Не знам какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не знам какво да правя
преди: 2 месеца, 6 дни, прочетена 1706 пъти
На 30 съм и съм девствен, не съм излизал, нито съм се докосвал и какво ли още не с момичета... Но през последната година започна много да ми се прави секс, направо съм като луд, гледам порно, маструбирам по няколко пъти на ден и не знам какво да правя, момичетата не ме харесват и не ме искат и не знам какво да правя, мисля за проститутка, ама не ми се иска много, много като знам каква им е работата, и съм в пълна безизходица... Ако някой е бил в подобно положение, моля да сподели как се е докоснал до секс...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 5d704f1e09
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Аз съм на 38, също девствен. Няма място за отчаяние - приеми, че сме изтеглили късата клечка в живота и че това ще ни е участта. Лично аз не се имам за грозен, нито за хубав, ама жените нямат интерес към мен. Явно съм им скучен, безинтересен, монотонен, моногамен. И съответно не мога да им предложа адреналин, забава, вълнение, приключение и т. н. - все неща, които да им карат коремчетата да трепкат от вълнение.

Моят съвет - примири се. Защото, ако не го приемеш - рискуваш да се озлобиш и да мръднеш емоционално и/или психически в негативна посока.

Колкото за желанието за секс - ако гледаш много порно, то увеличаваш секрецията на тестостерон, а по този начин увеличаваш нагона и навлизаш в затворен кръг. Спри порното, спри мислите за секс, спри ръкохватките и след време нещата ще се успокоят и уравновесят. Имал съм периоди, в които по месец-два не съм си правел ръкохватки. Докато, ако гледам порно, то се е стигало до към 5-6 и то само за около 4-6 часов период.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: edcc030792
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Спри да мастурбираш и отивай на проститутка, друг вариант няма, щом до сега не си намерил момиче. Ако чакаш още ще си останеш девствен.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 2c4034cb9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Ако наистина никоя не те харесва, има само два варианта - да заживееш с дебела или разведена с деца, тези харесват всички, защото пък тях никой не ги иска...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 18c87e52c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Отиди на проститутка, защото вече си на възраст, на която това, че не си правил секс е проблем, който може много да те комплексира.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 3423d011fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   В такова положение съм и се докоснах до секс с проститутка. Като изключим първият ми път беше с нормално момиче, но тогава нищо не направих, не ми стана. 9 години на сухо и на края отидох на платено. Гадно е, но като нямам друг избор щеше като теб да съм девствен и аз на 30. Да знаеш с проститутка не е много ок, но понякога е по добре от нищо. Просто за успокоение, че не си девствен.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 6c17c169e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Най-могъщата и силна полова възраст ти е минала...

Къде спа 30г...???

Не се навакса изпуснатото...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: fc066a0def
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Повиши си стандарта така, че да станеш желан мъж.
И като казвам стандарт, нямам предвид само да не живееш с майка си например, а и визия, поведение, социални умения.
Колкото и да натякват някои мъже тук, жените не само няма да снишат своите изисквания, а дори с тези претенции мъжете ги отблъскват още повече.
Дори подозирам, че именно това е целта на тези от мъжки пол, но не мъже, , да разделят още повече половете, да отвратят тотално жените от бг мъжете.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 8000ed28b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Добре си се насочил към платено.
Само знай, че секса не е за гнусливи, независимо с проститутка или не. Тъй че човек сам си прави изборите в живота. Толкоз.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 0ffd1d0034
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   1. спри порното.
2. спри самозадоволяването - това ще ти балансира нивата на хормоните, и ще те откачи от зависимостта постоянно да трябва да онанираш, ще те успокои. Трябва малко време.
3. започни силов спорт, но не фитнес - а нормален хубав спорт, в клуб, с треньор - каяк, катерене, има десетки възможности.
4. започни да пробваш да заговаряш момичета, като целтта е да поддържаш нормален контакт с тях, и да им държиш вниманието върху тебе, но без да досаждаш, без да ги задушаваш. Тука темата е дълга и не знам как да го предам с 2 изречения. Ще се учудиш, че е лесно и как насоченото внимание, острото ухо и заинтересованността, но искрената, може да те приближи към някоя от тях...
5. намери клубове по интереси, където има млади жени - библиотеки, читалища, танци, готварство, планинарство... най-различни неща може да има.

НЕ ХОДИ на проститутка - остави това на душевно фалиралите.... закъснял не значи душевно фалирал.... и с какво си закъснял? Нали не си бил женен? Светът е по-широк от нашите предразсъдъци...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: cb76c4f532
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   И при мен последните години желанието вместо да намалява се повишава и аз нямам никакъв шанс с жените по много причини и аз съм девствен и съм вече на 36! Явно за съжаление тенденцията е все повече мъже да попадат в такова положение!

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 6677c70a9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Здравей,

Не се тревожи за това. Аз съм в същото положение. На 33 години. Съветвам те да отделяш внимание на по - значителни неща - работа, хоби или дру вид развлечение. Понякога определени събития се случват на по - късен етап в живота и секса не е най - важното от тях. Хубавите жени са като златото или стоката в склада. За да откриеш златно находище е необходимо да копаеш много дълбоко, като през това време изваждаш скална маса без никаква стойност или добрата стока, която се изкарва от склада, едва като старата с изтичащ срок на годност се изчерпа. В действителност добрите жени са рядкост - красиви, интелигентни, предразполагащи, излъчващи увереност и класа, които биха отделили внимание на мъж, който освен външна има и добра и чиста вътрешна красота.
Тази "концепция" е малко "размита" в нашата българска действителност.
Аз също съм обмислял варианта за проситутка, но в предвид рисковете, които могат да ми донесат заедно с удоволствието (или не ) след това преживяване не мисля, че живота ми е по -малко ценен от това да го "ръгна" на някоя жена.
Помисли добре дали това си струва.
Може да промениш коренно средата, в която се намираш/страната или работата. Това също може да бъде от полза.

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: e232cf25ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Аз може би щях да съм в твоето положение ако не го бях направил с майка ми. На двадесет години просто не издържах и легнах една вечер при нея. Дърпаше се само докато проникна в нея. След това ме обгърна с ръце и крака и ми се отдаде изцяло. Може би това че живеем само двамата ни помогна да се отпуснем по бързо. Започнах да си искам сутрин и вечер, вече имах самочувствие и другите жени взеха да търсят моето внимание. За да си отдъхне малко майка ми ме уреди и с една нейна приятелка. Трябва да си по смел и да поемеш инициативата.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: a78df8ddda
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До автора. Ти не си мъж а жена. Защо го казвам това, защото ако беше мъж щеше да знаеш, че да мастурбираш няколко пъти на ден е невъзможно. Ако беше казал, че мастурбираш 1, 2 пъти на ден щяхме да ти повърваме, но като казваш "няколко пъти на ден" се разбира 4, 5, 6 пъти на ден, а това е невъзможно. Още повече ти казваш, че си на 30, а на 30 да казваш, че го правиш няколко пъти е смешно. Аз затова мисля, че ти си жена защото жените не разбират тези неща относно мъжете. Жалко за авторката, че се представя като мъж. А тези които приемат историята ти за истинска са тотално невежи.

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: b6a67c0c16
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   до 14 от 10, това че ти не можеш да еякулираш по 5 пъти на ден не значи, че другите не можем, но не искам да звучи като заяждане....

това е като една химичка, която разправяла, че аналният секс бил практически невъзможен, защото средата там е алкална и премахвала била възбудата.... ами аверчетата ѝ доказали, че опитната постановка показва друго.... :D

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 300ffc2a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Благодаря за коментарите от тях разбирам, че не само аз имам такъв проблем, ами е масов което не знам на какво се дължи... Явно в днешно време това стана само за избраните, имам работа, но не е кой знае какво, не знам как бих променил това, това че не съм и привлекателен още повече скапва работата, преди тренирах, но спрях... Номер 13 това е твърде крайно... Номер 14 хах ами мъж съм и повярвай ми възможно е, то при мен стана като със спането и яденето, а и в началото беше наистина по 2 пъти най много, но от 3-4 месеца желанието толкова ме под луди, че се наложи да ги увелича и се чувствам ок, но за малко после си викам за какво ги правя тия работи, абе жалск работа

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: b6a67c0c16
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   силно се надявам и вярвам, че коментар Н13 е плод на НПО дейност, в която все българите трябва да се изкарват най-уродливите и нещастни хора на земята, или е просто за повдигане на рейтинга...

 
  ...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: d0bd9aa50f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Авторе, при теб става дума за любовна срамежливост.
Има и други такива мъже. Проучено е от психолозите. Ето тува са извадки от википедията:
"
Любовна срамежливост е фраза, създадена от психолога Брайън Гилмартин, за да опише специфичен тип тежка хронична срамежливост. Според неговата дефиниция, публикувана в Срамежливост и любов: причини, последствия и лечение (1987), любовно-срамежливите хора намират за трудно, ако не и невъзможно да се отстояват в неформални ситуации включващи потенциални романтични или сексуални партньори. Например хетеросексуален любовно-срамежлив мъж ще има проблеми със започването на разговори с жени, причинено от силни чувства на тревожност.

В книгата си Гилмартин оценява, че любовната срамежливост засяга приблизително 1, 5% от американските мъже и ще попречи на около 1, 7 милиона американски мъже някога да се оженят или да преживеят интимен сексуален контакт с жена.
Гилмартин дава седем критерии за всеки „любовно-срамежлив мъж“ включен в неговото проучване:

Той е девствен.
Той рядко излиза с жени, които са повече от просто приятелки.
Той няма в историята си никакви емоционално близки, смислени отношения от романтично и/или сексуално естество с човек от противоположния пол.
Той е страдал и продължава да страда емоционално поради липсата на пълноценна женска компания.
Той става изключително силно разтревожен от самата мисъл за самоотстояване при срещи лице в лице с жена по непринуден, приятелски маниер.
Той е стриктно хетеросексуален в своите романтични и еротични ориентации.
Гилмартин не разглежда съществуването на любовно-срамежливи жени или хомосексуални мъже, но се съмнява, че те биха изпитали същия негативен ефект, както при хетеросексуалните мъже. Той подозира, че условията биха се изявили доста различно; най-вече поради социалните роли, които принуждават хетеросексуалните мъже, а не жените или хомосексуалните мъже, да инициират връзките. Гилмартин обяснява, „За много срамежливата млада жена любовните срещи и омъжването не са по-малко вероятни отколкото при самоуверената несрамежлива жена... Всъщност дори много срамежливите жени се омъжват все някога. Любовно-срамежливите мъже не се женят независимо от това колко силни са техните желания...

Решаващи фактори, които изострят негативното развитие по време на детството на любовно-срамежливия мъж са:

Тиранизиране в училище. Любовно-срамежливите момчета са уязвими към тиранизиране от страна на техните връстници, поради тяхната срамежливост и потискане. Неприспособяването към нормите на връстнишката група също превръща момчето в мишена по неволя.
Родителско отглеждане и възпитание. Когато детето получава предимно отрицателни стимули от родителите си (т. е. телесно наказание, детско насилие, вербално насилие, критикуване, 'скастряне', отрицателно сравняване, безразличие) това най-вероятно ще накара момчето да се отдръпва все повече и повече в своята 'обвивка'.
С толкова много отрицателни стимули с решаващо значение през детството си, любовно-срамежливото момче става социално изолирано. То се учи да асоциира тези решаващи (родителски и връстнишки) взаимодействия с чувства на болка и е много вероятно да отбягва социални взаимодействия. Социалната изолация се превръща в 'омагьосан кръг' за любовно-срамежливия индивид – с течение на годините се влошават шансовете при общуване с противоположния пол, а също така и при други решаващи области от живота, като например кариерата. “

И т. н., който се интересува да си го прочете.

 
  ...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: d0bd9aa50f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Лечение:
"
Гилмартин предлага, че терапията „практикуване на срещи“ би позволила на любовно-срамежливите мъже да развият решаващи социални способности в ситуации, които не пораждат тревожност и след това да превъзмогнат своите тревоги. Той твърди, че този подход успешно би излекувал повечето от участници от тяхната любовна срамежливост. Той също предсказва, че практикуването на срещи ще помогне за елиминирането на фикс идеята на любовно-срамежливите за много красиви жени.

Основният терапевтичен режим предложен от Гилмартин след практикуването на срещи е терапията със сексуални заместителки. Сексуалните заместителки са терапевти, които имат физическа интимност включително и сексуален контакт с техните клиенти и не са същото като проститутките.

Гилмартин твърди, че нормата мъжете винаги да ухажват жените трябва да бъде „изхвърлена в кофата за боклук завинаги и заменена с нормативна система, която е съответстваща на нуждите и естеството на човешките същества. “

Гилмартин предлага съвместното обучение на момчета и момичета като една от най-добрите възможности за лечение на любовна срамежливост. Той заявява, че „идеята за съквартиранти от противоположен пол може би е далеч по-естествена от идеята за съквартиранти от същия пол, разбира се в случай, че на са хомосексуалисти“. Той твърди, че такова съжителство би премахнало ореола на загадъчност около противоположния пол, който причинява „страх, социално дистанциране, неразбирателства и дефицит на общуване.


Това вече е малко в зоната на научната фантастика.
Но съм чувал че има терапевтки които влизат в интимни контакти с клиентите си, но са рядкост.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 часа
hash: 9f78af4521
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   От автора: "Не знам какво да правя".
Аз също съм към тази група срамежливи мъже макар че съм женен.
Като бях студент се бях сприятелил със студентка самотна майка която ходеше с един пич (не бащата на детето).
Веднъж ми каза че се разделила с приятеля си и ще си търси ново гадже.
На мен ми се щеше аз да и стана гадже но ме беше страм да и го кажа. Обаче един приятел и го каза и тя се съгласи. След около 5г. връзка се оженихме.
Така че има шансове с разведени жени, жени с деца, жени около 35г. за които е дошил последния шанс за деца и семейство.
Тези жени имат по- малък избор на мъже, а и конкуренцията е от мъже нехаресвани от жените, т. е. подобни на нас.
Все пак не го препоръчвам. Аз не бях щастлив. След време почва да те яде че не си се осъществил като мъж. Че другите когато са били млади са чукали разлияни жени, вкл. и твоята а ти си правил нищо.
Сами сме си виновни. Никой не казва че живота е справедлив.
Така че ако сте на 25- 30, гледайте да минете по пътя на нормалния мъж. Да имате наколко връзки с различни жени, да опознаете жените и накрая да си изберете една, най- подходящата за вас за семейство.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker