Жени според вас секса бързо ли трябва да се случи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121211)
 Любов и изневяра (29712)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18528)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жени според вас секса бързо ли трябва да се случи?
преди: 6 месеца, 19 дни, прочетена 3346 пъти
Ако има взаимно харесване и си допадате секса примерно на първа среща ли очаквате да се случи или предпочитате да опознаете мъжа малко? Ако мъжът не предприеме нищо сексуално на първа среща ще загубите ли интерес? Знам, че зависи от хората и ситуацията, но все пак какво ви е мнението? Ако не ви целуне на първа среща ще си помислите ли, че момчето няма интерес?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 18 дни
hash: 087aa2c43e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Харесва ми да го опозная, така със сигурност отношенията ще са вълнуващи.

 
  ...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: 1277c9a66e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   На първа среща, ако има силно привличане целувка е допустима, но само до там. След още две, три срещи ако химията е много силна и сме на достатъчно години за да сме наясно със себе сие в реда на нещата да се стигне до интимен контакт

 
  ...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: 8cd1c78ee8
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   Целувки може, но за секс поне няколко месеца ще го мотая.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: ffb22b385f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Явно жените не искат да си кажат дори и анонимно! И после ама онзи така направи ама онзи онова. Айде поне анонимно си признаите кога искате или всеки път с оправданието " просто се случи"?

 
  ...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: f47420e54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Не е ок да се занимавам с момиче, което има нужда от месеци да вземе решение. Това си е доста сбъркано и е загуба на време. Ако има привличане и от двете страни, трябва да се случи до дни, а и така ще стане ясно дали си пасваме. То не говори добре и за един мъж да чака дълго. Това нормално ли е на четвъртия месец да осъзнаеш, че аз съм тоя с когото ще легнеш? Пълни глупости. Съветвам всички момчета да се ориентират към адекватни момичета и тия да ги подминават.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: 55643f6da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Н 6, бързат за секса, които знаят, че мозък не могат да предложат.
Не ви изнася опознаването, но не ревете после, че ставате сами.
Сериозната жена/момиче- опознава, преди да стигне и до секс.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: d06513c188
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Жена, която ми пусне по-рано от шеста-седма среща, веднага ми влиза в графа парцалетини и губя тотално уважението си към нея.

 
  ...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: 3c474461cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Ако си свестен, една жена ще те върти и ще те мотае сума ти време преди да ти пусне. Ако си някакъв боклук, ще ти пусне още на първа-втора среща.

 
  ...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: bf7fa82715
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Бързата работа - срам за майстора. Жена от първия път? Това показва нивото й - ниско. Случва се и с класни дами, но това са изключения и със сигурност са в някаква "дупка".

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: 8a7a8ab4c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Ако една жена иска СЕРИОЗНА връзка с теб, ще бави секса! Защото те обича, и иска пълноценни отношения с теб! Не е нормално на първата -втората-третата седмица да си лягате! Дебело подчертавам ако двойката иска нещо сериозно. Ако е за спорта, може и на първа среща. :) Защото в наши дни, е много трудно да намериш нещо сериозно. Да не кажа почти невъзможно.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: 0afe34f4d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Предпочитала съм да винаги да изчакам. Поне месец да ме били вече във връзка, преди това - месеци опознаване, излизане, писане. Да ми се изясни какъв точно интерес е от страна на мъжа, да се отпусна и свикна с него. Аз съм от жените, които не никога не са искали много бройки, да трупат опит, каквото стане и прочие. Предпочитала съм да търся наистина сериозна връзка, да има чувства и от страна на мъжа, когато вече се стигне до секс.

Другото е използване. Такива мъже, които не искали да чакат, било им загуба на време и "инвестиция", са ми ясни и първо аз бих прекратила. Да не говорим, че притискането за секс си е насилие.

 
  ...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: 880adb02f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   От две седмоци се срещам с един мъж. По голямо е от мен с 10 г. Много го харесвам, и обочам. Но ме е срам да му се отдам. А в съшност се подмокрям, и като се пребера в къщи се скъсеам от мастурбация. Не семеина на 27г

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: b38bb1a1dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   7, на надарените с интелект не им трябва много време да се усетят, а тия с, , мозък" сме ги гледали как свършват. Събират се и те не знаят защо, и след някоя година момичето припка при такъв, към какъвто има физическа симпатия :) безспорен факт и това го виждаме навсякъде и всеки ден. :) Появили се симпатията, изучаването е олигофрения ;)

 
  ...
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: e66f5d7a68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   До 13!!! Не разбирам какво точно става? Подмокряш се когато си с него? Така ли? Казваш, че те е срам да му се отдадеш!!! Да разбирам, че щом се срещате вече от две седмици, все пак се целувате и/или се натискате? Не свършваш от него, а когато се прибереш го правиш след като си вече била достатъчно възбудена и сама се довършваш? !? !? !
Не можеш ли поне веднъж да се отпуснеш и да свършиш от петинг с него? Не да бързаш да си свиваш бедрата, а да бъде по-дълго пипането. Не си ли му намекнала, че може да пробва и орален с*кс? Трябва ли още дълго да чака... , ако е така, още колко?

 
  ...
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: 7103883953
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   14, тоест ти изключвам да е интелигентен и симпатичен или красив?
Грешка! Аз гледам и двете и ги има.

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: da32153e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Честно ли? Аз съм била винаги от графа порядъчни момичета, който не се дават и на 10та среща. Държах да опознавам мъжа и да не го допускам и след като ми е намеквал че иска да сме нещо повече. От къде да знам дали не е поредния лъжец бройкаджия. И в повечето случаи бях права-като виждаха че не съм к... ва, нито пък богата, защото няма какво да се лъжем българите не са по-малко меркантилни, да не кажа и повече, от жените ни, следваха супер доводи да скъсат с мен. Твърде интелигентна съм била, или твърде заета или работохоличка, или прекалено красива, а той бил ревнив, или просто срещаха други доста по-дащни девойки. Последното ме съкруши, защото харесвах много мъжа и бях готова да спя с него, когато го видях как изведнъж взе да ме води на срещи в по-далечни квартали, където не го познаваха и в последствие разбрах че майка му го е уредила с дъщерята на близки приятели. Естествено момичето не си губи времето и веднага му се е отдала. Тогава си казах че съм най-голямата загубенячка и самотница и ще си остана така докато не ме намерят един ден умряла вкъщи на 20тия ден. Не знам дали исках да се самонакажа или просто да направя точно обратното на себе си, но се запознах с непознат в нета и го поканих на кафе, твърдо решена да правя секс на първа среща какъвто и да е. Дойде грозноват слабоват мъж, с който не бих си и казАла здрасти дори, не мой тип, но се насилих да се запознаем, пихме кафе, , говорихме, опознах го-живееше с родителите си, работеше по обекти. Хареса ми да видя в очите му как ми се възхищава и преценява всяка дума, за да не ме отблъсне. Скромен свит мъж. И го провокирах като последната курви-директно докато ме изпращаше и в тъмното си вдигнах роклята и му показах че съм без бельо. Последва най-страхотното чукане, а на ум си повтарях че това е най-курвенското. После не му се обаждах и мислех да не го правя но мислех за този немой тип и последваха още два месеца тайни срещи само за секс, а после раздяла и пак му звънях в трудни моменти. Той не се сърдеше, винаги беше на разположение и не само за секс, помагаше ми поняко жа и финансово и все повече си давах сметка че сравнявам всички други с него. И така заживяхме заедно вече 17години с деца и доволно финансово... друг не искам и да погледна, а не страдам от липса на мъжко внимание. Така че секса на първа среща не е гаранция че отсрещната страна ще те помисли за женкар/курви. И обратното секса на 10тата среща например не гарантира че човека отсреща е правилно преценен или оценен. Въпрос на усещане.

 
  ...
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: 44c1deb225
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Поне месец - два. Преди това си чужд и непознат човек. Няма как да поволя на непознат да ме докосва. Ако искаш стой, ако искаш си върви. Това показва твоето ниво и какво търсиш. Така отсявам плявата.

 
  ...
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: f93da4be89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Моята история прилича на тази на 17, с тази разлика, че аз пък имах две дълги връзки и двете завършили с изневяра от отсрещната страна. Бях супер разочарована и изкарах доста време без мъж, дори без една срещичка, исках да съм сама на спокойствие и нищо повече. Така един ден се запознах супер случайно по интернет с един чужденец от съседна страна. Казах си какво пък толкова, само писане. Беше много интелигентен и за пръв път имаше какво да си кажа с някой, не се мъчех да го впечатля, защото шанса да се видим клонеше към нула. Не бях влюбена, но го чувствах близък и така в един момент за да го зарадвам му изпратих скромен подарък за рождения ден. Той се трогна каза, че веднага като се възстанови (беше с контузен крак) ще дойде да ме види. Помислих си, че са празни приказки, но точно така и стана. Дойде и на първата вечер ми каза, че има чувства към мен. На втората вечер правихме невероятен секс в хотелската му стая, наистина го исках и се водех само от чувствата и интуицията си. За по малко от 6 месеца и уреждане на всички документи вече бяхме женени. Вече трета година сме заедно и секса все още е невероятен, лазим си по нервите понякога, тъй като и двамата сме особени характери, но се обичаме и не бих погледнала друг, ако ще да е принца на Дубай. Така, че мили дами, всичко е до човек и до ситуация :)

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: e66f5d7a68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До 17!!! Знаете ли, че винаги ще се намерят изключения за всичко, но това не означава, че са неписани правила. Казано на по-прост език. ПРИНЦИПНО, с*кс на първа среща, с*кс за една нощ/с непознат за една нощ/за един път/от първично физическо привличане/за задоволяване на МОМЕНТЕН нагон... , както искате, така да го наричате... е просто един вид с*ксуално задоволяване на единия или двамата или "оптускане" и/или със "зареждене" от насъбрала се физическа енергия. Това е добре, но ПРЕДИМНО САМО ЗА ТЕЗИ, които ПРЕДИМНО САМО това търсят. Важи и за двата пола. Познавам такива хора, изпадал съм лично в такива ситуации, но проблем е, че НЕ търся САМО това, въпреки че съм МЪЖ.
Ч*кане за един път съм виждал дори и от обвързани жени. При това, те не го крият, че са го искали.
Интересен случай, момиче (непълнолетно) от гимназията си прави ДОРИ севте(то) в дамската тоалетна в дискотека, защото е силно привлечено от по-голям "батко". Запознантството им е точно на първата среща, танцуват на дансинга. Търсеше си приятел, а накрая стигна до това. Как евентуално ще си намери истински такъв след това дело? Не, че няма да го намери, но... , шанс минимален. Вероятността да се разбере е голям. Иди и после обяснявай, че не е била *урва. Разбирам, че го е харесала (В ТОВА НЯМА НИЩО ЛОШО, напротив), но не и така от първото им възможно запознанство... и край за вечерта.
Опознаването е важна част от това дали търсиш нещо сериозно в друг човек или ще е за "само с*кс" (принципно). Винаги има изключения, но това е неписано правило. Търся сериозни отношения с жена и не съм склонен да правя с*кс на първа среща с нея, дори и тя самата да го иска. Напротив, ще ми падне в очите, че само това търси (Радо)

 
  ...
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: 67fc711770
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Беше клиент в ресторанта в който работех, още тогава ми направи впечатление, няколко дни по късно ме беше намерил във ФБ, срещнахме се седмица по късно, на първата среща имаше само целувки, когато се прибрах бях подгизнала, на следващата среща на другия ден не издържах

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: e2d8ca54a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   17, необичайна история,
"грозноват слабоват мъж, с който не бих си и казАла здрасти дори"
"Скромен свит мъж. "
- това е профила на съпруг, не на любовник.
Ако беше готин и печен пич щеше да те изчука и да мине на следващата. Просто си прескочила един етап от живота.
Стандарта е секс на 3та среща. Ако не се стигне дотогава до секс може да се опита и още веднъж. Ако и на 4та не стане, препоръката е да се спре- очевидно привличането не е сработило. След 4та стеща вероятноста да се стигне до секс е много малка.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: 03678af95c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Всеки мъж или жена прави каквото чувства в конкретния случай, но не трябва да се забрявя, че ако не сте правили секс - вие на практика не сте интимни партньори и всеки е в правото си да продължи да си търси гадже.

Много често се получава от прекалено чакане - отсрещната страна просто да си намери друг/а

 
  ...
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: 7423e02ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   С мъжа ми на първа среща го направихме. Запознахме се в нета. Писахме две седмици и се видяхме. Аз се бях влюбила и без да го видя на живо. Първата среща продължи 3 дни заедно на хотел в друг град. Да спум на едно легло и да не правим нищо, не мога.. А и две години не бях правила секс и много го желаех.

 
  ...
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: 7d88b9e594
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Целувал съм много момичета на първа среща, имало е привличане и тн, но поради една или друга причина не сме излизали повече. Имало е момичета с които съм се целувал дълго време преди да стигнем до секс. Имало е момичета с които съм правил секс половин час след като сме се запознали... Имало е всякакви случай. С някой съм правил секс по няколко пъти, но без никакви целувки и прегръдки... С тези с които съм отлагал с цел да покажа сериозни намерения после си бяхме "приятелки". Въпросът е че това не ми донесе кой знае какво удоволствие. После срещнах прекрасно момиче сега сме семейство и мога да кажа, че всеки ден съм по-щастлив от предишния. Защото най-накрая имам човек, който ме познава и въпреки всичко е плътно до мен и ме подкрепя.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: f45542c0e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   25 - влюбена казваш преди да си го видяла, имам някакви подозрения как изглеждаш, опиши се да стане по ясно защо си го направила

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: 3c474461cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Ако мъжът е боклук сексът ще се случи още на първа среща, ако е свестен ще бъде въртян сума ти време преди да получи секс, а може и изобщо да не получи, а само да бъде размотаван на поредната среща, докато през останалото време тя си търси друг.

 
  ...
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: b19309c8d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   25 съм. Какво да описвам. Човек се влюбва в характера и душата на човек.. Две седмици писахме нон-стоп. Номарлно е да се влюжи човек ако дръгия му фопада и имат общи виждания за живота и общи интереси. На снимка го бях виждала, но на живо се оказа много по-хубав. Нормална жена съм. Няма какво да се описва.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: 956e3aa7a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   Обвързването с жена, която съм чакал повече от месец, не ми е дало положителни емоции. Дългото чакане е несериозно и даже не изглежда зряло. Ще излизам два месеца или повече, че видиш не не ме преценила що за човек съм. Тия теории за лесните жени са тотални измислици. Като ти пусне веднага или до няколко дена е к... пълни глупости. Кога трябва да ми пусне, на 121вия ден? Пълни глупости са това.

 
  ...
преди: 6 месеца, 8 дни
hash: aefb6407b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Да се опознаем. Да разбера психар ли е, пие ли, друса ли е. Дали има паралелна връзка/ върти бивша и други простотии.
Ако си иска на първа среща-не е сериозен. Загорял, извратеняк, чиито очи няма да видя повече. Аз ще му излезна като проститутка, само дето няма да плаща за час. Поне така го разбирам. Женкар, който днес ляга с тебе, утре с друга.

 
  ...
преди: 6 месеца, 8 дни
hash: eb20f1f72a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Тарикатите чукат на първа-втора среща, а балъците чакат с месеци и свалят звезди! Но не всеки може да е тарикат. Повечето мъже не могат, колкото и да им се иска.

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 8 дни
hash: 03678af95c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Като мъж ще кажа, че прекаленото дърпане е признак, че жената не ме харесва и просто си запълва времето, а за мен е най-добре да продължа търсенето.

 
  ...
преди: 6 месеца, 8 дни
hash: c5a9a05328
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   32 Колкото и да е хубав един мъж, при мен няма шанс да му се случи на втора среща. Първо изчаквам да видя дали човека е сериозен, дали аз го искам сериозно.

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 72dd5f216a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   34, тя всяка жена казва "ама аз не съм такава" от страх да не я помислят за курва. Ако беше добре прието в обществото, нямаше да ти пука и нямаше да говориш врели-некипели колко си сериозна.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: 61575f32d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Мъж на 48г.
Общо взето навремето много не ги бавих...
Имам два случая със секс, още от първата среща....
С жена ми, стана от втората... и така вече 20 години сме заедно..

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 98c39d2727
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Имама съм 4ма сексуални партньора, а с 3ма от тях имах сериозна връзка. С изключение на първия , с другите трима правих секс още на първа среща. За единия от тях даже се омъжих. Не мога да чакам, ако има сексуално привличане, просто се отдавам на емоцията и страстта , пък каквото стане после.. Не го разбирам това да искаш да правиш секс със даден човек, но да чакаш щото едва ли не да не излезеш лек/а пред него. Ако той наистина те харесва ще остане с теб независимо кога правите секс, дали на първа среща или след два месеца.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 5 часа
hash: 258746bfd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   За хетеросексуалните правилото за секса е следното - много срещи, опознаване, ухажване, доверие, близост, страст и любов и след много години, ако се стигне евентуално до близост - бинт, презерватив, бинт, презерватив и НИКАКЪВ СЕКС. За другите полове може всичко.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: ffb22b385f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Аз наблюдавам следното нещо- жените излизат на срещи с някой мъж с единствената цел да търсят причина да не му пуснат( просто им е генетично заложено) и в 90% от случайте я намират! А усетят ли, че искаш да ги изчукаш бързо просто гориш на момента! Схемата е да не ти личи грам, че искаш да ги ебеш но в същото време и да показваш интерес? Параграф 22 или шах с пешката! Как да стане тогава доста е сложно?

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 178c05cfef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Абе, по-добре е да се изчака малко, докато разбереш кой стои срещу теб и какво точно иска. Аз изчаках в един доста сериозен за мен случай и не съжалих, защото човекът се оказа пълно ку-ку, че и алкохолик - все неща, които изобщо не бяха видими месеци наред. Бих се чувствала страшно омърсена от такъв... Иначе човек, докато е млад, пробва разни неща и не мисли много, ама чак голяма полза да има, не мисля.

 
  ...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: c08b80b204
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Колкото по-рано, толкова по-добре. За мен е много важно да видя способностите му на любовник (не са свързани с размера на мъжеството му). Не печеля нищо ако мотая един мъж цял месец. Загуба на време за мен и за него. На трета среща най-късно. Ако след трета среща няма секс, значи няма достатъчно тръпка и желание и няма смисъл да се продължава. За три срещи имаш време да видиш що за човек стои срещу теб, харесва ли ти, допада ли ти, искаш ли го.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: e5048df6a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   41, три срещи са много. На втората среща вече се прави секс.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 2743da7881
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Трябва известно време опознаване, за да се почувства жената спокойна и защитена. Не мотая самоцелно, просто имам нужда от време, за да преодолея първоначалния стрес и дори страх да бъда уязвима спрямо някого. Нужно е да ми спечели доверието.

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: ffb22b385f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Ех къде да намеря жени като вас? На мен последната ми каза на втора среща, че бързам за целувка. Едва ли не има да чакам още 15 срещи преди да се целуваме! Какво е това чудо шокиран съм!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 25 дни
hash: 6205731888
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   За мен сексът става в сериозни отношения или с идеята те да са такива, защото с времето може да се окаже, че не сме съвместими за връзка и да се разделим. Винаги съм го казвала и едва ли ще отсъпя от този си принцип, без да ме интересува кой го смята за старомодно или тъпо. Като иска секс на първите срещи, си има жени за това, даже е пълно с такива. Да си ходи при тях и прав му път.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: a3e77625a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Моят съпруг се среща три месеца с мен всеки ден, преди да се реши. Имаше обяснения, че бил влюбен, но освен целувки и държане за ръка, никакви други действия Подмокрях се само, когато започнеше да говори, побъркваше ме, идваше ми да му налетя. Никога преди това не ми се беше случвало подобно нещо.

 
  ...
преди: 5 месеца, 23 дни
hash: eeca60496b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Преди време една ме мота 2 години и 6 месеца преди да ми пусне, през това време от моя страна винаги съм проявявал интерес, свалки, уважение, подаръци и т. н. Уж не ме отбягваше, даже напротив беше и гот когато я търсех, сама настояваше да се виждаме и въпреки това не ми пускаше. Накрая почти загубих желание и интерес към нея защото ми писна всичко, изглежда тя го усети това и сама ми се набута в ръцете. С две думи много загубено време и дъндании за едното чукане. След известно време разредихме срещите и постепенно всичко приключи.
И още един случай от младежките ми години, тъкмо бях взел книжка, бях мераклия да карам кола и баща ми ми даваше неговата. Една състудентка ме надуши и все ме ползваше да я возя натам и насам, естествено безплатно за нея, често ме караше да я возя в друг квартал - каза ми че там ходила на частни уроци, карам я до там, вися в колата час час и половина докато и свърши урока и я връщам обратно до тях, имах мераци към нея но дори целувка не получих, впоследствие се разбра, тоест разбрах от общи познати че въпросните "уроци" всъщност са били среща с някакъв нейн любовник или тъпкач който живеел там.
Като разбрах това престанах да я возя. Не знам на коя среща жената е редно да пусне на мъжа, но мен бая са ме мотали, въпреки че съм бил точен и коректен към тях.

м

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 22 дни
hash: 178c05cfef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Не трябва да е бързо, защото връзката според мен остава до това ниво (разбира се, има и изключения) и жената олеква доста. Важно е човекът отсреща да бъде опознат, съответно дали може да му се доверим, за да си дадем най-интимното... Такова е моето мнение. С мъжа ми се срещахме близо 3 месеца и сме вече доста време заедно. Останалите ми връзки преди, които са били по-скоро лапешки, са си оставали на ниво секс и не след дълго съм виждала, че с въпросния човек нямаме нищо общо. Та, наместо човек да се чувство тъпо, по-добре да мисли, докато е време. Разбира се, докато сме млади правим и необмислени постъпки.

 
  ...
преди: 5 месеца, 22 дни
hash: e66f5d7a68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   До 48!!! Да, има и изключения, но те са просто такива от правилото. Както и обратното, дългото размотаване, след което при свалени на масата карти, нещата стават други, пак има и изключения. Вероятностите, обаче да се случат при двата случая като изключения са сравнително малко.
Принципно, за да се случи да се стигне до секс, ОСНОВНАТА роля (НОРМАЛНО) има жената. ОТ НЕЯ зависи кога и как ще станат нещата, дори и мъжа да се откаже (хипотетично) когато счита, че не му е времето за него, защото при следващият път, пак от нея ще зависи дали го иска и дали е готова за него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker