Комплексът "малък бюст" ще разбие мечтите ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Комплексът "малък бюст" ще разбие мечтите ми
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 8726 пъти
Здравейте,
на 22 години съм, уча и се забавлявам, като всеки на тази възраст... Но имам страшен комплекс относно размера на бюста. Никога не съм искала да съм като "напомпана" или модел на Рембранд, а да имам нормален размер гърди. Бях се примирила до определен етап с факта, че сутиените ще са нещо чуждо за мен и бях започнала да се харесвам... донякаде.

Имам връзка с невероятно мило и разбрано момче, вече пет години. Ала това вместо да ме успокоява и повдига самочувствието ми-то ме смазва. Обичам го, знам че и той ме обича... знам, че харесва като повечето мъже гърдести, призна ми го... и въпреки това е с мен! Това ме убеди още повече в искреността на чувствата му. Но усещането, когато сме в кафене, на плайа или в дискотеката... и около нас има надарени жени, неприкриващи гръдта си, се чувствам невзрачна, недостойна и... ужасно е!

На няколко пъти бях решила да се разелим... обичам го и искам той да е щастлив и да си намери истинска жена (от физиологична гледна точка).
Ако остана сама ще намалее ли усещането за недъгавост, бих ли могла да постигна душевен мир...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7abdaaf02c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Обаче се чудя защо "хейтъри не се толерират"? Ами ако няма друг начин да изкажа мнение? Или също "обидните квалификации не са аргумент" - ами ако трябва да се използват обидни думи?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 97448013ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не разбирам имаш такъв голям комплекс за тези гърди. Има мъже, които харесват с големи гърди, има които харесват с малки, има които харесват средни и тн. Важно е двама души да се разбират. Ти няма да имаш големи гърди, друга няма да има хубаво дупе, трета ще бъде ревнива и т.н. Перфектни хора няма. Така че не си мисли, че едните гърди правят една връзка.

По-притеснителното при теб е, че това ти е такъв коплекс, че мислиш дори да оставиш момче, което е доказало чувствата си към теб, защото не се намираш достатъчно женствена - ако той иска да те остави,ще те остави - не взимай решения вместо него. Гледай да се избавиш от комплекса си, защото така само себе си нараняваш и ти страдаш за глупости.

Ако наистина толкова нямаш грам гърди и толкова ти пречи, се замисли и за пластична операция - ако това ще повдигне самочувствието ти. Само да вмъкна, че съм против естестическито операции, но все пак и това е решение.
Ана

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: cf5ad34e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не го оставяй щом го обичаш, защото после може да съжаляваш, а и какво от това че си с по малък бюст щом 5 години сте заедно и той няма нищо против бюста ти какъв е проблема.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7aacf7efe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Боже, и аз имам същия проблем. Много е подтискащо. Все се успокоявам, че след време ще си сложа силикон, макар че това не е решение, защото имам наблюдение, че повечето мъже предпочитат естествения бюст макар и малък да е той. Но само който има нашия проблем, той може да ни разбере. Чувствам се непълноценна по този начин.... кофти е, но ще трябва да се примирим само с това с което ни е надарил Бог :S
"Ако остана сама ще намалее ли усещането за недъгавост, бих ли могла да постигна душевен мир... "Това няма да ти реши проблема мила, та нали все някога пак ще си с някой мъж, неможе все да си сама.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f0080447e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Ако сте две еднакви, бих избрал тази с по-големите гърди, размера има значение и за окото и за ръката, сори

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 925b9dbc0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Скъпи номер 5 надявам се наистина да намериш някоя, чийто гърди да изпълнят не само окото и ръката ти, но и да презадоволи "лакомията" ти :)

Номвер 4 кофти ми е, че и ти имаш такъв проблем. Казват, че стават чудеса, когато най-малко очакваш... е пожелавам ти едно такова!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: dfef48f139
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жените с малки гърди изглеждат като газели(стройни и живи), а онези с големите вимета приличат на млеконадойни крави, отпуснати и флегмави. Колкото хора по света, толкова и вкусове. Мили жени, много по важно е какво има в главите Ви, а не в пазвите, не си губете времето да мислите за маловажни неща. Не знам какво мислят другите мъже, но аз не мога да понасям жени със силиконови гърди, имам чувството, че хващам найлонов плик пълен с вода, много блудкаво. Е когато нещата са сериозни, може да се направи компромис, при заболяване или ако чалгаджийка например. Но за обичайният живот, от натуралното по добро няма, БГ стандарт.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 97b3bce9b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Една истинска жена ще е красива и на вътре да и растът гърдите, и виснали да са и до коленете. А истинската жена е тази, която излъчва красота, самочувствие и сила независимо кой размер сутиен носи или колко и е чуплива косата. Виждала съм грозни жени с манекенски тела и дебеланки с невероятно сексапилно изъчване и харизма. Била съм с много малък бюст, била съм и с голям, това не може да е диктатор за самочувствието ми, още повече да влияе на отношенията ми с един мъж.
Авторке, не си тормози главата с глупости, това наистина са глупости. Радвай се и цени, че имаш такъв стойностен и готин човек до себе си, и си създала и изградила толкова дълга и специална връзка!

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8c83a79304
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Сложи си силиконови импланти! Момиче на 22год. си... живота е пред теб. Ако нямаш нищо против пластичната хирургия, сложи си импланти, нищо не губиш :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 918371a59c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз имам същия проблем но се радвай че имаш човек до себе си който да ти повдига самочувствието. За жалост аз нямам и ми е много трудно. Приятеля ти може да харесва по големи гърди но е с теб вече 5 години защото те обича такава каквато си би трябвало вече да си разбрала.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9ccd13022b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   И кви жени сте такива без гърди? Сложете си силикон.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 14cfe7f90b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Момиче стегни се и не си пропилявай живота за глупости. Приятеля ти явно те обича за да е с теб. А дори да не те обича има мъже които биха те обичали въпреки размера на бюста ти и факта, че е малък (дори и да не ти се вярва така е).

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 785a03db88
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Ах, къде сте ми, на батко сладурите. Да ви целувам и да ви галя малките боцки. Няма нищо по-хубаво от слаба жена с малки, сладки гърдички
:)))))

 
  ...
преди: 8 години, 23 дни
hash: b7c8049560
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Искам да ти отговоря на последният въпрос. Не ако останеш сама, нищо няма да се промени. Пак си остава комплекса. Душевният мир няма да го постигнеш. Аз имам страхотно голям комплекс, като теб за гърди, направо ме кара да се чувствам ужасно. Дори да е много влюбен, да си му в сърце мъжете са си мъже, той-пак гледа с очи. То си е вътре в нас, няма как да се преодолее, освен с промяна на размера на бюста, тоест импланти. Ако имаш пари, не му мисли. Аз нямам пари, бедна съм и не мога да си сложа. Има пластични хирурзи, само пари да има.

 
  ...
преди: 8 години, 19 дни
hash: 9fc0532da3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Решението на такива комплекси - спестяваш за силикон. Макар че повечето жени с подобен комплекс реално нямат проблем. Има патологични състояния, при които въобще няма развити гърди - тогава има проблем, но той е много по-сериозен от външното, защото е хормонален. Ако няма медицински проблем, не виждам причина да се комплексираш. А и след едно раждане гърдите ти неминуемо ще нараснат.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 19 дни
hash: 511ff7a485
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Глупаво е да се стига до операции да се слагат вложки (implants, англ. ), т. е. изкуствени протези, които 99% от мъжете ненавиждат, само и само да се "закърпи" така липсващото самочувствие. Самочувствие, което е нормално да зависи от характера на човек, и по-малко от външността му. Всеки си има някакви недостатъци във физическо отношение - едни повече, други по-малко. А дори и тези с наглед идеална фигура си имат проблеми, често и без да го осъзнават - например, като залитане към пошлото, липса на развитие на личността, познанията, умения за полагане основата на едно стойностно семейство, и като цяло - един вид умствена недостатъчност. :)
Като мъж на малко над христовата възраст, имал поглед над мисленето на свои мъже връстници от няколко компании, две казарми, две училища и студентско общежитие, смело мога да кажа, че макар и повечето от нас мъжете да харесват изящните форми (природни забележителности, спортни коли и мотори, яхти, удачно проектирани сгради, жени тип фотомодел, лъскава техника и прочее), то истински ценното за нас е стабилната жена, която съвместява в себе си качествата на наш верен приятел, спътник в живота, (бъдеща) майка на децата ни, любовница, домакиня... Когато решиш да обвържеш живота си с някого), ти го приемаш такъв, какъвто е, и най-естественото нещо е малко по малко да започнеш да го обичаш дотолкова, че да харесваш наглед и някои неща в него, които преди това не си намирал за привлекателни. И от страна на мъжа към жената, и обратното. Макар, че може да прозвучи донякъде пошло, все пак ще кажа една добре известна истина - мъжът със сигурност не се чувства по-добре, ако има до себе си едрогърда жена, която не излъчва силен характер, не му прави хубави свирки и не е мръсница в леглото.

 
  ...
преди: 8 години, 18 дни
hash: 04e9853308
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Тук ще разбуня духовете като се изкажа положително за малките гърди - обожавам ги - изключително много ме възбуждат и колкото по-малки са по-секси за мен. Дори съжалявам, че на приятелката ми значително и пораснаха гърдите с времето откакто се запознахме.

Така че момичета повярвайте - наистина вкусове всякакви и както има такива, които си падат по виснали цомби или силиконови такива (аз лично не го проумявам какво им е хубавото), така има и момчета като мен, които биха се възхищавали на красотата на вашите гърди и не биха ги заменили за никакви други. Горе главата! M31

 
  ...
преди: 8 години, 18 дни
hash: 30cd044113
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Стига с тоя силикон! Не е "лечение" на комплексите, а техен паметник.

П. П. Била съм в следните размери: 70B, 75B, 75C. После рязко падане под нормата с килограмите: отново 75 B. После нови хормонални промени до сегашното положение: 160 ръст, тегло 50 кг., бюст 75D. Животът ми не се е променил независимо от размера на гърдите. Била съм и с малки и с големи. Който ме обича, ме обича, който не, не. Тия гърди са без значение.

Alpha, ж. 26 г.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 17 дни
hash: 06ae4aabb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   До №19: Брейййй, че ти си била като някоя манекенка на бельо. 160/50 кг с голееееми гърди. Хехе, де ги тези, че не ги риждам по улиците? То, и на мен оная ми работа е 27 см, при ръст 190 см и 90 кг., ама...

 
  ...
преди: 8 години, 17 дни
hash: 9419da6358
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   да ти имам проблемите, честно.

когато бях тийнейджър, бях влюбен в едно момиче, което ме заряза заради малкия си бюст, който пък аз направо обожавах.

ето и ти сега - понеже не си достатъчно уверена в себе си, готова си да зарежеше приятеля си.

опознай себе си, харесай се и живей и се радвай на това, което имаш.

вечно да бягаш от нещо толкова незначително за теб самата като личност (важните неща са идеите, мечтите и спомените, като цяло -не целта, а пътят) не е оферта.

 
  ...

...
преди: 8 години, 16 дни
hash: b1c65eb32d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Момичето, не се интересува от това, че има мъже, които да харесват малки гърди! То се интересува от мнението на един определен човек.
Мила, ти не бива да се срамуваш от това. Ако приятелят ти е "цицоман" нищо няма да го спре, да търси гърли. Просто го приеми. Малките гърди са по чувствителни и по-малко увисват през годините. А твоите ще пораснат след раждане. Обясни му това, а пък... каквото стане.
В края на краищата заслужавали си човек, който за едни гърди евентуално би те напуснал?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 16 дни
hash: 05cde00805
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Ти ако избягаш от този, значи ще избягаш и от другия... И от следващия... И от следващия... До кога?

От себе си не можеш да избягаш. Можеш обаче да се примириш с това което си! И да започнеш най-накрая да се обичаш!
--------------------
ОБОЖАВАМ малки гърди. Даже на приятелката ми са Б чашка, а ми се иска и да са А чашка :) Не разбираш себе си, камо ли да разбираш мъжете.
Земи се в ръце най-накрая!

 
  ...
преди: 8 години, 15 дни
hash: 06ae4aabb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Веднага силиконче. Моята приятелка е със 112 см гр. обиколка при 175 ръст и 56 кг., и пак са ми малки.

 
  ...
преди: 8 години, 15 дни
hash: 0aad0b3d0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Не виждам какво толкова странно има в коментарът на Alpha, защо да няма жени като нея? ! Май си е до ген какви ще са ти гърдите. Чувала съм от мъжете че е по хубаво жената да е естествена без импланти и тн., дори да няма никакъв бюст. Аз от своя страна също нямам толкова големи но е така защото съм много слаба. Когато бях 50 кг. и те се оголемиха(мисля че бях размер C)а до повече килограми за съжаление не съм стигала, (сега съм B при ръст 1. 67)Предпочитам да съм с човек който не би обръщал внимание толкова на размера на гърдите ми или на някакви други недостатъци.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 47eafbda28
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   В никакъв случай не си слагай силикон. Това е най голямата тъпотия която човек може да направи. Аз обожавам малки гърди.

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 9ed3b07543
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Само не си слагай силикон, ако има нещо което може веднага да ме отблъсне от една жена - това е силиконът. Отврат, ти човек ли си или гумена играчка?

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 7e1c22398a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Спокойно, ако повече мъже споделят опита си ще се почустваш супер, красива и желана. Аз например не харесвам втасали и вкиснати козунаци. Знаеш ли колко е разочароващо понякога. Сваляш сутиена и хоп, изненадаааа, да се чудиш от къде да ги подхванеш, как да ги събереш и налапаш. Виж ако са млади, малки, стегнати бонбончета...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3bd35fe6fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Кой, каквото ще да говори, една жена трябва да има къде да я хванеш. Никой мъж на света, не харесва асансиорени копчета, тоест нищо хептен. Да е като дъска, само зърна, никакво развитие, като дете на 5 години. Да има много мъже, които харесват малки гърди, спор няма. Но говорим за малки, а не хич да ги няма. Има много жени с хубави спортни гърди, може да са малки но ги има, има издутинка някаква. И са с красиви тела. Но това една жена да е само зърна, даже и малко подутичко така да го кажем да няма, е грозно и непривлекателно.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d48204e4d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Истинската жена трябва да е с големи гърди? Хаха сега ще те светна. Истинската жена може да е или с големи гърди или малки. Може да е слаба, по-пълна, висока, ниска и т. н. Обичай себе си!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: dce6b5fd04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Терапията на малките гърди е напълняване, а не силикон. И отиваш в графа рубенсов тип и мъже харесващи по-пълни жени. За всеки влак си има пътници- просто и елементарно. По време на бременност ще имаш перфектните гърди, особено през първите месеци, когато няма да ти личи коремчето. Тогава казваш на любимия да се наслаждава, защото после няма да има. Съвсем естествено е всеки мъж да се заплесва по хубави гърди. По-нормално от това няма. Подкрепяй го в това му начинание като не му пречиш. Дори може да направи няколко забежки с едрогърдести - и това е нормално, само да не разбереш, защото това вече боли. И пак ще се върне при теб, защото теб обича, защото твоите гърди са само 1/10 от това, което си. Той те цени заради другите 9/10.
Жена съм с чашка ААА при 40 кг, А при 50 кг, В при 60 кг и С при 70 кг. Минала съм през всичките фази. По време на бременност и кърмене стигам до Д. Сега съм се заковала на 50 кг и А и вървя с гордо вдигната глава - знам 2 и 200.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 17d307fe3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Щом те обича и щом е с теб, значи няма какво да го мислиш! Не си втълпявай, че това го прави нещастен или че ще му направиш услуга ако го напуснеш. Харесвай се, каквато си особен след като вече имаш до себе си някой, който също те харесва. Казвам го от личен опит, преди бях вманиачен на тема големи гърди, но срещнах сегашната си приятелка и това желание изчезна. Тя е с малки но много красиви гърди и аз я обожавам, откакто сме заедно дори не ми е приятно като видя в някое порно някоя изкуственячка или с гърди като кравешко виме :) Не го мисли изобщо! Успех.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 566e141630
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Нищо ти няма на гърдите! Това, че приятелят ти е споделил, че харесва по-големи гърди не трябва да те натъжава. Напротив! Идея си нямаш колко трудно се намира партньор в днешно време който да отвръща със същите чувства като твоите. Завиждам ти! Не прави тази грешка да се разделяте! Особено пък заради гърдите ти. Има най различни хормони за пиене. Също така не забравяй, че имат и странични реакции. Я окосмяване, я растеж на дупето. Това лекар може да ти го обясни най-добре. Има много жени които използват кремове за растеж. А най-красиво е когато забременееш. А по думите ти, това е човека! Пии редовно боза и хич да не ти пука. Бъди щастлива с този човек и му го показвай винаги!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 531ce94b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Тия дето казвате, че размера няма значение 100 на 10ч сте с големи пишки и цици, или най малкото средни, а да ви видя ако същите бяхте плоски като дъски без грам цица и с 5см пишки тогава щяхте ли пак да говорите тия простотии??? Хубаво окуражавате тези с проблемите, ама да си кажем истината каквато е нали?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 93fc011400
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   40, ти защо мислиш , че като си полово надарен и всичко е наред?! Има жени които гърдите им са толкова големи , че им предизвикват дискомфорт. Аз като съм с 21 см. да не мислиш, че са се наредили на опашка за мене?! От 3 години не съм бил с жена. Ако ме свали някоя ще отнесе здраво мандръсане. Аз съм се примирил с това, че съм надарен и не знам как да си поискам и си живея с това. Има бром в аптеките все пак. Всеки сам си носи кръста!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b35336db45
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Добре де, а как ви звучи тези с малките цици да се свързват с такива с малки пишки? Има известна обреченост при такива, но при "комбиниране" би трябвало да се получи нужното разбиране.
Пиша от позицията на такъв с (вече) малка... Големите гърди са малко за пред хората. В леглото не са особено съществени ако всичко друго е окей. Виж "малкия"... ако няма нагласа за дообработване по други начини, нещата са зле.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: f4ec229d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Това че приятелят ти харесва големи цици не значи, че не харесва твоите! щом е с теб и правите секс, значи те харесва. Ние мъжете сме гладни за цици, но се радваме и на това което имаме. А с времето ще ти се увеличат, бъди сигурна!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 78af95c042
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   Винаги съм била гърдеста... Дори и над 40, с чашка D, мъжките погледи, дискретни или не чак толкова:), са все там...
А винаги съм носила прибиращи сутиени, по-затворени дрехи, но и с поло да съм, все привличам мъжките очи...
Бих дала всичко за по-малки гърди и повече спокойствие...
Мъжкото внимание ме притеснява...
Та... всеки иска това, което си няма!
Не напускай гаджето заради подобно нещо!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker