Изложих се брутално - дали ще ме порърси повече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Изложих се брутално - дали ще ме порърси повече
преди: 7 дни, 12 часа, прочетена 1542 пъти
Здравейте пиша тук, защото предпочитам да си спестя подигравките.
Излизам с една много красива девойка всичко е точно, докато не тръгнем да правим секс, колкото я харесвам толкова и се спичам, защо не мога да кажа до сега никога не съм имал такъв проблем с друга. Прави ми свирка всичко е 6 и след това шпагата "каже не" и до там нищо не си мисля преди това да речем, че да се съботирам.
Усещам да съм възбуден, но явно не достатъчно не знам какво се случва.
Поне девойчето разбрано влиза в положение, обаче ми е тегаво така. Ако има и трети път фал, ще се гръмна. Заслужава ли си да пробвам с виагра или нещо подобно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 дни, 5 часа
hash: 933df1703c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Жена съм и ти казвам направо: действай без страх и каквото-такова, пък като свръх радостта ти от факта, че я имаш спадне, ще контролира и по-добре.
Ако с някого ще говориш за това, говори с нея, но СЛЕД, съвсем нормално си кажи каквото е, каквото казваш тук.
Жените разбираме много повече и по-добре отколкото си мислите, но хващаме и лъжите на скорострелковци по принцип, които не вземат мерки, а първо лъжат, после прехвърлят вина върху жената.
Не буксувай в "ще стане ли-не ли" защото така от притеснение няма да стане.
Имала съм подобен случай, чак след седмица, при всеки ден м/у 2-3 пъти, се успокои и се напаснаха нещата.

 
  ...
преди: 7 дни, 4 часа
hash: fe612b62ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Набиваш си филми според мен. Пий едно малко питие преди това, за да се успокоиш. Аз винаги съм бил така когато го правя за първи път с жена. С последната пак омекна, но ударих едно малко, отпуснах се и целия вътре. Успех.

 
  ...
преди: 7 дни, 4 часа
hash: 50b6d1ca61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Пробвай с турския маджун на темра-зелена капачка, една чаена лъжичка 20-30мин. преди секс с една чаша вода. Ще думкаш като Канго.

 
  ... горе^
преди: 7 дни, 2 часа
hash: a6611fb065
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Вземи аргинин и цитрулин половин час преди секса. Аз ги взимам за спорт но гледам и кура ми става на камък и трудно спада.

 
  ...
преди: 7 дни, 2 часа
hash: fb01ead890
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Вместо да търсиш тук акъл от анонимниците, отивай на специалист- сексолог. И то спешно.
Иначе колкото и да е разбрана, просто ще ѝ писне в един момент да остава незадоволена и ще те напусне.

 
  ...


...
преди: 6 дни, 21 часа
hash: 7c87c452cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Зависи на колко години си - ако си на 55 - сигурно е нормално (аз съм на 50 и до сега никога не съм имал засечки). За всеки случай се запаси със стимуланти следващия път - така ще си гарантираш, че няма да има проблеми.
Все пак - от опит знам, че повечето жени можеш да ги задоволиш и без да ползваш патката си.

 
  ... горе^
преди: 6 дни, 20 часа
hash: e0adea973b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   На колко си години?

 
  ...
преди: 6 дни, 17 часа
hash: 421d3fbd11
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Еми да, заслужава си. Явно си пълен сдуханяк, щом не можеш да го вдигнеш с всяка жена дето харесваш. Да не мислиш че ще ти повярваме тека как ти е за пръв път. Спичаш се тотално. Имал си неуспех след неуспех. Ти и да го дигнеш мислиш ли че това е достатъчно? Докато са стигне до там да й хареса и сексът да е вълнуващ и страхотен има още ехееее много неща да се случат, ама нямаш нито опита нито размера да ги направиш.
От такива загубеняци като тебе ми е писнало. За съжаление средностътистическият мъж в България не маже дори един секс като хората да предложи. Всичките сте се е такива импотентни загубеняци. И да, пий си виаграта, сред като по нормалния начин не ти става.

 
  ...
преди: 6 дни, 17 часа
hash: 421d3fbd11
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Аз ако съм на нейна място, си хващам багажа и си тръгвам директно. Не съм длъжна да търпя някой импотентен тип, само щото ми предлага сериозна връзка. Ако трябва да сме честни, ти ако нямаше проблеми с ерекцията, нямаше да искаш сериозна връзка нали? Щеше много да си повярваш и да го размахваш и тъпсиш само секс нали. Обаче понеже не ти връзват много жените, си се принудил да си хванеш сериозно гадже.

 
  ... горе^
преди: 6 дни, 17 часа
hash: 421d3fbd11
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Еми на мене ми се е случвало много пъти това. С един продължи четири месеца. Не го изтърпях, почнах да му изневерявам. Накрая с триста зора успя да го вдигне с Левитра и сексът беше гаден. Нямаше опит, не знаеше къде да ми го сложи, търкаше се между мене и чаршафа. Предполагам ти си същият карък и олигофрен в кревата иначе нямаше да имаш засечки. Поне знаеш ли къде се намира дупката на жената или и ти я питаш Вътре ли е? Ооо май не е. Влезе ли? Почна ли сексът? След една минута тъпо клатене - ти свърши ли вече, колко пъти свърши?

 
  ...

...
преди: 6 дни, 12 часа
hash: 7506c2c25b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   На 64 съм, девойчето на 32.

 
  ...
преди: 6 дни, 9 часа
hash: 41cdec9172
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   От притеснение е. Стресът така повлиява. Нищо ти няма. Трябва да се отпуснеш, но не е толкова лесно. Психическа работа. Страх да не се изложиш. Това се получава когато наистина харесваш мацката.

 
  ... горе^
преди: 6 дни, 8 часа
hash: bed4bf79d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Аз бих те блокирала.

 
  ...
преди: 6 дни, 5 часа
hash: 8fb1c91ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Много малоумни коментари - едните сдухват автора още повече, другите му предлагат някакви фармацевтични отрови. Трагедия!

Споко, братле. Аз съм имал проблем с ерекцията в началото на почти всяка връзка, особено с жените, в които съм бил много влюбен и съм искал да се получи. Първите 1-2 пъти е трагедия, после постепенно се отпускам и всичко е шест. Но трябва и жената да е търпелива и разбрана. Щом твоята влиза в положение, спокойно, ще потръгнат нещата. Само недей си набива допълнителни филми и да се влияеш от малоумните коментари по-горе.

 
  ...
преди: 6 дни, 5 часа
hash: 46432c6bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   9, 10, 11, 14 - хорът на недоебаните зли кучки пропя. Господ опазил момчето от "жени" като вас. Авторе, явно си неопитен и страдаш от сценична треска. И да не стане работата не е свършил светът. Не със всяка жена се получава хубав секс. Мен първата ми беше доста дебеличка и приятелите ми открито са ми се подигравали, че била грозна и какво ли не, ама ако знаеш колко се раздаваше. Всякакви извращения си правехме и с нетърпение чаках да се видим отново. Впоследствие съм си лягал с по-конвенционално "красиви" жени, но изживяването не мога да кажа че е било по-добро.

Най-важното е да попаднеш на жена, която ще подходи с разбиране, а не на злобарка, която ще ти набие още повече комплекси, че не ти е станал. Помни, че си човешко същество, а не машина за ерекции. В живота не е като в порно филмите.

 
  ... горе^

...
преди: 6 дни, 4 часа
hash: a089896bef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Споко пич пренавиваш се това ти е проблема не ти трябва виагра трябва да се отпуснеш и да не го мислиш толкова това е. На всеки се случва да се притесни и ти се притесняваш това е. Пий едно малко за успокоение и не го мисли и ще видиш как всичко ще е ок.

 
  ...
преди: 5 дни, 9 часа
hash: f7bf28473f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Аз лично бих си тръгнала, но не защото самите "засечки" са ми проблем, а защото бих помислила, че не съм достатъчно привлекателна в очите на мъжа и от там всъщност идват тези "засечки". Затова бих го оставила да си намери жена по вкуса и да не тормози нито мен, нито себе си.
Обаче, при теб проблемът е друг. Явно те притеснява това, че тя е много красива и вероятно те е омаяла с други свои качества. Но, авторе, красивите жени също са хора като теб и всички останали, даже с подобни тревоги, затова и притесненията ти са излишни, ако че са разбираеми и нормални. Обясни на жената защо точно не можеш да получиш качествена ерекция, защото може да помисли, че проблемът е в нея. Тя, ако е точна, ще ти влезе в положение


Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 дни, 1 час
hash: e76007963b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Номер 11 кефиш ме как си му слагала рога на импотентния късопишко мераклия. Даже много си го търпяла и чакала мухльото, естествено че като нормална жена имаш съвсем други очаквания от мъжете.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker