Не ме свърта и все налитам на двойки?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не ме свърта и все налитам на двойки?!
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 6819 пъти
Здравейте. На 34 съм готин, поддържан мъж с чудесна фигура, обноски и уважаван от хората. Преди време ми се случи да се запозная с една дама, която след време ме покани на гости. Отказах и, защото е омъжена, а не ми се замесва в подобни афери. Каза ми, че е казал на мъжа си, че съм и колега от работата и той ще е с нас, така че.... ОК, взех бутилка вино и отидох. Беше супер весело, мъжът бе голям веселяк и накрая почнаха обсъжданията за секс истории и случки. В един момент дамата подхвърли че само говорим мъжете и иска да получи това което и бил обещал мъжът и преди време. Шах с пешката. Засмяха се двамата и ми обясниха... обещанието било, да го направят с още един мъж. Не се дърпах, секса беше хубав, останах за цялата нощ и така няколко месеца. След това се регистрирах в сайт за запознанства и намерих още такива семейни двойки които искаха да разнообразят сексуалният си живот. И си вървят нещата по реда си!

Интересно е, че са двойки около и над 35г. знаещи какво правят, не много продължително, но с интерес и удоволствие. Е, имаше 2-3 случая на разправии от страна на домакина и се наложи да излизам като изгонен, но.... са си семейни неща.

На ревливите моралисти много им здраве... лайте си по другите форуми. Не ме впечатлявате-животът ми, както и техният си е наш! Баста!

Въпросът: Спасявали ли сте по подобен начин връзката си? Бихте ли приели подобно предложение от половинката си? Доколко е определящо кой ще е третият който бихте допуснали в леглото с вас? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5ca3ffbbc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си разбрал май - не го правят, за да спасяват връзката си, а просото, за да си изпълнят някаква обща фантазия.
Аз съм допускала трети човек в леглото си - платена жена. Първият път беше много хубаво, особено за мен, но на мъжа му не се хареса. Втората жена пък на мен не ми хареса и беше... стеснителна.
Понякога по-добре фантазиите да си останат фантазии.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6f5b0f8499
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо питаш такива въпроси като ти не си от страната на обвързаните? Май има нещо не много искрено в тая история, послъгваш ли или така ми се струва?
Палав Мечок

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ac34958de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Той пита точно защото не е женен и се чуди на семейните си партньори. И аз им се чудя, ама на - има такива хора дето ценят секса много високо. Кой знае какво точно очакват и дали го намират тези семейни!?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a90cd3b473
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ЗА РАЗДЕЛ: "Измислени истории"

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c121d5421c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   АВТОР: до 1: Донякъде и Вие сте права....въпреки, че две неща не се покриват изцяло в твърдението Ви:
Не го правят само заради фантазия, защото не е еднократно преживяване а продължително във времето......
И спират след около 2-3 най-много 6 месеца. М/у другото споделят, че връзката им се е освежила и имат прекрасен сексуален живот и до момента
...до 2: Защо задаваш въпроси след като нямат общо с темата?! Извинете, забравих за свободата на словото. МОЛЯ, пишете си свободно!

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 47bd9a755d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Здравей, аз много се радвам на такива двойки, които успяват да превъзмогнат границите и ревността. На няколко пъти съм се опитвала да предложа на съпруга ми да вкараме и трети човек в леглото, но резултатът е плачевен. Чак до скандал стигаме. Кара ме да се чувствам много виновна, извинявам се по 200 пъти после и.... се отказах. Сега, като знам, че никога няма да се случи го желая два пъти повече от преди. Когато правим секс само това си фантазирам-че съм с двама. Продължавай, щом ти харесва. При мен май ще си остане само в графа "фантазии", освен, ако не изневеря, и то с двама наведнъж.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c121d5421c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ДО 6... ще те включа като моя партньорка ако е за един път :)))
Сериозно, не насилвай нещата, за да не предизвикаш болезнена ревност и постоянно следене и гадни въпросченца "Там ли си... ама сигурна ли си.... ама с кого си" Говорете и споделяйте фантазиите си. Можете да пропуснете, както третият в леглото, така и изневярата ти.... и то с двама! ;) Успех ти желая и.... горе главата!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 789af18892
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   И аз съм за такива срещи. С жена ми сме правили 7-8 пъти 3ка с друг мъж... Има тръпка... когато примерно правим сандвич, или гледам как жена ми пъшка и е възбудена от друг мъж... или когато му прави свирка пред мен.. абе яко се надървям с 2 думи.... с жена не сме пробвали сигурно е яко.... защото и аз като мъж бих имал нещо друго около мен... както 3ката с мъж когато жена ми може да има ласки и от друг...
Правете на воля 3ка - това е разнообразието. Един живот живеем

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c121d5421c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   ДО 8: Един разкрепостен мъж да дари на жена си такова удоволствие.... вие сте една стабилна двойка явно! Интересно ми е как си се навил... малко двойки допускат мъж до леглото си... ако искаш да поговорим за това някой път: ... няма да те агитирам за нещо, просто искам да изградя един портрет на такива опитващи и все още обичащи се двойки

Модератор: Не публикуваме лични данни.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 69a50a6ba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   за по-разкрепостените явно тройката е разнообразие, но за консервативни като мен, разнообразие може да има и в двойката... ЗАРА 36

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 789af18892
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   ДО 9:
АМи първия път чесно казано се поспекох... и то защото мъжа който прави с нас 3ка се понахвърли на жена ми все едно не беше виждал женско от месеци... и в отделни моменти се чудех аз ли съм мъжа на жена си или той а аз съм допълнение... Той като я награби аз се 4удех каде да се присламча направо... и вредя.... нямаше много място...
Но от 2рата ни среща нататък се нормализира всичко.... хубаво е мъжа другия да си знае мястото и да не гледа да е водещия... защото той е допълниение. Защото бъде ли надъхан така и е оснояния - 2ра среща няма да има определено. Защото после спичането за мен е факт.
Ина4е определено всичко като е в нормите секса с друг мъж е готин... слушкаш как жена ти пъшка като в нея е 4ужд пенис и евентуално гледаш как изпитва накрая оргазъм, от друг мъж... яко доста... не се спичам от това че друг в свършва пред мен а от това че и е готино и секса с 2ма мъже е доста голям кеф за нея и двоен - защото едно е с 1 примерно 1-2 тека друго е с 2 ма мъже 2ч без спиране ту единия свършва ту другия.... и от нея не излиза пенис грам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker