Първият ми път беше с проститутка и ми отвори очите. Нямах 18. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Първият ми път беше с проститутка и ми отвори очите. Нямах 18.
преди: 7 месеца, 1 ден, прочетена 2313 пъти
Прочетох една подобна тема и реших да споделя моят опит. Като бях на 15, още не бях навършил 16, в 9 клас, веднъж стана въпрос за секса. Всички в класа казаха, че са правили, само аз казах, че съм девствен. Започнаха да ми се смеят и ми стана много тъпо. Станах обект на подигравки. Най-много ми се смяха момичетата, в моя клас имаше повече момичета от момчета. Не лъжеха защото бях виждал как някои от тях идват да ги взимат с колите по-големи батковци. Не исках да ми се смеят, избягах от час и си тръгнах. На следващия ден не отидох на училище. Не исках да ми викат ей девствен, на чекии ли го караш, и други глупости. Вместо това отворих сайт с обяви на проститутки, харесах една обява, имах парите, тогава бяха 80 лв за час, и отидох. Влязох в стаята, беше в един апартамент, тя изобщо не ме пита на колко години съм. Дадох парите, съблече се, аз зяпнах защото за първи път виждах голи цици, беше с много големи гърди. Легнах, тя ми направи свирка, сложи ми презерватива, застана на кучешка и я започнах. Като свърших си починах 5-10 минути, изпушихме по една цигара и го направихме още веднъж. Преди да си тръгна направих нещо много важно. Сложих си главата на гърдите й и си направих селфи, после я хванах за дупето и снимах ръката си. Тръгнах си и бях доволен, оказа се, че да правиш секс е много лесно и не е нищо особено. На следващия ден отидох на училище, бях сигурен, че ще има подигравки и познах. Едно момиче ми каза ей девствен, къде беше вчера. Казах и, че вече не съм девствен, а тя не повярва. Извадих телефона, показах снимките. Зяпна ме изумена, никога няма да забравя физиономията й като ми видя главата легнала на тези огромни гърди. Другите от класа също искаха да видят, показах им и не можеха да повярват. Мислеха, че е фотошоп, аз им казах ако искате другия път ще снимам видео. В този момент от девствения смотаняк се превърнах в готин пич. Те не питаха дали е била и май не разбраха, че е проститутка, отношението им коренно се промени, разпитваха ме как е станало, аз казах, че не ги интересува. Някои помислиха, че съм ги излъгал като съм казал, че съм девствен. Не съм давал обяснения, затворих им устите и млъкнах.
Какво стана с мен след тази случка? Повече не съм ходил на проститутки. Това беше единствения път и ми беше първия секс, за пръв път видях и докоснах гола жена. Направих го защото не исках да ми се подиграват, че съм девствен. Най-много ми се смяха и подиграваха момичетата, но като показах двете снимки млъкнаха и повече никога не са ме обиждали до 12 клас. Нито пък аз си говорех с тях, не им простих обидата. Да ми викат девствен и чекиджия ме засегна много, донякъде оформи мнението ми за жените. Още тогава си казах, че с тях не трябва да си добър и мил, а трябва да говориш от позицията на силата и парите. Ако си добър и мил ще ти се подиграват, а ако си силен и богат ще те уважават и сами ти се натискат. Щом за 80 лева можех да правя секс с хубава жена с големи гърди, кои са те, че да ми се подиграват? Казах си, че жените са евтини и няма смисъл да ги слушам какво говорят. Показваш, че си силен и богат, и същите жени ще ти лазят в краката. Толкова от мен! Вече съм на 27 и съм имал достатъчно гаджета, за да потвърдя, че съм бил прав. Проститутката ми отвори очите и ми показа какво всъщност представляват жените, плащаш си и получаваш. С нормалните жени е същото, взимаш я с колата, водиш я на среща, каниш я в апартамента и е готова. Ако нямаш кола и апартамент и не можеш да водиш по срещи си прецакан и няма да те искат. Това е цаката на жените! Не са никак сложни същества, както някои си мислят. Аз съм висок и може би ме мислят за красив, което помага, но не мисля, че е най-важното. Ако нямах пари, нямаше да ме харесват колкото и да съм висок. Сега карам Мерцедес, преди него карах БМВ и виждам как жените които вървят по улицата се заглеждат, защо не се заглеждаха като карах Опел? Така, че хич не им цепете басма, ако трябва отидете на проститутки, но си изберете красиви с големи гърди, да се докоснете до жена с външност за която сте си мечтали и ще видите колко евтини всъщност са жените и че подигравките им не струват нищо защото за 24 часа могат да си променят мнението за вас. Покажи, че имаш какво да предложиш и краката им са отворени.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 16 часа
hash: 4c32feedcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Какъвто си ти - с такива си, евтини и повърхностни. За мен противняк, за други може да си даже "симпатяга".

 
  ...
преди: 7 месеца, 14 часа
hash: 563f048cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Тъжната истина, но факт. Подчовеци. Продават се всичките. Виждал съм го с очите си.

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 часа
hash: b88adde470
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ами ако нямаме 80 лв., тогава какво да правим?

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 9 часа
hash: 7f77f8a3b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Авторе, някои жени наистина са такива! Но не всички. Не за всички жени материалното е на първо място. За много на първо място е отношението на мъжа към самата нея. Отношението е нещо малко, но с голямо значение!!!

 
  ...
преди: 7 месеца, 8 часа
hash: 9c07a5f0a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Абе не са всички жени толкова лесни, ако имаш парите каниш я в колата и е готова. Аз съм пример за това. Както и не всички жени са подигравчийки и кофти хора като съученичките ти, постъпили са кофти, безспорно е, но не всички са такива. И помни, че има и жени, които няма да можеш да купиш с парите си. Погрешно е да мислиш така. Ще се влюбиш баш в такава. Парите не са всичко.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 5 часа
hash: 7508658343
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Иххх, какъв повод за гордост! Направо изби рибата с тоя феноменален успех в живота. И сега на 27 си мислиш, че всичко заеш. Спокойно, до 50 още колко неща ще разбереш... обаче сега си вози малките кифли в колата и си вярвай, че си бог. :)

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 3 часа
hash: 7e711f82a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Прав си, че жените са такива. Но и ти си им тръгнал по свирката и си станал същия като тях - материалистичен буклук.

Малко са тези момичета и момчета, които си запазват достойнството, разума и сърцето и не обръщат внимание на подигравките в училище.

За съжаление ти не си от тях. Сега ще ги сменяш за пари. И те ще сменят за пари. Ключовата думичка тук е СМЕНЯТ... сещаш ли се?

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 часа
hash: 07325db432
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Н 3, като нямате 80 лв за проститутка, търсите нормална жена, която да "инструктирате" как не трябва първа среща да е на кафе, а из шубраците и ако върже- върже.
От шубрака до печката, да работи и да си отглежда паразитчето.

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 часа
hash: 98e2846f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Струва ми се, че историята е измислица, но ще си напиша мнението.

"Ако си добър и мил ще ти се подиграват, а ако си силен и богат ще те уважават и сами ти се натискат. "
Това важи за надменните женички, които харесваш. Нормалните жени харесваме мило отношение и бягаме от свинското такова. Наясно сме, че не парите, а качествата те правят мъж. Колкото и парички да имаш, нямаш ли хубави мъжки качества като да държиш на думата си, да си верен, да си силен характер, а не глезена мъжка принцеса, паричките няма да купят или компенсират липсата на тези качества. Не всичко е пари.
Това с количката и апатраменчето също важи за надменните пръцли, по които се прехласвате мъжете, а ти даже най- нагло ги наричаш "нормални жени". Там е проблемът на мъжете: че имате тези надменни, безмозъчни и безкрайно повърхностни женички за "нормални", а нас наистина що- годе нормалните жени ни имате за странни, скучни, тъпи, за курви и златотърсачки, но мъжете избирате да се правите на свине, заради тези "нормални" прасекини. Аз три години бях по любов с мъж без много пари, без шофьорска книжка и без апартамент, докато ми се натискаха мъже с повече пари, доктори и не знам си какви още (дори не ги помня), но понеже съм лоялна и принципна, дори и срещи отказвах. Когато съм с един мъж, съм с него, но уви, за българските "мъже" такъв тип жени сме "странни", "курви" и "златотърсачки", докато жените, отговарящи на тези описания, са "нормалните" за вас.
Каквито и пари и коли да имаш, нито ще ме впечатлиш, нито ще ме купиш. Какъвто и апартамент да имаш, истинска жена, която да те обича такъв, какъвто си и да ти даде любов, топлина и разбиране, да изгради уют в дома ти, няма да купиш с парички, нито ще спечелиш със скъпа количка. Така се купуват любимите ви използвани проститутки и изхабени златотърсачки, но вие БГ мъжете и без това не заслужавате любов и топлина. Вие сте еквивалент точно на тези използвани жени като мироглед, съдържание и начин на живот и напълно си заслужавате жените да са с вас не по любов, а от материален интерес. Нали, няма как едно мърляво магаре да тръгне с кон. Казваш, че жените са евтини, обаче ти си също толкова евтин, колкото тях, щом само с такива се занимаваш.
Апропо, има и момичета в училище, които ги подиграват, че са девствени, обаче това няма значение, нали? В 12- ти клас, когато казах, че нямам приятел, когато ме попитаха, почнаха да ме гледат странно. Някои жени искат първият път да е с мъж по любов, както беше при мен, а не някакво безсмислено клецане като при повечето малки и изхабени "нормални" тийн курвички, но нали такива са нормалните, а ние сме курвите и златотърсачките? Ех, БГ мъжете, как сами сте се наквасали в едни миризливи изпражнения, благодарение на тъпотията си. Хем курвите са нормални за вас, хем после ревете, че били евтини, кухи или че ви използвали, но вие такива жени харесвате и никой не ви е виновен. И да пишеш против жените, авторе, нито истинска жена ще те погледне, нито ще промениш курвите, за да ги направиш наистина нормални. Та те вече са нормални за теб и повечето мъже. :D


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 1 час
hash: 505fe1d7c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   За едно си прав, заглеждат се по скъпите коли доста и то даже не е нужно да е скъпа, може и Мерцедес 15 годишен да е, ако е поддържан те хабер понятие си нямат коя година е, но се обръщат. Специално съм наблюдавал жените, аз карам 20 годишно Пежо и при мене и ченгетата се обръщат, нищо, пе изглеждам като мутра.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: 8d8aeb7bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Така е. Истината е, че с пари можеш да си купиш почти всяка жена. При жените парите са най-важни, компенсират всичко друго.

 
  ...
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: 1bcc88f819
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Аз съм в пълен потрес. Направо се разстройвам, като ти чета статията, защото аз бях обект на психически тормоз в училище. Викаха ми зубър в продължение на година в шести клас. Връщах се ревяща, майка ми ме успокояваше, но казваше, че не трябва да спирам да уча и да изкарвам двойки само и само да им се харесам. Не се справих с унижението. Просто той противния, дето ги агитираше да ме тормозят, отиде в спортното училище в седми клас и така кошмарът приключи от самосебе си.
Честно казано с девствеността ми не съм имала проблем, защото ги излъгах навреме, че съм правила секс. Така спокойно си стоях девствена до 19, когато направих сериозна връзка и първия ми път беше с него и бяхме година и половина заедно. Връщайки се назад във времето съжалявам, че съм започнала толкова късно, защота съм си потискала сексуалните потребности и съм се мъчила. Аз бях много сексуална от 16 годишна и се скъсвах да мастурбирам.
Тогава не осъзнавах, че това не е нормално, защото не знаех, че не е така при другите момичета…. Всички само се фукат, знаеш.
Тая на тия години е трудно да прецени човек сам всичко. Ти си се справил много добре с всичко.
Проблемът при мен е, че 20 години по - късно аз още имам проблеми в личния ми живот. Още не съм си намерила мъж. Комплекси нямам, защота спях с толкова много мъже, че вече трудно могат да ми стъпят на малкия пръст тия, дето едно време биха ми се подигравали в училище….

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: 4bf470dad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Ама жените хич не са повърхостни, те са едни моралистки и са все за отношенията и за дългите връзки. Бях захлупеняк цял живот. Накрая нещо превъртях. Викат му криза на средната възраст. Намерих си любовница, след това още една, междувременно започнах да шибам и проститутки, смених си дрехите и си купих лъскава спортна кола. И стана чудо. Всички свестни жени в моето обкръжение започнаха да флиртуват с мен и да ми се кефят. И най-големите моралистки започнаха да ми правят намеци за секс. Само до преди една година същите не ме поглеждаха. Ама сега съм лошо момче с пари. Аз и преди си имах пари, но бях отдаден на семейството и на скромния живот. Е, през последната година правих толкова секс, колкото през предишните 15. И което най-много ме отваращава в свестните жени е, че някак си дори не ме укоряват, че зарязах съпругата си заради друга. Аз очаквах всичките и приятелки, както и сестра и да спрат да ми говорят. А те като ме видят ми се радват, канят ме на кафе ми казват, че е нормално да оставя жена си ей така, само защото ми се е доебало чуждо. И това са моралистките. Тези които не се интересуват от скъпи коли и пари. Да бе да...

 
  ...
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: eaeba8d578
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   аз пък съм нисък 1, 60 и никоя не ме иска

 
  ...
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: b17d586d7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   13, гледай да не се похвалиш на желания си бъдещ съпруг за бройката си, щото ако е що-годе нормален, ще избяга на секундата. Ама като гледам май няма да имаш такъв, защото си на 39 сама, не ми звучи добре като за жена, понеже за секунди можеш да си намериш кандидати за срещи онлайн.

14, тъжна история, но поне вече не живееш в свят на илюзии.

15, няма ли жени на твоята височина, които да те харесат? Единствено по-младите момичета са по-височки...

Абе, тоя сайт е много зле, постоянно ми дава грешка публикацията.

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 28 дни
hash: eda3fd7cc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   До 14 И кво наживя ли се, по-велик ли стана, показа ли им на жените че си играч, явно от злоба си го направил, само че на никой не му дреме, никой не ти е виновен че не си се наживял си създал семейство със неподходяща жена.

 
  ...
преди: 6 месеца, 28 дни
hash: 6650dde2f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Ми, ходенето на проститутки отваря очите. Идват нови хоризонти и вече си човек в позицията да избира и да не му пука. И странно защо, но жените налитат на дърпащи се и претръпнали мъже. След първите две посещения и аз нямаше нужда да вадя пари за секс.

 
  ...
преди: 6 месеца, 27 дни
hash: 1b1d702656
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Аз пъ мразя мъжете на моите години и несериозниците. В гимназията и момичета и момичета ми се смееха, че съм девствена. Правих секс на 20. Не исках просто секс. Исках мъж до себе си който да ми е първия и последния.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 27 дни
hash: e9600e003e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Нали знаеш, с пари може да си купиш секс, но не и любов, но щом това те устройва...

 
  ...
преди: 6 месеца, 27 дни
hash: 85f8f8d28c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   До 18. Да наживях се и станах не по-велик, а по-щастлив. Защото човек най-много трябва да обича себе си. А като обичаш себе си и другите те обичат. И ако ти се прави нещо, направи го. Ако искаш нещо, а няма начин да го постигнеш, осъзнай, че живееш в компромис. Ако харесваш слаби спортни жени, а твоята е увиснала дебелана, не е необходимо да се самубеждаваш как харесваш жени с големи задници и големи гърди. Просто приеми че твоята е компомис. Ако ти се прави секс постоянно, но няма с кого в момента, не се самзаблуждавай че живееш скромно и в хармония и си супер съвестен, защото не изневерваш на жена ти. Приеми, че живееш в компрамис и не изневерваш, защото просто никоя не ти е навита или те е страх от нещо друга да изневериш. Хора, не си убивайте либидото с битовизми. На мен не ми стана по-добре, като си купих къща на село и започнах да си садя дръвчета и да кося ливадата. Самобедих се, че това е животът ми, но пак усещах, че нещо не е наред. Когато си купих яка кола, вътре качих Русокоска - бивша гимнастичка, тогава не ми трябваше да се самоубеждавам, че такъв живот харесвам. Наистина го харесвах. Е, всяко нещо си има цена. Аз моята и сега я плащам, защото нараних много хора и не спя спокойно. Който разбрал, разбрал.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: ea78063094
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   А е можело просто да кажеш, че и ти си правил секс, както са излъгали едно 80% от класа ти. И щеше да ни спестиш цялата тази сбъркана философия дето си ни я плеснал тук. Както и можеше да си намериш жена, с която да имаш нормална връзка, но карай, като пораснеш ще се научиш

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker