Анален секс – съвети за начинаеща двойка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121555)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Анален секс – съвети за начинаеща двойка
преди: 4 месеца, 5 дни, прочетена 2665 пъти
Знам, че тази тема е често обсъждана, но след преглед на голяма част от темите и постовете тук, не успях да намеря отговор на въпросите, които имам.
С приятелката ми сме от доста време заедно, но никога не сме пробвали анален секс. Не че не сме искали, просто… не сме стигали до там. Понякога аз съм повдигал темата, а тя се е колебаела, понякога обратното. Нейното колебание вероятно идва от страха от болката, а аз като неподготвен, не съм искал да й причиня болка.
Иначе още от самото начало ми дава почти всеки път да я стимулирам анално. Правя го с пръст, докато я лижа или я чукам. Правил съм й и анилингус. Харесва й. Като правихме секс наскоро обаче тя самата реши да сложи повечко крем на дупето си, при което аз успях да си вкарам не един, а два, а накрая даже три пръста. И понеже в същото време си бях вкарал няколко пръста и във вагината й, след малко получи такъв оргазъм, че чак се изплаших – за десетина секунди цялата се тресеше и изгъваше :-) Може би тогава беше моментът да пробвам да й го вкарам в нежно в дупето, но нещо ме спря…може би това, че нямах под ръка презервативи (по принцип рядко ползваме), но тя май беше готова.
Та имам няколко въпроса, на които очаквам съвет от мъже и жени с опит. А също няма лошо, ако някой се намира точно в моето положение, да сподели. Да добавя, че не ми е голям, така че в тази връзка нямам особени притеснения :-)
- коя поза е подходяща за първи път, т. е. при коя поза анусът е най-отпуснат и податлив?
- ясно е, че жената трябва да е ходила до тоалетна преди това и да се е измила отзад. Това достатъчно ли е? Не ми се ще да стигаме чак до клизми.
- има ли нужда да си купуваме анални разширители?
- чел съм, че някои го правят без презерватив и свършват вътре? Със сигурност ще бъде е голям кеф, но „реалистично“ ли е? Аз мисля да го правим с презерватив, поне първият път.
- вярно ли е, че свършването вътре може да й причини кратко стомашно-чревно разстройство?
- каква марка презервативи ще препоръчате? Аз имам дюрекс, от по-дебелите, които са за анален секс, но май няма добри отзиви за тази марка.
- по препоръка съм купил глайдгелен, но май и обикновен крем (за ръце или за лице) върши работа? Има ли опасност да се получи някаква реакция между лубриканта и презерватива, от която приятелката ми да пострада?
- колко минути трае акта при вас? Не мисля да правим като в порнофилмите, където се клатят по половин час, но вероятно около 5 минути, като за финал, ще изкефят и двама ни.
- колко често го правите? Ние правим секс два пъти седмично, окей ли е да завършваме с анален всеки път?

Моля, разни чекиджии и моралисти да се въздържат да пишат по темата – нямам нужда от техните коментари и не ми се четат глупости.
Очаквам хора, които правят анален секс от години и наистина знаят как да му се наслаждават, да споделят ценни съвети и препоръки за двама начинаещи.

Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 2f5d2626ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Много яка тема, аз съм момиче и също искам да пробвам. Чакам съвети и от жени как да започна :-)

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 7bf9e05bab
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   С жена ми от начало си правим анален секс, но не често, а като награда или за разнообразие. Тоест понякога няколко пъти месечно, понякога няколко пъти годишно зависи от настроението. Иначе винаги става адски мокра и се възбужда супер много от аналния, но дупето и' е много тясно и едвам влизам въпреки играта, лубрикантите и всичко. Дори и след носене на анален разширителен трудно и болезнени влизам, докато и се отпусне хубаво ануса после си е голям кеф и за двама ни. Никога не съм ползвал презерватив като сме правили анален и почти винаги съм свършвал в дупето и. Обикновено след такива изпълнения е първа до тоалетната сутрин, но никога не е имала позиви веднага след акта или разстройство. Анусът и си е все така тесен като в началото. Иначе въпреки дългите години семеен живот и ангажиментите правим качествен секс почти всеки ден. Забавлявайте се!

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 7103ffc873
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не се занимавайте с това. Може и да се изпитва удоволствие, но е вид садизъм мъжът да изисква това от жената

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: b5268708ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ако искаш после да я водиш по проктолози го правете.

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: bdbdb7cf1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   1. За първи път – мацето на раздалечени колене, вирнато дупе, полегнала на гърдите си, да е предварително добре възбудена е твоя работа. След смазването натискаш внимателно главата докато премине, много бавни движения, без да го вадиш.
2. Достатъчно е.
3. Не, след като вече я разширяваш с пръсти, освен ако на нея не и допадне да носи такива.
4. С презерватив. Антибиотиците са скъпи.
5. Точка 4.
6. И други марки стават, добре е да са черни.
7. „Джонсън бейби оил“ върши работа.
8. Като за първи път не прекалявай времево, няколко минути бавни тласъци стигат и ако и сам не свършиш /кеф си е, все пак/, по-добре да го извадиш внимателно, махаш презерватива и си я довърши вагинално. Да си подготвен, че като го вкараш ще има охкания, викове и молби.
9. Колко често си зависи от настроението и на двамата, с моите жени повече от два-три пъти месечно не се е случвало.
Успех.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: bd2da80a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Игра с ьва пръста е достатъчна за да се отпусне достатъчно. Аз използвам лубрикант - зехтин екстра върджин. Клизма съм си правила първите няколко пъти от притеснение да не цапам. Впоследствие прочетох едн астатия, че може да се прави прочистване с овесени ядки, та сега в деня когато планирам приключения се храящня само с овесена каша и не е имало гаф.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 85c07f7c34
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Аналния секс е добре да е презерватив, защото иначе ти остават лайна по патката, което хич не е приятно. Иначе и да свършиш вътре, нищо няма да и стане - няма как да стигне до корема и :)
Крема за ръце не е подходящ! Иди в някой секс шоп и си купи лубрикант за анален секс.

Щом си успял от първия път да и вкараш 3 пръста в ануса, определено на теб ти е било за първи път, но на нея - не.

За времето - първите 10-на минути жената повече я боли отколкото да и харесва (поне тези с които аз съм бил, така са ми казвали) след това почва да и харесва. Така че колко време - колкото издържиш, но минимум 10 минути.

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 393c26b393
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Много внимавай да не и докараш някоя инфекция на путката.
Едно момиче така сама си поиска анал, правихме го с презерватив малко време, по едно време поиска пак вагинален секс, и въпреки че си измих ръцете и патката с топла вода и сапун и смених презерватива, по някаква тъпа причина след няма ден-два и се получи някаква инфекция коята засегна чак бъбреците и се лекува много време, някаква бактерия която нормално си живее в червата. Ебати тъпотията!!! Забрави да я джаскаш/пипаш отпред след анала, марш в банята и отпред чак на другия ден. Успех дано ти хареса

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 89eaec18c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Отвратително! Само като си представя, че ти харесва да си пъхаш пениса в лайна, и ми се повръща!

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 3a38747ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Ех, като чета колко си грижлив към приятелката си ми се прииска да съм на нейно място. :)
Само да кажа, че бебешко олио също върши работа!

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 949c2228a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   1. Жената легнала по корем, мъжа отгоре.
2. Достатъчно е.
3. Няма нужда от анални разширителни, освен ако не искате да пробвате от любопитство. Ако жената е много възбудена, ануса се отпуска.
4. Може да го правите без и да свършиш в нея, но лично на мен по този начин не ми харесва (жена съм). Не е приятно да усещаш течност вътре, все едно клизма са ти правили. И за мъжа е по-хигиенично да се прави с презерватив. Ако го правите без, после обезателно се измиваш с вода и сапун.
5. Няма как семенната течност да достигне стомаха и да провокира разстройство.
6. Марката е без значение. Ние ползваме Дюрекс нормални или фини, не сме имали гафове.
7. Ако лубриканта е съвместим с презервативи, няма проблеми. Обикновено тези на водна основа са съвместими. Олио или силиконови лубриканти не се препоръчват, защото развалят латекса. Няма как приятелката ти да пострада, освен ако не е алергична. А мисля че вероятността е нищожна.
8. 10-15 минути само анален. Може би и повече. Не сме засичали. Иначе общо анален и вагинален около 30-40 мин. Ако сме много загорели, по час :D
9. Не живеем заедно и се виждаме уикендите. Секс правим 3-4 пъти седмично и почти винаги правим и анален. Мисля че за начало, веднъж седмично е добре.

 
  ...
преди: 4 месеца, 3 дни
hash: bf1828fefa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Дано не стига коментара ми късно до теб. Пиша ти като човек, който е запознавал мнозонството от приятелките си с аналния секс и удоволствието от него, когато се прави правилно и внимателно. Със всички опитали се, се превърна в редовно изпълнение, за което те самите са питали и искали (Никога не трябва да си искаш ти, а да я предразполагаш и сама ще пожелае)

Щом и двамата на моменти сте го искали, щом се кефи на докосвания, облизвания, проникване, щом сама е сложила крем там, щом е свършила така върховно от аналната игра - значи работата ви е готова, само трябва да се направи добре. Тази част е важна, защото първия опит може да определи нещата за напред.

За протокола, след свършването и с пръсти отпред и отзад не е било правилно време да се опитваш за анален. Тогава е момента да я гушнеш и да я оставиш да се възстанови от епичното свършване - така се утвърждава в паметта и удоволствието и се свързва с играта отзад. Първите пъти отзад няма да са и толкова приятни, колкото ще бъдат след време, така че е добре, че си и оставил оргазма. Аналния ще си е в собствена сесия. Сега и на въпросите ти:

1. Коя поза е подходяща за първи път, т. е. при коя поза анусът е най-отпуснат и податлив?
- Доста индивидуално е, но в повечето случаи е легнала по корем с възглавница под кръста или надупена кучешката. Като постигнете проникване, не го вади много, освен, ако не я боли и не те помоли. Проверявай на всяка крачка дали е добре и комуникирайте предварително, че е по-важно да не и е зле, отлколкото ти да свършиш. Първия път е за вкарване на аналния в бъдещите ви удоволствия, не за едното свършване тогава.

2. Ясно е, че жената трябва да е ходила до тоалетна преди това и да се е измила отзад. Това достатъчно ли е? Не ми се ще да стигаме чак до клизми.
- Не е задължително, но повечето момичета се притесняват най-много от възможността да има нещо по теб от червото и или да се изпуснат. И за двете помага клизмата, но ако не ви е комфортно, може и без. Комуникирайте, че знаеш къде влизаш и какво има там, не е проблем да видиш нещо.

3. има ли нужда да си купуваме анални разширители?
- Отново не е задължително - вие сте сравнително по-напреднали в аналните игри от повечето начинаещи и момичето ти се отпуска много и без разширители/плъгове. Много е важна любовната игра - точно както се е отпуснала в опита ви с пръстите, трябва да я предвазположиш и за самия анален. Хората имат 2 сфинктера - единия се контролира, другия е подсъзнатален (За да не се наакаш като спиш примерно) Това значи, че ако е притеснена, уплашена, боли я - колкото и да иска да се отпусне, няма да стане и ще боли. Трябва да е спокойна, да се целувате дълго, да я пипаш много, да има достатъчно смазка, ако ползвате ароматни свещи или музика за отпускане да сте ги пуснали и да сте на познато, удобно място само двамата. Тези неща правят или развалят първите анални опити. Не ги подценявай!

4. Чел съм, че някои го правят без презерватив и свършват вътре? Със сигурност ще бъде е голям кеф, но „реалистично“ ли е? Аз мисля да го правим с презерватив, поне първият път.
- Абсолютно е реалистично и така го правят повечето двойки които са си сериозно заедно. За първия път може с презерватив, но имай предвид, че ако не е специално за анален секс, вериятно ще се скъса, а и е възможно протриване от самата гума и не всеки материал на презервативите реагира добре на определени кремове. Повече и за двете по-долу на специфичните въпроси за всяко.

5. Вярно ли е, че свършването вътре може да й причини кратко стомашно-чревно разстройство?
- Самото свършване не толкова, колкото разширяването и движението напред-назад обикновено изисват ходене в тоалетната след края на аналния. И за почистване и за ходене, ако усеща, че има нужда. Нормално е.

6. Каква марка презервативи ще препоръчате? Аз имам дюрекс, от по-дебелите, които са за анален секс, но май няма добри отзиви за тази марка.
- Обикновено не ползвам презервативи за анален секс, защото го правя с партньорки, с които сме сериозни и сме си ексклузивни, с доверие. Ако ще се ползва, Дюрекс са ок. Не съм запознат с отзивите, които си чел, но са си доказана марка и са ми опцията по подразбиране, ако има нужда.

7. По препоръка съм купил глайдгелен, но май и обикновен крем (за ръце или за лице) върши работа? Има ли опасност да се получи някаква реакция между лубриканта и презерватива, от която приятелката ми да пострада?
- Има вероятност и с презерватива да има реакция, а и самия крем да не е за такива деликатни зони (вътрешната лигавица на червото е много, много нежна) За щастие, има кремове, които се правят за точно такива места и кожа - бебешките. Препоръчвам Бочко (за случая ще го наричаме Дъл-Бочко), прави се и се тества да е хипоалергенен и да успокоява раздразнена, нежна, деликатна кожа. Идеален е за случая и лично го ползвам редовно с нулеви проблеми. Чудесен е.

8. Колко минути трае акта при вас? Не мисля да правим като в порнофилмите, където се клатят по половин час, но вероятно около 5 минути, като за финал, ще изкефят и двама ни.
- Първия път даже не си поставяйте за цел да има свършване, нека просто свикне и да видите кое как е. Ако ви е хубаво, чудесно - стреляй. Иначе 5-10 минути е нормално. Може да е по-малко, може повече - почувствайте го. Няма как да си решите колко ще го правите. Наслаждавате се и като ти дойде, хвърляш. Ако с времето (или дай Боже от началото, и харесва, гледай да я свършиш преди ти да се оправиш. Помагай с пръсти на клитора и и усещай кой движения и харесват. По принцип не е както нас ни кефи - по повечко изваждане и дълбоко вкарване, а за тях е - хубаво вкаран и без много изваждане, леко тласкане по мъничко навън-навътре, при което тя усеща изпълненост, стяга стените около него и ти като я пипаш отдолу, свършва апокалиптично.

9. Колко често го правите? Ние правим секс два пъти седмично, окей ли е да завършваме с анален всеки път?
- Правим си вагинален и други удоволствия стандартно ( по 1-2 пъти всеки път като се виждаме, но се виждаме 2-3-4 пъти в седмицата) и анален 1-2 пъти в месеца, в зависимост от нейния комфорт за момента. Не мисля, че е реалистично да се завършва всеки път така - или се прави или не. (Да, разбира се, че има двойки, които са минали даже само на анален, но това са изключения). Правете си секс както по принцип и от време на време, добавяйте анален в ротацията.

Надявам се да съм помогнал и съветите да влязат в употреба. Аналния е страшно удоволствие и за двамата и безценна част от един хубав, разнообразен сексуален живот. Стига да се прави внимателно и правилно и да се комуникира всичко. Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 3 дни
hash: 253b43273d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Не знам какъв съвет да дам. От момичето зависи, дали и харесва. На мен ми е хубаво и за това го правим. Мъжът ми никога не съм го питала дали му харесва или не. Аз съм важната. ж42 г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker