Параноя или разумна безопасност? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Параноя или разумна безопасност?
преди: 2 месеца, 1 ден, прочетена 979 пъти
Здравейте.
Аз съм необвързана жена с интересен и разнообразен социален живот, и никакъв сексуален.
Нямам партньор, защото всичките ми предишни партньори в един момент са искали да задълбочаваме отношенията си (съвместно съжителство, ексклузивност, брак), а аз не искам това.
Искам свободен секс без ангажименти.
Ще кажете - какво ме спира? Спира ме това, че съм доста наясно с начините, по които може да се злоупотреби - тайни видеозаписи, качване на снимки по групи, упойващи вещества, постановки, изнудвания и много други. В повечето случаи извратеняците и откачалките изглеждат съвсем нормално на пръв поглед, и дори са чаровни и опитни манипулатори. Няма как да разбереш от един поглед или кратко общуване кой какъв е.
И така от известно време не мога да се доверя. Камерите, звукозаписните устройства и шпионския софтуер са вече изключително достъпни като цени и начин на употреба, и всеки може да си ги позволи. Отделно познавайки продажността на хотелиерите, какво може да гарантира, че и в хотелите няма такива устройства?
Нито за даведеш някой в дома си (рисковете са ясни), нито да отидеш на чужд или неутрален терен.
Хилядите аматьорски видеа в нета не падат от небето, има такива отвсякъде - от басейни, съблекални, тоалетни, хотелски стаи.
От друга страна не искам да правя секс с познати, съседи или служебни партньори, именно поради усложненията, които споменах - ще искат връзка, ще си развалим отношенията, и няма смисъл. Женените и обвързани мъже са ми абсолютно табу, против принципите ми е да контактувам с такива (въпреки непрекъснатите намеци и предложения, които получавам).
Това са и въпросите ми. Къде е границата между параноята и обикновената безопасност? Как можем да бъдем свободни и разкрепостени, без да поемаме излишни рискове? Къде са нормалните и коректни мъже за секс без ангажименти?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 4da161328a
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Извинявай, ама си яко хахава с тази параноя.
А ако никой не ти предлага секс, явно не кефиш мъжете.
По-добре се страхувай да не лепнеш някоя болест или да не ти излезне име като курва, а не да не те снимат. Не е трудно да се сетиш защо хората искат стабилна връзка за секс, а не да се чукат със случайни.

 
  ...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 66d7fe65ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Както ти пука дали някой няма да пусне запис(а това няма да стане, освен ти ако не дадеш да те снимат), при условие, че търсиш неангажиращ секс с най-различни? Искаш да се правиш, че не си такава или?

 
  ...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 0addacfd48
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Умрял е някой точно на теб да ти залага камери и да те снима. Да не си някаква публична личност? Защото аз съм и много пъти съм бил на хотел с различни жени и никога никой не ме е снимал. А тогава бях дори женен. Шансът е минимален. По-скоро при безразборен секс трябва да се страхуваш от разни болести и да правиш всичко с гума.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: cd270cb7c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Как можем да бъдем свободни и разкрепостени, без да поемаме излишни рискове?

най-лесният начин за Вас би бил да отидете на терапия, която да Ви помогне с това, дето Ви е блокирало, а след това да си намерите, ако ли не съпруг, то поне партньор...

 
  ...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 7642f9eac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До авторката

Всички изброени от теб основания са резонни и не би трябвало да се третират като параноични. Живеем в XXI век и както сама отбеляза - техниката се разви, комуникациите се развиха, а в същото време човечеството стана по-безкрупулно и аморално.

Това, което съществува като опция пред теб, е чужбина - има евтини самолетни билети от и до страни от Западна и Централна Европа. В годината има 52 уикенда - направи си резервации за билети за всеки един от тях. Не планирай екскурзиите като туристически приключения, ами точно за секс туризъм. Дори да попаднеш на някой любител на секс записите, дори да те качи в Интернет - никой няма да разбере, че си ти. През цялото време се представяй за украинка, молдовка и т. н., намисли си някое лично име, с което да се представяш и не консумирай предложени отворени храни и напитки. Не се напивай и помни каква ти е целта - безопасен секс.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: ba171d8496
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Малко прекаляваш според мен. Да, като жени трябва да сме предпазливи, но не чак така. Аз си спазвам някои правила - не се качвам в кола на току що запознат, не ходя в дома на мъжа, винаги съм на свой терен. Презервативите да ясни. Никога не изпращам голи снимки и видеа. То по тази логика никога на хотел и с приятели ме трябва да ходим. Отпусни му малко края.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 3ee49b34e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Можеш да си смениш пола на мъж. Тогава е много по-безопасно.

 
  ...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 47396e3af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Нормалните и коректни мъже не са тези, които искат секс без ангажименти!

Който го е страх от мечки, не ходи в гората.
След като ти отърва да живееш само заради секса с най-различни мъже, трябва пък изобщо да не ти пука, ако някое видео с теб се появи някъде. Ама изобщо!
Видеото е по-малкото от двете злини. Първата е, че си навличаш в енергиен план изключително много мръсотия, която един ден придобива друга форма (болести и прочие).
Тук някъде в този сайт преди време, може би година-две един млад мъже беше описал как докато се е гласял да отиде при проститутка, от прозореца на колата си е бил буквално смазан от силно негативната й, черна, отблъскваща енергия и се отказал. Историята беше много описателно и интересно написана, потърси я. Това си причиняваш и разни там камери са ти най-малкият проблем.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 часа
hash: fa02db8183
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Здравей. Аз съм на 36 и съм девствен. Жените не искат да имат нищо общо с мен. Толкова ми се иска поне да прекарам една страстна нощ с жена като теб. Трудно ми е в този живот и това определено би ме накарало да се почувствам по - добре.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 16 часа
hash: 5912e99d98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ти си антижена. Нормалните жени искат семейство, връзка, а ти искаш да те употребяват различни, като някоя жрица. Ниско самочувствие. Че чак живееш в някой шпионски трилър. Фантазираш си, че някой е умрял тебе да снима тайно, че чак и по хотелите.
Параноична си, именно защото искаш да живееш така. Търси подобни тебе мъже в сайтове за запознанства и приложения. Ама преди това ги провери с полиграф, търси бръмбари и камери из стаите. Извърши щателна проверка, че чак тогава спете заедно. Ако преди си патила, е обяснимо да си такава.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 15 часа
hash: 9d1645e8d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Хахахаха е ти търсиш най-лесното - само секс и даже и това не можеш да постигнеш. А представяш ли си, ако тъпсеше като мен страхотен секс в рамките на една сериозна връзка - доста по трудно постижимо е. Имай предвид, че всеки първи срещнат може да предложи само секс и ти въпреки това си на сухо… звучи ми като да нямаш никакъв успех с мъжете.

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 часа
hash: a33c513a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ела при мен, аз няма да ти откажа, няма да те снимам, бъди спокойна!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 4 часа
hash: a55b643328
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Едно ще ти кажа - любовта и сексът са за смелите! Не са нито за гнусливите, нито за параноиците!
Границата отдавна си я преминала, за съжаление - в патологична посока.
Намали малко егото - на никого не му пука за тебе, нито пък светът се върти около тебе. Хората си имат достатъчно техни си проблеми, че да тръгнат на тебе мръсно да ти правят, особено пък ако от тебе не са видели нищо друго, освен хубаво...

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 95dd82a85e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Добре, бе, къде ги намирате тези мъже, които искат съвместно съжителство и брак?

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 7650cc5c51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От авторката.
Разбира се, че ми пука дали мои снимки и видеа ще се повявят в мрежата. От една страна, това е лично пространство, и на всекиго би трябвало да му пука. От друга - имам богат социален живот, имам широк професионален кръг и добро име и позиция в него - няма как да ми е все едно дали всичко няма да рухне заради някой некоректен и комплексиран мъж.
Коя съм аз и защо си мисля, че на някой му пука за мен - явно не сте наясно какъв огромен брой обикновени момичета и жени стават жертва на такива действия, и как някои достигат до депресии и самоубийства. Добре е, че не сте наясно, но жалко, че омаловажавате проблема. Дано не ви се наложи да разберете всичко от първо лице, или ако пострада ваша приятелка, сестра, дъщеря.
Дали имам успех с мъжете - ами очевидно имам, щом непрекъснато ми се налага да отблъсквам желания за "нещо по-сериозно", и досега не са ме зарязвали, а се налага аз да съм лошата и да се чудя как да се отлепя.
Разбирам и нападките и обидите, всеки гледа от собствената си ниска или висока камбанарийка, и не всеки може да разбере моята "странност", по-лесно е да се лепне етикет и да се плюе в пазва, как "не сме от тия".
Благодаря за вниманието все пак.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 15bd80ec8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   15. Аз си мечтая за такова нещо от много време, и не съм нито грозен, нито неконтактен, нито най-глупавият на света, познавам и поне 3 други в моето положение... попадаме или на разпарясани душевно лоботомирани и оперативно осакатени чалгарки, или на жени, на които човек не би оставил и една котка да се грижат за нея, даже и ако не е фен на котките, какво остава да създаде семейство с тях... та - има!

аз съм с 3 езика, 2 висши, обиколил доста места по света, и ако скоро не се получи - ще разширя обхвата и към европейски чужденки - австрийки, германки, словачки, хърватки, словенки..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker