Постоянно ме наричат аутист - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Постоянно ме наричат аутист
преди: 7 месеца, 23 часа, прочетена 494 пъти
Здравейте! Тъй като завърших 7-клас, трябваше да отида в по-елитно училище от моето. Избрах си го, защото ми харесваше профилът, а и ми стигаше балът. Обаче никога не съм предполагала, че ще попадна на толкова лоши деца... (учителите много ми харесват).. Постоянно момичета от класа (най-вече кифлите) ме наричат аутист, психопат, бавноразвиваща се, малоумна и т. н. Реално наистина нямам особено големи умствени възможности, въпреки че много се старая, не съм най-умната, но пък съм много мила с тях, помагам им, поздравявам ги и тн, просто на никого нищо лошо не съм направила. Дори в някаква Вайбър група ме бяха обиждали, че съм много грозна, забила и т. н. Казах на нашите, но те казаха просто да не им обръщам внимание. Какво да правя? (нашите казаха, че няма да ме местят)?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 13 часа
hash: 04d1e4c78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Знам, неприятно е, но научи се да не обръщаш внимание на такива неща. Няма как да избегнеш такива хора. Ако те преместят, там също вероятно ще има такива хора, може би учителите няма да ти харесват. Утре като пораснеш, на работа ще има такива хора. Няма как да живееш в някаква изолирана среда без всякакви хора, вкл. добри и лоши. Приеми това като експеримент да се научиш да не ти дреме.

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 часа
hash: d7bd8f3af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Провокираш комплексите Им, като огледало си за душевността им.
Не осъзнаваш, че имаш нещо специално, което ги дразни, като в приказката за грозното пате, което се оказва, че е красив лебед.
За съжаление не знам какво да те посъветвам... не мисля като родителите ти, че ако не им обръщаш внимание- няма да е 9роблем за теб. Ти си чувствителна душа.
Може би ако разбереш тяхната празнота, комплекси, страхове и липса на самосъзнание... за това и като овце се водят по стадото- ще разбереш, че си извън това стадо от еднакви, изгубени без водач, който да ги насочва...
Обичай си се, не зависи от тяхното мнение, но се налага да споделяш пространство с тях известно време от живота си.

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 часа
hash: d1060286f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Игнорирай такива хора, общувай със коректни, има такива, зависи от теб да ги отсяваш и да имаш изисквания за точни отношения.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 6 часа
hash: 6cad0f8715
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Училището е място на което ходиш не само да се образоваш, но и да се социализираш, да се научиш да живееш сред хора от твоето общество. Всички знаем в обществото има лоши хора, а мястото където се учиш, как да се справяш с тях е училище, дали ще избереш да търпиш, да избягаш или да се бориш за своето място под слънцето, зависи единствено и само от теб, нито родители, нито учители могат да помогнат.
ПП. знай във всяко училище има такива лоши индивиди, в последствие ще ги има на работните места и бягството не е от добрите решения. Ако избягаш сега, се лишаваш от дадения профил образование, обаче ако един ден такова момиче е на по висок чин в работното ти място бягството те прави клошар, без покрив и храна. Затова не се ли научиш сега да се справяш, после е много по трудно

 
  ...
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: f3c1fe046c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Кифлите мачкат така различните от тях. Защото се учиш, добронамерена си, а те са тъпи и зли. Знаят само как да се чекнат. Всъщност ти казват, че си добър човек, симпатична, и ги е яд от това.
Наистина навсякъде има такива хора-училище, университет, работа, живот. Трябва или да падаш на тяхното ниво, или просто да не обръщаш внимание. Гадно е да търпиш тъпи хора, но няма как.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 27 дни
hash: be3ff46e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Поговори с училищния психолог, класния ти ръководител. Все пак отивате да учите там, трябва да се спазва и някакъв етикет на общуване. Не е нужно всеки да те харесва, но не е и нужно да те обиждат и нараняват. Ако трябва го обсъдете и на родителска среща. Що за глупост е това, родителите ти да не искат да се намесят? Заради отношението на такива сополанковци, има деца, които може от подтискането и да се самонаранят, да започнат да бягат от училище, за да не срещат невъзпитаните си съученици, да прибегнат към опасни медикаменти... Мило момиче, наистина, не обръщай внимание на тези момичета. Тяхното поведение може да ти говори само, че нямат грам възпитание и са пълни с комплекси. В живота си ще срещнеш още много такива - на работното място, в магазина, на спирката, докато си чакаш автобуса и т. н. Пълно е с простаци навсякъде... Искай съвет от педагог как да постъпиш. Заради мълчанието и не взимане на мерки, такива лайненца ще продължават да тормозят нормалните деца с години.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker