Скъсахме презерватив и се страхувам да не стане пак! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121412)
 Любов и изневяра (29761)
 Секс и интимност (14389)
 Тинейджърски (21908)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3189)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18584)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Скъсахме презерватив и се страхувам да не стане пак!
преди: 3 месеца, 27 дни, прочетена 978 пъти
Здравейте! Аз съм младо момиче на 23 години и с моя приятел преди два месеца скъсахме презерватив и той свърши в мен. Пих Ескапеле веднага, цикълът ми от тогава се размести и още не се е оправил. Наскоро пробвахме пак и отново се скъса, този път не пих, защото нямаше изтичане на семенна течност. Оттогава вече ме е страх, какво не е наред? Вече при всеки близък контакт си представям как пак се къса и удоволствието от секса изчезва, остава само страха. Най-лошото е, че прехвърлям това на момчето, но какво да направя? Ако стане гаф моето тяло ще го понася, не неговото. Как да се предпазвам? За момента пия доста лекарства (антидепресант, терапия против алергия и витамини) и то всеки ден и не мисля, че е добре да започвам и противозачатъчни. Чувала съм, че спирали се слагат само на раждали жени, каквато аз не съм. Много бих искала да започнем да се предпазваме чрез метода на прекъснат полов контакт, но както вече казах съм доста страхлива и мисля, че рано или късно ще стане белята.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 14a63e02ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Половината снот е роден, от прекъсване на половите акт. Това не е предпазване. Ескапел в България го взимате, като бонбони, в цивилизования свят е с рецепта. Защо ли? Очевидно не ползвате правилно презерватива, Започни да взимаш протизозачатъчни, огиди на преглед и се консултирай с гинеколог, на 23 не си момиче вече.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: bea8746ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Едно време с жена ми ползвахме спермицид на Фарматекс и бяхме доволни, не е имало гафове. Това е една капсула, която предварително преди акта се слага във вагината и после няма проблем да се празни вътре. А между другото нали знаеш, че забременяване е възможност само няколко дни в целия месец, които може да си ги сметнеш по калнедарния метод? Има информация в нета. През останалото време шанса да забременееш клони към нула. КАзвам го с идеята, че прекалено много се притесняваш, защото забремняването не става толкова лесно колкото си мислиш. Дори да се изпразни в теб по време на овулация и без никакви предпазни средства, пак шанса да хванеш е 20%. Прекалено много се притесняваш. Те двойки, които искат да имат деца, в повечето случаи се мъчат по половин-еда година, докато забременеят, така че не го мисли чак толкова.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: ddf3e958a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Да си купи по-читави презервативи.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: f00d2cfc27
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Обзалагам се, че и двата пъти е било с Durex. Прав ли съм? Това са най-долнопробните презервативи и в същото време масово рекламирани. Вземай Lifestyle или някакви насипни, но не и тия боклуци споменатите.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: bea8746ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Иронията е, че на мен винаги ми са се късали Спортекс и Дюрекс. И всички, с които съм говорил са имали проблеми точно с тях. Уж най-скъпите, най-рекламираните, а точно те са най-големите боклуци. Онези насипните, които ги продават за стотинки или в кутийка по няколко в Кауфланд от най-евтините никога не са се късали при мен, нито при хората, с които съм говорил.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 28488f708b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   В чудесна възраст си за дете, какъв е проблемът?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 28488f708b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Антидепресант? На 23? Откъде на къде? Не разбирам каква причина може да има човек да приема такива хапчета. Някаква мода ли е?

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 0fcb000521
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Явно си суха, за да се скъса

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 9d4d895564
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Сигурно го правите с по-тънки презервативи. Да си вземе по-дебели, които би трябвало да са по-здрави. С тях обаче има друг риск - може да му се позагуби удоволствието от половия контакт, тъй като по-дебелите са по-малко чувствени. Нищо де, пробвайте и с по-дебели презервативи да видите как ще ви е, може пък да си паснете.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 4c821e7756
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Презервативите не се късат така лесно. Причините за гаф може да са: неправилно съхранение (примерно при висока температура), изтекъл срок на годност, вагинална сухота (в такъв случай ти ще изпитваш болка или дискомфорт), прием на вагинално приложими препарати несъвместими с латекс (овули, кремове и подобни), употреба на лубриканти на мазна основа (бебешко масло, бадемово олио и прочие). Друга причина може да бъде твоя приятел да е по-надарен и да опъва прекалено много презерватива, но в тоя случай би трябвало вече да се е оплакал колко му е неудобно с кондом.

Спомни си дали и двата пъти е бил на лице някой от горепосочените фактори.

За спиралата по-добре забрави. И с нея стават бели и си има определен процент на фалове. Да не говорим че възможните странични ефекти са много сериозни: тазово-възпалителна болест, а тя води до безплодие при сериозен процент от заболелите. Причината е, че матката е изолирана от вагината чрез цервикса (маточната шийка) и по този начин микроорганизмите които обикновено живеят във вагината, няма как да се качат по-нагоре. Но при наличие на спирала, една най-обикновена инфекция като бактериална вагиноза (не се предава по полов път, а е просто дисбаланс на вагиналната флора) може да достигне фалопиевите тръби, защото бактериите достигат матката благодарение на конците на спиралата.
Аз след като се информирах по въпроса, реших да не слагам спирала.

Довери се на презервативите. Аз от години наред ги ползвам и гафове са ставали точно 3 пъти и поради някоя от причините, които споменах. Най-добре да използвате латексови, латекс е по-еластичен от полиуретана.
При прекъснат полов акт е по-вероятно да стане фал. Момчето трябва да има пълен контрол, не да се изтърве.

Ако искаш натурален метод, има един 99% надежден ако се прилага стриктно и правилно. Това е синтотермичния метод. Този метод следи промените в позицията на цервикса, цервикалната слуз и базалната температура и се води статистика. Трябва обаче да минат няколко цикъла, може би 2-3, преди да е сигурно да се приложи в действие. С него се въздържате няколко дни по време на цикъла, останалите си правите секс спокойно.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: c384f9aac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Сменете марката на презарвативите!
Защо толкова се плашиш от бременност? Много хора на твоята възраст имат деца. :)

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: e4c412f7f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Веднага ти казвам какво не е наред. Не са наред презервативите, които ползвате. Поръчайте си нормални презервативи. Не най-рекламираните.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker