Какво да направя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124189)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14661)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19284)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво да направя
преди: 1 месец, 7 дни, прочетена 1023 пъти
Здравейте на всички четящи в този сайт. От доста време насам чета историите ви с интерес и мисля, че е време и аз да споделя нещо като бих искал да получа и сериозни отговори. Ще започна оттам, че съм млад мъж от малък град. Наскоро навърших 22 години и да си призная... от край време мисля, че съм така. Работата е там, че адски много си падам по по-зрели жени. Сега ще кажете, че може би е нормално, но като казвам "по-зрели" имам на предвид жени максимум до 60 години, ако не и малко повече, стига да изглеждат запазени визуално. Всичко това го казвам от сексуална гледна точка. Не, че не ми допадат момичета на моите години, но като че ли в пъти повече ме възбуждат именно много по-зрели дами. А и като че ли заглеждам и се интересувам много повече от именно такива. Девствен съм, ако това е от значение. Срамежлив съм също, доста бих казал даже. Почти не излизам, защото нямам почти никакви познати, камо ли приятели. Често си мисля дали многото гледане на порно не е причина за това мое мислене и фантазии. Не знам и аз. Имам две запитвания към вас, уважаеми читатели и хора, нормално ли е всичко това и ако да/до по-опитните/ има ли някакъв начин как бих могъл да подходя към някоя такава жена? Моля, без критики. Ясно ми е, че съм един загорял пикльо и имам още много да се уча от живота, но имам нужда от сериозен коментар.

Благодаря Ви за отделеното време,
Младеж на 22

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 6 дни
hash: d16e363fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   За нормално - никой не може да каже.
Това, което не е нормално е, че си девствен, особено след като си падаш по лели - те са лесно достъпни, особено за младежи като теб.

 
  ...
преди: 1 месец, 6 дни
hash: 6faa01ddae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Той жена не е докосвал още, а вече знае какви го били привличали.. Да, от порното е, не е нормално да харесваш 60 годишни бабки. Намали го щото тва порно тотално ви изпържи мозъците..

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: d33729f425
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Не е нормално. Явно имаш пропуски в майчиното здравословно присъствие докато си расъл.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 8c97d86e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторе виж какви глупости си напписал; дали многото гледане на порно не е причината за твоето мислене и фантазии. Първо в порното такива дърти баби няма, там всичко е млади красиви момичета и много сексуални. Аз само като ги гледам започвам да се дървя и ми се иска направо да ги изям. А теб какви дърти баби те възбуждат, с увиснали и набръчкани гърди ли и вероятно с пресъхналли п*т*и. Твоите фантазии са направо налудничави.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: c1b61dc39d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора до коментар 5: Не, случая не е чак такъв. Не бих казал, че съм чак другата крайност. Ако говорим за привличане, по-скоро бих дал за пример, да кажем... актрисата Албена Павлова... примерно.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 27829331b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Авторке, всеки човек си има своите предпочитания. Аз до 23 години си падах по връстнички. После дойде една 40 годишна асистентка в университета, която започна да ме преследва и в крайна сметка се предадох. Паднах в лапите й. Много ми хареса с нея. След университета попаднах на работа с 50 годишни колежки. И нормално. Ако си културен възпитан и образован човек. Нещата стават с големи те колежки. Говориш си нормално с колежките, правите си услуги и постепенното се снижавате с времето нещата.
Харесва ми сексът с по-големи жени и имам гадже. Една от 50 годишните ми колежки. Наслаждава ме се на живота и на секса и не мислим за далечно бъдеще. Не трябва да ти пука за мнението на другите. Аз го пазя в тайна това, че спя с 50 годишна. Защо разни хора от родата да ми развалят настроението. Наслаждавам се на живота с колежката. На 50 години е ама ми носи удоволствие в леглото и се наслаждавам добре с нея.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 8bb124ce55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ти си отгледан от баба си, нали? Излез от черупката и си намери среда, приятели, прави неща с колектив от много хора. Остави бабите да си гледат старините и турските сериалчета.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: f7f93b10d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Разбирам те, аз съм на 26г. И от тийнейджър се заглеждам по по-възрастни от 40-45 и нагоре, а от 3 -4 години не съм бил с жена по-малка от 45. Как ги намирам ли? В сайтовете за запознанства съм намирал, на работа също и от други ежедневни дейности. Жените след 40 често са незадоволени сексуално от мъжете си или вече са разведени и започват да обръщат внимание на по-млади мъже. Ако си от голям град ще ти е по-лесно да намериш. Ако ще пробваш в сайт за запознанства можеш и директно да кажеш какво искаш и какво търсиш, но на живо внимавай! Първо създай приятелски отношения, предразположи я, спечели и доверието, че ще бъдеш дискретен и че ще пазиш тайната и наистина бъди дискретен, това е много важно и е за доброто и на двама ви!! Все пак, имайки предвид нейните години тя най-вероятно има мъж или син, дъщеря и т. н, Направи някое леко комплиментче, но не нахалствай, след някакво време и втори комплимент, или лек намек двузначен не директно за секс и тогава ще стане ясно ще стане ли работата, но трябва и да умееш да разчиташ знаците на жената, не винаги приятелство или чести разговори между мъж и жена е равно на секс, ако не си сигурен че и тя иска това което и ти по-добре не рискувай, че може и в беля да се вкараш! Успех!

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 9daa8c17c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Моя съвет е да търсиш вдовици, разведени и стари моми! Те са най-добрия вариант, защото живеят сами и няма от какво да се криете!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker