Нищо ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нищо ли е?
преди: 3 месеца, 2 дни, прочетена 1558 пъти
Здравейте,
Искам да споделя проблемът си с Вас!
Отсега искам да кажа, че ако някой иска да избива комплекси или да се кара в коментарите - по-добре да не пише, защото идеята на този сайт е да си помогнем доколкото можем онлайн без да сме преки свидетели на случващото се в живота на другите :) Мерси за разбирателството. Напоследък и тук и на живо виждам, че има голям проблем между момичета и момчета и то в идеята, че един от тях се влюбва с времето. Аз вярвам, че може да има приятелства, аз самият в групата ми имам две много близки момичета, никога нищо не съм имал с тях, и те към мен ( те са си имали и дългогодишни връзки, а аз не имал интерес в навлизане в отношенията ). В началото след раздялата ми с предишната ми приятелка, излязох с момиче от моето обкръжение, усетих се добре, че дори си я харесах ( приятелството ни е било една година ), усетих, че не искам да ми е "клин клин избива" и не искам да я нараня и да я изгубя, държа на нея. Впоследствие обаче тя започна много да ме търси и усещах, че нещата ако и тя го иска ще станат, запознах я с моите приятелки, приятели и нали да ми влезе в групичките, там си я пазя, защото не искам да я използват, искам да е щастлива. Почти ме целуна, прегърна ме у просто бях сигурен, че тя ме харесва, след това обаче се промени многооо - изведнъж просто не ми говори, лъже ме, не ми споделя, крие ми се, избягва ме, а ми е адски обидно, защото инициира целувка, близост и после ме оставя, а аз имам чувства към нея и то силни и реални, но просто предвид, че нямаме комуникация, нейната на-добра приятелка също и се намесва и пълни главата и да ме остави и просто съм мега обиден, губя момиче и като приятелка и като любов, трудно ми е да я виждам всеки ден, като цяло поради болката и обидата от нея я подминавам, като не ми говори и аз не я - не мога да накарам някой да ме харесва, обича, да иска да бъде с мен, но пък ми е много трудно да я преживея, не мога да я гледам и да виждам, че не говори, усещам, че не искам и че не ми казва истината. По коридорите като се виждаме не отделя внимание от мен, дойде ли обаче нейната приятелка започва да я съска ( с момичето не съм имала никога проблем, точно обратното ).
Добра идея ли е предвид, че не ми говори и не иска, просто да продължа и да не я гледам и аз, не виждам друга алтернатива. Разговорите не стават, поне не и в училище... все се надявам лятото да ме потърси и да говорим ддз.
МЕРСИ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 6ff2b3467e
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ех, какво да го правиш, я!?

Първо, приятелство между мъж и жен не може да има. Просто още си малък и няма как да го разбереш. Природата ни е такава. И при животните е същото, а ние не се различаваме много от тях.

Сега, за девойчето - сам си отговорил на въпроса си. Бъди мъж, обърни се и тръгни. Има и други моми. Само да не се окаже, че нейната “приятелка” ти е метнала око :)

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 99bbecc694
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   И аз мисля като номер 1.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 3570a29dc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Докато се чудиш, други действат и си изпуснал момента. Мъжете трябва да са по-решителни, иначе ставаш приятелКА.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 4b82dd60ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   1, стига си се изказвал с тия примитивни аргументи под всяка тема, че се излагаш. Това, че ти се оприличаваш с животните, не означава, че и другите сме като теб. Дай да видим какво пак ще напишеш сега, поне да се посмеем

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 часа
hash: 6472fdea5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторе каква е разликата между "разбиране" и "разбирателство"?
Коя дума в какъв контекст се използва?

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 21 часа
hash: 0e13d54469
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 3, топ коментар.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 14 часа
hash: 90492c382e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Честно казано попаднах в такава ситуация близо две десетилетия след пубертета. Разбирахме се прекрасно, бяхме супер близки и изведнъж тя се отдръпна. Какво направих? Ами дръпнах се и аз. Жените не обичат да бъдат игнорирани, искат внимание. Като не получават това което искат измислят начин да си го вземат. И така за няма и седмица пак си станахме първи приятели. После го ударихме на откровение, казахме си честно всичко и сега сме в чудесни отношения.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 час
hash: 6629acf264
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ми какво очакваш? Не си показал явно интерес, а същевременно си го симулирал. А и се е усетила, че ще е rebound.
Цялата ти тема е доказателство, че такова приятелство не съществува. Имал си 2 дружки, но те са с гаджета. Нищо не е станало, защото щеше да има бой между теб и гаджетата им. Иначе, ако бяха сами и пияни, не се знае. А и не си ги кефел като мъж. Затова нищо не е станало.
Другата пък си я харесвал, тоест това не е приятелство, а начало на връзка. Явно и тя теб те е харесвала, но се е усетила, че щеше да ти е заместител.
Пишеш, че искаш да я накараш да те обича, това не е платонична, приятелска любов.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker