Искам просто секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам просто секс
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 10509 пъти
Здравейте! Момиче съм и искам да споделя, нещо което ме мъчи от един месец.

Преди близо три месеца аз и компанията отидохме на дискотека. Искахме да се забавляваме. Там танцувах с едно момче, с което бяхме напълно непознати. Понеже бях малко пийнала, му давах да ме опипва по задника и гърдите.

Не се съпротивлявах нито за миг. Спусна ръка и искаше да ми бръкне под бикините, но аз го спрях. Момичетат, скоито бях там, казаха, че сме изглеждали така, сякаш сме с е познавали. След като се прибрах у дома, ме обзе желанието да разбера кой е и потърсих във Фейсбук, но така и не успях да го намеря.

На следващия ден си писах с Б. - едно от момичетата, с които бяхме миналата вечер. Тя ми изпрати линк, към един профил и каза, че това момче било много готино и била леко хлътнала по него. Когато видях профилната снимка, веднага го разпознах. Пратих му покана за приятелство. Прие я веднага. Харесах един от статусите му и той ми писа.

Писахме си и аз му казах, че ме боли главата от снощи. Той ме попита, къде съм била. Казах му, но се правех на чукната, че не съм го разпознала. Каза ми, че и той е бил там. Каза, че е танцувал с едно момиче, близо до дансинга. Тя била с големи гърди. Попитах го с какво е била облечена. Той ме описа. И аз му казах, ако е била с тези дрехи.. Той-кажи ми че не си била ти. Аз му отвърнах "Аз бях. "И така вече с Х. официално вече се познавахме.

Излезнахме още един път на дискотека и не правихме нищо освен да танцуваме. Накрая преди да си тръгнем го целунах. След една седмица редовно писане, решихме пак да идем на дискотека. Преди това обаче пих доста с М. и Е. и алкохола ми оказа влияние. Срещнахме се с Х. в дискотеката, а аз бях на градус. Веднага му се нахвърлих. Започнахме да се натискаме на едно от сепаретата. Пускахме си ръце, без да ни пука. Разкопча ми сутиена, но аз го закопчах. Започнах да го целувам по врата и да му правя смучки, както и той на мен.

През следващите седмици излизахме. Дойде зимната ваканция, през това време бях при баба си. Писахме си, докато бях в една приятелка и каза, че се е затъжил за мен. След като си дойдох излезнахме един път. Ходихме на волейболен мач и след това на кафе. Там се видяхме с Д. , А. и И. говорихме си с тях. Той си поръча джин, а аз студен чай.

След около два часа си тръгнахме пеша. Почти се бяхме прибрали и той каза, че имам три желания. Но не ме остави да мисля. Целуваше ме, притискаше ме силно в себе си. Каза ми "Недей да ме целуваш, а мисли. "Аз естествено не го послушах. После слезнахме под един мост, там той ме блъсна леко в стената и започна да ме целува страстно. Попита ме "Искаш ли ей сега да ти направя една смучка? "Аз му казах да прави каквото иска. Той не ми направи. Бяхме до стената, продължаваше да ме целува по врата, а аз от това се възбуждам. Бях готова да идем у тях, понеже бяхме наблизо, но се сдържах.

Прибрахме се.
От тогава не сме се виждали. Започнахме да си пишем по-малко. Изведнъж ми хрумна нещо и го попитах дали да очаквам нещо сериозно от него и той каза не. Поревах си доста. След една седмица, се видях с едно момче с което доста съм си писала. С него сме много добри приятели и го помолих да се види с Х. и да разбере дали наистина няма нищо към мен. Така и се оказа Х. не изпитваше нищо и защото не искаше да ме наранява ако си хареса друга не иска да е с мен. След три дни се видях със С. Това е моят добър приятел. Който отново се бе видял с Х. и когато е отворил темата за мен Х. е казал, че не иска повече да говори за мен. Когато разбрах това се разтроих много. Плаках с дни. Не исках да виждам никого. След като го разбрах се напих от мъка.

Една седмица след това, на трезва глава си мисля, че не изпитвам и аз нищо към него. И сега мисля, че е единственото нещо, което искам от него е секс. Може да съм момиче, но искам точно това. Нищо друго - просто секс, без никакви чувства нито връзка. Е може би искам връзка, но да е отворена. Нямам претенции, ако ще да се чука с други, аз искам да се е*а с него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1ccd982b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ем кажи му, че и ти нищо не изпитваш и му предложи да правите секс.. без чувства, без нищо друго.. Надявам се да се съгласи. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f23112c0c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

2.   Такива като тебе под път и над път - с лопата да ги ринеш....
На такова момиче съвет не бих дала.... срам ме е, че сме от един пол

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1ccd982b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Само дето не е трябвало да ревеш.. Иначе добре си сторила, направила си си донякъде кефа с момчето.. Кво те бърка да му предложиш секс за 1 нощ.. а и за 2, 3.. ей, така за кеф.. и него кво ще го сбърка ;Д

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 57bedde50a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма лошо да искаш просто секс, стига да си наясно със себе си и наистина да е само секс. ако тайно в себе си храниш надежди за нещо повече, може да останеш много разочарована.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0cb88d3711
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката : До коментар 2 - Аз не се срамувам от това, което искам. Ако искаш ме наречи к*рва, но всеки един човек през живота си един път е искал само това от противополжния пол и нищо друго. Ако ще имаме връзка с него, тя ще е неангажираща. :) Не съм дошла тук да ме опреквате, а само за да споделя.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f73c5b33b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   "Не съм дошла тук да ме опреквате, а само за да споделя. "

Авторке, аз затова написах един коментар, който се състоеше само от "Добре. ", ама не ми го публикуваха (не знайно защо). Идеята беше, че си написала много текст, всичко хубаво, всичко точно, ама не е ясно всъщност какво се иска от нас коментиращите в случая.

Така че: Добре.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d457d12617
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Заблуждаваш се, че искаш секс. Това, което много те е наранило е че той те е отблъснал и ще търсиш одобрението му. Забрави това момче и си намери друго иначе единственото, което ще направиш е да се нараняваш, докато се изхабиш тва е гадно
Успех

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a7132d8448
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, на всички ни е ясно, че не искаш само секс! ;) Внимавай много с чувствата ако ще му предлагаш секс, защото след секса веднага ще искаш друго.. ;)
И едно не мога да разбера, защо мъжете може да искат само секс, а жените не, кое му е срамното подяволите??? :@
Ж20

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f73c5b33b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Номер 10, що за противоречив коментар, най-напред супер убедено твърдиш, че "на всички е ясно", че авторката не искала само секс, после що жените да не можело да искат само секс? ! Естествено, че могат да искат, и аз не разбирам защо всички са толкова сигурни, че авторката иска идва ли не да е до края на живота си с въпросния господин...

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9f35bf28af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 13.. може да е прозвучало противоречиво! Не съм имала за цел да засегна авторката или да я нападам, просто от самата история се знае, че не иска само секс. И не, че иска да е до края на живота си с него, но пък и не изпитва само влечение за секс има по-дълбоки чувства. :)
Номер 10

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 88ff8d0f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   И аз искам просто секс, но момчетата ми казват че това е невъзможно и че не са съгласни :D Да малко е тъпо но е реално за съжаление ;[[[

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2eafa1c422
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   До №2 и какво му е срамното? Понягока жените не искат сериозна връзка, но искат да бъдат задоволени. Така че, какво му е лошото да искаш просто секс?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e41668fd85
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Така и аз съм като теб, но се обичаме и така да го давам на право не знам на колко си, но аз съм на 12 не ме гледайте че съм малка, но можеш да правиш само секс с него :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker