Болезнено ревнив е и кара приятелите си да ме следят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Болезнено ревнив е и кара приятелите си да ме следят
преди: 17 дни, 4 часа, прочетена 384 пъти
Здравейте, жена съм имам нов приятел от 2 години и ми прави впечатление, че един негов недостатък няма да се промени, а то е че е много ревнив.
Нямам тайни от него, но въпреки това той продължава да ревнува безпричинно, неговата ревност се изразява в това, че когато съм на вън сама или с приятелки винаги "по петите ми са неговите приятели", които той оправдава, че са случайни срещи, но те не са където и да отида винаги се върти по един негов приятел или ще видя само даден човек или колата му на въпросният. Реално не ме притеснява никой, не идват да говорят с мен, но винаги са там. За мен това не е нормално, а не като да не му казвам къде отивам с коя приятелка той знае и въпреки това все някой "ходи по мен"... Но моят приятел лично не се върти така все праща тях.... Не го разбирам това, милиони пъти сме говорили с него и той продължава да отрича и да твърди, че са просто случайни срещи.

Е добре де, кажете ми как по точно ще са случайни, когато ми се обади да ме чуе и ме пита къде съм точно и 5-10минути по-късно се появява колата на нечии му приятел.
Преди да кажете, че може да е същата колата, не е записала съм си номерата, а всеки знае, че не може да има две коли със един и същ регистрационен номер нали така? !? ! ....
Как да го уверя, че го обичам и да престане с тези циркове, когато му го казвам имам чувството, че не вярва...
Това, че едната му бивша го е лъгала и изневерила, не значи че и аз ще го направя, аз държа на него обичам го искам да сме заедно, но ако продължи по този начин ще си тръгна и на него съм му казвала това, че не ми е приятно така да ме проверява. Не знам как ще продължим занапред....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 16 дни, 5 часа
hash: fba885abc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Много внимавай, аз лично не бих се занимавала с такъв човек. Имала съм подобни проблеми със сегашният ми приятел, но като прерови телефона ми 2-3 пъти без мое знание (след което имаше скандали, но това е друга тема) и не намери нищо се кротна, но това да продължава с години не е нормално.

 
  ...
преди: 16 дни, 5 часа
hash: e20a4e7a5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Ревността е болест, особено в тази форма, която описваш. С такъв човек не може да имаш нормална връзка. Той ти няма доверие и най-вероятно не те обича като човек, а те възприема като собственост, която трябва да варди. Няма как да го промениш, защото той няма намерение да се промени. Ще ти направи живота черен.

Ти си знаеш, но аз не бих търпяла такова отношение и не бих си губила времето с такъв човек.

 
  ...
преди: 16 дни, 5 часа
hash: 7f8197fb4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Какви са тия безработни приятели, които обикалят града като им свирне? ! Не работят ли, жени нямат ли, деца? Сами ли идват?
Смешно и нереалистично ми се вижда постоянно да те следят. Това да не е сюжет на някой розов роман? Ти защо пък един път не попита тия приятели защо са там?

 
  ... горе^
преди: 16 дни, 4 часа
hash: 14e143a5ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ти добре ли си? Бившата какво е правила няма значение. С психопат си от 2 г. Утри в кухар ли искаш да свършиш някъде изхвърлена.

 
  ...
преди: 16 дни, 3 часа
hash: 3fdb4afa21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Абе да не се окаже, че се занимава с незаконни дейности и да си има проблеми друго адекватно обяснение не виждам то бива бива ревност ама такива крайности. Да беше за 1-2 пъти нещо да се усъмнил по върви, но всекидневно да те проверява то даже и това не е буквално те преследват.
Според мен има нещо повече от ревност, защото ако беше само ревност щеше ТОЙ да те преследва, а не да праща някой си, а и тия хора не ходят ли на работа, че толкова свободно време да имат да вървят по теб има нещо момиче опичай си акъла навреме! Гнила ми се струва тая работа.

 
  ...


...
преди: 16 дни, 3 часа
hash: 5d19a07b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Не му казвай къде си и с кого си. То си възрастен човек и никой няма право да ти държи сметка.

 
  ... горе^
преди: 16 дни, 2 часа
hash: dc8bf69445
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Това е твоята гледна точка. Ами неговата? Да речем, че преди да тръгнеш с него си имала друга връзка. Била си с предишния си приятел и си му изневерила със сегашния ти. Той най-вероятно знае, че рано или късно пак ще го направиш, колкото и да го “обичаш” и затова ревнува, и ти пуска опашка. Ревността е лош порок, но не е без причина.

 
  ...
преди: 16 дни, 1 час
hash: 30c81e906f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Няма да престане с цирковете, това е болест, но той не го осъзнава. Ако искаш да се спасиш за в бъдеще, защото нещата ще станат все по- брутални, ако ти е мил животът- разкарай го моментално! Ама моментално буквално- бягай!

 
  ...
преди: 15 дни, 21 часа
hash: 7a6180d4c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Комплексар с ниско самочувствие. Какво им харесвате на такива ревньовци, само вие си знаете.

 
  ... горе^
преди: 15 дни, 19 часа
hash: 1531ed8a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Като мъж, който имаше проблеми с ревността ти казвам да се спасяваш. Аз никога не съм правил проблеми заради ревността си, нито съм пускал някой да следи, нито съм го правил на въпрос даже.
Но вътрешно ми беше адски трудно. И ти казвам да се спасяваш докато е време, защото масово убийствата на жени са точно от заклети ревнивци. Не го казвам да те плаша, но статистиката е точно такава. На мен ми е чудно и какви са тия приятели, които му ходят по гъза да следят приятелката му? Тия са пълни дебили значи ако ги кара да правят това постоянно. Ревността, само който не я е изпитвал истински не знае за какво става въпрс. Просто не знаеш къде се намираш. Мен нарочно са ме карали да ревнувам, затова я бях развил и въпреки това нищо не направих тогава. Но има идиоти, които в един момент просто изперкват.

 
  ...

...
преди: 14 дни, 20 часа
hash: c262e467c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Наистина е смешно, че в темата пишат хора, които подстрекават други към изневяра, обаче ако на тях им изневерят идват тук и почват да реват! Добре, че сайта в “анонимен” до една степен, иначе всички ши мълчите като неми!

Гаро

 
  ...
преди: 12 дни, 15 часа
hash: 0ad5b8e506
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Зарязва го, макар че такива психопат не пускат лесно коала и стават агресивни. Пиша ти го от личен опит. Бившият ме следеше, пращаш приятелите си да ме следят, устройваше скандали за щяло и нещяло, налуташе на бой на наши общи приятели, въобще според него всеки мъж, който ме погледнеше на улицата, иска да ме е*е. Накрая се стигна до физическо насилие, не само психическо (защото това, което ти се случва, се нарича психически тормоз) С кварталния полицай си бяхме станали най-добри приятели, толкова често го посещавах, викаха го многократно в полицията, жалби до прокуратура съм писала заради заплахи за убийство. Въобще не е безобидна патологичната ревност.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker