На по 28г сме, а вече не правим секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

На по 28г сме, а вече не правим секс
преди: 2 месеца, 27 дни, прочетена 2934 пъти
Това лято пуснах тема тук.
Бах объркана и самотна.
В крайна сметка осъзнах, че за мен семейството е най-важно и не бих го застрашила, а и съпруга ми наистина не заслужава да му изневеря.
Проблема обаче още си остава и не намирам решение.
От три месеца не сме правили секс.
Млади сме на по 28г и двамата, аз имам желание, желая го, наистина го желая мамка му, но спрях да го търся, спрях да търся нежност и секс защото ме е страх че отново ще ме отблъсне.
Не знам колко пъти съм чувала думите “изморен съм” и да, наистина е страшно изморен, защото работи почти нон стоп, но аз го желая…
Той за тези три месеца един път не ме пожела, боже ние дори не се целуваме, нито страстни целувки, нито нежни, нито дори целувка за “здрасти” или “чао”
И това не е от сега.
С всеки изминал ден интимността ни намалява, а вече не знам дали има накъде повече…
Прекарваме време с детето (малко е. и е трудно да останем насаме само двамата), говорим си, смеем се обичаме се, казвам го защото нямаме никакви други проблеми освен този със секса.
Какво ли не пробвах бельо, порно, да съм изключително мила, да не мрънкам, да го изненадам със свирка…всякакви глупости… но ефекта е временен.
Боли ме когато ме отхвърля , а още повече ме боли затова че дори не ме желае.
В момента е 23:37 и той гледа в другата стая филм, а седя и пиша това, защото ме е страх да отида и да бъда отхвърлена защото е работил много и е твърде изморен.
ПС - За тези които ще кажат някаква глупост от рода на : може да не го привличаш след раждане и т. н намекващи за външния ми вид- изглеждам добре и имам самочувствие, което смея да кажа е покрито.
ПС 2 - И не не ми изневерява. Да, чувала съм много от рода на “няма как да си сигурна”.
Повярвайте ми, сигурна съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 357787c741
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   М31
Може би е в депресия, може би има нещо което го тормози, но не смее да ти признае!? Повярвай ми, на мъжете ни е много трудно да признаем какво ни мъчи, защото от нас се очаква да минаваме през трудностите в живота като валяци и всички да ни ръкопляскат, но сама разбираш, че никой не удря по-силно от живота. Тоя човек го мъчи нещо, казвам ти.
Трябва да оправите секса на всяка цена!
Отидете за няколко дена на почивка, примерно уикенда извън града някъде на хотел и си направете романтична вечеря! Оставете детето на роднини.
И му разкажи, че те наранява по този начин, че за да се чувстваш жена, имаш нужда да бъдеш желана! Нека да изплюе камъчето, очевидно преблема е в него, но ако не си оправите проблема със секса, скоро може да си изневерите или пък от малък повод да стане мега скандал в който да си наговорите критични неща и проблема ще се задълбочи!
Ако не можете да отидете на почивка някъде за 2-3 дена, го направете вкъщи! Най-добре е да го накараш да си изплюе камъчето по време на секс! Като усетиш, че не се кефи както преди, спираш и задаваш директно въпросите си!
Помислете и за сексолог! Щом ще си спасявате семеъството, целта оправдават средствата.
УСПЕХ!

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: bf69198739
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   За един уикенд оставете детето на баба и дядо. След това го целуни дълго още в колата, примерно и ще видиш. Това е естествена реакция, не му става в присъствито на детето му. Всеки мъж е така, освен ако не е сбъркан. И тези събота и неделя ще те разглоби от любене. после сам юе си го търси...

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 6e4bb32013
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не знам дали все още не си разбрала, ама това се среща в почти всички двойки - различна сексуалност:) Единият иска, другият не, и това не означава че има някакви други проблеми, просто различна сексуалност. Едни си продължават така да си живеят, други се разделят, трети си изневеряват, всеки си решава за себе си.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 75af8cfb8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Виж на съпруга ти просто му е удобно така и няма намерение да се промени. Мързи го защото вече му е минала тръпката. Всички хора са изморени, но ако човек иска, ще отдели 1-2 часа седмично за да се полюбите. Със сигурност животът му не се ограничава само до работа и отделя време за биричка с приятели или нещо от сорта.

Единственото което ми хрумва, е че мъжа ти вече не те желае. Не го привличаш. Може да си хубава и поддържана, но явно му е минал мерака. Когато един мъж желае една жена, няма оправдания след като има възможност. Твоя дори не те целува.

След като си пробвала различни трикове без успех и не искаш да му изневеряваш, единствено мога да те посъветвам да изчакаш детето да поотрасне за да се разделите. А до тогава си купи вибратор.
Иначе като станеш на 40 или 45, ще се чувстваш тотално смачкана, унизена, незадоволена и нещастна.

Човек когато сключва брак поема отговорност. Твоя съпруг ако не иска секс, защо се е женил за тебе?

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 94f53c8ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ако няма любовница, със сигурност гледа порно.
Поставя се ребром въпроса, че или правите секс, или следва развод.
Щастие от съквартирантство няма.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 9fcf858c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Добре де вие говорите ли си, не съм прочел старата тема ама той какво казва, комуникацията е важна ако не си говорите там е проблема, той трябва да има сериозно оправдание за да не иска да спи с теб колкото и да си изморен се намира време за нежност и ласки проблема най вероятно е на хормонална основа или емоционален. Той осъзнава ли че това е проблем и че рано или късно ако не си върши работата друг ще я свърши и ще те загуби или не му дреме, мъж съм с дългогодишна връзка нямаме деца има рутина, но жена си я желая винаги и по всяко време дори когато имам нерви и проблеми и не желая само да свирне и зле да съм ще се опитам да свърша работата защото я обичам и искам да е добре и задоволена или историята на такива като вас ви е измислена да трупате коментари или не общувате с половинките си или нивото ви на общуване е буквално първобитно не се гради връзка така иска се питане говорене защо как къде е причината и така на татък. Чиста ли си, да не би да си мръсна и да не те иска заради това, все някъде има проблем в него ли в теб ли не може да е без проблем просто ей така ако сте истинска двойка на него ще му пука няма как 3 месеца да стойш ти без секс щото той просто не искал и бил изморен ми кажи му право в очите обичам те имаме дете и искам да сме заедно обаче искам секс като нормалните двойки млади сте ако не ти дава смислен отговор спокойно може да му изневериш и то с знанието му казваш му го, ако аз съм жена бих си казала искам секс поне малко от малко бих купила играчки ако има проблем давам му ги и да си помага и с тях да ме задоволява хора сме всеки с различни проблеми така, че това е моя отговор като мъж на 31 вариант ако найстина няма желание и сте говорили по този въпрос и не ти изневерява, намаля работата или стреса и прави един тримесечен курс с витамини и бабини зъби на хапчета с доза от около 600-1000 мг на ден и сте вие ще му дойде желанието и задължително консултация с уролог за психофизичен проблем ако не му дойде и тогава желанието да се търси. тук говорим ако мъжа ти има някакъв проблем заради който не иска да прави секс с теб, не е нормално на 28 години и двамата да не иска да прави секс поне до 40 мисля че трябва да се думкате постоя, но не знам това е от мен, успех.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 7f28722352
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Добре, ще ти го кажа така. Жена съм и и аз работя ужасно много. Някои дни по 14 часа на ден. Не работя физическа работа, а в офис и ходя по банки и институции, но редовно си нося работа вкъщи и наистина съм адски изморена всеки ден. Работя толкова, защото това носи пари, а по ред причини в момента тези средства са необходими не само лично на мен, но и на семейството ми. Много хора разчитат на мен, вкл. родители. И, да, изобщо не ми се прави секс, толкова съм уморена и лишена от сън, че рядко ми е до това. Може да се случи и три месеца да не ми се прави секс, просто защото съм тотално скапана, съсипана и... не мога да намеря достатъчно думи, за да опиша как се чувствам понякога. Ти си се кипри колкото искаш, проблемът изобщо не е във външния ти вид. Когато човек е натрупал хронична умора, няма как да решиш проблема със свирка. Корените са по-дълбоки.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 5302c357e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Посетете психолог. Хората, които ще ти кажат "изневерява ти, противна си му, зависим е към порното" говорят от личен опит и не вникват във вашата история. Посетете качествен и доказан психолог, а не лайф коуч, гуру или да слушате Наталия Кобилкина и да четете статии от типа "8 хитринки за незабавен секс". Повечето проблеми на хората са психологически и не се касаят до половинките им, а те просто пренасят емоционалния си багаж върху тях. Без истерии, рев, обвинения и драми му заявете, че го обичате, важен е за вас и искате да имате пълноценен живот, който да възвърнете с помощта на терапевт. Вярвайте, ме ще стане и не вярвайте на злобни хора, които ви предлагат развод, изневяра и подобни. Във всеки един случай вие сте длъжна да се грижите за себе си - не става въпрос за външния вид, а до това да се чувствате добре. Не му давайте цялата си енергия - излезте с приятелка, купете си вкусна храна, гримирайте се, посмейте се с детенцето, чуйте се с роднини и си дайте възможност да бъдете себе си, без да мислите за интимността. Нещата ще се наредят.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 6f2fc59794
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   И аз съм в подобна ситуация! .. Ж26 съм, имам партньор от 8г, с когото живея. НЯМАМЕ дете, за да ни е оправдание. Не правим секс с месеци. И аз като теб изглеждам добре, харесвана съм. Знам, че не ми изневерява и аз до сега не съм, но сериозно се замислям по тази тема. Единият път, след дълъг период на отблъскване, като ме целуна се разплаках, защото не се беше случвало от месеци. Имам колега, който много ясно ми показва, че ме желае, за съжаление, се замислям, дали да не направя най-лошата крачка...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 766245c58f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Познато ми е, но не ти нас не е било за повече от месец.
Ами гледай си другите неща.
И моят мъж не ми обръща внимание, оставила съм на него инициативата вече. Много е неприятно да ти откажат, но мъжа ако все пак те обичаше щеше да има нещо между вас, щом ти го искаш.
И аз понякога не съм в състояние да искам, но не му отказвам.
Колкото и да е изморен все ще му се иска понякога.
На почивка не ходите ли, там как са нещата. Нека си пусне малко отпуска и да си почине.
Има ли жени около него?
А, уж само мъжете мислели за секс предимно.
А, възможност да харесва мъже, колкото и странно да е?

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 6312a51635
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   За психолози, брачни консултанти, сексолози, изследвания на хормони, нива на тестостерон да си чувала? Вместо да пишеш на анонимни в сайт, не се ли сети да потърсите специализирана помощ?

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 0e9db53e4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Е как така не е изморен да гледа филм? Обикновено жената мърмори че е в период или е изморена, това нежелание от негова страна е много странно. Моята само да ми намигне и вече съм я почнал...
Та сигурна си че си няма любовница, а сигурна ли си че не е на другия бряг, а ти служиш за параван пред семейството и приятелите?

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 4dc59cf0c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторката съм.
Говорили сме много по темата, наистина много. Стигнахме до извода че аз съм по-сексуална от него и това е. То хубаво, наистина е така но, той не иска нито да си изследва хормоните нито да се обърнем към специалист защото за него това не е проблем. А знае че за мен е и въпреки множеството ни разговори просто не прави нищо по въпроса. Писането ми тук е по скоро изповед и надеждата да прочета нещо ново, някаква нова идея как сама да се опитам да оправя нещата.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 4d980091e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Един приятел го беше казал навремето: Сексът е хамалогия! Човекът сигурно си промива съзнанието с порно, бие си чикийките и няма нужда от женска ласка.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 4ba55adcdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Фалшива тема.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 5ef367e0f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Възможности много.
Умора и нерви, а също и някаква обида или унижение от твоя страна ще го откажат въобще да иска от теб секс.
Поради тия горните причини аз от 14-15 г. не правя секс с жена ми, вярно че преди 1-2 г. си поисках, ама като ми отказа вече край, не желая въобще, а не че не ми става. Само едни 5 г. като бях на една гадна работа, тогава най-малко мислех за секс, от умора, стрес и нерви, и пак не че не ми се искаше, просто по-рядко беше, организма си иска да се въстанови първо физически и психически.
Може да се наложи да напрваиш избор дали искаш той да работи и да имате пари, или да не работи, да нямата пари, пък тогава секса пак не е гарантиран.
Виж сутрен дали има ерекция, ако има значи няма физически проблем, хвани го за хуя някой сутрин в почивен ден, вече и тогава ако не иска, значи е друга работата. Може само ти да си мислиш, че се обичате. Може да му предложиш да го свършиш на чекия, а той с пръсти да те оправи един път и може да потръгнат нещата.
Може и един сериозен разговор, че искаш да се реши проблема и той как го вижда това.
Общо взето хората около мен този проблем го решават, като се разделят или си намерят дискретна връзка само за секс.

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: fe75e524b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Много работен!? Да не работи на два стана!? Заседява ли се дълго в банята, ако е така, явно предпочита лесния вариант на ръка, на две, на три. Временно решение за теб е бялата, силиконова, вибрационна техника. Пък, ако научи, може и да го жегне и да ти обърне внимание!

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 5c9b3a3768
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   A, защо не го питаш дали разрешава да се срещаш с друг, ако той не иска тогава какво ще каже?

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: fc860a4dd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Не била правила секс от месеци...!
Ти нямаш истински проблеми.
Сигурно се държиш като жертва пред мъжа си и затова не те желае.
Промени нещо в себе си, направи му изненада, нещо от което да забрави за умората.

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: baa527b1fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Имам познати в сходни ситуации. Аз самият на вашата възраст имах проблем с либидото и ерекцията, а уж не съм спирал да тренирам от дете. Тогава цяла година си вдигах тестостерона със тежки силови тренировки, чай от бабини зъби и мака. След месец и половина нещата се оправиха, но аз продължих с този режим цяла година, като чая и маката ги приемах през два месеца. Взех да пия и по една таблетка аргинин в дните когато тренирам и ерекцията ми стана желязна. Мина време без всичко това и всичко си ми беше наред. Година две по-късно смених работата и пенисът ми се върна в пубертета. Здрава сутрешна ерекция и тръгва да става от най-малкото. Тоест оказа се че съм имал проблем с нервите на предната работа, а не със тестостерона като цяло. Иначе сега жена ми е твърде изморена вечерно време след, след работа домакински задължения и грижи за детето. Аз също помагам за всичко във вкъщи и обожавам да се грижа за малкия, но на нея не и стигат силите. И взехме да го правим сутрин. Стана ни като ритуал да се награбваме щом си отворим очите.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 194764064b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Ами авторке, до определена степен ти също имаш вина за настоящето ви положение. Ти като си го избирала твоя съпруг, не забеляза ли че сексуално сте несъвместими? Просто не си обяснявам как такова нещо излиза наяве чак след брак и дете. Обикновено такива разминавания започват да се забелязват още по време на самата връзка.

Ако от самото начало на връзката сте правели секс веднъж или два пъти в месеца, не може сега да изискваш от него да се промени и да стане много сексуален. А в случай че по-рано секса е бил редовен, а след това е престанал да бъде част от вашето ежедневие, значи просто си престанала да бъдеш интересна за съпруга ти. Той не те търси и отказва секс, защото го мързи и защото той самия няма нужда от такова нещо. Умората няма кака да бъде оправдание за липса на секс в продължение на 3 месеца. Разбирам да е пребит от работа, да не му се прави секс всяка вечер. Но в продължение на 3 месеца да не правиш секс с жената която харесваш и желаеш, защото си бил уморен... авторке, не вярвай на такива евтини оправдания. Който желае, ще намери начин. Можеше да ти каже "Мило, много те искам, но съм скапан. Хайде ти да се потрудиш тази вечер". Той ляга, а ти вършиш всичко останало. Пози в които мъжа да лежи колко щеш.

Но във всеки случай, съпруга ти е ужасен егоист и лош партньор. Може да е добър като баща, това е отделен въпрос, но във всеки случай като съпруг не го бива. Защото знае че ти се чувстваш зле, а на него не му пука. Той си е добре защото си бил такъв. Що за отношение? Не иска пръста да си мръдне за да се промени тази ситуация. Не иска сексолог, не иска психолог, не иска да си изследва хормоните... щото 5 пари не дава за жена си, това е горчивата истина, мила. Аз пък си мисля че точно такива калпави партньори заслужават да им се изневери. Ако наистина те обичаше, щеше да потърси с тебе компромисен вариант, за да не се чувстваш ти отблъсната и ощетена. Ако ще и орален само да ти прави, но да се постарае да се чувстваш ти обичана и задоволена. Това че ти казва "обичам те" в неговия случай няма никакъв смисъл, тая негова обич няма покритие.

Постави му ултиматум: или ще подобрите сексуалните взаимоотношения или ти ще си потърсиш любовник. А ако той вземе нещо да протестира или мрънка му кажи че няма право да иска от теб да си му вярна при положение че той не изпълнява своите съпружески задължения. Щом той отказва да си върши работата, друг ще я свърши. И би било много нагло да искаш някой само за себе си и да го държиш вързан, а в същото време да не го и докосваш и човека да се чувста отхвърлен и незадоволен.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: 8acb6e89d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   За съжаление ултиматуми за тая работа ще го изнервят още повече.
Събота-неделя сутринта може би е било удобно да проведете един "разговор" на голо.
Има още една възможност - някои мъже се възбуждат само от това да си представят някой друг да ебе жена им, а те да гледат. Или пък жената после да му разкаже с подробности как другия я е ебал, разказвали са ми, че след такива неща секса е бил зверски след това. Иначе аз не споделям тези възгледи, но хора всякакви.
Емо, 50 г.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 5306e9dffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Авторке, този проблем има едно единствено решение:

Не просто "говорите"

а водите много сериозен и кардинален разговор по въпроса и вземате решения за разрешаването на този проблем!

Значи започни така: излагаш му проблема от твоя гледна точка и му даваш срок(примерно седмица), в който да обмисли нещата и да предложи той решение на този проблем!

След седмица говорите и вземате взаимно приемливо решение!

Давам пример, за да ме разбереш по-добре: поставяш му твърдо условие да имате интимност поне веднъж седмично(колкото е да кажем е минимално приемливото според теб)!

Значи, той да си направи сметка как ще го изпълнява това условие! - ще си почива повече преди това, или ако трябва и да отиде на лекар - уролог/андролог - да му изследват хормони и да преценят дали няма начало на еректилна дисфункция.
Този проблем е РЕШИМ!

Но трябва да се вземат мерки и да не се отлага!

Затова и ти, щом държиш на него - не го оставяй на мира!
Да се задейства и да види от какво се получава този проблем - и да го решава!

Аз съм над 50г и се старая със съпругата ми(тя е с 10г. по-малка) да имаме интимност около 2 пъти седмично, освен когато е неразположена(А ходих и по лекари, защото имах еректилна дисфункция).
Така, че може!

Но трябват действия!

 
  ...
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: 76a7a96f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Абе ква еректилна дисфункция на 28 години, аз тогава по две чекии на ден биех поне, ебаси. Просто му е писнало от тази жена.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 09b868353a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   До 25 И как решиха проблема ви с еректилната дисфункция лекарите? Бихте ли споделили?

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: a8667ef9bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   До 27. Проверете си нивото на тестостерона и може да се окаже, че е доста ниско. Има препарати, които го повишават. Ендокринолога ще реши, от кой и колко да се приложи. Моето либидо беше изчезнало буквално, а сега е космическо, което пак не е много хубаво, но го има.

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 521961dc8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   до 27

от 25

Ами аз го написах в коментара си, но ОК, ще го повторя. Отива се на лекар, добър специалист - уролог/андролог.
Той ще назначи изследвания на различни хормони, ще гледа на видеозон простата, пикочен мехур и т. н. т. Може да назначи и допълнителни изследвания.

И вече в зависимост от резултатите, лекарят ще прецени какво лечение е необходимо.

На мен конкретно лекарят ми изписа лекарството Героцилан от 5 мг - да го пия по веднъж на ден. (Кутията е от 30 таблетки, скъпо е! Сега е около 40лв, а тогава беше 100лв. ) в продължениен на един месец. И втори път повторихме тази процедура.

И след това вече го пия само 2-3 часа преди интимен контакт. И действа! Минаха вече 5 години и засега работи. Само 2-3 пъти е имало случаи да не се получи.

Но за вас това може да не работи!

Трябва всеки човек с такъв проблем да отиде при добър специалист и той да го изследва и да му изпише лекарство конкретно за него!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: dde35a0fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Работил нон стоп, пък гледал филм, време за детето.... Много не се връзват, ако няма други източници на нерви - колеги, родители и др.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: b61a28b88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Хахахах ами консервативна си. Все едно слушам баба ми. Какво очакваш? Да си щастлива без секс на 28 и така ли ще караш цял живот? Познавам много като тебе и се измъчиха с половинките. Проблемът си е в теб, след като не си си хванала някой мачо, а си си търсила смотаняк, който да става само за семейство, но в леглото не го бива. Понеже си се чудила как да не бъдеш използвана само за секса…. Еми ето, сега не си използвана. Сега те уважава, цени и е суша в спалнята.
И за спрявка, с приятеля ми сме от 4 години заедно и правим всеки ден секс.
Ж 30

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: b61a28b88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   До номер 10: А вие защо изобщо живеете заедно? За да му переш чорапите или защото ти е скучно сама. Реално погледнато си вързана с него и нямаш право и секс да правиш даже, което е някаква елементаааарна потребност. Ако беше сама, щеше да правиш с когото си искаш. Приказките, че сексът не е най важното нещо в една връзка, са врели некипели. Много хора се връзват на тия приказки и си скапват живота. Това е една илюзия и лъжа, създадена от хората, за да се самозалъгват, че не им е толкова скапан животът. Сексът е в основата на живота и в основата на всяка сериозна връзка. В противен случай отношенията ви са платонични и вие сте само ….. съквартиранти….

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: c415ac5da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Към авторката: Как е положението, има ли подобрение на нещата?

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 28a228c1c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   От авторката към 33.
Не, няма и за съжаление мисля че няма и да има.

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: 7fe5bf1dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Постарай се да разбереш какъв секс харесва, има ли някой желания в секса които не ти е казвал, има ли някакви фетиши
Ако разбереш нещо от това ще можеш да направиш нещо и наистина да бъдеш желана, повярвай ми мъж съм и знам

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 16 дни
hash: ab4f068247
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   И мъжът ми много работи, уморен е и т. н., но секс си иска. Така че...

 
  ...
преди: 1 месец, 9 дни
hash: fb146af5a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Колко килограма си и колко си висока?

 
  ...

...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 5b0fadcea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   От 33 до авторката: Най-сигурния начин да провериш как са нещата, е да го стимулираш да спре да работи да известно време. Няма мъж, който ако няма стресиращи задължения, други проблеми, а има свободно време и е насаме с жена, който да не се възбужда като остане насаме с нея.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker