Той свършва прекалено бързо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Той свършва прекалено бързо
преди: 7 месеца, 17 дни, прочетена 4308 пъти
Здравейте, виждам се с едно момче на 30 години от две - три седмици. Правили сме секс общо пет пъти досега, като вече сериозно почвам да се притеснявам, че има сексуални проблеми. Непрекъснато свършва бързо и така само ме оставя превъзбудена и още по-незадоволена. Почваме секса и почти веднага казва, че е много възбуден и не може да се сдържи и спира. Така с малко почивки откарваме до 5 минути секс. Това не е нищо на практика, прекалено малко ми е, искам да спя с него, харесвам го много, но не ни се получава. Единствено втория път беше по- продължително.
Искам да уточня, че след първия опит за секс правим и втори след известна почивка, но той пак свършва бързо. Не е нормално за мъж, който не е девствен и е на 30 години да се държи така.
Гледа ме любовно, твърди, че много ме харесвал и това е причината, но почвам да се притеснявам.
Вчера дойде, искаше да гледаме филм и избягваше секса. Опипваше ме от време на време, но нищо. Накрая изгледахме филма, правихме секс няколко минути и си тръгна.
Каква може да е причината за бързото му свършване. Един приятел твърди, че е бисексуален, другият ми казва, че прекаляването с мастурбиране и порно е причината, ама има много мъже дето мастурбират с месеци без да правят секс с жени и нямат сексуални проблеми.
Гледам да не показвам раздразнение и се държа много мило и любовно с него. Той също и сме като влюбени гълъбчета.
Възможно ли е нарочно да свършва бързо с някаква цел? Примерно да ме остави превъзбудена и да го искам още повече. Или да спи с други жени и това да е причината да не иска с мен по - продължително?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 17 дни
hash: cf3146df6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Със сигурност не може да го прави нарочно. Има мъже, които водят редовен полов живот и се приучават да издържат по-дълго, има и такива, които ги огрява рядко и е нормално първите пъти да свършват бързо. Когато влезнете в ритъм има голяма вероятност да издържа по-продължително.

 
  ...
преди: 7 месеца, 17 дни
hash: 1100974f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ако те чука редовно, може да се подобри, но явно няма и желание да те задоволи, защото ако трябва и 3ти-4ти път ще го надърви, но той не го прави. А причините може да са много, няма как да знае някой.

 
  ...
преди: 7 месеца, 17 дни
hash: 4ec744d4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Причините може да са много, когато навлезете в по-сериозния етап от отношенията поговори с него за това, но бъди деликатна. Смятам, че като го опознаеш малко повече и знаеш какъв човек е ще ти е по-лесно и ще знаеш как да подходиш и да разбереш реално каква е причината. И аз имах едно такова гадже, същата история. Накрая той си взе едно спрейче с което си пръскаше пениса преди секс и си правихме секс 30-40 минути, стигали сме и до 1 час. Не съм го карала да си го купува, просто му споменах, че за да свърша и аз ми трябва повече време и той сам взе нещата в свои ръце. В секс шоповете ги продават тези спрейчета, може да погледнеш.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 17 дни
hash: db751c8200
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Питай го как си бие чекии? Ако си ги бие бързо и гледа да свърши и го прави от малък, то просто си го е "заучил" така да свършва. Ще му отнеме към 2 месеца редовен секс и опити за старт/стоп докато се оправи. Ако ли не да отива при д-р Бостанджиев да му изписва антидепресантите и ще се оправи. ГАРАНТИРАМ!!! Не слушай никой друг нито чети др коментари. Аз съм на 33 и съм със същият проблем, ако иска пича ще намери решение. В никакъв случай спрейове, алкохол, чекии преди и т. н. Послушай ме и няма да сгрешиш :) Успех!

 
  ...
преди: 7 месеца, 17 дни
hash: a39b0b0c45
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Може да е от порното.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 17 дни
hash: a108c614e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Да пие алкохол и ще държи дооста дълго. Елементарно е!!

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 17 дни
hash: 7a7fd26f09
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   За жалост такъв ще си остане... Имам опит с такъв мъж и честно казано дори годините редовен секс не ни помагат... няма да споменавам години, защото направо ме е срам, но сме под 30. Мот съвет към теб е МЕДИКАМЕНТИ!!! Спрейчета, гелета... нещо такова... иначе се си бъде зайо винаги. Не всеки път имат сили дда повтарят, така че не очаквай да е робот, сигурна съм, че той също не иска да бъде такъв!

 
  ...
преди: 7 месеца, 17 дни
hash: a08caf6152
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Само вибратора издъжа 1 час прясно зареден. Всичко друго без стимуланти, алкохол или някакви други състояния варира от 5 до 20 минути. Ако за 10- 15 минути не можеш да стигнеш до финала и час няма да ти стигне. Момчето си е окей. Става му и свършва т. е. брой се за забременена, примерно.

 
  ...
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: dc92fd1307
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Момчето не е чукал ор много време и много го възбуждаш. Правете секс цяла нощ т. е. не 2, не 3, а повече пъти и ще свикне. На ново момиче малко да хората, които издържат дълго време без да свършат. Обикновено това са хора с доста сексуален опит и просто за тях поредното момиче не е нищо особено

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: 358fb0ddc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Ами за мен проблемът не е в бързото свършване, а в това, че те оставя незадоволена. Защото има и други начини, по които може да те свърши, стига да иска. Даже това е основния проблем, защото той явно приема секса като едностранен акт, т. е. той да си свърши, а ти си без значение.
Ако той осъзнава, че свършва бързо и го е грижа и за твоето удоволствие, той е този, който трябва да пише по форумите.
И това "много съм възбуден и затова така" е дежурният лаф на мъжете, които свършват бързо. Щото хем се оправдават, хем внушават на жената, че тя е много секси и затова се получава така.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: fe4f3da42c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Търпение и разбиране трябва от ваша страна. И аз бях в подобна ситуация. Свършвах бързо, но до 2-3 минути бях готов да повтарям и потретвам. Като винаги вторият път беше по продължителен от първият и третият от вторият. Вече много рядко повтарям, но продължителността в редки случаи е под един час. Продължителността не е самоцел важното е накрая да сме стигнали до пълно сливане на телата и душите ни.

 
  ...
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: a0067592d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Ти включваш сега (типично е за много жени) опцията "проект"- ще го променяш, ще го учиш как и колко...
И така няколко години докато накрая отчаяна ще се "влюбиш" в някой, в който ще усетиш онова излъчване, което знаеш, че обещава яко секс.
Ще си изгубила няколко години, даже ще се чувстваш виновна за това, че той не може, пък ти си се провалили в "проекта" и така.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: bb0398c6b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Просто толкова си може човекът. Малко са добрите любовници, както са малко майсторите във всяка друга дейност. Иначе нямаше да има толкова незадоволени жени и изневери.

 
  ...
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: 44190b36d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Според мен най-добре просто го разкарай, докато е време. Ще вземе да хлътнеш за беля и после проблемите ти наистина ще станат големи. Този проблем трайно оправяне няма. Говоря от личен опит. Бях си с добра, нормална потентност на младини и си правех нормално дълъг секс. Имам и лично постижение над час. После нещо се прецака. Първият провал ми се случи с една дето хем много я желаех, хем - не. Бившо гадже, с което бяхме правили страхотен секс. Появи се в града ми малко изненадващо и ми се обади. Оказа се страшно надебеляла. Имаше и други леко смущаващи фактори. Все пак реших да го направим. И се изложих за пръв път. Тогава порно намаше (поне толкова обилно). Бил съм на самообслужване и преди това дълги периоди, но си правех екстра секс. След този случай съм имал пак и нормален секс, но провалите зачестиха. Сигурен съм, че са свързани с нервната ми система, но точно как...? При определено количество алкохол (концентрат) проблемът изчезва напълно и клатя, докато кръста ми държи. На трезво съм си го мазал с Лидокаин (шпрейчетата го съдържат), никакъв ефект. Вероятно не при всички проблемът е един и същ. Но е достатъчно сериозен и май непоправим (освен временно).

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: cafbc42797
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не съм съгласна с коментарите как било нормално и трябвало да проявиш повече разбиране. Големият проблем и няколко хора вече го назоваха много точно е, че той не мисли за твоето удоволствие - свършва, става и си тръгва. А има хиляди начини да те свърши, ако изобщо се е замислил, че и ти участваш в сексуалния акт. Това няма да се промени с гелчета, алкохол, редовен секс и т. н. Човекът е егоист, а който е егоист в леглото е такъв и извън него. С други думи - червен флаг, много голям и много червен. Аз лично бих го зарязала преди нещата да са станали сериозни, за да си спестя разочарованието и горчилката после, като хлътна стабилно.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 4444b6ea21
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Малко извън темата.
Мъж съм и също свършвам бързо, може би 5-6мин, понякога 10, старая се да задоволявам жената както мога, тъй като си знам че ще свърша бързо първо я предразполагам с целувки, обарване на ерогенните и зони, чукане с пръсти, френска, после разбира се и я чукам а след като свърша ако знам че тя не е продължавам или с пръсти или с френска или с каквото мога, почти винаги скуиртва когато завършвам с пръсти, мисля си че би трябвало да е доволна но дали е така незнам.... Ще се радвам ако жените кажат мнение биха ли били задоволени и доволни от такъв секс.... благодаря предварително....

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 9fc26f2165
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   По принцип напълно нормално и естествено е акта да продължава, толкова колкото трае ерекцията и свършването на мъжа. Болното, изкривено женско праволинейно въображение е пренастроено по недоказани статии, порно, митове, разкази на "приятелки".
Разбира се тук разни гъски, нямащи инструмент и топки му краката повтарят мантрата - егоист, червени флагове, сериозен проблем.
Всичко това без да има конкретно изказано мнение от специалист бива наричано проблем.

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 2ee2449350
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   16, по-добре, че не я залъгва с "други действия". Когато, на много по-късен етап се прояви този проблем, тогава е от значение неговата всеотдайност. Някои даже стигат до "куколд" (която тема едва ли бихте могли да разберете). Други правим "хилядите неща" за да свършим половинката. И естествено не е същото... Егоизма или по-точно чистият мързел са си типични и за двата пола. Колко от мъжете се стараят на макс за свършването на жената? Смятам, че горе-долу толкова, колкото и жените се стараят да допринесат за максималната възбуда на мъжа преди акта, а и по време... Вероятно просто ще отречеш, че ти не си от тези дето само чакат с разтворени крака да получат максималното удоволствие. Може и така да е. Но има достатъчно много такива. Вкючително моята домашна любимка. Въпреки лудата ми всеотдайност.
Светът е шарен. Моженето на секса при мъжете няма нищо общо с желанието и "трудолюбието" им, за разлика от при жените!

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 38db1f96af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Много жени бъркат мъжкото бързо свършване с егоизъм. Не, не е егоизъм просто доста мъже им е труден контрола никой не иска да е слаб любовник, просто мъжкия оргазъм анатомично е по лесно изпълним за да се продължи рода, я си представете че и мъжете бяха като жените да свършват рядко... нямаше да сме 7-8 милиарда а 7 милиона население. Друг е въпроса че трябва да намери начин да го контролира а има вече доста начини за това

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: a08caf6152
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   До експертите от двата пола. Може ли да обясните какво се случва с контактната повърхност след един час "търкане"? Мога да кажа при половин час- парене, болка, рани като при протрито и дискомфорт поне седмица. В този период секса е невъзможен. Пресъхнала и прекъснала работа и дамски мурафети!

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: 204f08f6e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   21 в тоя форум масово се хвалят как правили секс поне по половин, един час, а понякога по 2-3. Всеки запознат знае, че след повече от половин час секс жената започва да пресъхва, а на мъжа оная му работа започва да прегрява от търкане, а краката му се схващат от блъскане. Ако въобще е истина това, че някои правили всеки път секс по 1 час поне, то можеш да си представиш на какво им прилича секса - вкара го два пъти, след това се запъти към тоалетната, после още два пъти, след което запалят цигарка, плесне я по задника и излезнат до магазина да напазаруват яйца и се приберат дома да свършат...

Ако хората действително се лашкаха всеки път по 1 час, то по улицата дамите щяха да ходят разкрачени и да не могат да си съберат краката, а мъжете щяха да са сковани от мускулна треска и едвам едвам да правят миши стъпки.

5-10 минути секс е напълно нормално.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: bb0398c6b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   21 - За лубриканти да си чувал? За естествено овлажняване?

 
  ...
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: 5b1616a4d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Еми удължете любовната игра. А това си се учи без драми, а може и малко хумор да вкараш, малко приказка за "туй-онуй", манипулирай го в добрия смисъл на думата. За общо 25 мин. чист секс няма как да се опознаете, а вероятно го правите и еднообразно. Сменяйте позите задължително, възможно е да се преоткриете.

 
  ...
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: 2f8028614b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   До 22 Приятел за секс от 5-10 мин. няма да си сваля гащите. Нормалния секс за мен е минимум 30мин. от 3-4 пъти седмично.

М46

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: 15e76eedad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Да знаеш все така ще е. Няма да се оправи. Ти си прецени дали го харесваш достатъчно за да му помогнеш да намерите заедно някакво решение за взаимно удовлетворение.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: a32dc624bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   От авторката до номер 22: живееш в заблуда. 1 час не е чак толкова много. Не правиш качествен секс.

 
  ...
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: 134e5eacb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   И какво като свършва бързо, а? И аз свършвам бързо като си бия чикии. Ако не свършва до 5 мин., то почвам да се потя обилно, става ми горещо и почвам да си усещам пулса. А и спирам да поучавам удоволствие. Защо вие жените не се подгрявате преди секс, че когато се свалят гащите и се почне със секса, то вече да сте загрели и да свършите бързо? Нямате ли друга работа, че да заделяте по 30 мин. до час за единия секс? А като се прави по няколко пъти на ден... 2 часа секс... Ама аз какво ли и питам - при повечето време лежите пасивно и оставяте на мъжа да се мори, докато сте навирили краката нагоре.. За такива като вас - само ръчен миксер.. И да ви натъпчат с хапчета окситоцин, та като ви друсне хормона, маточната ви мускулатура да почне да конвулсира и като получите оргазъм, то същият да е перманентен и неотминаващ, като мускулите на матката ви да се схванат свити и напрегнати. Ще виете като карпатски вълчици...

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 2d0857223b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Аз свършвам бързо ако партньорката не ми харесва. Тези които ми харесват много са ме молили да свърша. Как да свърши човек когато е хубаво.

 
  ...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: e1b12fa05e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   До авторката: а може просто да си тясна.
А може и на него главичката да му е прекалено чувствителна.

Преди да се обрежа, не можех дори да си докосна главичката, пък какво остава за секс (повече от 5 минути не изкарвах).

А дори сега има случаи, като си легна с някоя по-тясна, повече от 10 минути е трудно да изкарам при положение, че го правя бавно а не бързо.

Също така има случаи в които трудно стигам до втори път (а съм на 28)

Така че ние нямаме вина.

Не ни пита кога да се изплюе и кога не.

 
  ...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: 14567bba9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Семеен мъж на50г. Мое мнение и съвет. На тази възраст, че и на по голяма с десетилетие. Мъж е желателно да се празни всеки ден. Иначе няма как да не свършва бързо. Но проблема е защо не повтаря, поне след дваистина мин. А говори с него, задължен е да те довърши. Било то с ръка, а зашо пък не с език.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: b125f53b88
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Ти от Марс ли падаш, че така се учудваш. Не знаеш ли, че е доста разпространен проблем. Освен това щом е "момче" на 30г е в реда на нещат. Искаш момче, имаш момче. Изглежда е комплексиран на темата и това влошава нещата. Карай го да пробва 3-ти и 4-ти път и лека полека ще загрубее.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 93ba3d5bdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Може би е от липсата на активност, която да развие в него майсторски качества - например, ако знаеше някой занаят щойто изисква много труд и усилия, би знаел и как да те задоволи.

Какво имам пред вид - в секса ако се нахвърлиш на "якото" като куче на суджук, като мъж си свършен. Буквално. Почти веднага свършваш. Има техники да броиш до даден брой вкарвания например, да си отвлечеш съзнанието от удоволствието, да приемаш нещата бавно и не присърце които жената прави, за да те подлуди и да свършиш. А това е и нейната цел - мъжът да свърши, да и даде от жизнената си енергия, докато целта на мъжът би следвало да бъде жената да свърши първа - да изпита максимално удоволствие, да се освободи от напреженията. Да й осигури рамката, в която тя да се разтопи.

Това всичкото се учи във всеки занаят. От обущарство, през рисуване или усвояване на музикален инструмерт, до плетене. Ако човекът може да си причини това, да бъде изкусен в делата си, в работата си, тоест - да умее да не търси мигновено удоволствие, ами да се бъхти за да постигне повече напред във времето - повярвай ми, той знае най-правилният начин да бъде перфектният любовник. Еволюционно също е така - колко птички избират партньора си по това колко красиво гнездо може да оплете? Именно защото това говори за това колко изкусен, колко командващ импулсите си може да бъде той.

Това е главното за всеки мъж. Оттам насетне има упражнения по стягане на мускула, с който спираш пишкането си - но това може да бъде вредно, ако не се направи по подходящ начин и ако не се комбинира с правилно дишане.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 08dc4d99ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Аз пък не разбрах едно...
Да не би да има проблем с езика и с пръстите, че да не може да те довърши?
Маги

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 7a8c620dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Здравей!
Аз съм била с такова момче. Наистина ме харесваше и свършваше много бързо. Аз го разкарах все пак секса е много важен в една връзка.
Айде не е казано час да издържа, но поне 10/15 минути... и не мисля, че ще се променят нещата

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 8799191cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Ако няма празнене от около една седмица и повече, свършването бързо е гарантирано. Все пак тестисите са препълнени и е нуждо освобождаване, за да се произведат нови.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 99619adf6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Стига си намирала кусури на момчето. Обожавам точно такъв секс, в който мъжът не се овладява.
Като искаш дълго (да те заболи отвсякъде), има вибратори.
Един мъж на място да има и ще го изкарат лош любовник.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker