Момиче съм - искам да разбера истината за женския оргазъм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Момиче съм - искам да разбера истината за женския оргазъм
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 6849 пъти
Момиче съм. На 16 години. Преди около половин година правих секс за първи път. Отначало се чувствах много добре и ми харесваше, но никога не съм свършвала. Страшно много се тормозех заради това.

Имам една приятелка, която казва, че наистина свършва, на възраст е колкото мен. Аз не и вярвам. След известно време изгубих желание за секс, но все пак мислех, че проблемът е в него... Затова реших, че трябва да разбера дали той не прави нещо неправилно. Спах с друго момче. Отново не бях задоволена.

Четох много неща из интернет. Пише, че самото тяло може още да не е свикнало, или проблема да е с психиката на самото момиче и т.н.

Сега излизам с друго момче. С него ми харесва доста повече. Правим секс по час/два, но аз отново не свършвам. Искам да знам положението на другите жени. Искам да науча дали при вас е отминало с времето, или когато сте си намерили някой господин с наистина страхотна пръчица. Не ми го побира главата. Аз защо не свършвам. Все си мисля, че проблема е в тях.

За да се избегнат някой въпроси ще поясня още малко. Момчетата, с които съм спала са над 20г., атрибутите им са с доста прилични размери, вече не ме боли при проникване, сама мога да постигна оргазъм чрез клиторно стимулиране, но ако ми го прави момче с ръка или език не съм успявала. Темата ми май е странна. Но вече и аз не знам какво да правя. И аз като всяка малка пикла съм тръгнала с моите проблемчета, но искам да знам жените свършват ли често и от какво зависи при повечето- от размера, от партниора, от възрастта им, от продължителността на секса, от любовната игра... моля ако на някой му се занимава да вземе да ми обясни.

Започвам да се карам със самите момчета, защото ме е яд на тях. С първото сме го обсъждали много пъти, но така и не се получи. Съжалявам ако съм ви изгубила времето. Предварително благодаря за отговорите които евентуално ще ми дадете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 13e813127a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   дори не прочетох историятат ти докрй, първият абзац ми беше достатъчен.... само ще ти кажа :много рано ти е за тези неща, а за оргазъм пък да не говорим... но щом искаш винаги бъди предпазлива и използвай презерватив... ЗАРА 36

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3ba2b4a1aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Муаха, Зара защо ли не се учудвам, че точно тука те намирам! :-)

По принцип си права (предполагам? ), само че не си помогнала на момичето. Може би все пак трябваше да прочетеш цялата история.

Авторке, аз не съм жена и от първо лице не мога да говоря, но ще ти кажа какво съм виждал с очите си, и какво са ми споделяли. Първо, оргазма дето си го правиш сама като мастурбираш не го сравнявай с тоя от лизане. Тва е като при мъжете с чекиите и свирките - подобно е, ама не баш. И много зависи коя и как ти го прави, при всяка е различно.

Второ, може би си чела, а може и да не си, че сексуалността при жените се развива много дълго време и далеч не е завършена в рамките на пубертета. А ти си още по средата на пубертета. Някои жени около средата на 20-те за пръв път изпитват оргазъм при секс. Някои и след 30. Много жени не могат или много трудно могат да изпитат вагинален оргазъм, клиторния уж било по-лесно, не знам. Друг е въпросът че според някои няма такова нещо като вагинален оргазъм. Според мене това си е чиста проба завист, защото какво е усещането не знам, но мога да кажа, че ГЛЕДКАТА както и "музикалния съпровод" :) при двата вида са коренно различни.

Както и да е, отплеснах се, идеята е, че общо взето според широко разпросраненото мнение при жените секса започва да става истински як от 30 нагоре. А в училище само си мислите, че правите нещо, и това мога да го потвърдя от собствен опит.

Това е имала предвид ЗАРА като ти казва, че ти е рано. Представи си, че колкото си живяла досега, още толкова като изживееш, тогава ще почне да те кефи секса :-)

Трето, от какво зависи, изреждаш много фактори, ще отговоря поотделно:

* От размера: при орален секс очевидно не. При вагинален секс донякъде да, в смисъл, че ако е много малък няма да усетиш нищо. Ако е много голям и ако мъжа е пън най-вероятно ще те боли. Оптимумът е по средата.

* От партньора: Да, определено зависи. Ти сама си го забелязала.

* От възрастта: Не точно, по-скоро от опита и от "таланта". (Да, и за ебан*то се иска талант... ) Естествено, опита идва с възрастта, но има 30 годишни дървета и 22 годишни донжуановци. Ако ти е само за секса, цели се смело към 30-така.

* От продължителността: Ммммда, но много малко. Зависи дотолкова, доколкото ти трябва някакво технологично време, за да свършиш. Колко точно е нужно е различно при всяка жена, някои свършват буквално за 3-4 минути, когато са загорели. Но общо взето за 20-30-40 минути ако не стане, и за 2 часа няма да стане. По-скоро ще ти писне.

* От любовната игра: Също много малко. Все някаква увертюра е нужна, за да се възбудиш достатъчно, че да станат работите после. Но това не е решаващо, ако по принцип не можеш да свършиш, това че ще се лигавите 1 час в леглото няма да ти реши проблема.

Ще добравя и още малко фактори от мен:

* Зависи от това дали обичаш човека, с когото правиш секс. При жените особено много, но колкото и да е чудно и при мъжете качеството на изживяването зависи от това дали и доколко обичаш жената.

* Също зависи от това за кой път го правите, никога първия път с даден партньор не е перфектен.

* Зависи от това доколко имаш доверие на човека (във всяко едно отношение)

* Зависи ти самата колко си уверена в себе си. Дори когато си пасивната страна, това има значение.

Както се казва - всичко е според зависи!

Успех и приятно свършване :-)


Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9166bfb318
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Уф, най-накрая да прочета нещо грамотно написано от тийнейджър! Браво на теб и здравей! На 16-17 смятам, че е напълно нормална възраст да започнеш да водиш полов живот.
За съжаление женският оргазъм е адски комплексно нещо, в основата му обаче не е толкова дължината на достойнството на партньора, колкото самата ти. За по-лесно приемай, че е това е като хормонален коктейл, за което пък ти трябва да си предразположена, да го искаш, да си влюбена или силно привлечена към момчето, да си спокойна и щастлива...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 474b3d020b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В общи линии написаното от Кубрат е вярно.... е иманяколко дребни пропуска ама нейсе не в това е проблемът.
Има и един друг важен момент.... мастурбирай редовно и експериментирай с тялото си и така ще разбереш кое ти доставя най голямо удоволствие. Тантра техниката няма да я засягам защото мисля че нищо няма да разбереш.
Хайде със здраве и ти желая много SQUIRT ОРГАЗМИ.

с поздрав: ZeroGravity

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: bb332e1d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   ... Кубрат всичко знаеш, явно попадаш на добри учителки... поздрави... ЗАРА 36

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6853ef96bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Кубрате, ти правиш ли разлика м/у вагинален и клиторен по време на проникване, бе човек? И на мен ми е много по-хубаво по време на проникване, но без стимулация на клитора няма да се получи. Да и аз не вярвам във вагинални оргазми. Завист било, ей голям психолог си, няма що. Защо не вярвам ли? Физиологията на жените е една и съща, вярно, че хората са различни, но не може да има чак такива различия и да е така сложно както го приказвате. Само вагинално съм толкова далеч от оргазъм, че няма на къде. Имало жени, които свършвали и с гърдите си... ако изобщо е така, това е въпрос на психика, не на конкретно място и то за много малко хора. Същото може би и при вас може да се направи, но вие си гледате лесната работа. Понеже при жената лесната работа не участва в самото проникване, хайде да тръгваме да доказваме как при жената имало стотици видове оргазми, ама сексуалността и била много сложна, та затова поне половината не сме ги изпитвали, а другата.... да кажем, че самовнушението е голяма работа. Същото е и със задника, Кубратчо, при вас е доказано, че може да се стигне до оргазъм и изпразване заради простата, но вие упорито мълчите за това, но говорите за анални оргазми при жените.
Разлика имало в гледката, ох недей, то е голяма сложнотия да разбереш, че като има проникване е по-хубаво, но това нищо не означава.
Това със сексуалността над 30 сигурно е поредния мит, който се приказва с такава сигурност. Вече толкова съм се наслушала на простотии, че изобщо не вярвам. Но да забележим, увеличената сексуалност на жената, не означавало, че тя ще започне да третира мъжете като секс обекти, както вие нас, ами ще започне да се държи като порно актриса. Вие като сте толкова сексуални от по-малки, защо не се е**те отзад или не го правите с мъже?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 46d2a39369
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На авторката ще кажа да успокои малко топката с мъжете, че ще ? се пусне име, а няма по-лошо за едно младо момиче от лошото име.
Не е от партньорите ти, а честата смяна още повече те отдалечава от целта ти, защото само с постоянния партньор можеш да имаш и доверието, и спокойствието, за да се отпуснеш и в крайна сметка да достигнеш оргазъм.
Женският оргазъм е нещо божествено, но има свойството да ти бяга винаги, когато искаш да го достигнеш на всяка цена. Абстрахирай се от тази мисъл и ще го достигнеш.
Преди 50 г. в Западния свят дори не е бил известно, че има такъв оргазъм, днес под влияние на порно-индустрията се чувстваме едва ли не непълноценни жени, ако не го достигнем. Тъжно е, че над 98% от жените симулират или са симулирали оргазми.
На Кубрат мога да кажа, че 100% се е сблъсквал с подобни феномени. Просто не винаги е в състояние жената да достигне до оргазъм - дори клиторен, но въпреки това има нужда от вагинално проникване и може да се чувства задоволена от самия секс, без оргазма. Това един мъж не може да го разбере.
Много често мъжете бъркате вашата си сексуалност с нашата. Женската природа обаче е друга. За продължаването на рода нашият оргазъм няма значение.
И клиторът не е някакъв израстък на срамните устни, а е доста голям огран, вижда се само връхчето му. Виж в уикипедия - има графика.
Няма да споря за клиторални и вагинални оргазми. И аз не вярвах до скоро във вторите, но го изпитах. Важното е жената да се чувства добре при секс, да го желае и да е задоволена, но Кубрате - няма жена, която да свършва за 4 мин. Да, може да ? е хубаво, но за 4 минути няма начин. Физиологически не е възможно просто. При мастурбация клиторално може да се случи, но жената си знае и темпото, и начинът. С мъж... симулация е било.
И още - при „загоряване“ на жената ? е по-трудно да се отпусне дори, камо ли да свърши за 4 мин. С течение на времето, ако не прави секс и не мастурбира може да стане и асексуална. Жените нямаме толкова тестостерон, които да ни кара да си търсим постоянно сексуални партньори и не е мит, че и без секс може да си живеем доста добре - е, но не искаме, в повечето случаи, защото със секс е по-хубав животът.

Момичета, не се насилвайте, не се мъчете и не се стремете към оргазми, за да задоволите егото на някой мъжкар. Оргазмът си е ваш и си е ваша работа, дали ще го има или не. Опознайте телата си, мастурбирайте. И да - вярно е, че с годините сексът става по-добър, но само, ако има такъв. Упражнявайте се сами, така ще се образуват нови нервни окончания, ще се подобри кръвоснабдяването. Това е и част от причината раждалите жени да имат повече удоволствие при секс. Не знам, дали е вярно, нека някоя да сподели.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d3c170a7be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Трябва да търкаш клитора докато е в теб. Накарай партньора ти или ти самичка го прави. А ако те е срам(мен в началото на половия ми живот ми беше притеснено). Свършвай при орална.
Най-добре започни да се самозадоволяваш в къщи, по този начин ще опознаеш п-добре тялото си, какво и как ти е хубаво. Успех! ;)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 785d25ae9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 6, ако трябва да съм честен, самия начин по който говориш навежда на извода, че нещо не ти е наред с оргазмите, да :-)

Да, правя разлика между клиторен оргазъм с проникване и такъв само от "помпане". И го знам не за друго, а защото сегашната ми приятелка по време на вагинален секс НЕ ИСКА да й се докосва клитора - нито тя самата го прави, нито ми дава аз да го правя (което малко ме дразни, ама кво да се прави). И мога да ти кажа, че ВСЕКИ път свършва поне по 3-4-5 пъти САМО от чукане, без никаква друга стимулация. Айде няма да казвам колко рекорда, че ще кажете, че се хваля (не че така няма да го кажете... ). От лизане и пръсти за сметка на това свършва най-много 1 или 2 пъти, след това й писва. И да, мога да ти кажа, че двете изглеждат и звучат по коренно различен начин.

За простатния оргазъм при мъжете никога не съм казал нищо и не го отричам. Не съм го правил, щото не ме влече. Така както и не карам никоя жена да прави анален секс, ако не я влече. Тия неща на сила не стават.

Хайде със здраве и успокой топката малко.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 785d25ae9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 7, верни неща казваш, и аз това си го мислех, но в крайна сметка пропуснах да го кажа - че на авторката проблемът й е, че явно не се задържа достатъчно с един и същ, за да стигнат до нивото на връзка, което е нужно за да получи тя оргазъм.

Да, сблъсквал съм се със симулации, но в един момент (много скоро) започваш да ги разпознаваш. Особено ако една и съща жена понякога симулира, и понякога свършва истински, веднага си личи.

Това за 3-4 минути няма да споря, защото няма как да те убедя, не съм го снимал да ти покажа. Но съм абсолютно сигурен, че не е симулация, защото с въпросната жена съм от предостатъчно много години и си познаваме и кътните зъби, със все кариесите. Да, клиторно от мъж наистина не може за 3-4 минути, само тя самата си го може това. Не мен ми трябват поне 20 мин орално, за да я накарам да свърши така. Но както казах и в предния коментар, тя вагинално свършва по-бързо и повече пъти от клиторно. При правилната психическа нагласа (възбуда, без стрес и т. н. ) са нужни са точно 30-40 "хода на буталото", за да свърши...

Ся ме карате да пиша работи дето ще ям бой вкъщи, че съм ги писал :-)

Кубрат

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 46d2a39369
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ха-ха-ха, Кубрате, за бой си!
Моят, ако тръгне да ги пише тези интимни неща, ще го.. накажа....
Ами не знам, всяка жена си е различна. Не съм била с друга жена, не мога да кажа. Радвай се и ти, че не си чувал женските ни приказки, че ще се учудиш, колко „оргазма“ как могат да се симуритат ... Аз това не го правя, от принципа не го правя, но ако исках, така ще го сторя, че моят (с когото също съм от години заедно), никога не би могъл да разбере.
Жените сме опасни същества. Не ни подценявай. След като се ожениш за въпросната дама, след като си ? в кърпа вързан, родила ти е детенце-две, ще разбереш истината. До тогава - можеш да ? знаеш някои пломби, останалите ги е скрила умело и избелила дори.
Натискът да имаш оргазми от страна на мъжете днес е толкова голям, че жените са се изучили страшно. За мъжа секс без огразъм не е секс, за жената - понякога е просто невъзможен оргазмът - за да не разочарова партньора си...и да има мир и спокойствие...Понякога дори не е приятно да те докосват интимно, при силна възбуда, хубав секс, но без възможност да се достигне оргазъм. Чисто хормонално имам около 4 такива дни в месеца и дори при мастурбация не мога да свърша. При силен стрес, безсъние - също, а имаш нужда от секс и интимност. Не е като при мъжете. Но както и да е. Вярвай си.
Иначе и аз съм от щастливките с мултиплени оргазми, но това не значи, че свършвам всеки път, както и, че без огразъм не съм доволна и задоволена.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 785d25ae9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А, номер 7, още нещо: Това дето казваш накрая "Момичета, не се насилвайте, не се мъчете и не се стремете към оргазми, за да задоволите егото на някой мъжкар" -- Ами на мен авторката не ми звучи като да иска да го направи заради мъжете, тя го иска заради себе си и обратно я е яд на мъжете (сама си казва). Само че с яд и напук може да свършиш ако си мъж (макар че не е толкова яко), ако си жена така се закопаваш още повече.

И само да допълня, че горните неща дето ги описвам естествено не стават от днеска за утре, на нас ни трябваха поне 5-6 години на взаимно напасване и опознаване, за да стигенм до тоя левъл (авторката като я гледам иска за това време да е минала 50 бройки). И досега разбира се далеч не всеки път се получават тия фокуси, само при правилните обстоятелсва. Но идеята ми беше, че е възможно.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 46d2a39369
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Напротив, Кубрат - за мъжете го прави или по-скоро, за да покрие представите на днешните мъже за истинска жена - такава като по порното - винаги свършва, има желание за секс и оргазмира от голото...мъжът може да е всеки практически, колкото по-голяма патка-толкова по-добре обаче...Анализирай лирическият образ на жената от порното - на нея се стреми да прилича и авторката, само оргазмите не ? се отдават, но може да наваксава - просто се иска от нея да вика дълго и грачещо (Йес-Йа-Да), да си свива вагиналните мускули в същото темпо. Може и да „пропръска“ - гледала съм клипче, как вкарват във вагините на порно-актрисите със спринцовка една течност. Авторке - това е начинът!

Авторката има чувството, че нещо не е наред с нея и затова търси начин. И понеже, каквото и да прави тя самата, не може да стигне до (престорените) оргазми на порно-актрисите, тя си мисли, че е от мъжете.
На 16 г. е. Ако продължава така скоро бройките ще са 50, а тя все още незадоволена.
да си вземе вибрторИ - те поне не говорят, защото пак казвам - няма по-лошо за млада жена от лошото име!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 785d25ae9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   11, е чак пък да го накажеш... след като никой (или единици) от тука знаят кой съм, а пък въпросната жена, за която говоря никой не я познава, къв е проблемът? Нали това е целта на анонимния сайт...

Сигурно има и майсторки на симулацията, не знам. Но те не са за завиждане, защото щом им се налага да го правят толкова майсторски, значи не могат нормално. Аз лично винаги съм се чудил за какво им е на жените да симулират, ако "мине номера" с това само го правят по-яко за мъжа (ако на него му пука изобщо), а пък ако не мине номера само се излагат... Но явно каквито мъже има, такива и жени, предлагането се ориентира според търсенето...

На въпросната дама никога няма да съм й в кърпа вързан, и тя това го знае много добре. Както и тя за мен никога не е. Борим се ежедневно един за друг. Иначе нещата отиват много бързо в кереча...

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 785d25ae9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   13, има по-лошо от лошото име - оправданото такова :-)

Ами то колкото жените се стремят да отговорят на идеала от порното, толкова и мъжете. С тая разлика, че оргазмите се симулират, за циците има силикон, ама патката си е каквато си е... Както и да е, това с тоя "идеал" ми е толкова непонятно, че не е истина. Явно вече съм от старото поколение, не че по наше време не е имало порно, ама го гледахме на касети, взети под наем от видеотеката... И после тая касета обикаляше целия клас... Но въпреки това никога не ми е хрумвало да си меря пишката с порно актьорите, нито съм мерил жените си според актрисите.

И все пак ако на авторката целта й е само да оправдае очаквания, както сами казахте може да симулира. Според мен въпреки всичко я е яд не заради мъжете, а че тя самата не може да свърши. Познавах в даскало такива момичета, дето ходеха с двама братя и си споделяха коя как, та едната свършваше винаги, другата не можеше и се спукваше от яд. Е, сега вече и тя свършва, ама й отне 10-ина години...

Кубрат

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: bf8d520fcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Аз съм на 37 години. имал съм 4 годишна сексуална връзка. Едва след 2 година усетих че приятелката ми наистина изпитва оргазъм. Важна е любовната игра. обстановката. симулацията. фантазите преди и по време на акта.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 46d2a39369
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Кубрате, и на мен не ми е приятно, но много се е изкривила представата на хората и за поведение в леглото, не говоря за визията.
То зи зависи от човека, но ако идваш от някое „морално“ семейство и само порното ти е източник на информация, както и улицата, какво искаш?
Знам, какво е да си на 16 и да не става просто, но никога не ми е хрумвало на акъла, че трябва да сменям мъжете... не, че на 16 съм имала и един де. Няма лошо и в живота на авторката, стига да не използваше мъжете за един вид вибратори. Има в магазина - да си събере парички, ще си спести действително и клюките по свой адрес, защото мъжете не са и сред най-дискретните, когато са „забили“ младо гадже.
Препоръчвам ? иначе, ако ? е само за секса да пробва с мъж над 40 или с много опитен млад мъж. Но пак казвам - вибраторът е винаги по-доброто решение.
Предпочитам да завърша деня си с хубав секс, отколкото с лош и насилен оргазъм. Сексът разтоварва, израз е на емоции извън чисто физическото, а оргазмът не бива да е самоцел. Който се е вкопчил в него се лишава от много повече.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d3c170a7be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Пълни глупости са това, където някой написа, че се стремим към оргазъм заради мъжете! Божеее... какви жени има... Аз лично не съм свършвала САМО вагинално. Но изпитвам множествени оргазми. Всичките са много силни. Чрез проникване и стимулация на клитора. Случвало ми се е и при лизане да свърша многократно- 3.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 785d25ae9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Аа, ма модератор, пич, не е честно така да променяш коментар 11 в последствие :-) Това след пломбите го нямаше в началото!

Та, 11, никой не е казал, че трябва да свършваш винаги, или че без оргазъм не си задоволена. Между другото аз също когато съм уморен и под стрес много трудно свършвам, така че разликата между мъжете и жените не е чак толкова голяма. Просто както сама каза по-горе, при мъжете свършването биологически е единствената крайна цел на секса, затова е "подсигурено" по-добре от женския оргазъм. Но психологията отзад е една и съща.

След като вас мъжете ви юркат да свършвате - ОК, симулирайте. Аз не принуждавам никой и нещата обикновено стават от само себе си. Когато не станат - здраве. Пак сме си прекарали яко.

И не знам защо говориш все едно ти си стигнала върха на нещата, а всички други от луната падаме. Хубаво е, че жените сте опасни и че след като вържете мъжа с брак и деца си показвате рогата. Като има мъже будали дето ви се връзват, правете го. Аз си изпичам нещата и предпочитам такава, дето й знам рогата от преди това и съм 100% убеден в тях. И да, вярвам си, ти ако не вярваш - недей, нито мога да те убедя, нито пък ми е цел.

Кубрат

Модератор - не променяме коментарите на потребителите си, освен ако не съдържат нецензурни думи и изрази.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3d5d6a947c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Номер7, моля те спри да объркваш момичето с твоите тъпотии. Тя точно за това пише тук и иска съвет, защото не и е хубаво. А ти говориш, че не било нужно всеки път жената да стига до оргазъм, важно било интимност да има. ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. Жената, за разлика от мъжа има възможност да достигне повече от един оргазъм за полов акт. И е желателно да го направи, ако мъжът е издържлив разбира се. Това не се постига с 5-10 минутен секс. За мен лично няма нищо по-противно от това, да се възбудя, да полудея и да не свърша. Започват едни болки в яйчниците и корема, прави ми се още секс и т. н. Аз лично се възбуждам много лесно и лесно свършвам. Трябват ми наистина понякога 20-30 тласъка и стимулация на клитора и съм готова, друг е въпроса, че съм била с мъже, които не могат да издържат и толкова. Изпитвала съм и оргазъм от Г-точката и той наистина е коренно различен от клиторния и по продължителност и по сила. Преди няколко вечери изпитах и анален, (някой по-горе отбеляза, че и такъв нямало)Има! По абсолютно никакъв начин не съм си докосвала клитора, нито съпруга ми, докато го правихме в дупето, и свърших.

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 43b8b8ea86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   №20.... най после доживях едно смислено и аргументирано мнение. Щеше да е хубаво да има повече жени като теб.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6853ef96bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   7, не е вярно, че не искаме да свършваме. Тези приказки ги развяваш навсякъде из сайта, недей да обобщаваш.
Кубрате, по единствения начин, по който според мен може да се достигне, съм успявала за секунди. За мен няма дни, умора, освен ако не е 4 сутринта. Точно това е идеята. Не зная какво ми личало, защото успявам всеки път по много, но точно и порна и ей такива приказки както твоите и като на някои други, карат жените да мислят, че нещо не им е наред. А за твоя случай, по-горе ти казаха каква може да е работата + обърни внимание на позата, в която успявала.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8feb9b4b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   до Кубрат
Имаш пропуски и една ми "извади очите". При мъжете малко зависи от любовната игра, но при жените не е така. За да се отпуснеш максимално една жена трябва да се почувства по определен начин и това няма общо с физическата възбуда, а с емоционалната. Факт - жените правят секс с емоциите си.
За достигането на пълноценен оргазъм, на жената й е нужно да се почувства: защитена, сигурна, желана и прекрасна.
Любовната игра е моментът за това нещо. Ако ме претупат набързо в началото - няма да свърша. Ако ми отделят малко повечко време, за да се почувствам.. хм.. поглезена и специална. Е звуковият ефект, за който говориш е налице.

Второ - относно размера. Тук го наричате "вагинален оргазъм" - нека приемем този "термин" за верен - това е оргазъм, за чието достигане е необходимо стимулирането на G-точката. Тя се намира на около 7 см навътре във влагалището или ако си мушнеш средния пръст - Бинго! Следователно - дебелината и размеря НЯМАТ значение. Имат за мъжа. Ако му е малък или чувства или си мисли, че му е малък, това го кара да се чувства несигурен, което се отразява на Егото му и оттам на способността му или таланта за еб**е!

До авторката:
Когато обикнеш някой много силно, когато се почувстваш на мястото си до него (не само в леглото) ще разбереш какво е Истински оргазъм!
Докато правиш секс с цел да свършиш - няма да свършваш! Ще изпитваш удоволствие, ще достигаш някаква висока точка на възбуда... и толкова!

Оргазмът е едно преживяване, то не е нещо, което лесно може да се опише. Реакциите на тялото са едни и същи при различните видове (тоест при различните стимулации) или това са конвулсни свивания на мускулатурата в областта на половите ти органи, първо по-чести, до утихващи. Те биват по-силни и по-слаби, по-къси и по-продължителни. Друг белег за свършване е сексрета, който ще отделиш. Той може да не излезе навън (въпреки че някои жени го правят - на мен ми се е случвало веднъж) Това се дължи на закърнялата простата или прословутата G-точка! Конвулсните свивания на мускулатурата изхвърлят тази течност навън, точно както е при мъжете! Но тъй като се намира вътре, ти просто ще усетиш обилното овлажняване... все едно ти е дошло или все едно те е хванало бяло течение - горе долу!
А колкото до удоволствието и страничните реакции на собственоо ти тяло - то си е от теб това. Аз крещя много силно, почти до писък, а когато затихва почвам да се смея много сладко - просто се освобождавам. Чувството, което изпитвам... все едно пропадам някъде. Последния път съм викала на приятеля ми да ме държи - още ми се смее за това ;) Това е чиста доза наслада... само наслада, само освобождаване!
Когато обаче има любов!
Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7a1e3d1511
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   23, не си ме разбрала правилно. Казах, че любовната игра има значение дотолкова, доколкото да се възбуди жената така, че да "станат работите" (почти цитат от коментар 2). Тя е необходимо условие, но не е достатъчно. Това, че е необходимо, не съм го обяснявал, мислех, че е ясно за всички, дори за авторката. Наблегнах на това, че не е достатъчно, в смисъл че ако имаш проблем да свършиш, в началото и да се сцепиш от любовни игри, няма да ти се подобри положението. Естествено ако по принцип можеш да свършваш, една претупана увертюра може да прецака всичко нататък...

Това впрочем важи и за мъжете, или поне за мен. Понякога съм в настроение "от вратата за краката", но обикновено е по-яко като се подразните малко предварително...

Също така не съм убеден дали вагиналния оргазъм е в следствие на стимулиране на Г-точката. При нас специално се получава най-бързо и интензивно, когато проникването е под лек ъгъл "назад", т. е. например когато аз съм отгоре и "оста на движение" да я наречем не е успоредна на леглото, а под около 45 градуса наклон надолу (посока леглото). Надявам се ме разбра. Тогава Г-точката, която е отпред (отгоре в легнало положение) остава почти недокосната, за сметка на това се стимулира задната част на вагината. Е те в тая поза, както казах по-горе, точно за 5 минути оргазма е почти гарантиран.

Другото, което казваш, съм абсолютно съгласен. За съжаление нямах нерви да обяснявам толкова художествено :-)

Това с крещенето също ми е много познато, понякога чак ме хваща срам от съседите. Те имат малко бебе и то като плаче се чува доста силно в нас, а ние гаранция надвикваме бебето, и то с много...

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8feb9b4b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Би трябвало да я стимулираш със ствола на члена си нали в позата, която описа... Стените също имат своите нервни окончания, които спомагат изживяването, разбира се! Така се чувства по-пълно. Тъй като G-точката предсатвлява една своеобразна издатинка (топче, колкото около лешник) ствола на члена се отърква там при позата, която описа!

Да.. сега ако говорим за фригидност и пет часа подготовка няма да доведат до оргазъм. Но знае ли човек - любовта лекува всичко!

Страхотни любовни и сексуални изживявания на всички ви!

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 37b8fd8504
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Възможно е да се повторя с някого.
Първо - твърде млада си, за да изпиташ абсолютно пълноценно всичко, което сексът може да ти даде. Организмът ти все още се развива.
Второ - и по-важно (! ), не се съсредоточавай върху оргазма, когато правиш секс. Отдай се на самото изживяване, на моментите, докосванията, усещанията. Когато ти е много хубаво, сама ще почувстваш какво да направиш, как да се движиш, за да достигнеш до оргазъм. Обратното - ако от самото начало си обсебена от мисълта за свършването, особено - че няма да се получи - наистина няма да се получи. Само ще се стресираш допълнително. А също и партньора си.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5ca49e535e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Аз не знам какво сме се разписали тук мъжете? ! Въпросът е най-вече към дамите. Почти всички коментари ми харесаха и в общи линии са верни. Че и аз барабар Петко с мъжете да дам (като чист българин) акъл.
1. Ако имаш притеснение или несигурност с един партньор - не става. Само ако си нимфоманка.
2. Без да познаваш тялото си - не става.
3. Без да го правиш с опитен партньор - не става. Възрастта не винаги значи опит!!!
4. За оргазмите. Говорил съм на тази тема с поне 5-6 жени. Една от тях е сегашната ми жена, която има две деца, а в предишния си сексуален живот е изпитвала оргазъм най-много веднъж в месеца. И то точно в определена поза (тя отгоре). Не правеше и не приемаше орален контакт, да не говорим за анален. Днес владее дълбоко гърло, а поне 7-8 пъти в месеца го правим анално. Още от първия анален контакт стигна до края. А след като се поотпусна сподели (а и се усеща), че аналния оргазъм по сила превъзхожда всички други. Не съм срещал жена с вагинален оргазъм. Но сегашната ми жена ме твори, че е свършвала понякога и с гърдите си? ! Честно, тя пък ми скри топката! Защото никоя до тогава не ми бе казвала, че има такова животно. Между другото, това, заедно с клитора, са най-чувствителните и зони. Бивша моя позната пък го правеше с удоволствие, когато е в цикъл! Не знам дали това малко не повлия на по скорошната ни раздяла. Но до като бях с нея, нямаше как да не се съобразя с това. И ако продължа, ще ви споделя, че трета пък свършваше само права, облегната на стена или например стол. А на младини имах една партньорка, която свършваше основно с... униформени. Дори те да са дошли цивилни.
Така, че да не ти пука. Намери си подходящия човек. Добър човек. Това е най-важното. Ако му вярваш, ако отсъствието те кара да мислиш за него. Ако при мислите и спомените се подмокряш отдолу, нещата ще станат. Може и да не е веднага, но ще се получат.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 66b0bbd881
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Авторката:
Много благодаря на всички за отделеното време, коментарите и съветите :) Относно коментарите, в които се твърди, че искам да се доказвам като жена и ме е срам от самото момче, че не свършвам - определено искам да стигна до оргазъм заради себе си... Също и за "лошото име".. нямам за цел да сменям партньори, просто исках да намеря някой, с когото си подхождам повече, че съм го направила с един не ме задължава да седя с него заради мнението на някакви хора. Мисля определено да не се впрягам повече и едва ли не да се чудя как да открия топлата вода. Честно казано очаквах да пишат доста незадоволени жени, които да ми кажат "няма оправия" :D Но Вие доста ме окуражихте. Благодаря отново, че се получи една доста подробно обсъдена тема. Получих това от което имах нужда :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker