Дали да продължа да чакам или... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Дали да продължа да чакам или...
преди: 4 месеца, 9 дни, прочетена 1961 пъти
Здравейте читатели, ще се опитам на кратко да споделя моята болка, та така. На 35г и съм семеен от 13 години със две прекрасни деца на 10 и 5 годинки. От около 5 години нещата в интимен план не се получават (1-2пъти в месеца). Семейството си го осигурявам финансово само аз, тя започна работа преди 3 месеца... все е изморена, глава я боли, спи и се, не и е до сближаване и т. н. Винаги съм се опитвал да я разбирам и поради тази причина абсолютно винаги след робота и помагам със всичко вкъщи (чистене, готвене и други домакински задачи) и когато си поискам съм виновен сякаш само затова мисля, а ако се случат нещата аз и правя френска и преминаваме към същинската част само за един тек, и на сутринта все и се спи в повече, защото съм я бил държал много (20-30 минути) през които тя само лежи... моля кажете какво да правя, как да постъпя... благодаря ви че прочетохте моята история.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 9 дни
hash: 80bb43df19
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   За да отказват жените секс на мъжете си има много причини. Не е само до умората и до това да й помагаш и да очакваш да ти пуска от благодарност. Ти изглеждаш ли добре? Къпеш ли се всеки ден? Използваш ли парфюм и козметика? Ако си се запуснал физически и не поддържаш хигиена е нормално да приема секса с теб като бреме. В емоционален план ако не са добре нещата също няма да иска. Това даже може да не зависи от теб. Може да е нещастна в работата, може децата да я ядосват, може да иска неща, които не получава. Забележи от какво се оплаква най-много и ако можеш да й помогнеш, го направи. Ти като и правиш френска, тя свършва ли? Ако й правиш само за да я навокриш, то това нищо не е. Ако свършва от френска бихте го правили много по-често. Най-лесния начин е да й кажеш всичко каквото те тормози и тя да си признае какво я мъчи или какво не й харесва. Освен това жените много често си казват какво ги дразни, но мъжете обикновено си изключват слуха по това време, защото го приемат като мрънкане и дуднене и не им се слуша, а то точно там може да е разковничето. След като говорите, ако вече ако не се подобрят нещата- развод и нова жена. И последно, след като имате две деца, нагона й може да е спаднал, защото чисто физически няма вече какво да ти даде. Природа.

 
  ...
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: 64b09b6ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Правиш избор.

 
  ...
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: 3d382a8099
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Дръж се сякаш има друга, пиши по телефона, смей се. Намирай си хобита. Жените желаят мъжа, когато той не им обръща внимание, излизай някъде. Може и да подейства.
Те жените не знаят какво искат.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: 389b1a6229
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   М на 55. напълно Ви разбирам, И при мен започна на 35 г. по подобен начин, премина през постепенно намаляване и завърши с окончателно спиране на секса на 50. Няма никакво значение причините. ПРОСТО някои жени (и мъже) са родени така. Съдба. Ако сексът е приоритет за човека и той/тя не може да издържи, тогава двойката се разпада; ако децата и фамилията са приоритет, тогава се намира дискретна сродна душа за дискретни срещи. Винаги остава и опцията цял живот самостоятелна работа и стискане на зъби. Всеки решава сам. Съвети няма. Аз лично не съм прибягвал до платени услуги и не мога да дам мнение. Относно сродна душа считам, че за всеки влак има пътници и това е вариант, но трябва да се внимава

 
  ...
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: ce16bedbcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   На приятеля си секс не отказва - той ще си тръгне. На съпруга - може и без секс, той е обвързан. Нищо лично, така работи схемата. Чукай странична жена и да не ти пука. Утре като ти ръждяса простата и ти я резнат (да не стане на рак) - тогава ще ревеш, ама е късно

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: 1b8436be33
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не знам след 13 години и след 2 деца какво очакваш толкова от жена си? Очевидно е че тя вече няма желание след толкова много години и две деца. А другия вариант е да не иска с теб. Щом на теб ти е толкова важно си хвани любовница или започни нов живот изцяло с друга жена. Не съм сигурен какво точно искаш ние да ти кажем.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: 17c250039f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Здравей. Много жени си мечтаят мъжа да е съпричастен вкъщи, така се гради семейство... Всъщност не знам защо те отблъсква.
Не оценява явно.

 
  ...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: 355d489c5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Моят съвет е, да не си разбиваш семейството, заради единия секс! Имате си деца, гледайте си ги, излизайте заедно, правете нещо като семейство.. толкова неща, можете да правите заедно... Ти виждаш секса, че не е наред, а повярвай ми, имате и други проблеми. Вие не се разбирате, вие сте отчуждени.. Излизате ли заедно, просто така? Имате ли обща тема за разговор? Тука се корени проблема.

 
  ...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: 7ae88035ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Директен разговор, че нещата между вас не вървят и да ти обясни без мрънкане какво иска. Дори не почва със секъсът, защото преди това има други неща.
Децата ако спят при вас, ния, е много притеснително, първо не може да се наспя, второ връзката ви няма как да е добре.
Ако сега не правите секс, кога ще правите.
Ако нещата се така просто я питай иска връзка, която да е на основата на грижа за децата ли само и двама живеещи под един покрив, ако е така да разбираш да търсиш вниманието на други жени, за който няма да си безразличен. И я остави, да мисли.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: 3d382a8099
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   А ти колко често искаш да е? Тя какво ти казва по въпроса?

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: afeb3b8378
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Авторе, абсолютно същото е при мен, само дето при мен е 1-2 пъти в годината и децата са по-малки. Всяко едно повдигане на темата за секс буди в жена ми агресия "оффф... стига с твоите глупости", "не ми се занимава сега" и такива директни избягвания.... нещата съм ги осъзнал отдавна но няма да ги споделям. Никакви разговори, никакво отношение не помага в нашата ситуация.

Има един лаф "Жена и кола - на късмет, мъж и куче - както ги научиш... "

Та авторе, колега, с жените сме нямали късмет, а те така са ни научили да ни държат на сухо и да си траем....

 
  ...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: f2ace97964
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Сега - истината. Хора ще напишат: говори с нея големи хора сте, започни с мегаромантиката, тренирай яко и се храни здравословно, останете сами без децата. ТОВА НЕ РАБОТИ, не и в твоя случай. Ако си се оженил по любов и си истински мъж не мисли за раздяла - тя е за меките интересчии. Бъди докрай със семейството си и се надявай нещо да се промени, защото каквото и да правиш ще има временно влияние, освен ако не се случи нещо с изключително висока емоционална стойност, например да наследиш милиони. И не говорим за пари, а за емоции свързани с нови придобивки, пътешествия, сигурност и среда.
За да илюстрирам казаното, ще споделя мой опит. В подобни ситуация съм. Издържам семейството си, близките си, имам отлична професия и занимание, говоря на 4 езика, имам интересни и влиятелни приятели, уважават ме, не пия и не пуша, тренирам от малък без прекъсване, подкрепям изключително силно на всички нива, даже се бия заради жена си, топ хигиена, харесват ме. Изчетох огромно количество съдържание свързано с това, за да разбера какъв е проблема. Като цяло това е липсата на мъжественост пред жена ти, при всеки случай е различно - може да е липса на подкрепа, прекалена сервилност и т. н. Но даже и в моя случай е така. Но това не е непременно някаква видима проява на нещо, даже и тя няма да може да го формулира. И в съчетание с понижения окситоцин води до такъв тип ситуации. Моят съвет колкото и да е жесток е търпи докрай, по-добре от това може да стане с много усилия и анализи, но за кратко.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: 6037f14007
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Намери си нещо странично.

 
  ...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: 33f5d36488
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От подателя на историята-нека да допълня че съм добре потдържан физически със отлична хигиена, не пуша и не пия и от определено време съм оставил жената да спи сама на спалнята та да може добре да си почине, а аз се преместих при децата

 
  ...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: 3d382a8099
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Уж мъжете били по- сексуални, но и на мен ми се е случвало мъжа ми да няма желание. Пробвала съм с бельо- лягай си. Като искам да говорим, ти само за това мислиш. Вече не слагам бельо, иска понякога, но не повече от 2/3 пъти в месеца. А в последно време и аз нямам желание.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: 73dd39ada9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Направих огромни жертви и компромиси за моя мъж, включително и търпях близо 10 г. почти без никакъв секс. В общи линии бях малки над на твоята възраст, когато се случи. През това време нито веднъж не си и помислих да си хвана любовник, въпреки че възможности изобщо не са ми липсвали.
Търпях, търпях и накрая реших, че или ще се промени, или ще се разведа с него и няма смисъл повече от такова мъчение.
Имало е немалко дискретни разговори по темата през тези години, но ефект никакъв. Човекът вечно се оправдаваше, че имал еректилна дисфункция и дори в някакъв период посещаваше андролог. Не мислел за това, нямал такива желания и т. н. Но историята на компютъра винаги беше изтрита.
Да, но беше забравил отворен gmaila си, а той пази хронология и тогава видях, че човечецът редовно си гледал порно, месеци наред и някои дни по няколко пъти, но иначе бил с еректилна дисфункция. Замълчах си и реших да го наблюдавам.
И така се стигна да си забрави мобилния в тоалетната. Взех телефона, за да му го дам, а на екрана линк към порно клип. Изгледах еидеото, заснех екрана с линка, копирах го и синго препратих.
Човечецът под носа ми лъска чекии, а аз стоя като вързан кон и вярвам на оправдания.
Отидох при него и му казах, при това дълго висене в тоалетната дали не си забравил нещо? Той блещи недоумяващо очи, а аз му връчвам телефона с думите, че ми е пределно ясно какви ги е вършил в тоалетната.
Последваха обиди, " ти си луда", " ти си параноичка", " бавих се, защото умам запек".
А аз: " Аха, луда съм значи, а ти си имал запек, на това запек ли му викаш" и му показвам заснетия екран. Искаш ли да ти пусна клипа, за да си припомниш? "
И пак се почна имал бил еректилна дисфункция, но физиологично се налагало да го прави, иначе му се влошавало и т. н.
Е, тогава му показах и дългата история на гледанията на порноклипове. Млъкна.
Обясних му, че повече в лицемерие няма да живея и че дистатъчно съм го търпяла, за да прекарам остатъка от живота си в лъжи и смачкано самочувствие. Разбирам, че съм му омръзнала и това го приемам, но не мога да водя двойнствен живот и да си търся любовник, за да компенсирам тези липси и си искам свободата обратно, за да намеря мъж, който да ме кара да се чувствам харесвана и желана.
Казах му, че за мен най-достойното решение е да се разведа с него, защото не съм щастлива в подобни отношения и повече не мога да ги поддържам само заради детето.
Бяха разправии близо месец, рев и крокодилски сълзи от негова страна. Но търпението ми вече се беше изчерпало и твърдо бях решила да го изритам от живота си. Тогава той се промени и през последните 5 години не мога да се оплача нито от липса на внимание, нито от липса на секс. И вчера, и днес...
Поставяш й ребром въпроса и ако трябва я заплашваш с развод.
Или се променя, или я изритваш.
Но повярвай ми, да търпиш дълго като мен е истинско мъчение.
Бъди краен и категоричен! Успех ти желая!

 
  ...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: b58fef6918
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Българския мъж се вързва все на жени, дето не стават (или са мързеливи, или не работят или имат други пороци) и ги гледат като писано яйце. А свесните жени даже не поглеждат. Ще ви уморят вашите избранници и вие пак след тях ще ходите. После пищите, че жените не стават. Не жените, мили мои, вашите жени не стават!

Не мога да си представя да не правя любов с мъжа си. Ако ме боли главата от това ми минава. Аз си търся близостта му и ми липсва ужасно, като му се наложи да отсъства от вкъщи. Леглото ми се струва огрмно и студено без него. Ние сме си така още от началото. И сме партньори. Нито той ме издържа, нито аз него. Не делим задълженията и вкъщи. Ако ми се наложи да работя повече, той ще напазарува и сготви. Обратното също е валидно. И говорим, ако нещо има, говорим. Още докато е малко, за да не му позволим да се разрастне повече.

Липсата на секс е само симптом на проблема. Похвално е, че автора се грижи така за съпругата си, но явно тя има някакъв проблем. Ако е достатъчно зряла и осъзната, което на тази възраст би трябвало да е, ще може да го определи и да го изложи пред автора. Може да не се получи веднага, но би трябвало да се получи. Пак казвам, само ако е осъзната. Може да опитате да отидете и на терапевт, ако не можете да намерите изход от ситуацията. Ако всички предложени мерки не сработят, не знам защо смяташ, че трябва да останеш във връзка, в която не се чувстваш обичан.

До номер 16: смяташ ли, че децата ви не виждат и не разбират какво става? Искаш ли да ги осъдиш на съшия начин на живот? Защото децата копират поведението на възрастните, колкото и каквото и да им обясняваш.

 
  ...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: 66662c263e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Приятел ти си едва на 35 на тия години трябва да правиш много се*с, щом от сега е започнало представи си като минат още 10 години вие няма и да се търпите вече. Намери си любовница и впоследствие зарежи жена си, естествено винаги отглеждай децата си. Но децата са си деца а жената си е жена, трябва да има страст, да правите с*кс постоянно. Ако не само се мъчите и двамата. Вече не живеем по комунистическо време, за да кажеш, че като си се оженил трябва да е за цял живот.

Другата опция е жена ти да си има любовник, но да не иска да се разделя с теб ако имаш хубава работа и и даваш сигурност. Това е

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: f2e84e39ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Не звучи никак добре и не знам защо си чакал с години, за да започнеш да задаваш въпроси.

Още на втория месец бих си хванал жената и по лекари и психолози, за да изясним къде е проблемът. Ако вече не ме обича и желае - раздяла, а децата живи и здрави родители пак ще си имат.

Толкова сте млади, за да я "боли главата" и "да ѝ се спи" 5 години. И не може само ти да се гърбиш финансово в едно съвременно семейство.

Иначе браво, че не считаш домашната работа за "женска" и вършиш, каквото можеш.

И тук, и в много теми, и много хора са ми разказвали, че във връзка с години сексът е мираж. Ясно, че при отговорностите и всекидневните битовизми трудно ще е всеки ден, но какво е това обидно 1-2 пъти в месеца? Има толкова ползи за здравето, добрата форма и настроението и при жените, че като жена не разбирам...

 
  ...
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: 607d6d3874
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   По ребром постави въпроса, но опитай да общувате, а не да се карате. Ако трябва работете и с терапевт. След доста дълго уточнения кой за кое как мисли, нещата ще започнат да се изчистват.
А относно избора на друга жена, сподели и и директно и кажи, че имаш вариант да пристъпиш и към това, ако продължи. Призови да изговорите на глас всичко трудно, което досега не сте си казвали. Това са най-градивните разговори
Макар, че ще видиш, че и това не е толкоз просто и другия човек ще изисква и грижа и внимание.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: 868b91bbe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Грешка да помагаш в домакинските задължения щом си мъж, това за работа на жената, затова и се държи така с теб, във връзката всеки трябва да си знае задълженията, това е правилното решение за щастие, пиша го като съвет, но мисля, че темата е фалшива.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker