се къпе поняколко пъти на ден (което едва ли е верно) защо не вземе поне да се подмие преди секс? Ама иначе бил много поддържан... И не му миришел **я, само биел на спарено. Ти не се държиш като жена, която уважава себе си.
Като нещо не ти харесва не си длъжна да го правиш и няма причина да си мълчиш. Спокойно можеш да му кажеш да се измие преди секс след като сам не се сеща да го направи. Грижиш се много за интимната си хигиена, а пък слагаш немития му --- в устата си? Сакън да не се обиди принца, че миришел. Сами се принизявате пред мъжете, пък после ревете, че ви нямали за нищо.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: e432c3c2df
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   И мен ме е гнус и винаги ме е било. Не знам защо това се счита за нещо нормално и задължително. Не обичам и мен да ме лижат. Само като си помисля, че това са места дето пикаеш и там винаги мирише по-особено ми се повръща. Аз също съм гнуслива и държа на хигиената много. Не знам защо това с тия свирки се е превърнало в норма, от порно ли откъде. Ама с устата с която ядеш... не знам. Ще ми се да имаше повече мъже на които не им харесва това, даже ми се убива всякакво желание за секс като си помисля, че повечето искат свирки. И като си помисля, че преди това са си го завирали в други жени и после чакат да им го лапаш... гнус. Изглежда толкова ни набиват всякакви порнографски истории, че вече тия неща са си станали норма и някой ако не ги харесва и не иска да ги прави го считат за задръстен и смотан. Аз лично не се смятам за задръстена, просто наистина ме е гнус. Не знам какво да те посъветвам, трудно е да намериш мъж на който не му харесва това.

 
  ...
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: 14b339c366
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Много мъка има по този свят

 
  ...
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: 0e49378062
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   И моята приятелка е като теб. От 9 месеца сме заедно, до сега нито един път не ми е лапала. Преживява се някак. Надали бих я оставил заради това...

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: 6fdd6c0489
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Можеш да му сложиш малко сметана на връхчето на главичката да стане като шапка и така да му направиш дудука. По този начин сметаната ще се разпростре из цялата дължина на дедовия (стига да можеш да погълнеш до там, но ако ти е премахнал гаг рефлекса няма да е проблем) и по този ще мирише на хубаво, а и вкусът ще е приятен.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: ad4591c9c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Щом твоята хигиена е на топ ниво, защо не пробвате първо да ти го вкара във вагината. Така след като го извади ще придобие аромат на цветя и рози от теб. Би трябвало да ти хареса и да не те е гнус, защото все пак ще е излязъл от твоята перфектно чиста и приятно ароматизирана *****

 
  ...
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: fb2989861b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Мит, немит гнусно е. Ама аз от самото начало го казвам - свирки от мен не чакай. Който иска да ходи да ги търси другаде

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: 835a9dace4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   ОТ АВТОРКАТА:

До номер 8

Да, възможно е човек да се мие по няколко пъти на ден.
Сутрин и вечер, лятото може да се случва и по-често, виж сега, ти ако не го правиш и миришеш на умрели вълци е твой проблем.
Не съм казвала, че мирише на гадно, а че бие на спарено, което е нормално при положение, че тази зона не се провертрява. Прави разлика между спареноно и гадната миризма преди да говориш, като олигофрен.
Някои хора се досещат преди секс да се подмият, а други - не. Затова и писах тук, за да получа съвет как да подходя деликатно. Абсолютно се изказваш, като Бай Ганьо, как разбра от една тема каква жена съм и че не уважавам себе си, хахахах, знае ли човек, може наистина да с*ра теменужки.

 
  ...
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: ff5ca5118e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Свирките не са задължителни! Ама никак. Не знам кой го въведи това.... И какви са такива хора, които се къпят няколко пъти на ДЕН? Определено нещо не е нормално с тях. Не съм сигурна, дали мъжа трябва да е суетен.... поддържан да, но суетен ми се види гейско. Просто не прави орална, просто е. И друго ще ти кажа, щом се гнусиш от тоя човек, не го обичаш. То, човек докато се изкъпи може да му падне възбудата.... ама хора всякакви.

 
  ...
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: 1ef52300a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Мъж съм и смело мога да кажа че всяка жена се възбужда като я лижа. Повечето дори свършват само от това. Лизах едина жена на 50 , за първи път и беше. Пъшка охка... но ми натиска главата. Понякога когато ебе жената отзад си цапам хуя и мирише, никога не се е изпускала., просто го цапам. Удоволствието от тясното и дупе е по голямо от миризмата. Секса трябва да е разнообразен

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: 558b9e9a9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   тази свръх-хигиена е психически сериозен проблем, който може да избие във физически заболявания. Лекувай си психиката момиче.

 
  ...
преди: 6 месеца, 28 дни
hash: 6fdd6c0489
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   от Номер 12

Номер 8 си каза нещата много точно, но ти май се обиди нещо. От къде знаеш номер 8 на какво мирише? И ти първо каза, че се къпел по няколко пъти на ден (което наистина звучи нереалистично), а след това, че се миел... кое последно? Този човек не работи ли? Кога успява да се къпе по хиляди пъти на ден? Просто му кажи, да се мие преди това щом не ти е приятно и лапай до дъно...

 
  ...
преди: 6 месеца, 28 дни
hash: 835a9dace4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   ОТ АВТОРКАТА

Само българина може да направи пробелм за високата хигиена на някой. :D Свикнали сме сутрин да се къпем, вечер също. Лятото при 40 градуса много ясно, че се случва и през деня, почивните дни, когато сме си вкъщи, какъв е проблема, да стоим потни ли? По принцип не съм длъжна да ви давам такива подробности, но виждам, че ви е доста интересно. И не, номер 8 не ме засегна, а искрено ме разсмя, как разбра, че не уважавам себе си и каква жена съм само защото зададох въпрос в който няма нищо странно.
Наясно съм, че няма как 24/7 да миришем на рози, но лично на мен не ми е ок да ми бие на спарено и затова зададох въпрос тук. Съветвам много знаещите, които явно са обули забавните гащи и се правят на интересни да пробват и те, да видим на какво ще им мирише, може пък да им хареса, знае ли човек.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 28 дни
hash: ed2a0b800b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Жена на 55 г. съм, но въпреки голямата възраст имам малък опит с мъжете - само двама, на които съм правила орален секс. Разликата между тях беше, че единия е мюсюлманин - обрязан. И всъщност необрязания колкото и да се миеше, миризмата никога не изчезваше, а обрязания дори и неизмит, не миришеше. Иначе и аз съм много гнуслива, но правех компромис.
Не казвам, че всички трябва да са обрязани, само споделям наблюденията си.
Нека да няма злобни коментари по повод моето споделяне! Благодаря!

 
  ...
преди: 6 месеца, 27 дни
hash: 15cf6c5f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   За да си сигурна в хигиената му, му предложи да се изкъпете заедно. Там развихри фантазията си, ръцете по цялото му тяло, навсякъде. Това доставя страхотно удоволствие на мъжът. След това си разменете ролите и ела виж какъв кеф става, и пробвай целувайки го да слезнеш надолу по корема му, клекни, целувай го, но още не му го поемай. Увери се, че всичко е чисто, ухаещо, без да му казваш нищо през цялото време. И когато той най малко очаква, а вече е пред свършване, му го целуни, докосни го с устни, ако искаш леко с върхът на езика го докосни и т. н. Бъди уверена, смела и мисли как доставяш удоволствието, колко му е хубаво и ти е приятно да виждаш всичко това.
Запомни: секса е като готвенето, трябва да имаш фантазия.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 27 дни
hash: 03c7b6f1e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Имаш сериозен проблем приятелко и те съветвам да отидеш на психолог

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 27 дни
hash: dd1763c345
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Когато не желаем една "работа" да бъде свършена, намираме хиляди причини. А, дали ти мирише, не можеш да духаш или не понасяш аромата и консистенцията на спермата са "прожлеми" за решаване единствено от теб. Свирката/ минета е сексуална техника по- стара от Християнството.

 
  ...
преди: 6 месеца, 27 дни
hash: 047fe597e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   И жена ми я е гнус от свирките. Иначе ми се натиска да я чукам в задния двор. От това не я е гнус.

 
  ...
преди: 6 месеца, 26 дни
hash: 5d0054c96c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Не бих правил орална любов на жена, която мирише отдолу на рози. Пфуу. Предпочитам естествената миризма на путчица.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 25 дни
hash: f7b93a9b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

31.   Авторке, нищо ти няма, супер си. Жалко, че няма повече жени като теб. Масово българките са лапали толкова много пишки, че не им знаят бройката. Затова мен пък ме е гнус да се целувам. Като знам какво си вкарват в устата повечето жени, как да не ме е гнус? Все едно целувам на половината град пишките.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 24 дни
hash: 351173ad26
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Нормално е, просто хората сме различни, това е

 
  ...
преди: 6 месеца, 23 дни
hash: 6cee308b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

33.   Често да ви кажа не искам да съм с жена дето не прави свирки и повечето мъже сме така

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 23 дни
hash: 7d9c3c98af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   секса по природа е обмен на телесни сокове - слюнка, пот, мъзга, сперма. за това и по природа на много от хората им харесва 'животинския' секс (както във всяко нещо и тук си има изключения).

Няма лошо да не ти допада правенето на свирки или друг обмен, просто бъди искрена към партньора си, а той да прецени какво да прави. Важна е комуникацията.

Единственото притеснително е ползването на сода и твърде многото хигиена - нарушаваш pH и имунитета си.

 
  ...
преди: 6 месеца, 23 дни
hash: d88b42992a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Преди 20 години, когато бях на 20, жените рядко правеха свирки, а за анален секс трябваше да ги увещаваш дълго и настоятелно - само като са в цикъл.
Сега не е така - всички жени с които съм бил последните 10 години (не са много но достатъчно) са ми правили свирки и са искали (или поне са се съгласявали) да правят анален. Просто това вече се счита за нормално и естествено.
Към авторката - за да не се чувстваш зле - потърси си мъж, който не иска свирки - сигурно има и такива.

 
  ...
преди: 6 месеца, 22 дни
hash: 054aae71b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Гаджето ти е много нежно в секса, бих го сложил навсякъде в теб (дупето, устата ти), където те отведе фантазията ти.

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 22 дни
hash: 19374ecdc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

37.   Ако го обичаш истински, няма да те е гнус да му ги правиш. Явно ти е поредният до сега в жинота да му харчиш паричките и после чао.

 
  ...
преди: 6 месеца, 22 дни
hash: 6bb75c4193
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Свирката не е задължителна.

 
  ...
преди: 6 месеца, 21 дни
hash: 18bcd75d67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   До номер 3: Спокойно, друг или друга са му правили вместо теб.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 21 дни
hash: cc4f9218c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Гнус те от съвсем натурални човешки миризми и секрети, а не те е гнус да се мажеш с разни канцерогенни химикали. Освести се малко.

 
  ...
преди: 6 месеца, 21 дни
hash: 29c9874d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   С моя сме се разбрали. Щом ме повтори след секс, с лизане. Аз си знам. Значи иска свирка. И естествено, че я получава. Семеина на 44г

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: 080a6d32f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Казваш, че искаш да правите всичко от А до Я. В такъв случай го направете в банята под душа и ще имаш възможността лично да се погрижиш за хигиената му. Да му сложиш интимен гел и да го опитваш без да се притесняаш за спарено или нещо подобно. И още нещо. Спареното може да идва от топките му или от дупето му :) Измий ги и тях. Позволи му и той да те измие

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: 5289011997
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Щом ти е гнусно да му правиш свирки, ок, не си длъжна. Макар че трябва да си наясно че хубавия секс не е за гнусливи.
Сега, туй дето го правиш със содата и разни парфюми е крайно вредно и ще си докараш много проблеми. За да разбереш защо, трябва да имаш предвид че ph на здравата вагина е между 4 и 4. 5, т. е. киселинна среда. Ph на сода бикарбонат е 9, алкална среда. Когато се изплакваш със сода, се получава химическа реакция и ph на вагината се повишава до 5, дори повече. Т. е, унищожаваш естествената бариера на вагината ти срещу всякакви микроорганизми. Ще си докараш бактериална вагиноза, инфекция в следствие на прекомерно разрастване на патологичните микроорганизми които са част от вагиналната флора. Тези бактерии си ги имаш, не се предават по полов път, тялото ти ги държи под контрол чрез киселинна среда и добър имунитет. В случай на прекомерно разрастване предизвикват много неприятни симптоми: парене, наистина лоша миризма, зачервяване, обилно течение и т. н. Не е нужно да се плачеш със сода, ако взимаш всекидневен душ и след пишкане се миеш с вода и се подсушаваш добре, няма как да миришеш лошо там долу. Интимен душ гел не е задължително да ползваш всекидневно, но ако много държиш, гледай да е хипоалергичен и максимално щадящ. Излишно е да казвам че няма никакъв смисъл да пръскат парфюм долу. Само ще си докараш някоя алергия, да не говорим че лигавицата е много по-пропусклива от кожата и абсорбира цялата химия която и слагаш там. Вагинални душове са абсолютно противопоказани, освен ако нямаш някакво конкретно оплакване и не са ти предписани от лекар

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 29c9874d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Жена. С моя сме се разбрали. Този които има желание започва пръв. И веднага другия му отвръща със същото. Наи бързо свършваме на 69.

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 20d42c92f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Авторът е мъж, не му ли научихте стила вече?

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: d5f6b9e36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Ми недей прави, кой те кара, нас не ни е гнус като ни мрънкате, ама трябва да ви търпим!

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: 054aae71b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Една приятелка ми сподели преди време, че спермата е полезна за нанасяне върху лицето и има други полезни ползи за здравето на кожата. Като мъж си представям жена, която намазва лицето си със сперма след секс или запазва материал за по-късно. Какво ще кажете, има всякакви луди, сега като видя хубава жена с бебешко лице ще имам едно на ум.

 
  ...
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 5cedbea00f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Карай я по-спокойно. Тяло е това, нормално да мирише. При всяко чукане остава по нещо от жената върху мен, лижа, чукам, гълтам ѝ соковете. Особено любими са ми соковете. Като сокчета "Капи". Смело, момиче!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker