Секс стимуланти за мъже: Циалис или Камагра гел? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121187)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс стимуланти за мъже: Циалис или Камагра гел?
преди: 1 месец, 1 ден, прочетена 1657 пъти
Здравейте! Бих искал да попитам мъжете, които са ползвали стимуланти за подобряване на ерекцията, кое между Циалиса и Камагра гела е по-добрият вариант, имайки предвид, че съм млад (под 30 г.), здрав и спортуващ и нямам реален проблем с ерекцията, просто понякога ми се случва от притеснение или напрежение да получавам смущения и да не мога да си свърша работата както трябва. Питам за конкретните два продукта, понеже си ги купих и двата и сега се двоумя кой да използвам. Интересува ме кой е най-безвредният вариант ако се наложи да се ползва нещо подобно, понеже все пак не искам от сега да ставам зависим от такива неща. Надявам се да ме разберете. Мерси.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 1 ден
hash: 79239bced4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Най-добре е на тези години да не пипаш стимуланти. Ще получиш зависимост от тях и тя много, много трудно се преодолява. Имам предвид, че като вземеш 4-5 пъти стимулант на 6-ия път ще си кажеш: Леле, не съм си взел хапчето и сега може да се проваля... И помислиш ли си го това, вече си са провалил.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 часа
hash: ccd05a419d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Зависи от много неща.
Предполагам, че си ги купил от интернет, второто въобще не се пласира официално в аптеките, циалиса също продават само генериците му (тадалафил).
Тъй че най-вероятно са ментета. Не е опасно, просто слагат много малко от активното вещество. Така че проблема е с ефективността. Камаграта на хапчета в момента е само менте, при гелчетата има шанс да попаднеш на оригинални. Засега май тези в твърдите опаковки не ги ментосват (все още).
Тоест не очаквай ефект Уау. Но пък ти казваш че си млад и спортуваш и въпросът е за кураж и увереност. Много зависи действието им и от теглото ти. Щото едно е фигура на лекоатлет, друго е на щангист тежка категория, например. И двамата са спортисти:)
Иначе като сравнение - при Циалиса странични ефекти няма, но и като ефект е по-слабо. Казват обаче, че било по-дълготрайно, почти 2 дена.
Камаграта - зависи колко са я разредили. Активното вещество е на виаграта (силденафил). При нея може да усетиш странични ефекти (леко почервеняване, розово зрение, леко главоболие след няколко часа), но пък според мене ефекта й е по-доказан. След 4-5 часа се извежда от организма.

 
  ...
преди: 1 месец, 20 часа
hash: d036aa3145
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Всичко ти е в главата... Мъжете ми само да ме види гола и настъпва.. Той е на 29... на моменти го мразя.. и му слагам бром в кафето... сутрин.. за да не ме докосва... 2 пъти в седмицата ми е предостатъчно...

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 17 часа
hash: f3d3ef9281
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Не ги пий тези защото ще вдигнеш кръвно и ще те боли главата, вземи си трибестан на блистар, пиеш в деня на секса три хапчета, поне 15мин преди това и ще се справиш мойто момче.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 часа
hash: 1e039b1697
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Под 30 год щом си, не ти трябват.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 6 часа
hash: af47c0f679
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Коментар 3 направо ме разби. Добре че не слагаш цианкалий. А човека знае ли, че му слагаш бром?

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 5 часа
hash: 0425aee910
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   От Автора: Хора, първо да Ви благодаря за мненията. Малко ъпдейт да дам. Пробвах Камагра гел-чето, беше си гадничко на вкус, едно горчиво такова, но както и да е, търпи се. По-важното е, че ми свърши работа. Хубавото е, че не е постоянно да си надървен, ами когато ти потрябва, тогава действа. Не очаквах също да имам от страничните ефекти, но уви, имах си замаяност, запушване на носа, леко зачервяване и може би леко главоболие. Като цяло ми свърши работа, това е важното. Според мен щях да си свърша работа и без него, просто наистина се насъбраха много неща с тази мацка и ми влияят много на психиката, а предполагам повечето знаете, че ние мъжете като почнем да мислим става доста по-сложно... И още нещо, към коментар номер 4, по принцип си приемам трибестан и още няколко добавки като протеин, креатин и разни витамини, не съм дебел, 1, 85 висок на 83-4 кг, даже преса имам. Аз отлично знам, че проблема ми е в главата, като цяло досега такова нещо да имам засечка не ми се беше случвало, винаги съм си вършил работата и то смея да твърдя, че ми се получава добре. В смисъл, имам си самочувствие. Просто момичето е готино и като ми се случи тая простотия веднъж, направо се сринах, после се случи втори път и реших да не рискувам с трети. А и ние имаме ограничен период, в който можем да се виждаме, така че най-вероятно след това всичко спира, заедно с хапчетата. Въпросът е сега да дали да рискувам следващият път като се видим да не взимам нищо или да си действам на сигурно с гелчето... Така или иначе говорим за още 1-2 пъти максимум. Може би най-добре е да пробвам без нищо и ако видя, че има проблем, ще отида да се "изпикая" и ще глътна едно бързо гелче. Не знам, отворен съм за съвети. Още веднъж мерси на всички, които се опитват да ми влязат в положение.

 
  ...
преди: 1 месец, 2 мин.
hash: 5a108c8c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Има една тема "любовен маджун " при мен работи -от Турция е около 12 лв бурканчето-казват че е натурално НО помага

 
  ...
преди: 29 дни, 23 часа
hash: 9f8cab6e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До 6,

Разбира се, че не знае..

Той е и без това нерва.

Просто, не вярвам, че мъжете около 30 имат проблеми, ...

В тази възраст сте си на върна на възможностите си..

Преди мъжа ми имах връзк с човек на 43... и той никога не е имал проблеми в леглото..

Мо мъжете в моя живот са били спортисти, не пият и пушат..

 
  ... горе^
преди: 24 дни, 22 часа
hash: 78d1904324
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Номер 9. Имаме.

С моята приятелка се разделихме, защото тя искаше по 2 пъти на ден, по час, а аз не можех вече. В един момент ми се развиква, че не сме правили секс от 3 месеца и като имах работа и се изнервях и ядосвах, че ми намеква дори, и се радвах като и дойдеше. Направо се радвах, че се измъквам от тая мъка. И аз като автора започнах с много малко количество силденафил. Само веднъж НЕ МИ помогна.

Проблемите ми започнаха на 28. Ама имайте напредвид, че дълги години бях на антидепресанти, може би от там нещо стана.

Предпочитам някоя с ниско либидо.

 
  ...

...
преди: 17 дни, 3 часа
hash: 1c5894bd28
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   За всички с нормално и функционално тяло, без изявени медицински проблеми: тадалафил в малки дози под формата на циалис, върши работа. Например 5 мг. Защото се срещат форми от по 10, 15, 20, те са вече за по-тежки случаи.

От години, когато ще правя секс планирано с нова партньорка (очакваме го, планирали сме го, ще се срещнем за това и вече е дошло време и т. н. ), си позволявам 5 мг, за да нямам проблеми в деня и часа.

Дори само слагането на презерватив за секс с непозната нова партньорка, е достатъчно основание да поомекне това, което не трябва.

При спонтанен секс, естествено, там човек няма проблеми, защото емоцията го грабва и той просто го прави. Но като си го планираш в 14 часа у тях във вторник... Еми, не сме компютри и машини.

Странични ефекти има много леки, невинаги. Кръвното пада, не се вдига, както беше писал някой всезнайко. И веществото действа при сексуален стимул, а не просто така... И действа до 48 часа.

 
  ...
преди: 10 дни, 2 часа
hash: 43e9c90cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   по-добро от Виагра-та не съм виждал. 25 или 50мг са достатъчни, 15 мин преди секс. Важното е да е на празен стомах. Държи здраво поне 4-5 часа. Запушен нос или зачервяване, да не те плашат. Само не се пристрастявай, че така здраво държи, че се чувстваш всесилен :) успех. За важно ебане, ползвай си стимуланти, 5-6-7 тека... ако жената не се протърка от толкова много лашкане. Ползвай и смазка за по-сигурно. Похвали се.

 
  ... горе^
преди: 7 дни, 20 часа
hash: 98b36da45d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Циалис или маджун турски в бурканче 240 г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker