Как да го накарам да е по-спонтанен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124199)
 Любов и изневяра (30579)
 Секс и интимност (14661)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4772)
 На работното място (3347)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19286)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да го накарам да е по-спонтанен?
преди: 2 месеца, 22 дни, прочетена 878 пъти
Здравейте!

Жена на 24 години съм и съм във връзка от 3 години и половина. В началото на връзката имахме страхотен сексуален живот. Правехме секс всеки път като се срещнем и то по 3-4 пъти. И двамата бяхме по-неопитни, и двамата бяхме имали по един партньор допреди това, съответно прекарахме първата година и половина на връзката ни изучавайки телата си. Измежду двама ни, аз бях водещата и по-инициативната, а той щастливо правеше всичко, което му кажа. Разбира се, след като и двамата научихме какво ни харесва, както при много други двойки, сексът стана като една добре отработена рутина. В комбинация с това, че заживяхме заедно и започнахме с битовизмите, домакинските задължения, работата и университета, сексът постепенно се превърна в мираж. Започнахме да го правим само по веднъж седмично, а понякога и месечно. И двамата страдахме от това, въпреки че всеки друг аспект от връзката ни, включително комуникацията, вървеше чудесно.

Говорихме, бяхме много открити един пред друг относно това защо не правим секс толкова често. Признах му, че освен умората и битовизмите, които влияят на либидото ми, ми липсва елементът на спонтанност и че вече не ми е толкова интересно в леглото. Опитите ми да разнообразя сексуалният ни живот се получаваха донякъде, но никога не повтаряхме изпробваното, тоест, ако пробваме някоя нова поза, тя си остава в историята и сексът пак си протича по един и същи начин винаги, освен ако не проявя инициатива отново.

Проблемът е, че приятелят ми не е много спонтанен и по някаква причина е притеснителен и търси непрекъснато хорското одобрение. Споменавал е, че бившата му приятелка не е успявала да свърши с него и го е карала да се чувства ужасно заради това. Но при мен не е така, даже не бях достигала оргазъм преди връзката с него. Въпросът е, че в сексуален контекст не показва инициативност да изпробваме нещо, винаги ме пита какво искам да правим, дори по средата на акта. Обясних му, че имам нужда от него да е по-доминантен, да е по-спонтанен, да не се притеснява да взима решения вместо мен, така че някой път като се възбуди просто да ме хване и да ме отведе в спалнята. Имам му доверие. Но той не се чувства комфортно в тази роля. Предложих му да гледаме някое хубаво порно заедно, нещо романтично, нещо за двойки, а ако му е неловко по този начин, дори да гледа сам и да се опита да ми приложи наученото. Отказа ми. Каза, че порното не го възбужда кой знае колко.

Въпросът ми е как да го предразположа да поеме юздите някои от пътите? Иска ми се да правим секс по-често, знам, че на него също, тъй като (като всеки нормален мъж) е видимо фрустриран, когато е минало повече време без да сме го правили. Знам, че се възбужда от мен, колкото и преди. Аз от него също, но не и от секса, който правим. Както споменах и горе, млади сме, живеем заедно, още нямаме деца, съответно имаме пълната свобода да поработим върху сексуалния си живот. Все пак има далеч по-заети двойки, хора с деца, които намират начин и време да се отдадат на интимно време с партньора си и да закрепват връзката си. Не мога да не забележа, че когато с приятеля ми просто се лигавим вкъщи и се боричкаме на леглото, той няма никакъв проблем с това да ме доминира силово, да ограничава движенията ми и да решава как да ме постави, но когато сме голи, сякаш просто се сковава.

Моля ви, дайте ми съвети как да го накарам да се отприщи, да се отпусне веднъж завинаги? Благодарна съм за всяка помощ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 20 дни
hash: eee0ae049f
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Искаш да те доминира като 50 нюанса сиво? Мазохистка ли си? Искаш насила да го направиш грубиян? Човекът може просто да не го влече насилието. Може да му харесва секса, който правите. Че и го караш да гледа порно и да копира движения.
Достатъчно зрял и внимателен е да те пита какво харесваш и какво искаш. Много мъже даже не го правят, а си карат по техните си представи и фантазии. Радвай се, съобразителен партньор е. Но за съжаление не е попаднал на партньорка. Предната го е комплексирала, че не е свършвала и не става. Сегашната пък иска да е като Крисчън Грей, да я води насила в спалнята, да пробват всички пози в Камасутра, че и го кара да зубри порно. Не си ли се замислила, че така го унижаваш, също като бившата му?
Как да го накараш ли? Питай го какво харесва. Не му пробутвай твоите фантазии. Чуй неговите. Уж искаш доминантен, а го командориш постоянно, че и му даваш задачки. Като ученик на изпит.
Нищо чудно, че рядко правите секс. Как не му се отщяло изцяло при това неспирно намилане как не е като пещерняк, как не проявява инициатива и как дори и да ти изпълнява прищевките, ти все не си доволна?
Каква псевдовръзка!

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: f6b6519dfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Няма как го да го накараш да се "отприщи" след като той си е такъв по дефолт.
Умението да правиш невероятен секс, да знаеш как да подхванеш жената и да я изкъртиш, да е всеки път доволна и да чака с нетърпение да я обладаеш отново не се научава... с него човек се ражда. Много хора си мислят, че като блъскат като ненормални те правят хубав секс. Или пък тези които постоянно чакат напътствия от жената си мислят, че щом изпълняват тя остава задоволена отново грешат. Но не това е темата на разговора.
Най ми е лесно мило момиче да ти кажа, че на твоят любим си му омръзнала и, че най-вероятно гледа порно и да спра до тук, но този път искам да вляза в една лека подробност. В повечето случаи така става когато страстта угасва преди да се трансформира в любов.
Всеки един от нас говори на определен език любовта, чрез който изразява любовта си по определен начин. С твоя любим говорите на различни езици на любовта.
От малкото което си написала мога да кажа, че твоят език на любовта е "физическа близост". Липсата й те кара да се чувстваш пренебрегната и необичана.
От малкото което си написала мога да кажа, че езикът на любовта на твоя приятел е различен от твоя.
За домашно ти давам да прочетеш книгата "5-те езика на любовта" или виж в интернет, там е пълно със статии на тази тема. Трябва да разбереш кой е неговия език и да започнеш да го "говориш" и да не бъдете егоисти!
Това е спасението. Минал съм по този път. Познавахме се отлично. Обаче нито тя, нито аз не намерихме сили да "проговорим"... беше твърде късно.
Опитай мило момиче, нищо не губиш.

Мъж 30г.

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 602c69f13f
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Ама ти мъж ли имаш или жена?

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: f7b5498dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Няма как да го накараш да е спонтанен. За мое съжаление и моят мъж е такъв, имаме детенце. Добър човек, интелигентен е, изкарва пари, но дали порното през годините, дали консервативното възпитание на родителите му са го лишили от спонтанност и липса на действия. За всяко нещо трябва аз да съм инициативната, тъй като е рабохолик и да си върши работата за него е достатъчно удовлетворително за него. Имаше период, където не сме правили секс с месеци и си мислех, че съм асексуална, тъй като нямах никакво желание. Оказа се, че просто той не ме възбужда като мъж. В момента хлътвам по други мъже и флиртувам, но не желая да изневерявам. Изживявам фантазиите си като мастурбирам - така изживявам инициативност към мен самата и това ме кара да се чувствам слаба и уязвима за момент, защото и в работата и във вкъщи се налага да съм силната, а тази роля омръзва. И все пак авторке, искам да знаеш, че нищо в живота не е идеално, въпрос на избор с какво ще направиш компромис спрямо себе си, защото ако решиш да се разделиш с твоето момче и намериш друго със силна сексуална енергия, най-вероятно той ще е кръшкач, в желанието си да търси нови усещания. И аз препоръчвам книгата "5-те езика на любовта".

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 4ee3512628
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Н 1 от импулсивен/ спонтанен до доминантен има огромна разлика, свери в тълковен речник.
Авторката е права да иска мъж с мъжки действия в леглото, досега по написаното излиза, че тя си гу чука редовно просто защото няма избора да е жената...
А иначе е много вероятно и да е свикнал на проститутка, там си ляга като неопитна мома и проститутка та си го обслужва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker