За позата Ездачка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За позата Ездачка
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 45650 пъти
Не ме бива когато съм "отгоре"... Просто не знам как да се движа хем плавно без да излиза пениса му, хем бързо, което да му доставя удоволствие... По време на акта когато дойде "моят ред" да поема нещата в мои ръце започвам да си мисля как не мога да се справя със съответната поза Ездачка и виждам разочарованието в очите му, което просто ме убива... Искам да съм по-добра и съвети от хората с опит са винаги добре дошли. :) Благодаря!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: ac5225a04b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти, и на мен не ми харесва тази поза, но това е любимата на мъжа ми и почти само в нея иска да прави секс. Хубавото е, че той се движи...
Иначе, това е една от най-трудните и неудобните пози за жената, слаба съм, но се чувствам тромава. Неудобно ми е - къде да сложа ръцете, как да си наглася краката, за да имам контрол над движенията си, как да се концентрирам и върху това, което изпитвам.

Иначе, съветвам те да гледаш порно филми, там ще видиш, как се движат жените в тази поза - по-скоро се движи талията и торсът, докато краката са фиксирани. С ръцете можеш да галиш партньора си, но ако имаш хубави гърди - просто ги постави на таблата на леглото, така му разкриваш чудесна гледка.

Мъже, разнообразявайте ни и четете знаците, които ви даваме. Много е натоварваща тази поза за жената, чисто физически. Не е като при вас - имаме и по-малко мускули, и по-слаби, а и нямаме израстък, а нещо пъхнато между краката, не е много хубава тази поза в ежедневието. То едва ли има хубава поза, която е станала ежедневна... Наблегнете на разнообразието и на любимите пози за жената, за да може и тя да прави хубави неща за вас.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 05bee8b622
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Бъди уверена!
Харесваш ли тялото си и готова ли си за насладите, които ти предстоят... просто се отпускаш и всичко ти идва от вътре.

Добра

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1f105d7f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Здравей,
лично при мен това ми е любимата поза. Преди бях по лекичка и беше още по-готино в тази поза, а не съм никак атлетична, даже съм с килограмчета от горе :) В тази поза ти контролираш нещата, движиш само ханша и дупето, краката са статични, а ръцете ги поставяш на ръмената на партньора и така хем се държиш стабилно хем него не му причиняваш болка ако ги сложиш другаде. Вариант е и да си сложиш ръцете малко над неговите гърди. Но най-важното е да се отпуснеш и да се наслаждаваш на удоволствието. предимството на тази поза също е че той може да действа от долу, което си е адски гот за теб, както и да ти стимулира допълнително клиториса. отпусни се и се наслаждавай на всичките пози!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f8b93b16f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам как е при другите, но приятелката ми само така е намерила на начин да стигне до Силен(с голямо С) оргазъм... Имало е в моменти в които е сприрала, защото не го е издържала... Редовно си заставаме така и тя си прави колкото си иска подред.

Получава и се и когато седнал(ездачката) и когато съм легнал(не знам как се нарича). А и сме намерили начин аз да движа, а тя само да седи и това много ? се услажда... Иначе можем и двамата да се движим(чупки надолу-нагоре от кръста) при което се получава нещо влудяващо и за двама ни :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4b9e5633b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Интересно, как на някои жени им е любимата, а на други хич. Вариантите да си отгоре са няколко. На колене го обкрачваш. Тук номера е да си по - напред за да можеш да се движиш напред-назад до пълно сядане. За да не се получава или той е много едър а ти с къси крачета, тогава ти просто сядаш отгоре и не успяваш да се движиш. Тогава по-добре стъпи и клекни върху него. Тогава ще видиш как каква сила имаш да "удряш" с таза. Това на нас с моята дебелана страхотно ни харесва. Това може да го правиш с лице към него, както и с гръб към него. В единия случай се подпираш на гърдите му, или таблата на кревата, в другия на коленете му. Ако си гръб към него може да намалиш ъгъла и почти да легнеш на краката му. Това е велико като усещане и като гледка.
Ездачката е поза която дава контрол на жената и ако експериментира може да получи максимален кеф. В повечето случаи на мъжете може да не им е достатъчно защото са леко безпомощни, но това зависи от конструкцията на телата. Аз я използвам като временна почивка и обикновено има чудесен ефект върху партньорката, защото ръцете ми са свободни да си играя с любими места.
Самия факт да опитвате различното е удоволствие сам по- себе си. Но гледай да не го розмързеливиш момчето, все така да си иска.
Успех и пиши
Ясен 53

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cba5a3c1db
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   На мъжа ми тази поза е любимата, дори единствената, в която иска винаги да прави секс, което ми дотяга. Важното за жената е именно разнообразието. Всеки път го правим в тази поза и вече ми е тъпо. Мисля, че това има нещо общо с повечкото килца на мъжа ми - при тази поза не му трябва да се движи. Беше отслабнал и тогава имаше силата и енергият и за други пози, но уви - това е минало.
Ако ме питате - не искам никога да правя повече секс в тази поза! Като жена ми е трудно да се концентрирам върху усещането, а си е чиста проба фитнес. Дори нарочно си тренирах нужните мускули, за да ми е по-лесно при секс, преди се изморявах. Не, не ми харесва тази поза! Точно проблемът е, че не можеш да се отпуснеш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: bcf906e0e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се чувствай виновна, редно е мъжа да е винаги виновен. Ако жената има проблеми мъжа е виновен.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a6b6787dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   "Ако жената има проблеми мъжа е виновен. "
Боже, слез и си прибери вересиите!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a6b6787dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

9.   Няма значение какво харесва на жената. Ти не си й роб, че да се съобразяваш с нейните прищевки.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a5095c3808
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз пък харесвам само позата обратна ездачка. Другата не ми е удобна и не изпитвам никакво удоволствие. Иначе няма нищо толкова сложно- движиш ханша напред-назад, нагоре-надолу, приятелят ти може да ти помага като се движи и той отдолу... Пробвай обратна ездачка- много по-готино е! :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f7d523a507
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Тази поза наистина е неудобна. По приятно е да се обърнеш обратно или да клекнеш. Тогава движенията са по-гъвкави.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 98acc3070f
гласове:
1 2 3 4 5
  (172 гласа)

12.   Гледай някой порно филм и после опитай, но на тъмно, докато започнеш да се отпускаш! мисля, че когато е тъмно, докато правиш секс ще се отпуснеш повече, ще можеш и да експериментираш, просто се отпусни и се опитай да възпроизведеш това, което си гледала във филмчето! Първия път може да се чувстваш като дърво, но следващите пъти ще ставаш по-смела, ще започне да ти харесва да усещаш мъжа под твоя контрол и ще искаш да светнете лампите, за да можеш да наблюдаваш лицето му, по което е изписано удоволствие! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 27b747785f
гласове:
1 2 3 4 5
  (53 гласа)

13.   Най я предпочитам, жена ми редовно ме яздеше, като беше по-млада, сега обаче я примързава доста и обикновенно аз съм отгоре или го правим странично.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: fd3cc6de75
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Искам да ви попитам нещо, търсих си тема в другите форуми , но не си намерих. Така имам въпрос имам гадже от около месец и половина и вече правихме секс. Обаче не ползваме презервативи. Което е лошо аз искам ама на него не му харесва и не знам какво да правя. Така последният път когато го правихме бях в оволация направихме 69 и той свърши обаче аз не можах при което той ме обърна и няколко минути след това той ми го вкара възможно ли е да се забремене ако спермата не е изтласкана, а просто е останало нещо? И доколкото знам лед няколко пъти спермата няма същият оплождащ ефект вярно ли е???

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d6bc092bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Номер 14, разбира се, че може да забременееш, щом попадне сперма във влагалището има вероятност сперматозоид да се придвижи до яйцеклетка. Много неразумно от твоя страна да не се пазиш и да разчиташ на глупости, че след няколко пъти спермата няма оплождащ ефект. Дано ти се размине и следващият път бъди по умна... А приятелят ти.. когато ти правиш аборт(дано никога не ти се случва)той ще си е с инструмента в гащите и ще му е абсолютно все тая какво се случва с теб и какви са последствията.
Момичета, пазете си здравето, гаджетата ти ви днес са тук, утре няма да ги има или ще са с други, а проблема остава за вас.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker