Дамите и отговорността в секса. Моментът, когато наистина го желаят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Дамите и отговорността в секса. Моментът, когато наистина го желаят
преди: 17 дни, 30 мин., прочетена 933 пъти
Здравейте!!! Имам въпроси към момичетата и жените!!!
Имал съм няколко дълги връзки, но искам да ви попитам и дали мнозина от вас са с подобни разбирания за секс и привличането към мъжете с които желаете да имате интимност.
Преди години с първата ми приятелка имах проблем с това да й обясня, че половият живот е препоръчителен (да не кажа дори, че е задължителен) да е свързан пряко с използването на презервативи, особено когато е имала други партньори и/или е решила да има връзка с нов такъв. Беше свикнала, че това не е проблем, че мъжете са длъжни да внимават какво правят, че знаят как да я пазят по време на полов акт. Втората беше по-отговорна към себе си, но все пак беше "неутрална" към въпросите към това: "Безопасен секс".
Тази година на два пъти останах изненадан от това как две различни дами (жена на 20+ години и момиче на около 15-16 годишна възраст) носеха в себе си кондоми, когато явно са очаквали, че ще правят секс с някого и/или са били във връзка с човек с когото са решили, че ще има такъв. Сериозен съм!!!
Има ли вероятност жените да са станали по-отговорни към себе си или просто има такива индивидуалности, които да носят в себе си презервативи и да не чакат, че мъжете ще ги пазят при полов акт? "Няма ли презерватив, няма да има и секс"?
Другото, което ми е интересно: "Как показвате на този обект на вашите желания, че искате да имате имтимност с него"? Дрехи, поведение, сигнали, че трябва да действа и т. н

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 дни, 18 часа
hash: 234381cef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Бившите ти вероятно са се научили от предишни "партньори" да правят секс, без презерватив. Много мъже се опитват да убедят жените, че не им трябват презервативи, защото така им е кеф. Измислят си оправдания от типа "стяга ми" или "ще ти хареса повече без" и някои по-наивни "дами" им се връзват и се научават, че презервативите не са нужни.
Тези, които си носят с идеята, че може да правят секс, не бих ги нарекла точно "отговорни". Като цяло мислене от типа "може да срещна някакъв непознат и да се ебем" не е признак на отговорен начин на живот.
Секс се прави във връзка и в брак. Този с непознати няма смисъл. Има млади и наивни "дами", които са отворени за неангажиращ секс, но само с много физически атрактивни мъже. Обикновено е доста очевидно, често си казват директно. Щом задаваш този въпрос, вероятно досега такива не са проявявали интерес към теб, така че не се хаби. Търси си сериозна приятелка.

 
  ...
преди: 14 дни, 11 часа
hash: 22c6d70977
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Секса с кондом е сексуална култура. Като да си измиеш ръцете преди хранене. Всеки уважаващ себе си, мъж или жена има някъде в джоб или чантичка кондом в срок на годност. При някои от дамите е ритуал поставянето на кондом на партньора носещ допълнителен заряд. При пътви полов контакт между партньори, кондома е задължителен и безусловен.

 
  ...
преди: 14 дни, 9 часа
hash: e2c60c5025
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Е, по-полека с определението "дами". Има една сентенция, която изполваше една умна жена. "Всички дами са жени, но не всички жени са дами"

 
  ... горе^
преди: 14 дни, 8 часа
hash: 8a6707d9ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Към номер 1!!! И аз съм против полигамните отношения, но според мен, ако жена си търси такива (секс за една нощ, секс за една вечер, неангажиращи сексуални отношения, нещо небрежно, "неангажираща връзка" и т. н), при които мъжете убеждават дамите, че "използването на презервативи не е хубаво" и същевременно "обещават, че ще ги пазят", носенето на презерватив в себе си е най-доброто решение за да се предпази от нежелана бременност и най-вече инфекции предавани по полов път. Лошото е, че бях останал с такова впечатление, че момичетата се скланят да правят секс без предпазни средства, а мъжете (макар и много малко да се те) ще обидят дамата, че не и вярват, че е "чиста" и задължително ще си сложат кондом при полов контакт.

 
  ...
преди: 14 дни, 6 часа
hash: 8a6707d9ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До 3!!! Хубаво мнение. Това означава ли, че ще трябва да се използва такъв дори, ако двамата са сериозни един към друг и знаят, че нямат инфекции предавани по полов път. Това може да включва и например условието дамата да е девствена (да НЕ е имала все още ПОЛОВ АКТ)

 
  ...


...
преди: 13 дни, 21 часа
hash: 3afb476021
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Откакто съм с мъжа ми, не използваме презервативи по негово настояване, но при предишните ми дълги връзки винаги носех презервативи в дамската си чанта, както и имах такива в квартирата ми. Същото и с дамските превръзки и влажните кърпички. Сега нося само от последните две. Е, нося и сруги неща ит първа необходимост, но презервативите не са сред тях, защото не изневерявам на мъжа ми.

 
  ... горе^
преди: 13 дни, 12 часа
hash: 22c6d70977
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От 3 до 6. Може да отпадне кондома след време, ако има нужното доверие или вече настъпили брачни взаимоотношения. И пак има едно "Но" което буди размисли. Относно девствеността на жената може да се има доверие но при мъжа няма гаранция, че не носи някакви инфекции на тази база.

 
  ...
преди: 13 дни, 2 часа
hash: 8a6707d9ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   До 8!!! Става въпрос за абсолютната сигурност, първо минат рутинен преглед, след това направени и кръвни изследвания.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker