Подозирам го в изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Подозирам го в изневяра
преди: 2 месеца, 15 дни, прочетена 1241 пъти
Заедно сме от 6 години. Нямаме брак, нямаме общи деца.
Той е изневерявал в предишните си връзки - сам ми е разказвал.
Което реших, че не означава задължително, че ще изневерява и на мен. Изглеждаше обсебен от мен. Щастлив, че ме има. Дава ми всичко, което съм мечтала да получа от мъж.

Но от около половин година се съмнявам във верността му.
Нещата са много, но по-скоро са на ниво интуиция.

1. Понякога изглежда твърде... мазен. Даже гласът му се променя. Държи се твърде мило и услужливо
2. Сексуалното му желание се промени. Или не може да ми се насити, или с дни не се сеща за мен. А и самия секс е различен някак. даже позите. Някои изрази.
3. Има моменти, в които сме един до друг. Телефонът звъни, но той не вдига. И на лицето му се изписва нещо като вина. Около 10 мин след подобно обаждане, не винаги, но сравнително често, си намира причина да излезе.
Веднъж го питах: Кой ти се обади? Един досадник
4. Намерих женски косъм на ризата му, на врата. Половината косъм беше вътре, залепен за кожата му. Издърпах го и му го показах, а той небрежно: Закачил се е отнякъде, не знам

След този косъм го питах директно:
Имаш ли друга?
Нямал.

Казах му - не ме лъжи, усещам, че нещо става.
Отговора беше - не се занимавай с глупости
И после пак лепна онази мазна усмивка и опита да ме погали, като все едно иска да правим секс.

Полудявам ли наистина? Как изглежда отстрани това поведение?
Може ли косъм да се закачи на голо без да си се събличал?

Страшно ме измъчва всичко това. Хем искам да знам със сигурност, хем искам той да застане срещу мен като мъж и да ми го каже. Не ми пука толкова дали прави секс някъде навън, но ме прави на тъпачка и това ме влудява.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 4cc28e0db2
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Отстрани изглежда, точно това което казвам по-принцип, а то е че жени с товар и бреме от предишни връзки е кофти работа. За това казвам че като се мине петия и после е вечното вторачване и търсене на проблем. А се търси проблем заради онова вътрешното, дето както казваш, всичко е супер, ама не точно.
Имах една миналата година, мисля ни беше добре заедно. Същата работа. Почна с това че не ми вярвала, мина през това че не харесва приятелите ми, после не хареса работата ми, че имало жени, после като почти спрях да ги виждам каза, че нямало с кой да излизаме. После естествено и стана скука, после все нещо не правех като хората, накрая бях дявола. А аз в тази година заедно мислех само за нея и нито съм стъпвал на криво, нито съм го помислил. Та да се обясняваш е безумно в такива ситуации.

Видяла косъм наполовина забит, ту му се клатело ту не, гледал някак. Най-добре ще е да избавиш човека от тия простотии, така и така няма да излезе нищо. От къде толкова време да се занимаваш с тия неща, показващо колко свободно време за тревожност имаш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 3da3336812
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Кръшка и ти се подиграва. Ти търпиш субект, който нито ти е съпруг, нито ти е направил бебе и то 6 години.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 4c6bf7c96e
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Е, ти отговора го знаеш. Искаш той да е честен теб, няма да е... Той си е мишка и ти си го знаела отначало.
Можеш да му фраснеш истината като го проследи и заснеме ако това ще ти даде някакво удовлетворение.
А можеш и да му биеш шута като преди това му позволиш и той да намира косми по теб, да се чуди защо не вдигаш като ти звънят... И само да му отговаряш да не се занимава с глупости, че изглежда като луд пафаноик т. н техните вечни, едни и същи маймунски номера.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: fffcbcdc0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   И като знаеш със сигурност- какво ще направиш? Насила няма да го принудиш да си признае, но да речем, че си признае- какво ще направиш?
Докато не знаеш съмненията ти истински ли са- гледай как се отнася с теб. Ако е мил и грижовен, бъди и ти, без сцени на ревност. Ако промени отношението си- тръгни си. Не се прави на детектив, глупаво е и олекваш, гледай знаците. Ако не си ок- мирно и без драми се изнизваш- не е твоят човек.
Приеми нещата такива, каквито са, нищо не можеш да направиш, освен да си тръгнеш, както казах. Без връщане обратно. Той ще си носи отговорност за неговите избори, нямаш право да съдиш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 9bbb454540
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Виж сега начинът да разбереш е прост: или малко подслушвателно устройство, или детектив. По-добре е джаджата, защото в същия ден, в който си платила за детектива може да няма изневяра, но по принцип да има. Не разбирам нежеланието ти ти да не вдигнеш на този номер? Истината ли не смееш да научиш. Също вие за 6 години нямате брак и деца, за което също може да има съществена причина. Вдигни на този номер, а ако ползваш подслушвателно се приготви за решението, което ще вземеш, ако чуеш това, което доказва изневяра. По описаното от теб явно такава има.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 7869b35c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не, не си въобразяваш. Пребъркваш му джобовете, телефона и т. н. все ще ти стане ясно. Поведението му с телефона е показателно, най-малкото.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: b61de44b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   М31, 3 езика, 2 висши в 2 различни държави, 60к евро заплата (не знам това за какво е мерило, но нали било мерило - ей го на! ), с какъвто човек човек се хваща - такъв човек и получава, аз затова си стоя сам, не ми е никак приятно - но женският вариант, на това за което разказвате, е отчайващ. Напускайте го и си търсете нормален, здрав и верен мъж, а не лигльо-хедонист, или искате деца от такъв. Ама нали пусто - да е лошо момче... докато карах мотор що объркани женоря нацапаха задната седалка с... претенции...

От едномесечният ми престой тук разбрах, че нормални българки има, и то не една и две, има и образовани и успели, има и мили и сърдечни, но както и на много жени по света, клишето за лошото момче им е ключово, а то, лошото момче е именно такова - лошо е, и си остава момче, докато те мъже искат... ами стойте си със самопредизвиканите проблеми....

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: ed55a72cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ти сигурно, ако го завариш гол с жена пак ще има да се чудиш дали случайно няма някакво логично обяснение. Примерно лекарка уролог, дошла да го прегледа извън кабинета си и се съблякла, защото й е топло. Що пък не?

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 455db0f568
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Много си неблагодарна. Човека се държи с теб мило и услужливо, а ти го считаш за мазен. Прави с теб див секс, нови пози, мръсни думи и ти пак си недоволна, защото няколко дена не ти обръщал внимание. Как да ти обърне внимание след като ти си го изцедила? Негов приятел му звъни, той не вдига и му става гузно, защото същия този негов приятел му е помагал в трудни ситуации и след десет минути е при него. Е, разбира се понякога му звънят и досадници. На всеки му звънят досадници. Човекът си седи на бюрото, идва колежката, надвесва се до него и го пита каква беше оная формула в ексела, която може да пресметне цялата наличност и случайно й пада косъма в пазвата му. Та така.
Нали и без това не ти пука толкова дали прави секс навън, можеш да му предложиш да направите една тройка с любовницата му у вас. Според мен и тримата ще сте доволни. Обаче действай бързо, за да не бъдеш изместена. Айде успех.

М30

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 82527c296d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Щом ти е съмнително, значи е така. Няма да се промени, щом и преди е било така. Иска много.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 84ebacad77
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   НЕ СЛУШАЙ МЪЖЕТЕ ТУК!

Ще те обвинят или нарекат всякакви обидни думи, ще изкарат всичко твоя вина, слушай своята интуиция повече от всички!

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: a06c293c1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Така описано… съжалявам, но да!
Има връзка с друга

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: ff68fdf2b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Тъкмо щях да ти напиша, че си поредната ревнивка, но стигнах до номер 3 и 4. Те са знаци. Номер 1 и 2 не значат нищо - секса намалял, спрял… то след 6 години какво очакваш? Обаче косми по ризата и невдигане на тела…. Аз бих му прегледала компа и тела на всяка цена. Намери начини. Само там е истината. Тука в сайта и да ти дават съвети, все тая. Ако трябва го проследи или му направи капан и освободи апартамента и се върни внезапно.
Иии съответно ако ти изневерява, с шута навънка и дрехите през прозореца и беееез грам да страдаш и да се вайкаш, ми купон трябва да направиш и да черпиш, че си се отървала.

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 5f04906562
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   За да имаш здрава връзка с някого, без значение гадже, роднина, колеги и т. н., най-най-важното нещо е доверието. Няма друга спойка. Затова и предателството понякога тежи повече дори от смъртта.

Запитай се, имаш ли му доверие. От километри се вижда, че нямаш. Радвай се, че не сте създали деца и се радвай, ако разбереш отсега, че не е твоя човек. Няма драма.

Ако някой по принцип изневерява, пак ще изневери. Ако някой е предавал приятел, пак ще предаде, някои хора просто са слабохарактерни. Вината не е в теб, ще го направи с всяка :)))) Успех!

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: da5bbcdda9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Колко повече червени флага ти трябват? То фактите ти крещят пред лицето. А и once a cheater, always a cheater..

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 8b71133e94
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Всъщност, въпросът е защо бяга от истината и не си признава. Моята я хващам да си лежи на два пъти с друго момиче, търсят да са насаме, има нейна снимка в портмонето си, ходиха до тяхна приятелка сами в Испания която е подчертано лезба... опитвала е с въпросното момиче секс но не и е харесало и е плакала, после същото момиче го натякна пред общи приятели - но аз вярвам и вярвам... конфронтирах я веднъж, те ме обезоръжи - за всеки мой аргумент имаше контрааргумент, който ми се видя ок... виждам че има чувства към мен, аз по-скоро нямам... но въпросът е - защо ѝ вярвам... защо искам тя да си признае сама...

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 305cba1dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   до 15. разбира се, даже на руски звучи още по-убедително!!! А на сръбски е висша класа, но се възприема леко снизходително, и е само за употреба в задушевна обстановка!

Преди е било на гръцки, после на френски... но не и на български.... :D ю ноу уот ай мийн?

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 120e37f323
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   11, гледай си работата!

ЖЕНИ, толкова ли не можете да разберате, че такива неща не само се случват, ами и те по никакъв начин не са насочени срещу вас, вашата личност, вашето самочувствие и т. н.
"Кое си сака - оно си требе! ". В човешката природа, както и в природата на всички висши бозайници е - самецът да се стреми да остави семето си у колкото се може повече самки. Това е еволюционно култивирано милиони години и не може да бъде зачеркнато просто така - заради някави изкуствено наложени обществени норми, появили се в последните 100-200 години, да речем...
Та всеки индивид от мъжки пол отработва тази природна даденост, настройка, натиск според възможностите и нивото си! Вижте Илон Мъск - 12 деца от 3 жени! И това е много близо до ЕСТЕСТВЕНОТО ПОЛОЖЕНИЕ НА НЕЩАТА, понеже той има толкова пари, и няма никакви ограничения, че може да си позволи абсолютно всичко!
Както искате го разбирайте - наричайте мъжете "мишки", или че "бягат от истината", всъщност глупачките сте вие, че не можете да осъзнаете този прос и еволюционно заложен факт... Това е нещо като гравитацията и нагона - то те притиска и няма "Не искам! "! Друг е въпросът как ще го отработиш, и ако предприемеш нещо - дали ще се разчуе.

Това е от мен! Ако искате - продължавайте да тънете в самозаблуди. Продължавайте да обвинявате мъжете - да ги следите, да ги дебнете, да ги притискате, да изживявате забежките им ЛИЧНО, все едно са ви врагове, специално целящи да ви унижат и да ви "правят на глупачки"... Ваша си работа!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 4eaa54a2fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Интуицията никога не лъже. Щом усещаш, че нещо не е както трябва, едва ли е плод на фантазията ти.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 5c40150650
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Няма как да те направи на тъпачка, ако сама не се направиш. Кажи му, че нямаш против да ти изневерява и спри да се нервираш и си гледай живота. Щото така с това поведение изглежда сякаш ревнуваш от изневерите му.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 0cf39977cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Мъж сим и подкрепям 28. искам да те пита само едно нещо: Ако го хванеш, по-добре ли ще ти е? По-добре забрави и си живейте живота, вместо да се следите, защото ще се хванете и ще плачеш! Ама не се лепи счупена бутилка!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: a06c293c1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   До номер 7

Лошото момче по презумпция се свързва с “мама”, каквато е авторката.

На лошото момче обаче не му трябва мама. Писнало му е. На лошото момче му трябва лошо момиче.

Ей такава дето яха мотора и цепи тоя живот, и пие бира от бутилката.

15 години щастлив семеен живот с лошо момче. Мамка му, не бих го заменила за добър, семеен тип. Такъв ми трябва точно, защото буди нещо първично и в мен. И правим бели, и сме свободни… и китара.

А децата ни са най-щастливите деца на света.

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: a6f7f2952f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Лошо момче и изневеряващо не са ли различни неща?
Може да е лошо момче, но да има ценности.
А семейния тип може да минава колежките на банката.

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 3268489bb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   100% интуицията ти не те лъже. Ако искаш да знаеш истината го подслушай или проследи, ще ти струва под 500 лв и ще си свободна да си тръгнеш и намериш някой само за теб :)

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: ef40e6e4ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Отговора се крие в първите ти изречение.
"изневерявал е на всичките си... , но на мен няма"
При този тип хора няма изключение.
Бивша проститутка няма. Ти имаш вина за положението, в което се намираш, защото си го избрала.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker