Ало жените! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ало жените!
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 3530 пъти
Абе вие ще спрете ли да си мъчите мъжете? Говоря за връзки, които са почнали от скоро. Не искам да ви засегна ама то бива изпитания, то бива увъртания все едно ще ви водят на разстрел с картечницата или ще ви се похабят половите органи.

Сега мисля да започна нова връзка и я харесвам много и дано да не ми прави някакви женски номерца. Ох божикчо дай ми най накрая истинската жена. Стига вече само мъка, е вярно и живота и любовта са една голяма борба, но стига вече.

Искам сутрин да ме чака в леглото и да и поднеса закуската, а после да си вкарам палавия език в действие за един оргазъм за добро утро и тн :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 30120c1e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поредния комплексиран човечец

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5387eff5d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Алоо, мъжленцето - сакън да попадна на такъв като теб.. Такива с извинение отрепки като теб с лопата да ги рина... Като не ти харесват женските номерца айдее обръщай резбата и си готов! Ние не сме ви играчки да си правите с нас квото ви изнася и когато. Дано никога не срещна такъв като теб...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6a5668fdf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Как ще ми похабят половите органи бе пич, то да не е сапун да се изтърка. И за какви женски номера говориш. Пуснах на 1вата среща омъжих се на втората седмица и не съжалявам вече 12г. Така че всичко е до човека, намери подходящия.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a7cbf9f06f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2 имал съм връзка с нормална жена всичко си беше наред, но голяма част от вас сте еб*ти простите парчета после се чудите защо мъжа ви напуска! Няма секс чао!!! А стискайте си ги между краката

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f83f7a3679
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   номер 2 много ясно си го каза - Като не ти харесват женските номерца айдее обръщай резбата и си готов!

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6c1ec0de9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторе, не затруднявай Господ, откъде да ти намери истинска жена, още първата която направи се продаде за една ябълка, и Бог я изгони от рая, а сега при толкова съблазън, ти търсиш истинска жена. Не отиват на добре нещата, дано народа се вразуми!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c88cabb58e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4- не можах да разбера само мъж ли си, жена ли си или нещо по средата.
Защо нападате така автора, като човека си каза съвсем точно почти всичко, изключвам това за сутринта. То наистина бива номера, ама да ти писне, пък дали ще обръща резбата си е негов проблем; същото важи и за жените- ревете, че не останали мъже, че не знам си какво, ми айде и вие обръщайте резбата и езиците, да ви видя. То бива бива мрънкане, недоволство, врътки, чупки, стойки, тарикатлъци дребни, дето си мисля, че няма да бъдат разбрани... ама не се усещате, че масово сте такива, пък после като му превърти на някой от такива изпълнения и изтъпления от женска страна, и веднага тормоз било, насилие било.. кухи изцепки, че чак дрънчат.
Ами научете се да бъдете и вие хора!
Боли ма г.. а дали ще почнете сега да атакувате... това е истината за съжаление!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 139f56a672
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Като всичко си е било наред тогава защо си сам?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2237973898
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Кристиана:

Неориентираност... комплексираност...
Явно авторчето харесва лесните неща...
Преди да е изрекъл желанието си на глас и да го има... жалка работа... булшинството сте такива де:))))) Бягате от трудното, скачате на лесното....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bd9cdb49ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ако си мъж на място е нямало жената до теб да те пробва

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a7cbf9f06f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Егати женската атака :) Ама сте напълнили сайте с теми - Ама той не ме е. е или не ме задоволява и избягва секса. А не мислите ли, че точно вие жените сте коне с капаци и винаги избирате най-лошия и труден вариянт за вас. Примери колкото искаш в този живот - нормално и свястно момиче реже нормален мъж и се мята на врата на бивш затворник. Резулатата след време е бой и сръбска музика денонощно, секс когато му става т. е като му мине махмурлука и пак не се е напил.

Бил съм свидетел посред нощ пред моя блок някакъв налага зверски една мадама, а тя през цялото време му викаше "Обичам те, обичам те"! Ние мъжете сме друго тесто, аз може да харесам една мадама, но нагрубили ме и особено пред други хора - ЧАО! АДИОС А вие имате навика да стоите с изметта до живот, а бабичките пред блока да цъкат "Брей какво убаво дете па тоя мръсник е пияница и побойник"Нормално за чалгаджийска БГ!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8ae5b486e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не са женски номерца... женска логика си е.
Жените не го приемат за номер. Прави се на недостъпна, за да си интересна, един мъж трябва да те превземе, да го поизмъчиш малко, за да е твой после целия!
Уви... стига се понякога до извращения направо, бива леко да го подразниш, да се подърпаш малко... ама "Моля-я-я-я-я ти луд ли си? Поне месец да мине и тогава!"
То самото поведение дразни...
Моят мъж и аз така го мъчих... ама зная как за бога... пускаш по малко, тази вечер целувка, после по-смели ласки... и до няколко седмици покана за един горещ следобед в най-неочаквания момент.

Шегите настрани, авторе, разбери малко женската сексуалност... на нас ни трябва (на повечето) да сме влюбени, за да пуснем някого между краката си... прекалено интимен ни е тоя момент просто. А и се включват едни комплекси - ако му пусна сега, да не ме помисли за лека жена и после да разправя на приятелите си, да ме мине и после да не се обади, я аз да го опозная първо...

По-спокойно и готово! Ккаъв е проблема, а ако прави муцки вече, цупки и всякакви подобни дразнещи - теглиш една и продължаваш, защото мога да ти кажа в какво се превръщат след време подобни.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 33e519e4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ако при нормални обстоятелства (има терен, няма някакви допълнителни пречки - баща с чифте, съпруг със сопа) на първа среща няма ебане, късай па фърляй. Значи, че няма неудържимо привличане, няма, дето му викат сега, химия. Ако не пламне огнена страст, дето да я накара да ти съдере ризата и да ти направи гърба на ивици с ноктите си, за чий си с такава?

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5bc331dbb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Я, си карай на чекии и порно ..:)))

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 23cc5ac6a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Хаха авторчето ти си голям комплексар, е или си толкова тъп, че не знаеш как да искаш. Такива жени каквито ти търсиш (такива които още на 1-вата среща отварят краката) под път и над път, което е мноооого жалко. Вече трудно мъж може да намери сериозна жена за наистина сериозни отношения, разбира се и секса трябва да е както трябва. Обаче на мен вече ми писна от разни евтинджоси които гледат само да им е вътре и до там. За мен тези са чао, но кой каквото търси де.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8f48a1d80c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Абе женски, защо се нахвърлихте на момчето, прав сие правите се на интересни лигавите се превземки и т. н. номер 2 ти си комплексарката ако не се правиш на интересна няма какво да забележат в теб явно. Единствено номер дванаисет го обясни нормално и без обиди и епитети. Автора така е пич трабва малко да им играем по свирката за да се почустват голяма работа, но усетиш ли дори и съвсем леко че го прави зада си избие кимплексите а не защото смята че така е редно шут в гъза приятелю.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker