Извратеняк ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Извратеняк ли съм?
преди: 2 месеца, 22 дни, прочетена 2673 пъти
Здравейте, не знам на кого да кажа, а и как се казва такова нещо, но реших че тук ще е подходящо. Имам жена, в средна възраст сме и живеем щастливо поне по бг стандартите. Женени сме от 7 години и смея да кажа, че нямаме проблеми в съвместния си живот, е може би скарванията от време на време поради битовизма. Също така съвсем нормален човек съм, нямам психични отклонения някакви, а ми се искат неща които някак само аз си представям, може би ако почне да става реалност със сигурност няма да ми хареса. Та на въпроса - страшно много ме възбужда да слушам от жена ми какъв секс е правила, как го е правила, с какви пениси е била, и тва ми харесва докато правим секс. После като спрем и някак този ми нагон изчезва. Представям си как се чука с друг и после да дойде да ми разказва и се побърквам. Нямам смелостта да опитаме такова нещо, защото не знам до къде ще стигнем. Та искам да попитам някой ако изобщо е бил в такова положение защо е така, липса на нещо или в мен е проблема.

П. с не искам да остана неразбран, но съвсем нормален човек съм. Ходя на работа, спортувам често, пийвам си и хапвам като нормален балканец като излезем с приятели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 21 дни
hash: 83143452c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Не ти не си извратеняк, ти си КЪК (човек, който изпитва сексуално удоволствие да гледа как някой друг задоволява жена му, докато той гледа). Не си го слагай, трябва да има и такива хора хаха :D

 
  ...
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: 3186fa6fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   За сега - не си :)
Всъщност - често срещано е мъжете да искат да погледнат секса през очите на жена. Примерно - ако гледаш порно, ше видиш, че най-срещания сценарий е общо взето "актриса кур". :) И това не е случайно - базира се на търсенето.

При теб е малко странно, че жена ти е герой в порно-фантазиите ти. Предполагам нямаш много връзки с жени.

 
  ...
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: 1317550363
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Това си е фетиш, има и по странни от твоя. Иначе аз бих се навил да опъвам нечия жена докато мъжа и гледа.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: 42a7e2848d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Пробвай с гей порно. Може да откриеш себе си.

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 2cac1c0f2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Напълно нормален фетиш. Съветът ми е сподели. И жените си имат фетишите и те са им сходни, така че може да се изненадаш от разговора.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 8732bb9bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От автора
Абсурд да гледам гей порно, пълен абсурд! Никога не съм имал влечение към мъж и никога няма да имам, твърдо съм против ЛГБТ общността!
А връзки с жени съм имал не малко поне според мен, десетина може би с които само секс!
Влечението ми е просто както съм го описал! Възбуждам се от разкази как се изпитвала удоволствие от друг.. това е.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 639e1db602
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   И аз имам същия проблем, само че искам жена ми да я задоволява друга жена, а аз да снимам

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 056850452f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Знам какво е, аз съм на 24 и с приятелката ми сме от доста време заедно, никога не сме правили нещо по-извратено ( да вкарваме други хора в леглото си или т. н. ).

От известно време откачам при мисълта, че може да е с друг, но тя не иска и да чува, като заговорим и се сърди, че съм започнал темата или казва, че възбудата и спада. Казва ми, че никога не иска да изпада в ситуация на тройка с две момчета или аз да я гледам. Напълно нормална е тази фантазия, нещо в теб гори като го мислиш, като само си представиш колко задоволена би била и ти да си я reclaim-неш след това. :)))

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: c78354a4f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Напълно нормално е, каквото и да говорят (уж) мега алфа мъжкарите всъщност много мъже имат такива фантазии или без да го осъзнават и да си го признават всъщност се възбуждат от мисълта съпругата им да прави секс с други мъже. Аз съм чел много по въпроса и стигам до извода, че не е нито някакъв психологически проблем, нито е признак, че си неосъзнат гей или, че си фрустриран комплексар с чувство за малоценност, нито е повод да се притесняваш за сексуалната си ориентация. Изразявам лично мнение, но според мен всеки мъж, който се дърви на хетеро-порно със сигурност би го надървил и ако в порното участва жена му, колкото ще иначе да отрича и да се кълне, че е не е такъв. Евала, че ти го осъзнаваш и си го признаваш пред себе си.

Интригуващ момент е, че жена ти ти разказва за секса, който е правила с други мъже преди да срещне теб, няма начин да не е забелязала, че това те възбужда и няма нищо против това. Дали ще продължиш тайно да си фантазираш или пък ще се отпуснеш и ще споделиш с нея, че имаш такива фантазии, с уговорката, че това е единствено и само фантазия и не искаш да се превръща реалност, дали пък ако споделиш с жена си какво те възбужда няма да е окаже, че и жена ти има някакви подобни фантазии и няма нищо против тези ви фантазиите да станат реалност... всичко е възможно и каквото и да се случи всичко изцяло зависи само и единствено от теб и от съпругата ти, от никой друг.

Със сигурност можеш да спреш да се притесняваш, че нещо ти има и не си нормален и въобще да не ти пука какво си мислят задръстени неандерталци със собственически комплекс и псевдомъжкари, на които крехката и ранима психика им не издържа, че е възможно жените им да им изневеряват.

Ако се интересуваш повече по темата прочети за т. нар. hotwife, това са сексуално-активни мъже, които се възбуждат от идеята жените им правят секс с други мъже и тук акцента е на "сексуално-активни". Прилича, но не е същото като рогоносец (cuckold), рогоносците като цяло не правят секс с жените си, основно се възбуждат само да гледат без да участват. Срещал съм го в интернет като Stag & Vixen, т. е. ебач женен за курва.

Аз също съм напълно нормален, сексуално активен, дори хиперактивен мъжкар, това, което мен най-много ме възбужда е тройка жена с двама мъже, в някакъв момент осъзнах, че фантазирам за тройка конкретно с жена ми. Аз бях достатъчно търпелив да убедя съпругата си, че нищо лошо няма да се случи, ако сбъднем моята фантазия за тройка с нея и още един мъж и нейната ужасно срамна тайна фантазия за тройка с двама непознати мъже. Откакто го направихме за първи път с мой колега супер готин пич ние сякаш живеем втора младост, отново правим секс през ден и всеки път е като за първи път, тя преоткри сексуалността си, намерихме си в интернет още сексуални партньори, понякога правим тройки, понякога само гледам, понякога тя се чука с някого без мен вкъщи, или отива на хотел или на гости на любовника си, преди месец за първи път се отпусна и си направи секс-уикенд с любовник и негов приятел, два дена са я разкъртили от секс и не съм съвсем сигурен, че ми разказа цялата история. Накратко жена ми се превърна се в неудържима тигрица в леглото, винаги е имала силно сексуално излъчване, което кара мъжете да се обръщат след нея, но напоследък е просто мега звезда с онова специално курвенско излъчване "знам, че ме искаш, може и да ти пусна, ако си послушен".

Друже, всичко е възможно, всичко е нормално, всичко е правилно щом доставя удоволствие на те и на хората, на които държиш. Успех, стискам ти палци да извживееш фантазиите си, за какво иначе го живеем този живот?

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: cc72c4a87c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   И аз се възбуждам от това. Всичко започна от едно приятелство със семейна жена. Постепенно отношенията ни отидоха към интимност, но без проникване. Когато я питах защо не иска, тя ми каза, че това има кой да го прави, но пък на мен ми позволява по-хубави неща. Под тези неща имаше предвид лизане. Докато го правех се случваше да подхвърли нещо от сексуалните си моменти с мъжа си. Постепенно започнах да се възбуждам и да ревнувам.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 5af9c27e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Това е напълно нормално и няма какво да те притеснява. Споделай с жена си и си правете кефа!
Пс. Евала на номер 12!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker