След брака сексът замира - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

След брака сексът замира
преди: 6 месеца, 18 дни, прочетена 5141 пъти
Здравейте,
От известно време имам наблюдения, че семейният живот и сексът са две напълно несъвместими неща. Няма как 10 години да живееш с някой и да правите редовен секс. Почвате със секс всеки ден и след пет години единият буквално се моли на другия и другият не му пуска. Омръзвате си, втръсва ви. Почват се изневери, мизерии. Направо ми става лошо, като си помисля. Всички си въобразяват, че точно на тях няма да им се случи това, обаче влизат в същия капан след време. Влюбени сте в началото, ама и това отминава бързо. Достатъчни са няколко продължителни скандала и край с любовния ви живот. Аз лично не бих могла да живея в такъв кошмар.
Тази седмица имах проблеми с ревнивата жена на един приятел. Ние сме само приятели от 10 години, но тя видяла един наш нищо и никакъв чат и го направи на гъз. Заплаши го с развод и че ще му вземе детето, а мен ме тормози психически - обижда ме и ме заплашва с оронване на репутацията ми на работа. Блокирах я навсякъде, но тя търси странични канали и в най-скоро време очаквам и да цъфне на работа да ми прави скандали.
Защо го споменавам? Ами защото тия хора не правят редовен секс, откакто тя е забременяла. Този приятел до такава степен се е депресирал, че година и половина не спря да ми се оплаква как той й се моли за секс и тя му отказва редовно. Пуска му веднъж на два -три месеца, колкото да замаже положението и да не се разведат, но той явно, че е много сексуален, след като толкова му тежи това и толкова се унижава заради нея. Аз му казах, че според мене тя със сигурност му изневерява и му давам съвети от година и нещо или да си намира някакви любовници или да се разведе и да си търси нова съпруга. От мен секс не е искал никога. И аз не искам. Не га харесвам като мъж и не е моя тип, на за приятел става. Така че си чатихме, приказвали сме си по телефона някой път… и да там. Той не й изневерява, защото е консервативен. Страх го е тя да не му вземе детето. Беше тръгнал да се изнася веднъж, но заради детето се отказа.
Като гледам семейния живот на другите как върви, направо ми става лошо. Аз ще се оттърва лесно от техните филми, нямам общо с тях, обаче той сериозно го е загазил. Ако ги видите във Фейсбук и отстрани- ще кажете, че тва е най- щастливото семейство на света. Всичко е фалш и измама в днешно време. Едно нормално семейство няма. Изобщо не правят секс повечето семейни двойки, само лъжат пред хората, за да не си развалят репутацията. Според мене тоя приятел не искаше да се излага пред приятелите си мъже за жалкия си сексуален живот и затова се оплакваше на мен. Вече прекратих всякакви контакти приятелски с него, предвид скандалите и тормоза от страна на жена му. Все повече си мисля обаче, че да имаш семейство, значи да забравиш за редовния секс.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 63

преди: 6 месеца, 17 дни
hash: 11c278a89b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Авторе, не е така!

Да, нормално е да има някакво намаляваме на честотата на интимните контакти с течение на времето, защото първоначалната страст в отношенията намалява.
Но по-късно тези неща се наместват и урегулират.

Но тези случаи, за които говориш - не са нормални!

Аз съм с дългогодишен брак и при нас интимните контакти отдавна са регулярни - два пъти седмично (когато тя не е неразположена).

Така, че тези неща са строго индивидуални, затова не обобщавай!

 
  ...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: 45b3be2066
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   До 1, твоите 2 пъти седмично, са всъщност 2 пъти годишно...

 
  ...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: 7617271074
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Авторке, а ти на колко години си? Вместо да си "психоложка" на женен мъж, помисли ти какво ще правиш! И само не се оправдавай с другите семейства и не търси под вола теле. Важното е ТИ колко често ще пускаш на мъжа си, нали така? Има много мъже, които искат нормално семейство и нищо повече. Въпросът е и ти да го поискаш, а не да се вторачваш в някаква агресивна лелка, която, както сама казваш, върти мъжа си на малкия пръст и му изневерява зад гърба.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: 69ee1eecfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Наистина всичко е индивидуално, не са така нещата както ги описваш, няма смисъл от сръвнения, има коректни хора със готини взаимоотношения.

 
  ...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: ace842070d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Според мен много често хората просто не са един за друг, но правят компромис, за да не са сами. От самото начало е ясно дали двамата са сексуално съвместими и това е най-значимите фактор как ще протекат отношенията занапред

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: b593c58ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не съм съгласен. Когато бях женен и сега - когато живея с жена - секса е много по-редовен, отколкото - когато съм бил между различни връзки.
Вярно, че като си свободен се трупат нови бройки, но честотата на правенето на секс е далеч по-малка.

Подобни случаи са признак за някакви други проблеми и най-често са или признак на изневяра, или водят до изневяра.

Съвета ми към теб е да престанеш да си пишеш с този човек, защото явно му създаваш проблеми.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: f6084efc83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Големи драми и романи. Какво ти пука за другите. Ако ти е такъв проблем не се жени и готово.

 
  ...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: 57e00623aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Мхм имаш значи един бивш приятел, който има сексуални проблеми в брака си, и това значело че всички семейства по света ги имат същите проблеми.
А не ти ли светна че съпругата на твоя приятел освен че се притеснава дали мъжа й ще спи с теб, повече я притесняват няклко други факта.
1. че мъжа й не споделя мислите и тегобите си с нея а с една свободна неомъжена жена.
2. че въобще той разказва за интимния семеен живот на една чужда жена, която си позволява да коментира тази твърде лична тема с него
3. че ти му даваш акъли, да изневерява и той обмисляйки думите ти се държи различно в дома си след разговор с теб
4. че му даваш идеи да се развежда, караш го да обмисля такива варианти
5. че му пълниш главата със съмнения че тя му изневерява

Та коя жена би искала мъжа й да поддържа приятелства с жена като теб, малко ти е да ти вдига скандали, ти си се намесила в нейния семеен живот и очакваш тя да мълчи??? Знай никоя жена дори сестра на мъжа не трябва да си позволява да кометира сексуалния живот на брат си и етърва си, трябва да отклонява разговора ако те се опитат да споделят толкова лични неща, независимо кой от двамата, дори ако се наложи се казва направо "не споделяй толкова лични неща като това какво се случва в семейното ложе"
Темата кой колко секс прави със своя съпруг/съпруга и дали у е достаъчно, се коментира единствено и само между партньорите, може и в някой анонимен сайт, но с познати и приятели, особенно от противоположния пол никога не трябва да се коментира такава тема! Ти си направила огромна грешка да даваш акъли за секса на това семейство и буквално си заслужаваш боя.
Жена съм с 28г брак, нямаме сексуални проблеми, защото обсъждаме свободно тези и всички други теми в семейството си, но ако предположим че се появи жена като теб около мъжа ми, аз ще реагирам много по лошо от жената на твоя бивш приятел.

 
  ...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: 41cea6d580
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Ти като не можеш да помогнеш, защо вредиш? Какви са тези интригантски съвети да си намери любовница? Явно нямаш дете. Разбери, че в някои отношения няма място за подобен род интригантски месене, а и той пък глупак да плямпа защо и колко му давала секс жена му, и колко не. Не го разбирам това. Разбира се и тя изобщо не е права да заплашва, но това е защитен механизъм след интриги и месене. Според мен се отдръпни. Няма какво да си чатиш за личния му живот и да му пускаш мухата дали е изневерявала, или не. Може да си в ужасна грешка и изобщо да не е изневерявала.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: c1f482cef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Моделът на поведение на жените е от много отдавна и не отговаря на съвременния живот. Обществото се е променяло много по бързо от човешкия мозък.
В миналото (преди 10ки и 100ци хил. год. ) оцеляването е било трудно. Ако една жена е имала деца от различни мъже, вероятноста някои от тях да оцелеят е нараствала. Затова няколко години след като роди деца от един мъж губи пръвързаноста към него почва да се оглежда за друг. Също гледам че повечето изневери са от жени с 3- 4 годишни деца. Нещата стават на хормонално ниво и са извън контрола на жената. Моята също правеше саботаж на брака през този период. Моя случай е много подобен на описания- натегнати отношения, много скандали и секс веднъж на 2- 3 месеца. Когато предлагах развод не искаше. Много години ме шокираше нейното непонятно поведение. Наскоро прочетох някои неща от еволюционната психология и някои неща се изясниха.
Изглежда че семейството не съответства на природата на жените.
В по- близкото минало (отпреди 2- 3000 г. докъм преди 100г. ) проблема е бил решен с отнемането на сексуалната свобода и сексуалния избор на жените. Всяка е имала отношения само с един мъж. Също мъжът е бил силно доминантен и жената в общи линии му се е подчинявала. Днес се връщаме към корените си.
Навярно има техническо решение на проблема- изкуствена жена робот с качества подобни или превъзхождащи биологичната жена.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: e079ad8529
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Авторе много си т**. От мен секс не е искал вика, хахаха, че ти гей ли си? Аз съм на мнение, че трябва явно човек да е високоинтелигентен, за да изгради и запази семейството си през всички етапи, които се минава. Т. е. идеята не е просто едно чукане, хора, разберете, че чукането е нещо механично нещо. Жени и мъже за чукане колко щеш, но не това е идеята

 
  ...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: e17890cb08
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   И според мен не е така! Това семейство е просто един пример.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: e17890cb08
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Искам да допълня, е в днешно време бракът се изкарва нещо лошо, убива що привличането между мъжа и жената. Напротив, бракът и децата свързват двама души за цял живот. Това консуматорство иска да унищожи любовта. Всеки партньор да бъде лесно заменям като чифт обувки! Помислете как бабите и дядовците ви са живял и и са живели заедно докато смъртта ги раздели... Радвам се, че съм родена през 1989 година и родителите ми са ме възпитали. Сега е трудно да си родител.

 
  ...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: 2c447bc321
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   11 пише жена според мен, не мъж. Чети внимателно

 
  ...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: cfe2f8743c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   До 13 бракът не се изкарва, ами наистина е нещо много лошо, особено за мъжа. Жената само да реши да му сервира развод може да му вземе и жилището, и децата и цялото материално наследство, завещано му от родителите му, и да го изгони от собствения му дом само по долни гащи. Ей така, буквално с едно щракване на пръст. Е, кажи ми при това положение кой нормален мъж с акъл в главата ще иска да се жени? !!

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: eb9f7acdc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Иди в темата за Предпочитаните мъже. Лъжат та се късат за секса в брака - правели били секс всеки ден, а женени от 20г. Хахахах. Смях в залата. Някой все едно ще се върже!?
Аз като си казах, че сме с ниско либидо в семейството ми, но си живеем щастливо от 20г, веднага се опитаха да ме уязвят на тема секс. Има хора, които не сме чак толкова сексуални, защо това така бърка в здравето на останалите? !
Естествено, че ако в началото си бил адски сексуален, с времето нещата се успокояват. При някои умират съвсем.
Аз съм си добре, че либидото ми не ме води за носа, супер съм си даже.
Тези, които не си пасват с половинките си сексуално, да му мислят.

 
  ...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: c1f482cef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   До 13
"... бабите и дядовците ви са живял и и са живели заедно докато смъртта ги раздели... "
И бабите и дядовците се се женели девствени и са се учели един друг. Често не са се избирали сами. Каквото им се падне, такова.
Днес жените първо се изчукват с най- класните пичове, баш мъжкари които по правило са и женкари. Само че ги имат за кратко понеже не са им на нивото. Пък и такива обикновенно не са годни за семейство. Чак като се пресити от секс с такива, почва да се ориентира към обикновен мъж с който може да изгради семейство. Само че почва да го сравнява с предишните и му намира кусури. Излиза че бил малкопишко, неможко, и т. н. Ама това ти са 80% от мъжете. Сложи и още 10% които са паралии, някъде не повече от 30% са желаните мъже.
За останалите на практика няма далавера да се обвързват трайно с жена. Винаги ще ги считат за 2-ро качество.
И се получава- с брак или без брак, секс няма. Тогава за какво ти е тази беля на главата?

 
  ...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: 94cfe3393c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Н13
Има нещо който се нарича предбрачен брак, само глупаците не го подписват.
Няма значение кой е по богат от другия.... всеки се пази неговото и след брака всеки прави фирма за бизнеса си.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: aa27763518
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Ние с мъжа ми пък правим секс редовно. От 10 сме семейни, заедно сме от 12

 
  ...
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: d7dcfdaa79
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

21.   Здрасти бабо Пено, както се казва. Това си е част от живота. То на ниво гаджета, като се задълбочи връзката сексът намалява, та остана като се оженят да е интензивен. Има и изключения, но са много малко. Но авторе, не се притеснявай, защото като(ако) се ожениш или влезеш в сериозна връзка, други неща стават по-интензивни. Например рязко ще започнеш да шовираш повече и ще разбереш какво е да си таксиметров шофьор. Ще караш "мама", деца и любимата на какви ли не ивенти. Ще се научиш да сглобяваш шкафове, да монтирш контакти и батерии в банята, дори и в тази на "мама", ще запонеш да вършиш домакинска работа, ще се научиш да пускаш прахосмукачка и много други неща дето не си предполагал, че ще ги вършиш. Ще станеш също психолог и ще изслушваш любимата как е било тежко на работа. И ако споменеш за секс, ще ти кажат: "Ооо абсурд, не мога да си стоя на краката. Ти знаеш ли колко съм уморена".
Като направиш скандал, Милото ще ти каже, че много и се ебе с теб, ама не точно сега, защото я боли главата. А появят ли се децата, ти минаваш в десета глуха и ти остава удоволствието да помагаш в къщната работа и да караш фемалито по ивенти. Какъв секс ви гони. Чикията е секса на семайните мъже, докато един ден им писне и започнат да търсят нещо чуждо. Ама Милото така ги е моделирало, че са станали безполови и никоя дама няма да им обърне внимание. С много усилия и това се преодолява и като един мъж се почувства пак мъж а не евнух, се намира следващата. И сексът е хубав и вълнуващ, докато пак се завърти цикъла. Нежният поле много меркантилен. И не винаги става въпрос за пари. Понякога цената на секса е друга. Например слушател, такси, домашен ел техник или гледач на детето. Има и решение на проблема. Заявяваш, че не си такъв и искаш само да ебеш. И не се поддаваш на романтика, колкот и да ти се иска вътрешно. И тогава дамата ще се съобразва с теба и твоите желания, а не ти с нейните. И като я питат приятелките, помагаш ли и в домакинството, тя ще отговаря примирено, че ти не си такъв. И за другите работи и ще е примирена. Една жена и мъж си разиграват коня толкова, кокото и позволи партньора. Това е в природата ни.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: 24ec7d0457
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   При нас също сексът е редовен, след повече от 8 години брак.
Всичко си зависи от хората.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: 43a7408eb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Не е така! Оженихме се Тя на 18г, Аз на 21г. през 1994г. До ден днешен почти не пропускаме ден (освен през "онези" дни, но и тогава си има изключения - последното вчера сутринта)) Има си я страстта, е малко повече аз съм инициатора...
П. П. преди брака бяхме 1г гаджета;)

 
  ...
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: 87aa33f2eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

24.   Този сайт е пълен с въздухари. Правили били секс всеки ден след 20 години брак. Насън, да. Много си повярвахте май.
Тук обаче доста народ се връзва на подобни фантасмагории.
Избиват комплекси, правят се на велики, разказват си мокрите сънища. Смях в залата.
Изобщо не ми пука колко пъти (на ден :-)) го правите след 100г брак.
Живея си аз с моите хора на пъпа на Европата, гледам си кефа и се наслаждавам на живота сред хора, които не ми броят колко пъти си лягам с мъжа ми - това го оставям на комплексарите тук. Те друг кеф май в живота нямат.
И наистина излезте от филма и престанете да се сравнявате с другите и да злобеете.
Щастлива съм и доволна, че това яко ви бърка в здравето!

от 17

 
  ...
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: c1aa4867e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Да прав е автора на темата, секса намаля дори изчезва. Причините за това са 2. Ако някой ги познае бих коментирал допълнително.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: 41cea6d580
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   15, ти чуваш ли се какво говориш? Наследствени имоти не се разделят по закон, а мъже, които тънко си правите сметчицата изобщо не сте за семейство. Познавам 3-ма и ти давам следния пример, да кажеш дали е нормално: имат няколко имота, всички до един оставени на името на майката на мъжа, сакън младите да не се нанесат в негово жилище и тримата с деца. Какво се получава в случая: тъстове освобождават жилища само и само младите да не плащат квартира и отиват в много по-лоши условия, защото мъжката мама я е страх майката на внуците й със сина й да има къде да живеят. Това е положението.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: 823be0059a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   До 21-не си в час!
До авторката: Не си права да обобщаваш, да, сексът намалява, но не както е в описания случай, там имат сериозни проблеми, и неща които трябва да пренаредят.

 
  ...
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: e17890cb08
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Аз съм номер 13, номер 18 и сега като можеш да си избираш партньор почти като от каталог, по-добре ли е? Хайде да оставим бабите и дядовците ни, ами родителите ни, нали по любов са се женили? Сега го има това също. Често едно семейство изглежда щастливо, а не е. Това е факт, но има и щастливи семейства. Аз лично мисля, че или има съвместимост и разбирателство, или няма.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: 94cfe3393c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

29.   Н21
Макар че съм жена, но свалям ти шапка... много хубаво и точно описа всичко... браво.

 
  ...
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: c1f482cef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

30.   28, (18 съм)
"... и сега като можеш да си избираш партньор почти като от каталог, по-добре ли е? "
Вие жените избирате по каталог (тиндър, инстаграм и квот там още има)
Аз съм мъж и съм далече от топ 20 затова нищо не съм избирал.
Ако на вас жените при това изобилие не ви е добре, проблема е в главите ви.
"... или има съвместимост и разбирателство, или няма. "
- обикновенно няма но ако си мъж се примираяваш ако искаш да си имаш жена и семейство. Квот се съгласи да е с тебе- такова.
Само че минала през сумати пичове и такива номера научила че ума ти не ги побира. И после секс няма. Поне проститутките изкарат някой лев.

 
  ...
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: 6150a030d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

31.   Към номер 25.
Предполагам за едната от причините. Жените осъзнават, че сексът при толкова много лебедари навсякъде вече не е разменна монета.
Сподели дали съм прав според теб.

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: c1aa4867e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

32.   До 31, Не, приятелю. Една от причините е 95% в нас самите - мъжете. Запускаме се около уютния семеен живот, пускаме шкембета, занемаряваме се изхождайки от това, че имаме жени и всичко можем... но не е така...
Замисли се логически както ти се заглеждаш по даден тип жени, така го правят и те, визуалният фактор е причина номер 1. Когато жена ти изеглежда добре и ти не й правиш комлименти, някой друг ще го направи, а това е голям ход! Но колкото и комплименти да правиш, ако приличаш на обърната кофа, няма да имаш шанс.
Замислете се логически, ако ти си тип обърната кофа, жена ти няма да изневери с някой който също е обърната кофа, ще търси по-добро!

За причина номер 2 има ли някой?

 
  ...
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: 2d797e9ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

33.   Я са скрий бе, женени сме от 10 години и го правим почти всеки ден. Аре бегай с тези глупости

 
  ...
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: bb8b563d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

34.   Чета тук и се чудя как има хора, които се примиряват някой да ги държи на сухо и да бъдат превърнати в безгласни домашни послушници; независимо от пола. Трябва да ви притеснява не когато любенето намалее до 1-2 пъти седмично или месечно, а когато е само 1-2 пъти на ден. Три пъти на ден за зрели хора около 35-45 години си е съвсем в реда на нещата; в неделя може и по 5-6 пъти, ако съботата сте си я отделили за основно почистване на дома. Душевността си е душевност и никой не отрича нейното голямо значение, но тялото си има нужда и от ласки. В противен случай се превръщате (или поне единият от вас) само в едни съквартиранти без удоволствия, но затова пък със задължения.

Прочетете темата "Брак - след 1000 свирки" (http://spodeli. net/1/story-167094. html) и се замислете дали искате да повтаряте лошия опит на тези, които отрано са се примирили с липсата на близост в семейството им, или ще предпочетете да живеете в условия на уважение, разбирателство и страст със СЕБЕПОДОБЕН човек! Ако имате несъвместимост в леглото, значи просто не сте един за друг и по-добре всеки да си търси подходяща за него половинка.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: fdef2e93fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

36.   Повечето не са, , себеподобни, , те гледат и имитират други, моделират и променят мъжете си. Стават чехльовци, послушковци, путьо... вци. Жената става, , и глава и врат, , , защото им промиват главите разни НПОта. Надъхват ги, че са самодостатъчни и мъжът е никой.

 
  ...
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: c1f482cef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

38.   32
"Една от причините е 95% в нас самите - мъжете. Запускаме се около уютния семеен живот, пускаме шкембета, ... "
Има много мъже, активно спортуващи с атлетични тела отрязани от секса. Май не е това главната причина.
Аз си бухам 4- 5 тренировки седмично. Даже се самоуспокоявам че ми заместват секса който жена ми не го дава повече от веднъж седмично, а често и веднъж на 2 седмици.
Това е след заплаха за развод. Преди беше много по- рядко.
Нямам никакво бирено коремче, дори рядко пия бира. Мога да правя 60 лицеви опори и над 100 коремни преси.
Причината е в неподходящата жена. То не знам и дали може да се намери подходяща. Не съм срещал някой женен дето да не се оплаква от липса на секс.
Жените си навъртат километража преди брака. За съпруга не остава почти нищо- колкото да направи 1- 2 деца.
До 34,
"Три пъти на ден за зрели хора около 35-45 години си е съвсем в реда на нещата... "
Написаното от теб е силно алегорично. Сигурно трябва харем с 30 жени за да го постигнеш. Пък трябва и да се работи- хляба не го дават без пари.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: 24ec7d0457
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

39.   до 34

Кифлоприземител, по принцип имаш някои не-лоши мнения и те чета с интерес, но тук си се изхвърлил!

И това, за което пишеш е някакво супер странно ИЗКЛЮЧЕНИЕ! И в никакъв случай не може да бъде ПРАВИЛО!

За такава честота на контакти съм чувал при много малко хора и то само в първите няколко месеца от брака им, когато са под влиянието на силни плътски страсти!

Нормалните интимни отношения при хора с дългогодишен брак са 1-2 пъти седмично!

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: bb8b563d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

40.   До номер 38. Написаното от мен е въз основа на личен опит и този на мои познати. Аз работя, жената до мен работи, но това не ни пречи да си отделяме по няколко часа дневно за ласки и още повече време за общуване и разходки. В домашните задължения (чистене, готвене) цари равнопоставеност, така че да имаме сили и желание и за удоволствия. Вярно, че е без брак, но не хартийката с подписите е в основата на разбирателството или неразбирателството между хората, а в това как те сами ще построят своите отношения.

Съществено за връзката е да не се стига до нездравословни количества примиряване и търпене на мързел и лошо отношение от страна на единия към другия. Важните за двамата неща неща следва да се обсъдят открито още в самото начало, а ако впоследствие се стигне до някаква пречка, тя трябва да се разисква веднага, а не да се чака да прерасне в непреодолими различия. Започне ли да се усеща трайна липса на уважение, взаимност, равнопоставеност като споделени отговорности, любовен живот, значи връзката повече няма бъдеще.

В предишни връзки, когато жените в тях започнеха да си позволяват твърде много и да си въобразяват, че ще търпя до безкрай, с лекота съм прекратявал отношенията ни и всеки е поемал по пътя си. Дори съм черпил приятели на заведение след раздяла, защото съм бил отново свободен, а не редом до незаслужаваща усилията и времето ми жена. Страхът да не останат сами кара мнозина да търпят всякакви издевателства в семейния живот, но това е вредно и поставя човек в положение да се самозакопава още повече. Човек трябва да се замисли какво какво дава от себе си във връзката и какво получава насреща. Когато желаеш нещо, без колебание и страх го заявяваш в очите на другия. Ако няма разбиране от негова страна, го оставяш да си търси друг, който ще е съгласен на неговите условия. Денонощието е 24 часа и ако половинката ти не желае да ти отдели поне половин-един час дневно за ласки - най-съкровената форма на показване на близост и обич, но намира време за други неща, значи изобщо не те заслужава!

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: 11c278a89b
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

41.   до 40 от 39

Кифлоприземител, бракът е много повече от една хартийка или документ!

(Знам от мненията ти тук, че засега не си особено вярващ, - но има време - ти си умен и логично разсъждаващ човек - а такъв човек, ако търси истината - рано или късно винаги ще стигне до Бога! Защото Бог е нашият Създател и Неговото Слово е Истина, и без Него ние никога не можем да познаем същността на нещата! )

Та, да ти обясня за брака: пиша ти най-важният аргумент в полза на брака(говоря за граждански брак плюс църковен):
когато човек живее в интимни отношения без брак, той живее в грах и беззаконие, и прогневява с това Бога!
А, когато човек сключи брак(говорим и за църковен) - над него и семейството му вече има Божие благословение!

Иначе за останалото в коментар 40 си прав!

Но за честотата на интимните отношения в дългогодишен брак - тук не можеш да даваш правилен съвет(и въобще - никакъв съвет! ), защото не си имал такъв брак и говориш само теоретично!

Ти, отскоро имаш нова приятелка и е нормално в началото, когато сте под влиянието на силните плътски страсти - да имате чести интимни контакти. Живот и здраве, напиши след 10 години - как са тогава нещата!

Поздрави!

 
  ...
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: bb8b563d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

42.   До номера 39 и 41. Разбирам какво искате да кажете, но ще изложа и моите доводи защо мисля по начина, по който вече се изказах по-горе. Касае се за "Който както си го направи! ".
Макар да не съм имал брак или връзка с продължителност над 10 години, все пак съм имал връзки от порядъка на 2-4 години. Смея да твърдя, че ако всяка от въпросните жени не беше правила така, че в даден момент рязко да саботира връзката, то още щяхме да сме заедно. Но взаимността, доверието и уважението винаги зависят от двамата във връзката, а не само от единия. Аз съм изключително постоянен и никога не се променям: какъвто съм в началото на връзката, такъв си оставам и след това. Няма "подводни камъни" при мен: не играя комар, не пуша, не пия алкохол, не вземам дрога, не пренебрегвам жената до мен заради събирания с приятели и прочее.

Като мъж с по-високо либидо от обичайното при повечето хора, още в самото начало съм поставял ясно темата за любовния живот и съответно двете ми най-дълги връзки са били с жени също с високо либидо. С други, които "ги е боляло глава редовно", не сме имали общо бъдеще.

Няма и как да се сравнява половият живот при двойки или семейства, които са заедно от 20-те или 30-те години на мъжа и жената с двойки или семейства, които са в своите 40 или 50 години. Първите много по-лесно могат да постигнат редовен полов живот при една 10-годишна връзка, отколкото двойките на доста по-голяма възраст. След средата на 20-те ми години беше обичайно да се любим с тогавашната жена до мен по около 5 пъти дневно, рядко по 6-7 пъти, и това - почти 4 години поред. Сега, почти две десетилетия по-късно, остаряването си казва думата и 2-3 пъти дневно е по-честата бройка, рядко повече в почивните дни. И ми е чудно как има хора, които си кротуват и търпят половинката им да ги пренебрегва не с дни, не със седмици, ами направо с месеци или дори с години. Но задълженията им към човека "с главоболието" си текат всеки божи ден. Аз виждам огромно неравенство тук.

Не зная и защо биват пренебрегвани думите ми в мнение номер 40, засягащи разбирателството и като цяло - духовната страна на една връзка. Тези неща и страстта вървят ръка за ръка при двойките на млада и средна възраст, че дори и на по-голяма такава. Любенето не е просто някакво си механично лашкане с цел задоволяване на нагона, а в основата си включва нежност и желание да доставиш наслада на най-близкия ти човек. Кой какво харесва в леглото следва да се обсъди още в самото начало, за да се разбере доколко съвместими са мъжа и жената, а не всичко да е привидно гладно и после, когато дойде време да си легнат заедно, да се окаже, че се сблъскват с непреодолими различния там и всичкото отделено дотогава време за опознаване да отиде нахалост.

Като искаш свирки, го заявяваш ясно! Като искаш да се празниш вътре (независимо къде), го заявяваш ясно! Като искаш редовен полов живот, го заявяваш ясно! Жените не са толкова несхватливи, които някои мъже си мислят! Те много добре знаят за какво иде реч, но в по-честия случай използват мъжкия нагон като свой съюзник в посока безкрайни изисквания към мъжа. Ако мъжът е отстъпчив за всичко и се върти около жената като въртящо опашката си кученце, тази връзка е обречена на разпад още от самото начало.
Най-голямата грешка, която мъжът може да стори, е да се преструва в началото на някакъв изнежен послушко, да си трае на интимна тема и да се надява, че в един слънчев ден жената, видиш ли, изведнъж ще го хареса заради "доброто момче в него" и от отявлена романтичка после ще стане бясна тигрица в леглото, четейки неизречените мечти на въпросния послушко. Точно тези мъже пък никак не се славят като получаващи заветните ласки, за които тайно се надяват, защото са мекушави и жената ги усеща като такива, съответно си има едно наум какво отношение може да си позволи с такъв мъж.

Пренебрегва се и значителната роля на общуването между мъжа и жената. Имайки наблюдения над редица двойки, мога да заключа, че повечето от тях дори не общуват нормално помежду си, не търсят романтиката във връзката си, а основно се ограничават до някакви ежедневни занимания от типа на "днес с колата (или с такси) ще идем на еди-кое си заведение и после вкъщи ще гледаме някое малоумно ТВ предаване". И в другото време си зяпат телефоните; често дори ако са в една стая. Лошо няма, щом и двамата така разбират своето съжителство и забавления, но после същите тези хора най-често се оплакват от липса на достатъчно познаване на другия и неспособност да се справят с редица житейски предизвикателства. Да, защото животът не е само забавления, а и отговорности, включително понякога и грижи за болни родители.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: 91184b93e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

43.   Май не е съвсем вярно това. След 13 години брак си правим секс почти толкова редовно, колкото и като бяхме гаджета с жена ми. Никак не съм обсебен от секса, нито тя. Правим си секс 1-2 пъти в седмицата. На някои може да им е много, на други малко. На мен ми е достатъчно.
Да, като бях на 18, ми се искаше всеки ден, че и по няколко пъти. Но беше отдавна...

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 8 дни
hash: 047f7f11d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

44.   Абсолютно е така и затова нямам планове да се бракувам. На жената обувките трябва винаги да сочат вратата, за да има някаква дисциплина.

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: f2e07d548e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

47.   Зависи от много неща.

Първо, доста мъже не схващат, че жената трябва да бъде предразположена. Това не включва да си го извадите и да си го размахате пред нея. Второ, жената може да е уморена. Особено с деца. И особено, ако мъжа не си мърда пръста вкъщи, а очаква тя да свърши всичко по домакинството, по децата и накрая даже и секс да ѝ се прави. Трето, много мъже са пълна нула в леглото. Да, да, знам, че всички мъже си мислят, че са порно актьори в леглото, ама не е точно така. Те мислят само за собственото си удоволствие, а пък жената - заеби.

Тези неща, които написах по - горе, за съжаление ги научих след първият си брак. Наистина не трябваше да се лъжа толкова млада, ама животът учи. Така че, скъпи мъже, замислете се.

Ж44

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: 80040834c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

48.   47: напълно съгласЕН съм

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: f15d002556
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   В моя брак има много секс и винаги е имало. Над 20 години сме заедно.
Но ние се взехме по любов, с голяма тръпка и химия.
Още го обичам и го желая. Не съм поглеждала друг мъж и никога не съм изневерявала, но аз съм такъв тип и съзнателно търсих подобен на мен.
Съвсем не твърдя, че между нас няма разногласия или спорове по разни въпроси, но те касаят предимно премерване на определен риск свързан със семейния бизнес. За чисто житейските проблеми сме със сходни виждания.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 73435c1d00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   До 41 ако си мислиш че си много грамотен на тема религия си много далеч от истината. Това четеш Библията и разсъждаваш все едно дете да чете книжка с приказки. Виж сега какво ще ти кажа вярата Бог не е религия или да прочетеш въпросната книга, събрани съчинения от неизвестни автори. Вярата в Бога са познания имащи за цел човек да се усъвършенства духовно. Тук на земята има пророци, учители които Бог изпраща за да ни просветлят тъмните страни на разума ни. Препоръчвам, има достатъчно материали по темата от Кръстьо Ангелов.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 1f11eaa0c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   Няма как една връзка да е здрава, без секс, или с колкото да не е без хич. И не годините са проблема, а липсата на желание.
Маги

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: fa047ffea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

55.   Номер 10, браво. Еволюционната психология обяснява много неща. За жената е трудно да запази страстта и привързаността си към мъжа повече от три години. Мъжът й е да и направи 1-2 деца и после след 4-5г следващия на опашката да идва. Жените са биологично програмирани да бъдат в харема на най-силните мъже, значително превъзхождащи ги по всички критерии. И то не само в харема на един мъж. А или едновременно да се чука с няколко алфи, или последователно - 4-5г в харема на един, после 4-5г в харема на друг. Така най-силните мъжкари си разменят жените през няколко години. Това поведение започва да се наблюдава отново, както каза ти започваме да се връщаме към корените си. Обикновените мъже много скоро ще го духат яко, защото за да си алфа най-важното е да имаш точния ген, тоест баща ти да е такъв.

Повечето мъже, дори и да се поддържаме физически, ще бъдем винаги разглеждани като дълбоко компромисен вариант за жените и в повечето случаи сме възприемани за ходещ банкомат (то и затова жената ни е и взела, не за секса - за секса си има алфи). Ние сме в ролята на плащача, и не можем да направим нищо по въпроса, защото природата е избрала вместо нас. Такъв се раждаш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 3691e8778f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

56.   До 55,
Казват че сега жените изневеряват повече от мъжете.
" Обикновените мъже много скоро ще го духат яко... "
- те вече го духат. Някъде 30тина процента са без жени. Отделно тези дето уж имат но гледат секс през крив макарон (като мен и много други). А и в този сайт някой чат пат реве че станал на 25 или 30 и още не е спал с жена.
Все пак ако е само за секс доста жени го дават срещу заплащане. Някъде 5% от жените (младите) били вече проститутките. Аз също съм ходил. Срещу пари можеш да изпраскаш мацка много по- млада и хубава от дъртата ти съпруга.
"... не можем да направим нищо по въпроса, защото природата е избрала вместо нас. "
- май природата можем да я байпас-нем с технически решения. Сигурно не е далеч времето когато ще се произвеждат секс кукли роботи с качества превъзхождащи естествената жена. И няма да ти се кара или овиква. Или поне ще има копче за изключване на звука.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 5a4120810b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

57.   56, същото се отнася и за мъжа. Сигурно ще има един млад, сексапилен мъж, робот, който на всяка женска прищявка ще казва, да госпожо! Слушам! На вашите услуги! И няма да свършва на втората минута, няма и да изневерява. Ще иска и на шопинг да идва с нас и сред природата на разходки.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: fa047ffea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

58.   56, истинското технологично решение е трайно подобрение на гените в поколението. Много от мъжете се нуждаем от по-добър ген, така че решението е изкуствена утроба и яйцеклетка от много красива, висока и умна жена. Така поне синовете ни ще бъдат малко по-желани от нас. Съответно той ще може да си намери малко по-добра жена заради разширените опции, които ще му предложи животът. И така внуците имат още по-голям шанс да са добре с жените.

Другият проблем е демографията - раждат се значително по-малко жени в глобален мащаб - разбира се не навсякъде, но в повечето държави. Това превръща младите жени в изключително дефизцитен елемент, и засилва хипергамията до неузнаваемост. Те и без това са създадени да се чукат с най-добрите, пък сега нещата съвсем се закучиха. Докато се стигне до момента, че обикновеният на външност мъж вече няма да може дори и банкомат да бъде - жените няма да го искат за каквото и да било, дори и за приятелство. Ето това вече ще е дъното - да не те искат дори и за френдзоната. Във френдзоната ще са вчерашните мъже с приятелки и съпруги.

Малко хора се усещат, че в сегашната ситуация дядовците и бащите ни щяха да си седят сами като кукувици до 40г. Те нямаха да покрият и 50% от условията и критериите на съвременната жена за външност, поведение и материално благополоучие.

 
  ...

1-50 от 63
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker