Въпрос за обрязването - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Въпрос за обрязването
преди: 8 дни, 23 часа, прочетена 275 пъти
Здравейте, обмислям да се обрежа (махане на крайната кожа на пениса завинаги). Причините, поради които съм решил да го направя са, че:
1. Е по-хигиенично;
2. Е по-красиво на външен вид;
3. По мои наблюдения (за толкова години имам наблюдения по този въпрос) повечето жени обичат рязан повече от този с кожа (не се филмирайте на тема мюсюлманство и българщина, не сме 19 век).
Проблемът е, че имам един страх и той е, че не знам дали след операцията ще свикна с търкането на главата в бельото. Чувал съм, че при хората, които са обрязани като деца, нямат проблем в зряла възраст, но не съм сигурен ако възрастен се обреже дали си се свиква или цял живот усещаш дискомфорт и неприятност долу. Моля, ако някой си е правил такава интервенция, вече като възрастен да сподели мнение дали си заслужава и дали се свиква с търкането.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 дни, 7 часа
hash: 129f44de65
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Айде стига глупости, по-хигиенично било.. Това е мит. По-хигиенично е било преди няколко века, когато са се къпали веднъж в седмицата на реката и на арабите им е влизал пЕсък под кожичката. Те и затова са измислили обрязването.. Като се къпеш и си миеш пишлето редовно, няма какво да стане.

 
  ...
преди: 8 дни, 6 часа
hash: ef8d2e158c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Първо си оправи зъбите, после другите манипулации.

 
  ...
преди: 8 дни, 6 часа
hash: 3808fbe8ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Като жена веднага щях да отбележа за търкането, но сам си се сетил.
Обрязан мъж никога не съм виждала и едва ли бих му се зарадвала повече заради едното обрязване, но със сигурност бих ди помислила, че или е мюсюлманин, или евреин.

 
  ... горе^
преди: 8 дни, 5 часа
hash: 9d455897cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Според мен ще усещаш дискомфорд.
Веднъж, като те обрежат, няма връщане назад.
Лично незнам, какво ти пречи кожата.
Питай доктори и те ще ти кажат на база мнението на техните пациенти.

 
  ...
преди: 8 дни, 5 часа
hash: 8f5df015d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз бях на 17 като ми направиха сюнет. Един месец го топих в чай от смрадлика, конците сами паднаха. Помня, че слагах марля около главичката и прилепнало бельо. Ако носиш от на дядо ти широките боксерки ще се търка и ще ти дразни. Максимум два месеца да съм изпитвал лек дискомфорт. После минава и сега и в стената мога да го търкам и не ме боли.

 
  ...


...
преди: 7 дни, 23 часа
hash: 6387df5639
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Едни обличат женски, дрехи, други мечтаят да си сменят пола, а трети имат някакви тъпи фантазии, че като се обрежат ще стане някакво чудо. Шалварки няма ли да си купиш? Пък върви и в джамия, може да ти стане интересно. Другият вариант е да пробваш дали не си гей - накрая така може да излезе.

 
  ... горе^
преди: 7 дни, 20 часа
hash: 44bb828025
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На мен да ми правили такава опрерация - по медицински причини. Бях на 25. Свиква се - няма нищо страшно. За по-хигиенично - не е, защото като пикаеш, много често хвърчи на страни, понякога ако не внимаваш може да се опикаеш. Може ли ако правиш често анален секс ще е по-хигиенично, защото няма опасност нещо да остане под кожата.

За секса - не знам дали за жените има разлика - за нас има някаква, но не кой-знае колко. Усещането при свирка е малко по-ралично, освен това свършваш малко по-трудно и бавно, но кой-знае може разликата да не е от това а от годините.

 
  ...
преди: 7 дни, 19 часа
hash: ecdaef97bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Обрязването в зряла възраст има своите предимства и недостатъци, както вече си отбелязал. Ето няколко основни неща, които може да ти помогнат в решението:

Свикване с чувствителността: Много мъже, които са се обрязали в зряла възраст, споделят, че в началото усещат по-голяма чувствителност на главичката на пениса, което води до дискомфорт при търкане в бельото. Но след време (обикновено няколко седмици до няколко месеца), кожата на главата става по-малко чувствителна и повечето от тях свикват с това усещане. Някои хора използват по-меко бельо в началния период, докато не се адаптират.
Хигиената и външният вид: Ти вече отбелязваш, че обрязването може да е по-хигиенично и естетически приемливо за теб. Това е субективно усещане и важно е да се чувстваш комфортно със собственото си тяло.
Сексуално удоволствие: Някои мъже споделят, че след обрязване усещат по-малко чувствителност по време на секс, но за други това няма отрицателен ефект. Реакцията е различна при всеки. Важно е да обмислиш дали си готов за тази промяна и как би се отразила на сексуалния ти живот.
Консултация със специалист: Ако не си го направил вече, добре е да се консултираш с уролог или хирург, който има опит с такива процедури. Те могат да ти дадат по-точна информация за процеса на възстановяване, както и да разяснят всички детайли, свързани с чувствителността и потенциалните неудобства след обрязването.

 
  ...
преди: 7 дни, 12 часа
hash: 5ba8347411
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   За хигиената не е вярно. Някои горе казаха че едно време са се къпали веднъж в седмицата.. ами не... тия араби са се къпали веднъж в годината или веднъж в живота, щото не са имали достъп до постоянно течаща вода като европейците, които забележете дори най-големите кралски особи са били страшни мърльовци и смрадливци до преди 200г. Те някои от арабите и сега не се къпят по цяла година. Не знам за каква хигиена ми говорите като пикочния канал е постоянно открит и се търка в замърсените гащи и панталон, които понякога са много прашни. Ако човек се къпе всеки ден и се поддържа, реално хигиената е много по-добра от на обрязан човек, който също се къпе всеки ден, защото пикочния канал е прикрит и чист.

А иначе за обрязването не сте прави. Не са само мюсюлманите. Нацията с най-много обрязани мъже е САЩ по статистики. Загледайте се във всички порно филми как мъжете нямат кожичка около главата. Повечето от платформите са американски, да не ги изброявам, но може да се види лесно. И обрязването като цяло не е характерно само за мюсюлмани, но и за евреи, и за християни но по-малко.

Това не е български обичай. И не виждам смисъл от подобно нещо.

 
  ... горе^
преди: 7 дни, 7 часа
hash: 4ea91b65c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не се обрязвай!
Жена съм - била съм и с обрязан и с нормален. Няма нищо по-хубаво от естествената кожа по пениса. Представи си нещо облицовано с кожа и същото нещо само арматура.
Обрязания често ме претриваше, няма онова удоволствие и чувствителност при свирка.
Като жена твърдо съм за нормален инструмент!

 
  ...

...
преди: 6 дни, 22 часа
hash: 4f3a7c7c22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Аз съм жена и не харесвам обрязани. Не е по-естетично и кожата става по-груба и усещането е малко по различно, по време на свирка най-вече.

Изобщо, ако не е по медицински причини ми се струва върховна глупост, ама ти си знаеш.

 
  ...
преди: 5 дни, 10 часа
hash: 224ac87430
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Пак провокативни теми, не ви ли писна да дъвчете все тази тема? Автора или е още зелен и си няма представа, че не може да направи разлика от еректирал обрязан и необрязан пенис. Във възбудено състояние, и в двата случая, главата е оголена, как жената ще усети разликата? Който си иска нека се реже, но пишльока става по къс, гема се опъва и това жената вече ще го забележи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker