Кратка история на един потенциален сваляч - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Кратка история на един потенциален сваляч
преди: 8 дни, 21 часа, прочетена 907 пъти
Здравейте. Моята история с темата, която ще засегна е дълга, но ще опитам да я споделя накратко. Млад мъж съм и като такъв често в главата ми са жените. Имал съм дълги периоди без приятелка и мисля, че спрямо връстниците си съм имал сравнително малко опит в този тип взаимоотношения.

Така с времето попаднах на някои техники за привличане и съблазняване на жени. И започнах да ги прилагам на практика. Показаха ефект. И сега знам какво ще си помислите - ти си манипулатор, как не те е срам? Всъщност не е така. Не помня да съм лъгал някоя от тези жени, с които сме имали нещо общо. И не говоря за малкото, които споменах, а за многото, които са част от експеримента и обучението ми в сферата.

Винаги се старая да съм честен в намеренията и общуването си с тях. Под техники не разбирайте някакви магии и хипноза, а по-скоро психология, нагласи и развиване на социални умения и това да се забавляваш повече, вместо да си скован и скучен.

И така наскоро се запознах с едно момиче, туристка. Беше събота вечер. Видях я навън по центъра и отидох да се запознаем. Тя ме хареса. Поговорихме около 15 мин. и после се изпратихме до някъде. Оказа се, че е тук за 2 дена, а на следващия е щяла да пътува до Рилския манастир. Прегърнах я и ѝ взех номера. Писах ѝ час по-късно и тя ми отговори. Даже ми предложи утре да вечеряме.

Обменихме няколко съобщения и по чата си личеше, че е привлечена към мен. На другия ден се видяхме. Тя ме чакаше на едно кафене. Даже беше с някакъв случаен тип от пътуването си по-рано, с който се оказало, че са щели да бъдат на един и същи полет вечерта. Ама като дойдох, тя го остави и тръгнахме на разходка. Даже ми стана малко тъпо за момчето, ама какво да се прави.

И така пообиколихме малко, показах ѝ готини неща от града, въпреки че това не звучи като добра идея спрямо теориите, които съм чел, но аз така го усетих и ми се разхождаше, затова да речем, че е ок. След известно време реших, че е време да ходим към нас. Предварително бях загатнал, че ще готвя спагети. Тя беше окей с идеята.

И сега тук идва съществената част. Когато отидохме в нас, седнахме на леглото, пуснах музика от лаптопа и си говорихме, докато спагетите стават. Тя имаше по-малко от час време преди да трябва да тръгва. Седяхме на около 2 педи един от друг, а аз дори не опитах да скъся дистанцията. Причината беше, че от една страна не исках да става некомфортно, от друга, че сякаш не обичам да прибързвам и цялата днешна култура на Тиндър и секса за един ден и т. н. не е за мен.

Сега това ми е дилемата - дали греша, или това е просто страх да не ми откажат целувка, или така заблуждавам и жените, които първоначално си мислят, че са намерили готин пич, който да ги съблазни и да им сбъдне сексуалните фантазии, а пък се оказва, че после просто си правите компания и дори не се целувате, или поне не на първа среща.

Или може би точно това е зрялото поведение - да се водя от това, което усещам като мой личен комфорт за ситуацията, а не, че на всяка цена всичко трябва да се случва бързо? Да, но пък така обикновено губя жените, защото или си мислят, че нямам достатъчно интерес към тях или надушват страха ми да ги целуна и ме слагат в категория nice guy.

Постъпвам ли тъпо, че хем се стремя към нещо, в случая взаимоотношения с жени, обикновено създадени по модел на бързата процедура, но въпреки добрия старт, се прецаквам като не действам достатъчно бързо? Или е валидно, че просто не съм го усетил и не обичам да бързам?

Вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 дни, 5 часа
hash: e9e43d0b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Завел някакво момиче у дома на спагети и вече е "потенциален сваляч". Момче, свалячите никога не ги огрява навсякъде. С течение на времето развиват усещане за онези жени помиярки, които бе подбират и си лягат с всеки втори срещнат.
Знаеш ли на мен колко много са ми налитали, но за 28 години е огряло само 5-ма, като само с 1 от тях си налетяхме веднага. Имаше химия и двамата бяхме останали дълго време без връзка. И започнахме такава. До ден-днешен си спомням секса с него като най-хубавия секс в живота ми и не говоря за първия път, а за секса с него изобщо.
Той беше симпатяга, не беше красавец, нито напомпан с плочки, нито твърде висок - 1, 77-78, но пенисът му беше безотказно твърд, със солиден диаметър и дълъг 18 см.
Името му започваше с буква С. , юлски Рак.

 
  ...
преди: 8 дни, 4 часа
hash: dd3f31ed28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ако си искал само секс, си сбъркал. Но малко съмнително да излезе нещо повече от туристка

 
  ...
преди: 8 дни, 3 часа
hash: b5bb1af866
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От написаната от тебе разбирам, че просто не обичаш секса за една нощ. Реално е можело да правите секс, но ти не си искал. Имаш си принципи, в което няма лошо.
Главният ти проблем е че не ги целуваш на първа среща, а те щом са отишли на първа среща с тебе очакват някаква близост.

 
  ... горе^
преди: 7 дни, 17 часа
hash: 2119b1812d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Моделът на бързото съблазняване, който се популяризира в днешната култура, не е за всеки. Ако не ти пасва, това не те прави по-малко успешен. Всеки човек е различен и има свой ритъм.

 
  ...
преди: 7 дни, 10 часа
hash: a4f25536a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   По-тъпо нещо от мъж сваляч и лека жена не знам дали има.
Толкова е гнусно някакъв непознат тип да се опитва да те съблазнява, за да те вкара в леглото или да те отчете като бройка...
Познавам разни такива свялячи, които са завършили зле живота си. От много хойкане са с разбити семейства или с неуспешни дългосрочни отношения. Леките жени и те на същия хал - амортизирани шаврантии.

В днешно време всеки иска да е някакъв, но не и нормален. Та, добре си се ориентирал.

 
  ...


...
преди: 7 дни, 7 часа
hash: 7ac2a774cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много шпрехен, малко арбайтен, такава е твоята работа. Даже никак не арбайтен. Ако я караш така, ще си останеш с много първи срещи и до там. Сваляч бил- колко си свалил досега? Техники, психологии, експерименти и обучения... бла бла. Не ти ли идва отвътре, спонтанно, колкото и да въртиш и сучеш, мислиш и премисляш, няма да го бъде.
Големият художник Илия Бешков има една мисъл "На изкуство и на любов никой никого не е научил. "

 
  ... горе^
преди: 7 дни, 7 часа
hash: bc0ff8f975
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   То момичето дошло на секс туризъм, той нашиО спагети готвил. Жените те слагат в графа “добро момче”, защото не искаш да ги сцепиш от секс. И не се само теб, не се отчайвай. Те слагат всеки един мъж там, защото го усещат, че той повече иска връзка отколкото нещо друго. Те си представят тези мъже като нуждаещи се. Тя си казва: “Тоя не го усещам да иска да ме пръсне, а по скоро като да иска да съм му жена и да му слугувам. Изглежда добро момче, ама ме плаши, мисля да пасувам”. Ей го Номер 1 ти го е потвърдила. Аз имам 5 котки и виждам кой печели женската. Не най-якия, не най-красивия, не най-страхливия, а този на който му се шиба най-много.
В днешно време на мъжете им се набива филма, че жените са материалистки. Как трябва да изкарваш повече пари, как ако нямаш кола, собствен апартамент и добри доходи няма да ти вържат. Мъжът следователно ако ги няма тези неща се спарва и си казва на ум, че той няма какво да предложи на жената, която си е харесал и я отминава, и стои на сухо. Това е. Успех.

 
  ...
преди: 7 дни, 4 часа
hash: 738f4ffc01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   За мен си постъпил правилно. Мъжът, с който сме заедно 20 г вече, не ми налетя до 4-та среща и това беше, което ми потвърди извън останалите неща, че е той. Неговото обяснение по-късно беше "не исках да те уплаша и да ми избягаш".
Няма и нужда да "клатиш" всяка, цивилизовани те хора създаваме и приятелства, а някои първо опознаваме, преди да се впуснем в други приключения.
Друга тема е, че щеше да е подло да си я поканил точно като "приятел-екскурзовод" с екстра - вечеря, а да налетиш на друго щом и тя не ти е подала някакви сигнали за друго.
Та, за мен си постъпил съвсем коректно към нея и себе си.

 
  ...
преди: 7 дни, 3 часа
hash: 57f79d6f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Сподели малко за тези техники.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker