Широко лице - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121373)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Широко лице
преди: 1 месец, 12 дни, прочетена 293 пъти
Здравейте! Искам да ви попитам дали мога да отслабна в лицето и формата ще се промени ли, защото по принцип съм със широко лице и не ми харесва това… възможно ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 11 дни
hash: c67a29e726
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   ако става въпрос за бузи, свалянето на килограми ще ти реши въпроса ако става въпрос за широка челюст - такъв си си.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: e83f267a4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ако имаш излишни килограми, когато отслабнеш и лицето ти ще отслабне, но ще е до максималната ширина на челюстта и скулите. Ина по-издължени, по-кръгли, по-четвъртити лица, има и овални. Права и дълга коса е вариант за оптическо издължаване на лицето.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: ea57b3ac6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Доказано е, че човешкото тяло не може да гори мазнини на определени места. Ти може да трупаш мазнините си основно в задника, паласките, лицето. Но, не можеш да свалиш мазнини само там. А трябва цялостно да започнеш да намаляш процента си мазнини докато не се стопят на желаните места. На мен ми отнема около 2 месеца да бъда на калориен дефицит. При мен обаче няма толкова излишни мазнини, и когато сваляш много важно е. Да сваляш главно мазнини а не и мускул трябва да отслабваш много ама много бавно. Лично аз смятам, че 200, 300 грама на седмица е оптимално за изчистване на мазнини без загуба на мускул. Тоест на месец между 800 грама и 1200 грама, но не повече. Можеш да сваляш и по 500 на седмица и 2кг на месец. Но според мен това се прави само при по-пълни хора или такива на, които не им пука дали ще загубят и много мускул с мазнината.

Ако отвориш един калкориен калкулатор в интернет напишеш данните си там. След, което разбереш на кои калории отслабваш. И ги спазваш в дългосрочен план ще постигнеш това, което искаш. Тук обаче идва едно "НО" и то е, че в някои случаи има хора, които са доста слаби имат нисък процент на мазнини. Но въпреки това лицето им изглежда по закръглено и подпухнало. Обикновено съм го виждал главно при момичетата. И по-рядко при мъжете. Това се получава така, защото просто самите гени са им такива, че последното място където тялото им складира мазнините е в лицето. И те трябва вече наистина да паднат на много, много нисък процент, че и от там да се изчистят.

Аз също си мислех, че съм така преди, но след едно лято си зададох за цел да отслабна и. Слава богу, когато се изчистя и лицето ми също доста се изпива скулите изпъкват. Изглежда брутално готино. Лично аз главно и затова го правя. Не толкова за тялото, колкото просто за лицето наистина. Поне за себе си установих, че изглеждам по-добре по-слаб. Както от филма " Американски Психар" Патрик Бейтман казва " You can always be thinner, look better ". И все пак няма как да разбереш за себе си без да пробваш така, че действай.

Успех!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 2b448eb65b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Независимо дали си мъж или жена, хубавото на широкото лице е, че ако искаш да си по - слаб в тяло, в лице не си личи, не се отразява.

 
  ...
преди: 1 месец, 7 дни
hash: fdcfccae28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От АВТОРКАТА: Ами имам бузи да, но и лицето си ми е широко. Преди като по -малка, бях по-слаба и не ми правеше впечатление. Иначе челюстта ми се изразяваше доста добре, даже “флексвах” с това… хихихи… Аз знам, че трябва да сваля някакви 5-6-7 килограма и ходя на фитнес… тренирам си… Въпросът ми е дали има вариант да отслабна навсякъде, но не и в лицето? До лятото дали ще се отърва от бузите.???

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker