Какво ми става?! Не искам секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво ми става?! Не искам секс
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 3990 пъти
Напоследък имам проблем с тоталната липса на сексуално желание и направо не знам какво ми става. Винаги съм била много активна, обичам секса. Дори във връзката ми като че ли аз повече си съм си искала, отколкото моя приятел.

Обаче от известно време на сам не изпитвам никакво сексуално желание. Не само към него, а изобщо. Дори не ми се мастурбира. А преди бях ненаситна, множествени оргазми... изпитвала съм огромно удоволствие от секса и изведнъж всякакво желание изчезна. Дори последните пъти го правя почти насила. Не ми е хубаво. Свършвам, но едва едва и изобщо не ми доставя удоволствие оргазма.
На някой друг случвало ли му се е и как го преодоляхте?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: e07d10e796
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Източила си се душевно. Така става. Не се притеснявай. Време е да се огледаш и за други неща в живота след като погледът ти вече не е замъглен от сексуалните мечтания.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7a36f30492
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво те притеснява? Просто израстваш духовно. Колкото и забавна и увлекателна да е играта на кукли за малките момиченца, в един момент те порасват и зарязват кукулите. Същото е и при тебе. Защо искаш да се върнеш назад - пак ти се играе на кукли ли!?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d2d5b2f05e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравейте, това все едно жена ми го е писала :). Преди повечето пъти тя поемаше инициативата, а сега все едно я насилвам да правим sex. Не знам къде се крие проблема, но е много тежко така. Когато говорим по въпроса, казва че просто не и се прави и не е в настроение за това. Обичаме се, и искаме да сме заедно, не искам любовта ни да се превърне в платонична.
Може би е хормонален проблем, знам ли???
Ако някои знае решение и аз ще се радвам да го науча.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8e94c5619a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В момента и аз съм така. Приятелят ми се дразни. В чужбина сме, живеем заедно и нали знаеш проблеми всякакви. Пробвай с въздържание 1-2 седмици. Без маструбиране и без секс. Аз поне ще пробвам така.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: bbd48a214b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да, на мен и не съм го преодоляла. Лично аз мисля, че не получавам това, което искам и затова престанах да изпитвам уводолствие.

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: dd0c0e2b4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Коментари 1 и 2 са направо нелепи. Тоест следвайки тази логика израствайки духовно(и възрастово) постепенно желанието за секс секва. Пълни глупости!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 047f1db368
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   ако имаш някакви проблеми, притеснения може би заради това ти се убива желанието или просто страста ти към него е изчезнала

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 05aecf5b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   В момента се намираш в друго състояние. Понякога човек, като изпитва удоволствие и от други неща, които насищат душата му и я изпълват до степен на сексуално удоволствие, се случва така, че организма се пренасища. Дори един допир в интимната зона може да подразни. Например- удовлетворява те работата, комуникираш свободно с хората и се забавляваш, смееш се, играта във връзката с приятеля ти и невероятни моменти с него, които са много по- силни от сексуално сношение. Случва се понякога и да изпитваш най- прекрасното удоволствие само от присъствието му и обичта, която усещаш непрекъснато, както и ти да изпращаш към него от този тип енергия. Пък и не сте заедно само заради секса. Остави организма си сам да поиска. А на приятеля си можеш да доставяш удоволствия в този период, без да правите секс, така че да не е ощетен.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 62a04a7b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Колко време сте заедно? Не, че има значение. На времето си имах един приятел, бяхме 4 години заедно, 2 от които живеехме под един покрив. В началото, когато заживяхме един с друг сме правили секс по 3-4 пъти на ден.

Почивахме си само в неделя, защото работата му беше такава, че почиваше само тогава и използвахме този ден за безцелно скитане и висене по заведенията.

Една вечер си спомням, че правихме цяла нощ секс, буквално като невидели. И оттам като се започна, сигурно 2 месеца спяхме в различни стаи, така се бяхме пренаситили. Не сме се карали, нямаше някакъв срив в отношенята, напротив бяхме много забавни "Айде, аз си лягам, ще дойдеш ли да ме завиеш и цункаш за лека нощ". И никой от нас не се е чувствал изнервен или пренебрегнат. Просто понякога човек има такива периоди. И има и нужда от тях, после като се отприщиш.... ехааа :))) Весели празници

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker