Нимфоманка ли съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124226)
 Любов и изневяра (30587)
 Секс и интимност (14664)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6734)
 Здраве (9765)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3349)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19295)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нимфоманка ли съм
преди: 2 дни, 3 часа, прочетена 1279 пъти
Здравейте,

Чета коментарите тук и повечето ми се струват откровено консервативни. Създава се впечатлението, че 90 процента от хората са много консервативни и не правят секс редовно.
Моята история е много дълга и няма да я описвам цялата, но в общи линии аз съм от добро и образовано семейство и като малка бях зубърка. Бях доброто дете на мама, само шестици, никакви проблеми не създавах.
Животът ми се промени тотално, откакто започнах да правя секс. Буквално си смених самоличността. Вече 15 години няма и помен от това, което съм била и отдавна вече не съм доброто дете на мама.
Започнах да правя секс късно. Първоначално имах едно сериозно гадже, с което бях година и половина, но сексът с него не ми харесваше. След около година му изневерих с един, който се оказа плейбой и за първи път през живота си правих уникален секс и разбрах какво значи хубав секс. От момента, в който опитах от забранения плод, вече нямаше как да се задоволя с нещо по малко от това. Смятам, че повечето жени просто не си позволяват тази свобода и се мъчат цял живот с някой, с който просто сексът е гаден и незадоволителен.
Недейте да го правите, ще съжалявате след време.
Целият ми живот мина в търсене на мъж, който да е страхотен в секса и да иска сериозна връзка, но така и не намерих. Цял живот се е налагало да избирам между хубав секс и сериозна връзка. Хвана ли се с някой насериозно, се оказва, че е зле в леглото. И така 15 години. Това доведе до там да залитам по плейбои, защото сред тях има такива, които са добри в секса и шансът е по голям да срещна добър любовник.
До момента съм сменила почти 100 мъже. В списъка ми с гаджета има: мъж с биполярно разстройство, с рак на костите, импотентен, наркоман, наркодилър, хазартно зависим турчин, циганин и др. Преди 2 години направих аборт от мъж, който искаше дете уж, но после ме заряза и си хвана друга - поредният женкар. Продължавам да се мъча с мъжете и продължавам да не мога да се откажа от секса. Това напрактика е единственият ми критерий за мъж, от който все още не съм се отказала, т. е. Казала съм си, ако не друго, то поне да може да не ме отблъсква физически и да ми харесва много сексът с него, иначе ще сме само приятели. Не правя безразборен секс с мъже, но често си сменям партньорите и задължително трябва да има някой, с който да правя секс.
В момента много искам да имам дете и се занимавам с поредния женкар. Правя секс с един от година и половина и съм решила да го излъжа, за да забременея. Почти съм сигурна, че ще ме остави и ще се наложи да го гледам сама. Междувременно се виждам и с втори мъж, който е стар ерген, на 47 години и се опитвам да си задълбоча отношенията с него, говорим за дете, но той е несериозен, държи се като женкар, каза, че и той искал дете, но първо малко да се опознаем. На практика не само че не прави нищо, за да се опознаем, ами напротив - държи се като 15 годишен.
На пръв поглед може би изглежда сякаш просто съм някаква курва, но на практика не е така. Аз много страдам цял живот, че не мога да намеря партньора за мен. Изобщо не ми харесва да сменям мъже, не искам да правя секс с различни и ми харесва сексът само с един партньор, с който да се напаснем и да ми е супер.
Пропуснах да спомена, че не мога да изкарам без секс повече от една седмица. Ставам агресивна, отразява ми се зле на здравето. Целият ми живот е организиран около секса и затова няма как да живея с някое скромно момче, което не може да ми предложи редовен и хубав секс и това доведе до там да не мога да направя семейство. Мъжете, които правят семейства, не са сексуални и не са добри в секса. Те имат съвсем други приоритети, а сексът е от последните. За разлика от моите приоритети.
Чувствам се много нещастна, защото виждам какво ме чака цял живот - максималното, което мога да постигна, е да съм самотна майка. Много съм харесвана и желана от мъжете, защото съм секси, но какво от това. Това не ми помага. Не съм се сетила тепърва за семейство и деца, от години искам, но не се получава. Не става и със самозадоволяване при мен, защото мога да свърша по 20-30 пъти на ден от мастурбиране и вместо да ми мине желанието за секс, се засилва от това. Само истинският секс с мъж ми отнема от сексуалната енергия и ме успокоява.
Смятате ли, че съм нимфоманка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 ден, 23 часа
hash: c69079dfad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Прави каквото искаш, се беше казало в един подкаст, но после бъди готова за последствията. И си носи отговорността. И не се сърди ако не те искат за семейство. До момента в живота си, си правила каквото си искаш. За да имаш семейство и дете ти трябва отчаян мухльо. Но пък с него секса нямало да ти харесва. И се започва онзи омагьосан кръг, който те е докарал до тук.

 
  ...
преди: 1 ден, 23 часа
hash: 242dc8d7a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Поговори със специалист, споредпмен има нещо от детството ти и след това сбъркани вярвания. Връзката между двама партньори е секс. Това е, послефвсичко останало. Защо ми мислиш, че хората с с семейства са зле в сексуално отношение. Не е така. 100 мъже е ужасна цифра според мен, защото сексът е и обмен на енергия. Правила си и аборт в 21фвекхс толкова средства за предпазване. На колко си години? Направи констелация, Людмил Стефанов мисля, че много би ти помогнал. Иначе няма да излезеш от този кръговрат.

 
  ...
преди: 1 ден, 23 часа
hash: 82ebc7c312
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Абсолютен rage-bait. Спрях да го чета на половината..

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 23 часа
hash: 9ac5aedc05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Смятам, че темата е фейк.

 
  ...
преди: 1 ден, 22 часа
hash: 8e651eafff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Пич, лекувай се. Нито жените, нито мъжете, нито семейството ти, нито приятелите ти са виновни за положението в което се намираш. Ако ще и по 10 провокативни теми на ден да пускаш нищо няма да промениш. Всеки човек е минал през разочарования, не си само ти. Време е да се вземеш в ръце и да се превърнеш в мъж. Успех.

 
  ...


...
преди: 1 ден, 22 часа
hash: d59a7c8b7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Нимфоманка - не си, но и на пръв и на втори и на трети поглед - все си курва. Още откакто си изневерила на първия си приятел, си станала курва, след това само си го затвърдила.

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 22 часа
hash: 77491bc10e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Не си нимофоманка, обикновенна курва си, щом за теб секса е най-важно в връзката между партньори и търсиш не партньор в живота да гледате в една посока, да се развивате заедно докато си помагате, а търсиш сексуален партньор следователно....

 
  ...
преди: 1 ден, 22 часа
hash: a2daa3d6c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Звучиш като отчаяна сексуално зависима жена. Много ще ти е трудно докато не спреш да ги тръшкаш в кревата си още на две изречения познанство. В някаква степен им създаваш стрес или минаваш в графата бройка секс за един ден. Има вариант, ако родиш, това ти състояние да отиде в историята и да изпаднеш в другата крайност.

 
  ...
преди: 1 ден, 22 часа
hash: 34d3e5bcfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не си намерила точният мъж, да ти покаже в леглото къде ти е мястото. Аз се стремя да съм тъкмо това - сериозен мъж, желаещ семейство, но и правещ секс по няколко пъти на ден. За жалост приятелката ми не смогва на темпото ми.

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 22 часа
hash: d3d87adab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Не си нимфоманка, а много свестна и прекрасна жена. Личи си по начина ти на изказ и размислите ти, както и по грамотността. Това че си силно сексуална е страхотно и не е никакъв минус, не си втълпявай подобни глупости. Дано си намеря жена като теб някой ден.

 
  ...

...
преди: 1 ден, 22 часа
hash: f5aed09a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Хаха
С мъж, който ти хасесва, няма как и секса да не е добре. Аз съм имала само двама през живота и с двамата е било хубаво. С безкексието се свиква. И аз не мога много, но секса не е всичко

 
  ...
преди: 1 ден, 21 часа
hash: 46a2504296
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Да, такава си!

И не си добре с главата!

В живота има много по-важни неща от секса!

Много си заблудена!

Разсъждаваш повърхностно, първично и елементарно!

Тоя хубав секс, както го наричаш, е нещо много краткотрайно и временно, и после, ако нямате духовна връзка между хората, всичко ще приключи!

И след такъв един живот изпълнен с грехове, и преследване на чувствени удоволствия - НЯМА да получиш добър отговор на Страшния Съд и вечно ще бъдеш в ада с демоните!

Затова по-добре се замисли за душата си и за духовните неща, и се обърни към Бога!

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 21 часа
hash: fe15d0b917
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Първо - това е фейк тема писана от мъж, личи си от двеста километра.

Второ - хората по природа не са създадени за сериозни връзки.
Тия неща като брака се вменяват покрай масовата религия.
Човека като ловец събирач е създаден да прави секс, когато му е кеф, с който му е кеф (и за двата пола), и после да стане и да продължи да си ловува, и да не го мисли много много. Нашите предци масово са били хора от типа "еби и забрави".
За това не се чудете, че днес, когато интернета преоткри истинската същност на човека като животно, е налице точно такъв тип "разкрепостено" поведение.
Мен лично това не ме кефи, но такава е истината.
Това не е нимфомания.
И двата пола търсят добър секс.
Просто в днешно време е трудно да се докопаш до него.
В праисторията, като всеки е шибал всеки, поне всички от племето заедно са се занимавали да гледат децата. Та така никое дете не е оставало ощетено от родителско внимание и насока.
Сега това няма как да стане.

 
  ...
преди: 1 ден, 21 часа
hash: a2385994b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Да.

 
  ...
преди: 1 ден, 20 часа
hash: 458957bf81
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ужас, ако това е истина. Имаш някакви психични проблеми. Мислиш си явно, че само за това ставаш, някой да те чеше. И как ще родиш дете, на какво ще го научиш?

 
  ... горе^

...
преди: 1 ден, 20 часа
hash: ffd5f380a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Не си нимфоманка, но определено ще ти е много трудно занапред.

Моята история започна по подобен начин. И аз в училище бях скромна и тиха, социално изолирана, почти без приятели, но академично "преуспяваща" в елитна гимназия, с награди от състезания и прочие. Имах си дългогодишен приятел, с който бяхме заедно до 3-тата година в университета. След като скъсах с него се започна. Никога не съм изневерявала, но докато бях между връзки непрекъснато си търсех секс. Първо, до края на следването си имах неангажиращ приятел с привилегии, той искаше да е такъв. Съответно, не се ограничавах с него. Занимавах се и с други, търсех някакви случайни в Тиндър. Попаднах на един, който изглеждаше добре и се рекламираше с това, че е женкар, ходи по техно партита, употребява наркотици и учи медицина. Мисля, че той ме "запали" сериозно по неангажиращия секс и след него вече даже не изпитвах угризения. Търсех си мъже само за секс, даже не съм се интересувала твърде много как изглеждат. Но не натрупах чак такива бройки (под 20, включително със сериозните връзки), защото си имах редовни "тъпкачи". И аз се самоопределях като нимфоманка.

Това продължи около 2 години, преди да започна да се осъзнавам. Но не стана изведнъж. Първоначално, просто реших, че трябва да спра с глупостите и да си търся сериозна връзка. Хванах се с един, който много ме искаше, защото смяташе, че си пасваме сексуално. Имаше множество фетиши тип BDSM, играчки и т. н. Смяташе ме за умна, но сигурно и това му е било фетиш или просто е искал да се хвали на роднини. Останахме заедно 1 година, преди да скъсам с него, да се преместя в друг град и да срещна мъжа ми. Бях на 25.

Първоначално, всичко беше супер. Бях много щастлива. Обаче продължавах да си пиша с "приятели" мъже, с които имам минало, защото дори не осъзнавах, че това не е нормално. Имах навик като ми е скучно да пиша на някого, а почти нямах приятелки жени. Моят, естествено, като го забеляза се ядоса и чак тогава осъзнах, че правя нещо нередно. В един момент започнах да се замислям, че той може би ще има проблем с миналото ми. Споделих му всичко, без да ме е питал. И той реагира много по-силно, отколкото си бях представяла. Едва ли не, сякаш съм била проститутка. И твърдеше, че съм го била "заблудила" и се бил влюбил. А аз нищо не съм крила и за нищо не съм лъгала, просто не осъзнавах, че ги възприема така нещата. И се чувствах ужасно, страхувах се, че ще го загубя. За щастие, той също искаше да сме заедно, и полагаше усилия да го приеме. Аз вече съжалявах за миналото си, но тогава наистина ме удари много дълбоко. Даже беше в този период, в който станах религиозна. Не знам дали Бог ми е простил греховете, но знам, че аз никога няма да си ги простя. Мъжът ми вече отдавна го е преживял това и ме обича. В крайна сметка, и той осъзна, че ме е съдил доста жестоко, имайки предвид, че и той е правил неангажиращ секс с жени, за които не му е пукало, въпреки че има по-малко "бройки" от мен. Далеч не е безгрешен, но нито на мен ми е работа да го съдя, нито на него да съди мен. Вече от доста време сме заедно и се обичаме и планираме семейство.

Като срещнеш подходящия човек, вече няма да ти пука толкова за секса, даже няма да го виждаш по същия начин. Но ако запазиш тази нагласа и това отношение към себе си, няма да можеш да изградиш нормални отношения. От поста ти изглежда, че си на 30 , може би около 33, но не смятам, че е "късно" за теб. Много е лесно човек да те съди, но моралистите трябва първо да погледнат себе си. Мен никой не ме съдил толкова, колкото аз мразех себе си. Виждах се като нещо по-нисше от човек, боклук, пропаднало същество. Но в ретроспект смятам, че първоначално бях много наивна, а впоследствие задълбах в порочен кръг на самоомраза и "компенсация" със свръхсексуалност, за да си доказвам, че съм много яка и ме искат, и освен това беше един вид наркотик, да си докарвам силни емоции и да не мисля. Няма смисъл да се мразя. И ти няма смисъл да се мразиш и сама да се осъждаш, че "максималното, което мога да постигна, е да съм самотна майка". Можеш да спреш с безразборния секс, изневерите и лъжите, не се самоубеждавай в противното, от теб зависи. Ще е трудно някой да ти повярва след всичко това, но не е невъзможно и не е нужно да лъжеш. Даже по-добре сваляй картите на масата отрано. Не всички се мислят за велики и достойни да съдят другите, ще намериш човек, който ще те обича, ако си честна спрямо него, не го лъжеш и не го предаваш. Способна си да бъдеш майка и да имаш нормално семейство. Осъзнай се и се вземи в ръце.

 
  ...
преди: 1 ден, 19 часа
hash: d3dc890794
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Още бая ще има да го чакаш принца. Като не можеш без, как до преди 15 години можеше?

 
  ...
преди: 1 ден, 18 часа
hash: 30afa99b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Измисли нещо по оригинално... Знаем че си мъж който си мечтае за нимфоманка!

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 17 часа
hash: 6ce16227ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Определено си нимфоманка, но наред с това си и курва. Изобщо не е задължително една нимфоманка да сменя 100 мъже.

Проблемът обаче не е в характера, а в химията на тялото. Реално си болна.

 
  ...
преди: 1 ден, 16 часа
hash: a07daff7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   "Много съм харесвана и желана от мъжете... " Харесват те защото си лесна и дашна. Иначе от 100 мъже все щеше да се намери поне един да иска нещо по-сериозно освен да те изкл*ти. Даже и дете без ангажимент не искат да ти направят, смятай колко си ценна и желана за някого. Как ще го възпитаваш това дете, като "целият ти живот е организиран около секса" не ми се мисли. Горкото детенце.
Като одъртееш и ти изтече срокът на годност, мераклии ще намираш все по-трудно. Най-много младоците да се учат на теб.
Нимфоманка ли си, не си ли, върви питай някой специалист. За мен си ограничен човек, без никакви интереси, смисъл и цели в тоя живот, освен да ти начешат хубаво п0тката.
Все пак дано темата да е фейк.

 
  ...

...
преди: 1 ден, 16 часа
hash: c69079dfad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Не си нимфоманка, чиста к**ва си!

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 15 часа
hash: 0fc1ea5c80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Ми нимфоманка си, но се чудя как сред 100 мъже не намери някой подходящ, чак пък такъв карък... Късмет ще ти пожелая, това че обичаш секса не те прави лош човек.

 
  ...
преди: 1 ден, 15 часа
hash: cdddc217cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   За мен лично живеей си живота и прави каквото ти харесва във последно време положението е ... аз съм на 32 :) писнало ми е от глупости от доста години на сам си мечтая да създам семейство ама както и мъжете така и жените са за бой .. пък рано или късно все едно птиче ще кацне на рамото ти както се казва ;)

 
  ...
преди: 1 ден, 14 часа
hash: 33c0c42729
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   до 16

За да ти прости Бог греховете, това става само чрез тайнството Изповед в православната църква и пред православен свещеник!
(Като е необходимо да имаш и покаяние - но това при теб вече го има)
Разбира се трябва и да си кръстена, за да се изповядаш!
Въобще поговори по този въпрос с православен свещеник!

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 14 часа
hash: 3b983ad131
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Може ли и аз до попитам няколко въпроса като мъж? Благодаря предварително.
1. За теб колко пъти в седмицата трябва да го правите за да си доволна?
2. Ако е добър в секса 40 минути ( със любовна игра, целувки и тн. ) достатъчни ли са?
3. В сериозна връзка с добър любовник, ако се случи така, че например 2 седмици той не може да го прави, например защото е в командировка, те ще започнеш ли да мислиш за изневяра?

 
  ...

...
преди: 1 ден, 14 часа
hash: f49f6fc1d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Смятам, че това нещо трябва да се надрастне. Естествено, че високият секс драйв е нещо, което трябва да се контролира. Не смятам, че хората са консервативни толкова, колкото ти го даваш изключително безотговорно към самата себе си.

Това поведение трябва да приключи в някакъв момент. Ако търсиш сериозни взаимоотношения, трябва и да предлагаш такова отношение. Фрапира ме коментарът в които авторката споделя на приятеля си, че е правила секс с еди-колко-си мъже. Тези неща не се коментират. Не са "табу", но то е ясно, че всеки трябва да стигне до една осъзнатост ( около средата/края на 20-те ) и да взима правилните решения за себе си.

Колкото и да мога да се опрелича като преминала през hookup културата, не мога да разбера защо авторката смята, че е открила топлата вода. Истината е, че ако практикуваш нещо, то ти задобряваш в него.

Моят съвет е да пробваш различни видове спорт, танци и активни физически дейности. Сексът не трябва да е единственото ни хоби и развлечение.

 
  ...
преди: 1 ден, 5 часа
hash: 5b5fb68346
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Прсто си примитивна самка. Любовта и семейството не се въртят само около секса, не че не е важен, даже много е важен, но има и по-важни неща. Взаимност, разбиране на другия, приятелство с портньора, споделяне на взаимна отговорност и т. н. Всеки плейбой мине ли педесетака, му омеква патлака, така че и секса е до време.
Като чета какво си написала, си търсиш партньор в най-долните и пропаднали слоеве на обществото, няма как да не се разочароваш.

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 4 часа
hash: 791fbab4b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Любопитно четиво. Попаднах в един руски сайт за изповед на нимфоманка, но тя не подбирала също като авторката, но и жените също прелъстявала. Ако на ден не изчакал някой, някоя ставала нервно. Правила опити да се лекува. Доколкото си спомням Август Форел в книгата си "Половият въпрос" имаше описани случаи на нимфомания. Според мен авторката, ако е реален субект дава всички признаци на нимфоманка. Съпруг трудно ще си намери, а ако си намери трудно ще го задържи. Тя е осъществила полови контакти с количество посетители с различни хигиенни навици в интимните си тръби, без значение на етноси и социален статус. Та сумарната, еднократна дължина на тези посетители и поне 18 метра, при посочената бройка. Я, стига кой нормален човек ще се ожени за нея. №16 е съвременна средностатистическа курва, а такива бродят десетки хиляди-тя не е нимфоманка, а само курветина. И тук проблема с евентуалният балък, който за благозвучие ще наречем съпруг също е налице. Някога имаше едно момче скромно, грозно, пъпчиво, тренираше джудо, добър ученик. В къщи за секс и полов живот, тази тема беше повече от табу. В лятото преди казармата на морето, на това момче му случиха две неща, който много го объркаха, поне в момента. Едното беше, че възрастна жена /тя не е възрастна, но за него, тогава осемнадесет годишното момче, жена към четиридесет и пет години беше възрастна/ та тя някак спонтанно го попита, дали нещо спортува и когато той срамежливо и каза, че тренира джудо от повече от три години, тя направи коментар, че така е предполагала защото има много хубаво тяло и сигурно момичетата си падат по него. Е, последното звучеше като анекдот. Другото, че това лято преди казармата за пръв път го целуна момиче, едно мило чехкинче-е значи не е бил чак такъв загубеняк. Двете години в школата и казармата отлетяха като миг. Там почти всички момчета бяха девствени, но момичетата им изглеждаха като най -прекрасните същества, абе сънища несбъднати. Както казваха и старшините и офицерите, връщат е от марш на скок, от носовете им тече кръв от натоварването, едвам си влачат краката, в оръжейната да чистят автоматите, а те нахилени до уши влизат, защото минали край някакъв блок и там работели момичета -бригадирки и им помахали с ръце, а те изпаднали във възторг и сега само за това говорят. Скоро след казармата за пръв път беше с жена, бивша по -млада колежка на майка му, разведена, с дете, дъщеря на дипломати, тя го познаваше поне от от девети клас. Разбира се за нея, той беше някаква временна играчка и това момче го разбираше, но и беше благодарен, че откри за него един непознат, но желан свят. С времето нещата като, че ли урегулирах, установи, че не е толкова отвратителен, както си мислеше, то и пъпките бяха отдавна изчезнали още в краят на гимназията, само леки драскотинки по слепите очи. Така започнаха неговите контакти както с колежки от следването и спорта, с латвийско момиче на межуданародна студенска бригада, с чешки и "гедерейски" момичета на плажа на "Златните пясъци, беше незангажиращ секс и за двете страни, бяха млади, взаимно се харесваха, прегръдките и контактите бяха опианяващи. Започна работа в един институт, колежките млади, повечето могат да се характеризират със заглавието на една песен "Young, Free and Single", която една колежка с чаша водка в ръка в средата на дансингаq танцеше, изкрещявайки припева. В завода производител също млади жени особенно в технологичният отдел, като парчето на състава Opus- "Live is live". Командировки в съветският съюз. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 4 часа, 39 мин.
hash: 8aff5afb29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Измислена история и вие се връзвате като балъци. Тя не щяла да спи с мъже ама имала над 100 бройки. Тя била образована ама се плющи без презерватив и прави аборти. Тя т рябвало да избира между сееиозните и ебачите. Тя е просто провокатор и пише измислена история.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker