Мастурбацията въпрос към мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мастурбацията въпрос към мъжете
преди: 21 дни, 9 часа, прочетена 1973 пъти
Здравейте, аз мъж на 22г. Понеже в момента нямам приятелка мастурбирам, веднъж седмично. След като го направя обаче, на другия ден се чувствам много зле, като парцал, утайка, нищо не става от мен, иде ми да си срежа вените, нямам енергия, самочувствието ми намалява драстично, притеснявам се за дребни неща. Тези негативни чувства и мисли продължават ден, два. Пробвал съм да се въздържам, но не мога на издържа повече от 10-тина дни. И вие ли се чувствате така, като свършите чрез мастурбация.
А при секса с жена е точно обратното, на другия ден съм пълен с енергия, чувствам се удволетворен, за съжаление сега нямам време да се занимавам с момичета, да ходя по срещи и тн.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 21 дни, 7 часа
hash: 1cea406b12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Аз мастурбирам всеки ден и не съм се чувствал виновен.

И порно си гледам, и като съм бил във връзка съм си мастурбирал и съм гледал порно, като приятелката ми не желае секс.

 
  ...
преди: 21 дни, 7 часа
hash: efe8f6d718
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Проблема ти е, че го правиш много рядко.
Трябва да мастурбираш поне по веднъж на ден, даже по-добре 2 пъти - сутрин и вечер. Горе долу колкото секс би правил ако имаше жена, която е винаги готова за секс.

 
  ...
преди: 21 дни, 6 часа
hash: ddb560f78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Като си набия злобарката си ми е супер никакъв помен от безсилие и да нямам енергия, напротив супер се чувствам имам си енергия и положителна нагласа. Всичко е в нагласата ти имаш психологичен проблем или травма, че това което правиш не е добро и за това се чувстваш така а реално би трябвало да се чувстваш леко изморен в следващия половин час но след това да се чувстваш добре и да ти е супер. Когато човек прави секс или се задоволява получава хормони като ендорфини и допамин те карат тялото ти всъщност да се чувства добре, а не обратното както го описваш

 
  ... горе^
преди: 21 дни, 3 часа
hash: 3b18c12c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Семеен мъж на 56г. Секса ми е малко, и онанирам постояно. Понякога всеки ден. Никога не съм имал твоите проблеми.

 
  ...
преди: 21 дни, 3 часа
hash: dbeadbbdf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Малко е веднъж на седмица. Аз го правя всеки ден. Действа ми релаксиращо и заспивам по-добре след това. Ти си депресиран просто, а не че имаш проблем с мастурбацията. Иди на лекар. Това е болест като всяка друга. Или имаш ниска секреция на ендорфини или не си достатъчно чувствителен към тях. Ще те оправят с лекарства и спорт. Какво значи нямам време за момичета? Оправи си приоритетите малко. Момичета на първо място. Иначе ще си вечно скапан без другар в живота.

 
  ...


...
преди: 21 дни, 3 часа
hash: 2ca6756cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Абе приятел на твоите години биех по три чекии дневно без задръжки. Това си е нормално, какви скрупули те мъчат. И сега удрям ама рядко сам, предпочитам иначе жена ми да я направи, примерно когато ми се иска, а на нея не ѝ се ебе.

 
  ... горе^
преди: 21 дни, 3 часа
hash: abca37e38d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Да, при всеки е така, пий кафе, яж шоколад и повече течности ще си ок, най добре ограничи до един път на две седмици.

 
  ...
преди: 21 дни, 2 часа
hash: a57288ad28
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Иди на специалист да ти разясни от ползите от мастурбацията, стига си се възпирал. Аман от болни мозъци които се опитват да се осакатят. Да не говорим, че мастурбацията не е като запоя... демек на другия ден да те боли глава. М38- мастурбиращ по 1-2 пъти на ден... правещ редовно секс...

 
  ...
преди: 20 дни, 23 часа
hash: 7f742f6236
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Пич, аз съм на 35 и мастурбирам кога всеки ден, кога през ден. Приятелка нямам. А цял ден съм на работа, цял ден сред хора, гледам хубави жени и като се прибера какво да направя друго освен да излъскам бастуна. Е, ако бях мъж с брутална физика, татуси и брада вероятно щях секс да правя, но се задоволявам с Деси и Люси само.

 
  ... горе^
преди: 20 дни, 22 часа
hash: c4bf3f0929
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Абе ти да не си веган или вегетарианец?

 
  ...

...
преди: 20 дни, 22 часа
hash: d3f0267636
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Сам разбираш от всички коментари че да се стараеш да се въздържаш от мастурбация е нездравословно. Освен това никой нормален мъж не се чувства зле от нея.

Не казвам че си ненормален но предполагам че си повлиян от нездрави гурута, идеологии и псевдо учения.

Почти всички млади. мъже. мастурбират веднъж дневно или няколко пъти седмично.

Аз ти препоръчвам да го правиш редовно всяка вечер преди да заспиш и после да се насладиш на отпускането.

На сутринта ако се събудиш свеж и възбуден започни деня си и се стреми да отлагаш мастурцирането до вечерта.

Това е моя съвет за теб.

Мастурбирането е лична психична хигиена и радост а не е грях.
Всеки мъж трябва да се научи как да е щастлив без приятелка.

 
  ...
преди: 20 дни, 21 часа
hash: 6124e5298a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравей, аз съм на 20 години и съм изчел и изгледал тонове информация относно темата. Ще се опитам да бъда максимално кратък. Мастурбирането и гледането на порно, не влияят на нивата на тестостерон на мъжът. Дори тестостерона се покачва малко преди сексуален акт. След еякулацията обаче нивата на пролактин се покачват, а тези на тестостерон спадат (Когато някой има нисък тестостерон, доктора първо проверява дали дадения човек няма висок пролактин. ) Обикновено до половин час всичко се нормализира. Но не достигат пикът, които са били преди първата еякулация. Въпреки това промените са незначителни и това не би трябвало да те кара да се чувстваш по начинът, който си описал. Причината да чувстваш така е, че най-вероятно изпитваш чувство за вина. Не си написал обаче дали, когато си мастурбирал си гледал порно. Защото лично аз ако мастурбирам на порно се чувствам зле от факта, че съм гледал нещо извратено и нередно. Ако мастурбирам обаче докато си представям някоя жена (с която искам да спя), след това се чувствам добре дори освежен. И все пак да се върнем на темата. Въпреки всичко описано има доказателства, че порното вреди на мъжете ( може да прочетеш за негативните ефекти от порното). Мастурбацията обаче не, но и с нея не трябва да се прекалява или ако имаш как да правиш секс. Дори е по-добре както ти си правил, въобще да не я практикуваш. В твоя случай виждам, че искаш да я спреш напълно. Тоест да практикуваш семезадържане (няма доказани вреди). Това е възможно, но е изключително трудно. Защото това също означава да се откажеш от оргазъм докато нямаш среща с жена. Което не е много приятно. Все пак смятам, че проблема ти за начина по-който се чувстваш да не е свързан с мастурбация ( ако само мастурбираш без да гледаш порно). Обърни внимание на съня, диетата и активността в твоя живот. Може би причината за това което изпитваш да се крие там. И запомни проблемът не е в мастурбацията, а в порното.

 
  ... горе^
преди: 20 дни, 20 часа
hash: eca172fbaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От автора, братлета благодаря на всички за коментарите, ще послушам съветите ви най-вече на номер 13 и ще се опитам да върша работа без да гледам порно. Ще пусна и изследвания да видя да не ми е нисък тестостерона.

 
  ...
преди: 20 дни, 4 часа
hash: a5abfa7937
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Мастурбирането е навик, защо си мислиш че не можеш да издържиш повече време или въобще че ти трябва за да си добре и щастлив. Доказано е, че всъщност при еякулация се губят много микроелементи, даже честото вършене на тази работа се равнява на 50-80гр. кръв като се прави често. Истината е, че това носи лесен серотонин на мозъка и се превръща в навик, даже чувството, че не издържаш и тн. е вследствие на пристрастяването и подсъзнателното търсене на мозъка да си достави лесен оргазъм. Има различни стратегии да излезеш от това, най-вече като наблюдаваш и анализираш себе си и ситуациите, в които се получава нуждата.
Защо се чувстваш зле след мастурбация, най-вече защото осъзнаваш порока и това че разпиляваш енергията и потенциала си за глупости.
Вътрешно в себе си сам знаеш какво е решението, колкото невъзможно да ти се струва и нереалистично и колкото й хора да ти казват обратното, истината е само една - това не е физиологична и психическа необходимост, а вреден навик.

 
  ...
преди: 20 дни, 2 часа
hash: e2b2d7dd86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Братле аз и секс правя всеки ден и поне по 2 -3 пъти на ден мастурбирам. Веднъж в седмицата ако е няма да може да се говори с мен.

 
  ... горе^

...
преди: 20 дни, 51 мин.
hash: eaa8f0b157
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Пич, на твоите години мастурбирах по няколко пъти на ден! Сега на 39 правя секс по 2 пъти в седмица, но понеже ми е много малко се празня всеки ден, къде сам, къде с помощ. Каква е тая глупост да се въздържаш от мастурбиране не знам! Х*я е най-добрия приятел на мъжа, ти ако не го пипаш по цял ден, все едно не е част от теб.

 
  ...
преди: 19 дни, 18 часа
hash: ea496730d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Поредната провокативна тема. Хей авторе, или да те нарека авторке. Явно си жена и нямаш представа от мъжка мастурбация. Няма мъж, който да не прави чекии и да не му е много добре, ама ти от къде да знаеш и веднага пишеш предполагаеми глупости. Напротив, обратното е, след еякулацията ти става много хубаво, чак краката ти се подкосяват, и е много хигиенично, дори се изпикаваш след това и промиваш канала. А ако опънеш жена след като го пуснеш да повръща вън или въгре ти става гадно и дори ти идва да пребиеш жената, нищо че не е виновна. Обърни внимание какво казват тук мъжете, мастурбацията е хубаво нещо и всеки нормален здрав физически мъж мастурбира за да освободи напрежението. Единствено лошо е, ако се пристрасти и не иска да плющи повече жени, което е вредно повече за жените, защото без секс жените боледуват от различни болести, а мъжът може и така и иначе.

 
  ...
преди: 19 дни, 16 часа
hash: bdc0944f70
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Авторе, много точно си описал едни от най-разпространените негативни последствия от мастурбирането - намалено самочувствие, липса на мотивация, липса на енергия. Накратко: след всяко свършване с ръчичка се чувстваш като някой пълен смачканяк. Точно това се случва.

Естествено мейнстримът и всичките му порнозависими последователи да те убеждават, че в чикиджосването няма нищо лошо, даже някои стигат до твърде нахалната крайност да го определят като здравословно, позовавайки се на необоримия аргумент "иска ми се да е така", подкрепен от съмнителните изводи на разни псевдоучени на хранилка. Не ги слушай тези неудачници. Слушай тялото си - то няма да те подведе. Пък ако ти трябват научни доказателства, има достатъчно сериозни изследвания, които съвсем аргументирано разглеждат пагубните последствия от мастурбирането за физическото и психическото здраве на човек.

Трябва да призная, че и аз преди години злоупотребявах с мастурбирането. В един момент започнах да си давам сметка, че не ми влияе благоприятно на физически и психически план. Тогава започнах да си правя своеобразни периоди на въздържание - обикновено издържах до седмица, максимум две. Тогава лъсна цялата истина: контрастът между дните със и дните без чикия беше огромен. В дните без (особено след четвърти-пети ден нататък) се чувствах много по-жизнен, с по-голяма мотивация и желание за работа, с подобрено самочувствие и по-добър жизнен тонус. Тъй като ти мастурбираш сравнително рядко, виждаш контраста и усещаш по-силно негативните ефекти. Тези, които го правят всекидневно, са толкова затънали в зависимостта си, че на практика им е невъзможно да си направят разликата. Те са си в едно перманентно смачкано състояние, което са приели за нормално.

Относно въздържането. Много е трудно в началото да издържиш повече от седмица, но има една психологическа граница - някъде около края на третата седмица, която успееш ли да преминеш, вече си отслабил вредния навик и оттам-нататък става много по-лесно да държиш фронта. Най-добрите резултати от въздържането идват на втория-третия месец. Обикновено тогава си хващаш и гадже и ептен вече забравяш за ръкоблудствата.

Успех, братле. И не забравяй: слушай тялото си, то знае най-добре.

 
  ... горе^
преди: 18 дни, 21 часа
hash: 17bcb16272
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Айде стига моля ви се с тия въздържания и съвети на разни Андрю Тейтовци в ютуб. И като спрем мастурбацията какво ще стане, изведнъж ще ни провъврви в живота и от небето ще ни падне приятелка ли? Ми не, най-много на десетия ден да избушиш кочината съвсем. Интернет гурутата, които дрънкат тия глупости винаги пропускат факта, че най-вероятно не се оплакват от липса на женско внимание и чукат редовно, а ние какво, нито ще чукаме, нито ще бием чекии. На почти 30 съм, гледам порно и лъскам бастуна всеки ден повече от 15 години, приятелка нямам. Дори и да спра порното и да си изтрия фейсбука и инстаграма ако щете, по улиците също виждам красиви жени. Какво мога да направя освен да си ударя една злобарка като се прибера? Ако не го правя редовно почва да ме тресе нервата и да се дървя по улиците. Пробвал съм т. нар. no fap и издържах 3 дни, след което прецених, че единствено ще си прецакам психиката още повече. Търсете причините за умората и ниското самочувствие другаде - лошо хранене, лош сън, високи нива на стрес и не си мислете, че като спрете порното и чекиите изведнъж живота ви ще се подреди

 
  ...
преди: 17 дни, 22 часа
hash: ea496730d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   27, те Андрю Тейтовците точно това казват, по добре мастурбация от колкото гадна вмирисана слива. Инселите искат да притежават жените, които да са тяхна собстветост и не допускат жена да ги командва. Задава се нова генерация от мъже мизогинисти и за това са виновни отново жените, които ще отнесат последствията. Равенството на половете ще им изяде главата. В 3/4 от света, такова равенство не съществува и там нямат тези проблеми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker