Фригидност или психоза? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Фригидност или психоза?
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 3007 пъти
Здравейте! Проблемът ми е следният: не мога да се възбуждам. Да, знам, че звучи глупаво и смешно, но е факт. Имам приятел, но до сега все още не се е стигало до секс, главно, защото по една или друга причина аз просто... не се възбуждам. ;х

В началото мислех, че проблемът е в него (не ме предразполага; не е точния човек и т.н.), после помислих, че всичко е защото съм девствена и след първия път ще почувствам със сигурност нещо. И накрая си помислих, че съм фригидна. За да си докажа, че всичко е наред даже порно започнах да гледам, но дали защото явно съм вманиячена на тази тема или защото наистина ми има нещо пак не почувствах нищо по-различно.

И сега не знам какво да правя... със сигурност ще отида на лекар, ама какво ли толкова ще може да установи той?! Най-ветоятно ще ме прати на психолог или ще ми каже, че нещо с хормоните ми не е в ред. Ако някой има идея какво да правя моля да даде съвет, защото четох доста из нета по въпросната тема, но все пак реших да попитам и тук. Моля само за адекватно мнение без обиди и нападки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: d22dfbc938
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здр. не разбрах на колко си години и дали си правила секс или си още девствена. Според мен започни сама да си проучваш тялото и виж дали ще изпиташ нещо. Може и да се получи. Успех.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 73019e6de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Привет! Секса е в главата, както при мъжа така и при жената. Извинявай за личния въпрос:Досега свършвала ли си сама(мастурбирала ли си)? На колко години си? Това също е от значение.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7bd9fce7c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Порното не означава нищо, защото си е правено за мъже, все пак. Някои сцени са ок, но веднага след това при други, се изпарява всичко. От кога се е появил този проблем, винаги ли го е имало? Ти сама забавлявала ли си се? Възможно ли е да е от притеснение? От къде разбра, че проблемът не е в него? Когато си си мислела за други какво става? Първо си отговори на тези въпроси и тогава мисли за физически проблем.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0114a3822c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Замисляла ли си се дали те привлича истински и имаш ли чувства към въпросното момче?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 615262a3b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти след като си девствена как искаш да се възбудиш? То не става ей така с гледане. Пробвайте любовна игра нека те предразположи. Аз когато почнах да водя сексуален живот до 5тия път не изпитвах удоволствие-възбуда. Даже си бях казала, че ми е за последно, че нещо ми има и, че не изпитвам наслада от секса, вярвай ми едва ли не... си помислих, че съм лезбийка. Обаче после да видиш като го направихме още 1, 2-пъти как почнах да си искам. Приятелят ми не иска да ми прави френска, помолих го един път, но все едно не ме чу направи се на ударен. По принцип е много гнуслив може би е от това и аз затова трудно се възбуждам и се надявам само секса да ми е достатачен, но в крайна сметка не ми стига и той като свърши аз искам още. Не се притеснявай, изчисти съзнанието си от излишни мисли и се остави на течението.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6fea99a328
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Стига мисли глупости, защото ако това ти се превърне в натраплива мисъл ще свършиш в психодиспансера :)Нищо ти няма от страх, че ще те боли, пък и от притеснение не се възбуждаш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: efd7569f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря много за коментарите и съветите ще се възползвам от тях и дано наистина всичко да просто от притеснение. Иначе на въпроса на номер 1-на 18 съм и да, девствена съм. А на номер 2-никога не съм свършвала, може би главно, защото не съм практикувала много често сама..

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d051910e22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Има някаква психическа бариера, която вероятно ти самата не осъзнаваш. Бих ти препоръчал малко алкохол. Пробвай се, когато си сама. Отпусни се, докосвай се, гали се. Би трябвало някъде да ти е по-приятно като се пипаш - косата, шията, врата, гърдите (при леко пристисване), междубедрието... Потърси си G-точката. Това в комбинация с мисли за нещо приятно, за мъж, който някога ти е хващал погледа по някакъв начин. Не е нужно да си мастурбирала много пъти за да свършиш. Направи го следващия път с повече "старание", чувство. Можеш да гледаш преди това нещо любовно, еротично, но в никакъв случай порно! Дори и да не стигнеш до край ще усетиш възбудата. Това ще трябва да те убеди, че нямаш физиологичен проблем, просто не си попаднала на подходящия партньор.
Успех! И се обади за резултат :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 27b35d4fb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Отиди на лекар и нека се изключат всички физиологични причини - хормони или кисти например.
Иначе - послушай горните съвети. И да - не е нормално по принцип.
Може би си асексуална, ако нищо не ти помогне, поне знаеш диагнозата

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker