Имам проблем - помагайте!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Имам проблем - помагайте!!!
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3202 пъти
Здравейте! Имам проблем, ако можете да ми помогнте като ме посъветвате, ще ви бъда много благодарна!

Аз съм момиче на 20г. От 5 години водя полов живот, сегашният ми приятел ми е 5ят партнъор, но така и до сега не съм получавала оргазъм! В началото, когато започнах да водя полов живот наистина не знаех за какво иде реч и изобщо не мога да говоря за сексуално удоволствие.

Но вече.. на тази възраст, а и след опита ми това е съвсем желано, но за съжаление явно непостижимо удоволствие от мен. Просто не мога и не мога...! Хубаво ми е на моменти (и пак до известна степен), но само толкова! Понякога усещам, че аха да свърша и... приятелят ми вече ме е изпреварил.

А това е друг проблем, даже мисля, че е основния - той свършва прекалено бързо - е не прекалено но 5-6 мин. не съм засичала с хронометър, но това определено ми е НЕДОСТАТЪЧНО! И дори не се опитва отново - казва ми "еми кв'о да направя" - и аз направо откачам. Не стига, че е бързо, но и най-много 1, максимум 2 пъти на ден (преди го правихме по-често, не мога да си обесня но от както заживяхме заедно либидото му спадна).

Като си искам пак ме изкарва нимфоманка. Най-лесно е да е да си купя вибратор, но и това не искам. Аз го обичам и искам да съм с него, но сексът наистина не ни върви. Опитвам се да говоря с него, той казва че няма проблем.. но за мен има - аз съм раздразнителна и незадоволена! Какво да правя - моля ви дайте ми съвети! Ще ви бъда много благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3e5e3cb31f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мога да ти видя бъдещето.. виждам че ще направиш грешката да спиш с друг мъж.. но трябва да си наясно с последствията. Ще те гризе от вътре и ще искаш да му кажеш но няма да имаш смелостта. знам точно какво и кога ще се случи с живота ти.
П.С не искам да кажа че съм гадател а че животът на това момиче е прост като живота по сериалите.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1442afb230
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Вината не е в него, мъжът така е устроен,
пръв свършва, природа какво да се прави,
с времето ще се нагодите да го правите заедно,
трябва обаче разбиране и от двамата и най-вече комуникация

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 70889b6ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Душа, "браво" раничко си почнала, явно при все още не съзрял организъм. Трудничко ще ти бъде. Масторбирай, така ще се опознаеш и по-лесно ще достигаш до оргазъм. Мъжът не е виновен 2-3 пъти на ден е предостатъчно, просто първоначалната еуфория е преминала, хормоните са се уталожили, ти се радвай и на това.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0cadff1143
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да много лошо! Аз съм започнала от 16 годишна възраст, сега съм на 19 и до ден днешен удоволствие не съм изпитвала от секса :(

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9e3673bb67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не бързайте с секса, обърнете внимание на предиграта. Поиграйте си поне половин час. При жената трябва повече време за настройка. Опознай себе си разбери какво точно те възбужда и фантазирай. Аз лично като си познавам фантазиите и зная какво ми харесва мога да свърша за три минути но опознаването е по дълъг процес. Като се опознаеш, ще може и ти да свършваш. върни се в детските ти години и си спомни кое те е възбуждало за първи път. Фантазирай това което е било и ще свикнеш. Да не би да си имала като дете неприятни изживявания със секса.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5012186c8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката: Към 1: Ти да не си Нострадамус? Както написах най-лесно ми е да си купя вибратор или съответно да му изневеря, НО аз НЕ искам това....
Към 5: Изключително рядко се случва 2 пъти... за 3 направо не се сещам последно кога е било. Но как да съм доволна - съгласна съм и на 1 път, но си заслужава.. да ме задоволи!
Към 11 : Не помня да съм имала неприятни изживявания, които да рефлектират на сегашния ми сексуален живот!
Общо взето не мисля, че проблема е в мен - вярвам че мога да свърша, но за това се иска повече време да трае самия сексуален акт и както ми писахте - и любовната игра, но това така и не става. За това по-скоро ви моля да ме посъветвате как да постъпя с приятеля ми, какво да му кажа. Не е като да няма диалог помежду ни... всичко което съм написала съм го споделила и с него, но както казах той се измъква с това, че съм била ненаситница, нимфоманка дори. А и всеки път когато започвам тази тема се караме- виждам, че му е неприятно да говори за това?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9e3673bb67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Изглежда, че на приятеля ти му доскучава защото живота е станал монотонен. Започнал е да прави всичко просто по навик. Измислете някакво разнообразие. Отидете някъде другаде. Започни по често да го докосваш и галиш, дори когато не правите секс. Престани да му говориш само за това как свършва. Започни да го поощряваш за различни неща от живота. Нека се чувства в безопастност с теб. Кажи му че не е задължително да правите секс, а по скоро да си поиграете и го успокоявай като свърши бързо, че това не е важно. Отначало имахме същия проблем но аз започнах да действам така и нещата постепенно се промениха. Но същевременно и аз опознах себе си. Това което на мен ми харесва и това което на него му харесва. Без да го критикувам му казвах какво ми харесва и го молих да го направи. с една дума повиши му самочувствието. От номер 11

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d860810c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Съжелявам ако звуча малко неграмотен, не живея в България.
Според мен ти си права, приятелият ти е прекало захласнат по неговите си удоволствия. Би трябвало да говориш с него, за упражнения на пениса. Има много уебсайта за такива упражнения който ще му помогнат да удържа по дълго! Пробвайте http://pegym.com/, аз го използвам и много помага.
Надявам се да съм помогнал и отново съжелявам че съм неграмотен.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1c39a6cdc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Моят съвет е да му предложиш, по деликатен начин разбира се, да използва виагра за да може да правите секс по-дълго може би тогава ще имаш по-голям шанс за оргазъм. Друго което ти предлагам е да събереш воля и да не му пускаш известно време и когато момента назрее, той сам ще си поиска и ще трае по-дълго

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker