Да се преместим - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се преместим
преди: 7 дни, 19 часа, прочетена 395 пъти
Бяхме заедно две години, когато той реши, че трябва да направим следващата крачка – да се преместим в столицата. За него това беше въпрос на развитие, по-добри възможности и нови хоризонти. Аз не бях толкова убедена, че това е правилната посока, но той настояваше. Живеехме в друг голям град и работехме от вкъщи, така че нямаше истинска нужда да се местим, поне не веднага.

С времето натискът от негова страна ставаше все по-силен. "Там има повече възможности", казваше ми той постоянно. "Това е шансът да постигнем нещо повече. " Но за мен идеята да се разделим с живота, който имахме, не беше толкова лесна. Не разбирах защо трябва да изоставим всичко тук, когато можем да продължим да се развиваме, без да се местим.

Нещата се усложниха още повече, когато неговата работа изискваше да бъде три дни присъствено в офиса. Това беше моментът, в който натискът от негова страна стана почти непоносим. Разговорите ни все по-често се въртяха около столицата и как трябва да се преместим там. Януари месец накрая стигнахме до точката, в която вече не можехме да продължим така. Решихме да се разделим.

Сега, десет месеца по-късно, виждам какво наистина се е случило. Той така и не се премести в столицата, както настояваше. Вместо това остана в родния си град, при родителите си. Всичките му думи за развитие и нови възможности изглеждат като празни обещания. Тогава се чувствах сякаш аз съм тази, която пречи на мечтите му, но сега виждам, че може би всъщност той не е бил готов за това, което искаше да постигнем заедно.

След тези 10 месеца се чувствам като съвсем различен човек. С времето осъзнах, че тази раздяла ми даде пространство да открия себе си и да намеря своя вътрешен мир. През цялото това време не съм търсила нова връзка, не съм комуникирала с никого с цел да започна нещо ново. Това беше период, в който реших да се съхраня – емоционално и ментално. Посветих се на себе си, на собственото си развитие и на това да разбера какво наистина искам от живота, без натиска и очакванията на другите. Сега се чувствам по-силна и по-уверена в собствените си избори.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 дни, 7 часа
hash: df5e15af77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Виж сега, авторке, най-просто казано, от историята ти се вижда, че това не е бил подходящият човек за твой съпруг!

Защото такъв тип решения се вземат само след сериозно обсъждане и пълен консенсус по въпроса!

Съпругата ми също се премести преди да се оженим при мен, в моя град, като остави всичко, но се обичахме, разбирахме, уважавахме, и бяхме решили да се оженим, защото виждахме, че сме създадени един за друг...

Така, че радвай се и благодари на Бога, че си се отървала от неподходящ за теб човек!

 
  ...
преди: 7 дни, 7 часа
hash: 5c76cd8a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Може просто да се е отказал, бе. След като се е разделил с теб, депресията и айде... Ама щом си се "просветила", окей...

 
  ...
преди: 7 дни, 7 часа
hash: 893318071d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Прекрасна възможност си имала, си я разбрала и си се "бухнала" в нея- браво! А той ти е бил учителят в момента...
Когато душата надделее над мозъка, изрази себе си, тропне с крак и каже "ааа, не! Не ме избутвай повече в задънени улици, аз съм тук за да бъда себе си, да се науча как да се изразявам в материалния свят, не да следвам чужди объркани души, които дори не знаят кои са и накъде отиват".
Браво!

 
  ... горе^
преди: 7 дни, 6 часа
hash: 7ca8665f0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   До авторката -браво, похвално е това, че си обърнала внимание на вътрешният си душевен мир. А с какво точно се занимаваш, какво работиш? Имаш ли някакво хоби?

 
  ...
преди: 7 дни, 5 часа
hash: 66f0efba10
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не е имало друга. Бил ти е верен. Искал е с троя помощ да се откъсне от родителите си. Ти не си била готова за това, но проуктираш върху него своята липса на готовност. Със сигурност ти е първата връзка, или пък самата си не си търсила емоционалните отговори в себе си в други връзки ако си имала, за да видиш че самата ти не си цвете за мирисане. Всички не сме, но това го разбираме през обите на другия.

Ако имаш чувства към този човек и си склонна да видиш събствените си проблеми, не само чуждите - потърсете се. Съдбата ви е свързала, не е хубаво заради липсата на зрялост да ѝ пречите.

 
  ...


...
преди: 7 дни, 4 часа
hash: b19766b002
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами добре, живей си живота.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker