Съседите над мен правят шумен секс…не се търпи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121195)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Съседите над мен правят шумен секс…не се търпи
преди: 1 месец, 26 дни, прочетена 2627 пъти
Живеят под наем в София. Студентът съм още и едновременно работя. В кооперацията съм под наем вече трета година, всичко беше доста спокойно, докато не се нанесоха точно над моя апартамент една двойка, която освен че по цял ден все нещо тропат, канят си разни пияници, то по цяла нощ правят много шумен секс, мацката крещи като откачена, дори и аз съм нямал такива, пичът и той пъшка като луд ще кажеш, че него е*ат, просто е някакъв ужас! Чудя се как не ги чуват и останалите съседи. А тази нощ цялата я прекараха така, в ужасяващ секс и се слуша всичко! Спалнята им е над моята! Не мога да спя! Питах домоуправителя кой е над моя апартамент, каза че са двойка под наем, дошли в края на декември и работят, и така. Но не се издържа! Такива бурни страсти, нощем е невъзможно да се спи! Почнах и аз да каня приятели до късно да им крещим и шумим цяла нощ, да видят дали е добре! Почнах и да мисля идеи как да направя така, че да ги изгонят и да се махнат…мислел съм за идеята да им подхвърля наркотици, да ги издам и да ги затворят в пандиза, там да се ч*кат и крещят колкото си искат! Вие имате ли такива съседи, които сексът го възприемат като арена за масов бой? В смисъл на мен не ми е проблем, че правят такъв секс, ма просто е ненормално и не мога да спя от шума, а те всяка вечер…със слушалки вече спя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 25 дни
hash: 7dd935dec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Абе радвай се бе момко, вместо да им хвърлиш наркотици намери една страстна жена и чукай и нека вика, или пред. оги им 4-ка или суинг.
Жената по. удява и се въбужда ако чува вякой съсед чека и жената охка... за мен добре дошло :)

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: f4a3971f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Я си кажи, миличък... Девственичък ли си, че така се нервираш на чуждото сексуално щастие? !?

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: e45d32e546
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Все ще се намери някой като теб да разваля кефа на другите.. какви наркотици ще подхвърляш?? Защо не отидеш да говориш с хората вместо да се занимаваш с глупости? Може би защото те е страх да не срещнеш конфронтация. Такива смешни мъже се навъдиха. Като не ти изнася че се събират и вдигат шум, звъниш в полицията да им направят забележа, това няма да ме хареса на домоуправителя и ще ги погне. Ако ли пък не, отиваш като мъж да говориш с тех. Наркотици ще хвърля, да създава ядове на невинни хора.. за мен ти трябва да се изнесеш с това мислене гнидо

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 9a09e08b0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Не прави глупости. Предложи им да се включиш. Ако не желаят тропай по тръбите.

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 9d4b36089e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   "мислел съм за идеята да им подхвърля наркотици, да ги издам и да ги затворят в пандиза"

Ти си психопат. Разбирам, че си много по-вреден от съседите ти. Правят си секс в техния дом. Не са дошли да те из*бат. Излиза, че си много по-злобно същество от тях.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 1554fe466c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ще ти предложа нещо супер нестандартно като идея: пробвай да поговориш с тях. Някои така правим когато имаме проблем, говорим и в повечето случаи е разрешават нещата без драми.
Ако искаш даже запиши звуците и им ги пусни, помоли ги да си пряват секса в друга част на жилището ако не могат по-тихо.
Но най-вероятно ако ограничиш фантазията си за подхвърляне на дроги и затвори, а говориш с тях (знам, откачено звучи, но действа) нормално, ще постигнеш повече.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 8815c614c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Нормално е да имат интимност хората, кое ти е странно?

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 3efb4028bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Ако не е измислица може да се обърнеш към полицията. В диапазона 22:00 - 6:00 е задължително спазването на тишина, независимо от причината.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 97f98a5dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Едно момиче нае апартамента ми и така се чукаха с гаджето и, че целия блок ми звъня да се оплаква. Аз казах, че нямам какво да направя, след като е изрядна като наемател, но е страстна.
Истината е, че сега всички са много капризни и изнервени. Също така и чувствителни. През 90-те когато бях тийнейджър правехме купони по 30 човека в апартамент, прозорците се отваряха до края лятото и музиката свиреше до съмване.
Отделно гаджетата ми тогава бяха много страстни и викаха яко, правехме го на отворени прозорци и изобщо не само блока, но и квартала ни слушаше.
Всички се познавахме, всичко се знаеше, напрежение нямаше никакво. Нямаше и телефони и интернет! Живота беше хубав!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 30edf2344b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Еми човек... кво да направим. Аз се чудя как пък толкова ще се чува! Звукоизлолация няма ли? То ако се чува чак толкова... възможно ли е въобще от вътре да ти идва да си хабиш енергията и гласните струни, толкова да викаш, както го описваш. Само не прави глупости! В краен случай отиваш и говориш с мъжа да не прекаляват с шума на купоните им. Естествено, въобще дори не намеквай за онова. Кажи за това с техните приятели дето се събират, па дано се усетят и да млъкнат и с другото.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 28d0bd123f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   И при мен е нещо подобно, само че след секс пускат балади до към 5 сутринта. Решението е да се преместиш в друга стая.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 28d0bd123f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Пречат ти, обаче поне призвай че си набил някоя злобарка до като ги слушаш.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 15f4666557
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   До мен имаше наематели преди години. На единия гаджето му идваше около 18-20. 00 ч, тогава правеха секс и момичето пискаше, ама беше точно 10-15 мин, оня се изпразни и след това оная си тръгваше.

Но шумът през нощта е нещо сериозно, неприятно, и вредно за здравето, независимо от причината и източника му. Принципно и през деня е неприятен по цял да тропат над теб, има си норми през нощта шума в твоите помещения не трябва да надхвърля 30 децибела, а през деня - 35. Това е по наредба №9 на МЗ за нормите за шум в жилищните квартали.
Що се отнася до законовите норми, според чл. 6, ал. 4 е забранено обитателите на жилищата да извършват действия и дейности, безпокоящи съседите повече от нормалното.
И накрая по общинските наредби е абсолютно забранено вдигането на какъвто и да е шум от 14 до 16 ч, и от 22 до поне 7. 00 или 8. 00 ч, ремонти се правят до 20. 00 ч. вечерта в делнични дни и са абсолютно забранени в събота и неделя.
Аз съм също на мнение, че е хубаво да им кажеш, че те притесняват, но бъди твърд, не уклончив, кажи, че през нощта искаш тишина и спокойствие, да се съобразяват малко. Дали ще помогне не знам. Има нормални хора, има е ненормални, които нямат никакво съчувствие към околните, нито се съобразяват с тях, нито с нормите на възпитанието и поведението в обществото. Ако не помогне те съветвам да звъннеш на 112, да дойдат полицаите, ще ги предупредят, първия път, втория път може и глоба да има, а ако стане три пъти спокойно можеш да подадеш жалба в районното или прокуратурата. Ако полицията ги предупреди 1 път и се наложи втори път да пускаш жалба, обикновено на втория път я пускат до прокуратурата и там прокурора решава. Отделно ако повикаш екип на РИОКОЗ и им платиш да замерят шума, можеш да ги съдиш за неимиуществени вреди, има вече прецеденти, има осъдени за надвишаването на нормата 30/35 децибела през нощта/деня.
Хората са различно чувствителни към шума, затова е редно малко съобразяване, към №10 ще кажа, че има едни тухлени блокчета, в които като пръднеш, в съседната стая съседите чуват. Никаква шумоизолация няма нито в старите блокове, нито в повечето от новото строителство.
№9 да чувствителен е едно, не можеш да избираш дали да си или не, изнервен, ами ако се прибереш изморен и не можеш да се отпуснеш в къщи и да си починеш от шум и тропане - друго е.
Да си капризен пък е съвсем друго. Шума е доста вреден за здравето, причинява стрес и сърдечни заболяванеия.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 52aef3190d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   АВТОРЪТ:
Пак казвам, проблемът не е, че правят секс, проблемът е че прекаляват с усещането, wtf няма да ви е много комфортно ако над вас се е*м цяла нощ и крещим кат луди, нали? !?? Тази вечер са тихи. Нямате си представа к’во значи да не можеш да се наспиш като хората…и да в тоя панелен блок всичко се чува! Да пръднеш ще те чуят съседите. Вече обмислям варианта да се махам оттук. В краен случай ще си водя и аз приятелка и ще се състезаваме с тях….

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: f4a3971f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Авторче, от километри ти личи, че си девственичко, и затова толкова се дразниш на съседите ти, че правят шумен, страстен, бурен, див секс и са щастливи, за разлика от теб. Проблемът ти е не, че ти пречат да спиш, а, че изобщо ги чуваш да правят секс, което ти напомня за твоята самота. Те и тихичко и едвам доловимо да стенат, ти пак ще се нервираш и депресираш, защото със звуците си винаги ще ти напомнят, че ти си самотен и нямаш полов живот. Проблемът е в теб, а не в тях. Ти си самотно, нещастно, озлобено комплексарче, което си мечтае да бъде на мястото на мъжа (а кой знае, може и на жената пхаухахахах), но го извъртяваш, че едва ли не не си можел да спиш от тях. Като не ти изнася се махни ти от блока и остави хората да си правят кефа, никой не ти е виновен, че си некадърен да си хванеш гадже и завиждаш на чуждото щастие.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: e0c47c8789
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   А можеш ли да си намериш приятелка толкова лесно за тази цел без да си платиш?

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 37f4885d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ако си под наем, смени си квартирата. Друго решение - няма!

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 2e8abd92ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Панелките са ад. Чувам под нас как кихат, говорят, аларми на телефони.
Тия да не снимат порно? ! Някой преиграва, сигурно жената. Смешно е как някои жени вият даже и държат всички да разберат какъв бог са намерили.
И да говориш, няма да има промяна. Най-много ще ти се изсмеят. Българинът като цяло е просто същество и държи всички да му слушат музиката, кавгите, секса.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 599ce61b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Авторе, аз на съседа като го чух как дъртата му приятелка пъшка, се качих и звънях на вратата яко. Е, верно, никой не отвори, ама повече шумен секс нямаше. Реших си проблема. А тези идея за теока, 4ка, аре моля ви се, прекарали сте яко порното

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 599ce61b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   До номер 9, била страстна??? Правили сте на отворени прозорци, добре че не е било на отворени врати, че само вие сте били уникални хахахха
Аз като имам проблем с някой от входа му го казвам директно в лицето. Не съм длъжна да слушам оргии или пиянски истории по цели нощи, достатъчно съм изнервена и достатъчно проблеми имам в живота, че да търпя стари ергени или дечковци, направили 18. проблемът е това, че те го правят системно и то по никое време.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 599ce61b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Страшни акъли предлагате на момчето. Само да попитам колко са студентите, които работят и учат и си плащат квартирата??? Момчето се скапва от работа и учене, като гледам сам се оправя, а вие му предлагате да си бил намерил страстна жена, че да се чуват и те и да правят даже суинг. Думи нямам.... това е като това- като те ударят и ти удари. Бил комплексар, бил такъв, бил онакъв. Явно някои хора наистина си нямат работа включително и съседите на автора. Това са като цяло българите, не им дреме, че трябва да се съобразяват. Няма оправия. Или ще е ч**** или пиенето.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 0fcc66c6c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   В подобна ситуация съм но вече са по-тихи. Какво да ти кажа разбирам те напълно. Нека си правят хората кеф ама не е нужно да ги слушаме всички :D Помня и аз как преди 2 години не успях да заспя от подобен шум и сутринта бях първа смяна на работа.... Ще ти дам съвет. Местиш се в другата стая и си купуваш тапи за уши. Направи като мен и им бий игнора. Тва със наркотиците няма смисъл :(

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 2e8abd92ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   9, ако е било лято и действието се развива във времена без климатици, е по-обяснимо защо прозореца е бил отворен. Макар че никой не е длъжен да ти слуша изпълненията. Все едно само ти от цялата страна правиш секс. Някои жени наистина вият, все едно ги колят, или направо умират. Явно си мислят, че така е по-секси. И галят мъжкото его с безкрайни крясъци. Че чак и квартала ги чувал.... При такива изпълнения веднага си личи, че жената яко лъже.
Българинът не може и не е свикнал да се съобразява. Ремонти по никое време, и през почивните дни. Надути музики, кавги. Че чак и държи целият вход да разбере, че прави секс. Да се изкара супер вървежен и мощен. Смешна работа.
Авторе, дори и да го повдигнеш като въпрос на някое събрание на живущите, няма да има полза. Нито ще спрат да преиграват. Пробвай, ако имаш възможност в друга страна да спиш. Ама и това не е решение.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 15abbd1d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Е, това е животът в блок, в голям град. И скандали, и секс, и бебешки плач, и пахосмукачки, и ремонти, и какво ли не още ще има. Може и теб да те чуват през стените как правиш нещо, а ти да мислиш, че си много тих. Ще трябва да свикнеш.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 97f98a5dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   От номер 9.
Ами през 90те нямаше климатици и летните жеги бяха големи. При положение, че блоковете бяха на гъсто се чуваше всичко. Кой гледа ТВ, слуша музика, кара се на детето, кара се с мъжа си, прави секс и т. н. Да не говорим, че някой като го викат да се прибере от улицата се свиркаше от 8 етаж или се крещеше името му за да се чуе през 2-3 преки. Нямахме мобилни телефони да си звъним. А като викаш комшиичето да излезе заставаш пред блока и крещиш - Иванеее, Иванееее!
Вие сигурно сте млади и не сте живели в това време, но нещата бяха така! Ами чукането по тръбите на парното?? Никой ли не си го спомня. Чукат по тръбите сигнала и излизаш на терасата да говорите!
Нямаше ПВЦ дограма, бяхме без троен стъклопакет и 7 камерна дограма.
Аз и сега чувам комшията като заспи как хърка. Нали е над мен. А пък тези под нас как издържат децата ми не знам. Като почнат да търкалят камиончета или коли по пода, да карат трутинетка в коридора или да хвърлят играчки по пода. Дума не са обелили хората.
Номер 20 не се учудвам че си изнервена. Много характерно стана за жените, особено младите.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 2e8abd92ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   26, точно дете на 90- те съм.
Ама това не оправдава ексхибиционизмът ти. Няма нужда целият град да разбира, , че Иванчо прави секс, а жената яко слъгва Иванчо, че е полов атлет.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 599ce61b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   До 26 от 20, сега не са ли още по-гъсто блоковете? Не ме вълнува какво е било едно време, особено като се знае как хората са ги продобивали. Сега при положение, че плащаш наем не малък или изплащаш ипотека за години напред, повярвай ми няма да слушам никакви такива звуци или пиянски истории на първобитни създания, било то от провинцията или "софиянци". И аз имам дете и на мен ми правят забележка но това е дете и няма как аз всеки път да му правя забележка, знае се след 22 часа всеки по леглото, съвсем друго е след 22 часа да ти слушам преувеличениете емоциални преживявания или къркането и викането до 4-5 часа сутринта. Има закон, приет от общината за пазене на тишина. Живеем в съвсем различни времена, едно време е било и няма да бъде вече, ти номер 26 ако живееш в миналото твой си проблем. В много европейски държави повишаването на тон дори в собственото ти жилище не е ок и за нула време ти викат полиция, а тук всеки ти слуша скандали, побоища, къркане и скърцане на пружини. Просто не мига да разбера за какво трябва да се вдига шум, има си места за тази работа, не е нужно всеки да избива комплекси. Изнервена, неизневена, това е положението, ако бяхме в Америка, където и оръжията са позволение, повярвай нямаше да пишем сега в тази тема.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 73a832a49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Ужас 9, капка съобразителност няма в теб. Това е простащина, а не нормалност.
И аз съм била дете тогава, но са си караш тротинетка вкъщи никога не са ми позволявали. Тези неща са за детската площадка. Горките ти съседи.

 
  ...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 2646b36f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Е просто говори с тях чисто приятелски. Иначе и аз имах такава съседка, която много пъшкаше в съседния апартамент, за мен лично беше възбуждащо и няколко пъти си набих една чекия, а тя си беше доста симпатична. После имах аз гадже и я чуках много здраво и им го връщах. Като се засичахме с тях всеки се подсмихваше и нямаше никакви грижи, тва са неща от живота. Релакс, пич. Има деца, бягат, други се карат, трети правят секс, четвърти кове, пети пробива в неделя сутрин. Така е, просто си над нещата и си свиркай.

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: 009ba0191c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Преди години под мен една жена нае апартамента. Тя силно пъшкаше, но за не повече от 15 минути, което е поносимо.
Когато за първи път пъшка, бабата от съседния до нея апартамент помислила, че й е станало лошо и отишла да й звъни.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker