Без удоволствие и без усещане по време на секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Без удоволствие и без усещане по време на секс
преди: 3 месеца, 1 ден, прочетена 1443 пъти
Здравейте! Ж26 и имам връзка от 9г. За това време съм правила секс само с него, а преди това съм имала само още един партньор. Имам проблем и се обръщам към четящите и коментиращите, за да дадете съвет! Та.. изпитвам възбуда, подмокрям се, изпитвам голямо желание, но когато се започне същинската част всичко умира в мен. Клиторния оргазъм го познавам добре, но искам повече, запозната съм, че това е най-често срещания и получаващ от жените, но искам повече, разбира се, че се радвам, че поне него имам! Но когато се проникне в мен и не усещам нищо или по-точно знам, че има нещо в мен и до там, понякога усещам и болка. Пробвала съм и сама с пръсти, със секс играчки, но не се получава, нямам предвид да не получавам оргазъм, а не изпитвам удоволствие, това ме измъчва, знам, ще точно, защото очаквам да ми е хубаво, а не се получава и съм още по-разочарована. Посещавала съм лекари, казват, че всички е наред с физиката, в първите години казваха, че съм още малка, за да изпитвам удоволствие, примирявах се с това, въпреки че не бях и все още не съм съгласна с тези твърдения, имаше изказвания, че не обичам достатъчно човека с когото правя секс, но и с първия ми партньор беше така, дори още по-зле, казваха ми, че очаквам прекалено много от секса, дори да е така, говорила съм си с приятелки и само една ми е споделяла подобни проблеми, всички други казват, че това е най-хубавото чувство, а при мен няма такова нещо, дори не се доближава. Говорила съм и с психолог, установи че нямам травми от миналото, които да ми пречат, но така и не намерихме решение, посрещала съм го 5-6 пъти, които може би не са достатъчни, но не виждах никаква промяна. Не съм опитвала анален секс, заради страх, притеснение и може ми малко погнуса. Ако проблемът е в партньора, та то тогава защо когато мастурбитам отново не се получава? Сексуално активна съм от +10г и все още сексът за мен мит... не гледам толкова много порно, за да се каже, че ми е увредена психиката. Докато чета истории и коментари тук се възбуждам и подмокрям, докато чета книги също съм се възбуждала супер много, пиша го защото не мисля че имам толкова изкривени желания и високи очаквания. Ще бъда благодарна на всеки коментар и съвет, моля само без твърде груби изказвания. Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 19 часа
hash: b502211d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Причината не е у теб, мъжът е калпав любовник.

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 часа
hash: a850545113
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ама хайде винаги мъжът да е виновен! Има такива случаи, възможно е да е на генетична основа или пък мускулите там долу да са по-слаби. Можеш да започнеш да правиш такива упражнения, при които да свиваш мускулите все едно спираш уринирането си. Друг вариант е с някакъв афродизиак.

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 часа
hash: 13c30c280f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Пробвай и с други, но най-вероятно резултатът ще е същият. Проблемът е в теб.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 15 часа
hash: 6b4ab2b95d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   И аз като номер 1 не мисля че причината е в теб. Виж, да речем че си започнала полов живот някъде на 16. Казваш че преди настоящия си била с друг, който предполагам също е бил тийнейджър като теб. На тия години желанието е голямо, но сексът е калпав поради липса на опит. Не е кой знае колко притеснително че тогава не си изпитвала удоволствие. После си започнала сексуален живот с твоя настоящ приятел. 9 години са много време. Значи, обикновено желанието и страстта са най-силни първите 2-3 години най-много. После намаляват. Не че няма изключения, има естествено, но аз ти казвам какво става в по-голямата част от дългогодишните връзки (поне според статистиките).

Най-вероятно твоят партньор не те възбужда достатъчно или пък по време на самия акт нещо куца. Фактът че не те възбужда достатъчно не означава че не го обичаш. Любов и секс са различни неща. Щом се мокриш и усещаш че имаш желание, значи тялото ти реагира на стимулите. Но явно тези стимули не успяват да те докарат до върховната точка на възбуда. Аз ако взема да си бъркам с пръсти преди да съм усетила че съм готова, няма да усетя удоволствие. Същото ще бъде и с играчки и с партньор. Партньора стимулира ли те с пръсти? Пробвал ли сте различни пози? Колко минути отделяте за любовна игра? Ако отделяте 5-10, забрави. Най-малко 20-30 трябва да е в твоя случай. Презерватива отнема чувствителност и при жените. Зависи от модела и марката, но лично на мен секса без презерватив ми се струва много по-хубав, усещането е по-интензивно. Може би пък ритъма определен от партньора да не ти харесва и да имаш нужда да бъде по-нежен и бавен или по-груб и бърз. При всяка жена е различно. Трябва да пробваш пози в които ти да си отгоре и да контролираш. Ако пиеш противозачатъчни е възможно да ти е по-ниско либидото и затова в последствие да не получаваш достатъчно силна възбуда.

Най-важно е партньора ти да е наясно с този проблем за да може да ти помогне.

 
  ...
преди: 3 месеца, 14 часа
hash: e738458bc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен може просто да си така, защото си тясна. Бих предложила да се тренираш с вибратор или с приятеля ти, редовно и така може би ще изпиташ удоволствие. Другото, които ми хрумна е да се разтягаш за шпагат, може да помогне. Честно казано, съветите ми може и да не са ти от най-голяма полза, защото никога не съм имала подобен проблем, напротив, дори първият път не ме боля много, и винаги изпитвам удоволствие като приятеля ми го вкара в мен. Освен някой пъти на задна, когато се изсили, съм изпитвала болка.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 13 часа
hash: ac138fde92
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Авторке, много жени са безчувствени като тебе. Допреди само 60-70 години жените са били масово като теб, а в секса истински талпи. Затова от край време се смята, че сексът е мъжко занимание. Все пак ние ч*каме, ние се потим и е редно на нас да ни е добре. А ако вие достигате оргазъм след два часа блъскане, лизане, слюнки, пръсти, бъркане и така нататък, то аз нямам време да се съобразявам с вашите физиологични особености. Аз си достигам до оргазъм нормално. Аз нямам такива проблеми и ако някоя има, нека да си намира начин как да се лекува.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 13 часа
hash: 93e006f413
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Изследвай си хормоните, вкл. тестостерон.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 часа
hash: 4d057d4aa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Изпускаш извечната истина, че секса се случва първо в главата, а най-сексуалния орган е мозъка. Съвсем наскоро ми се случи пак да се убедя колко вярно е това.
Опитай се да разбереш кое те възбужда най-много и когато усетиш "скуката", го направи - или накарай партньора.
Зависи само от тебе какво е - стимулация на някаква ерогенна зона, определена поза, думи, всичко е много индивидуално.
Проблема ти е за сексолог или добър психолог, занимаващ се със сексуални проблеми. За жалост обаче не мога да кажа има ли такива дето вършат работа.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 часа
hash: 9984188cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Имах такава приятелка преди години, убедих я да минем на анален секс и след като се научи, определено беше много доволна.
Гнус не гнус - пробвай - ще те боли първите няколко пъти, но може да се окаже, че това е твоя секс.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 12 часа
hash: d084daad76
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Хората в тоя сакт масово са лаици и комплексари и трудно ще видиш адекватен съвет. Аз поне имам много опит, та мога да го предам. Според мене мъжът ти има малка пишка. Спала си само с двама. Вероятността и двамата да са били с малки пишки е доста голяма, като знам българите как се фукат, ама в леглото са кръгла нула. От моя опит знам, че колкото повече търсиш сериозен мъж, толкова повече бягаш от добрия секс. С други думи - яките пичове, които правят уникален секс и са бадарени, обикновено са женкари. Ти си искала семвйство, направила си, ама такива мъже рядко са добри в леглото. При бройка от 2ма мъже... буквално нищо не си видяла още. Не може да се самообвиняваш.
И а една болест наречвна вагинизъм, обаче и лекар ти е казал, че всичко ти е наред. Просто скапан партньор, това е. По-голям няма да му стане и по опитен явно няма да бъде.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 7 часа
hash: 6b4ab2b95d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Номер 6 само на некадърен любовник може да хрумне такава тъпотия. Типичен балкански Ганьо за който жената е предмет за удоволствие: да я лашка докато се изпразни той и край. Пък на нея дали и е хубаво или не вече не е негов проблем. После обаче се бие в гърдите и се има за баш големия ебач. Жалка пародия.

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 часа
hash: 1d440bdddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Кофти мъж. На думи всички са уникални полови атлети, а всъщност са егоистични неможковци. Номер 6 е типичен представител.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: c36c63e57b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Това не е проблем, просто има едно изхвърляне и преувеличаване на тема секс и оргазъм. Наистина има мъже и жени които изпитват силни интензивни кулминации, но има много които ту имат ту нямат, ту се получава ту не, дори и при многократни различни опити. Особено при жените, не вярвай на другите и гледай себе си, може и един ден да се отпуши, но дотогава не се тревожи ----нормално е

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 2db200ac95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   10., не си права. Момичето каза, че има проблем и, когато се задоволява сама. Очевидно не мъжът е виновният.
Виж 7. дава възможна насока - изследвания на хормоните.
Все пак авторката търси съвети. Трябва да има причина.

Това, което ми хрумва (М40 съм), е да си купиш някакъв вибратор. Евентуално от вътрешните интензивни стимулации да отключиш кулминацията. Трябва сама да узнаеш причината и начина. В случая партньорът няма вина.
Изследванията на хормоните също не е за пренебрегване.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 6b4ab2b95d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 2 няма как да е "широка" отдолу ако не е раждала. Такива проблеми се появяват след трудно раждане, не при жени без деца. Авторката споделя че не изпитва удоволствие, понякога усеща и болка. Ако усеща болка, значи нито мускулатурата и е слаба, нито приятеля и е с патологично малък пенис. Най - вероятно размерът му е стандартен. Ако усеща болка или неприятно чувство, значи няма достатъчно лубрикация поради липса на възбуда. Тоест, или гаджето или ситуацията не я възбуждат достатъчно.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 8f55c3b83e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Болката може да е от недостатъчно овлажняване.
Пробвай лубрикант. слюнката не овлажнява жената добре и не върши същата работа. Жена ми е казвала за лека болка преди, но откакто ползваме, всичко е нормално и купуваме редовно ли Рика ти

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: db4746f12d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Авторката- първо благодаря за коментарите! Може би трябваше да спомена, че приятеля ми е наясно с моя проблем още преди да имаме интимни отношения. Номер 4ри е права, че не отделяме достатъчно време на любовната игра в началото, казвала съм го и сме го говорили, той по-скоро е на мнение, че не му е интересно, след последния разговор уж щяло да бъде различно, но и така не сме имали отношения след него. Имам вибратор, опитвала съм и с него, но не ми е приятно, само по клитора ми е хубаво, в повечето случаи ме боли, въпреки че не е от големите, слагам доста лубрикант, но... Може би наистина трябва да пробвам анален секс, но той не иска, а сама не знам дали бих се възбудила толкова много. За малката пишка със сигурност не съм съгласна, това че съм правила секс само с двама не значи, че нямам реална представа за даденостите на мъжете.

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 1d440bdddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   18, не му било интересно. Падам.
Сменяй мъжа, този е егоист.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 19b60004a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Не си ти, мъжа ти не е добър в леглото.
Казвам го като жена на същата възраст, минала по същият път.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: daf182f324
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Тука ще те объркат с тъпите си коментари. малък му е на мъжа ти. Гарантирам ти, щото съм спала почти със сто мъже. Ти нямаш никакъв опит и си въобразяваш, че проблемът е в теб, ама не е. Сигурно и той ти помага за тия комплекси.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 608016dc1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Как така хем получаваш оргазъм, хем нямаш удоволствие и усещане по време на секс? Оргазъма не е ли удоволствие и усещане? Или не стигаш до клиторен оргазъм по време на секс?

Ако е последното, има какво да направиш. Избирай пози, при които се стимулира клитора, например ездачка. Или си го стимулирай сама по време на секс (твоя като види, ще му хареса). Така ще се възбудиш по-цялостно и ще започне да ти става хубаво и по други начини.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker