Мъжът ми ме отврати от фелациото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъжът ми ме отврати от фелациото
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 24061 пъти
И преди да срещна мъжът ми съм имала други партньори. Никога не съм имала нищо против оралната любов, даже-напротив, харесвала съм я и съм я считала за нормален елемент в секса.

Мъжът ми е като хамалин. Той никога не прави любов - той "чука". Не прави никакво усилие да ми достави удоволствие. Мисли само за своето и смята, че щом на него "му става", значи и аз съм готова или че ако той се е изкефил - аз също. Преди да родя не ми пукаше особено. Нямах проблеми със секса, освен това, че иска да му правя свирки, без да получавам аналогичното за себе си.

Това ме вбесяваше. Нямах нищо против свирките, но ядът, че не ми доставя орално удоволствие просто ме ядосваша. Все едно аз не заслужавам, а само той. След като родих желанието ми за секс тотално се изпари.

Свирките станаха разменна монета за "услуги". "Услуга" е да измие чиниите, да измие коритото на детето, да купи нещо по-хубаво за ядене. "Услуга" е да не разхвърля и т. н. За това аз трябва да си плащам със свирки. Задължението да го правя ме отврати и озлоби. Започнах да го правя с отвращение и дори злоба. Напоследък толкова много ме озлоби, че си слагам часовник и засичам време.

Казах му да ме остави намира и да ме остави сама да пожелая да му направя. Защото колкото повече насилваш човек да прави нещо против волята си, толкова повече той се дърпа, инати и озлобява.
Снощи направо прекалих. Но той си го заслужи - исках да му дам урок. Защото аз съм пребита като куче покрай грижите за детето.

По цял ден не сядам, а не получавам никаква подкрепа и помощ. Не мога да оставя детето за 2 часа с него. И предпочитам да не го правя, защото след това намирам къщата все едно е имало обир.

Той седи до детето (пример от снощи), то обръща купичката с храна и омазва всичко, мъжът ми ме вика укорително да го оправя и стои безпомощно и гледа и се чуди какво да прави.
Свирката снощи ще я запомни, надявам се. Беше унизително и отвратително - показах му какво е да правиш нещо против волята си. Обещах му свирка, но му казах, че не гарантирам за качеството на услугата...

За съжаление се получи така, че в секса не си подхождаме. Просто с него съм на практика фригидна. А не съм такава по природа. Той ме дразни и аз се отвращавам от мисълта за интимни отношения с него.
Имали ли сте подобен проблем?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2f5f0ddb12
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мерси, че сподели историята си, особено заради доста момичета, които ще прочетат това и ще се замислят два пъти, преди да се омъжат за човек, които същност не желаят, с когото са свикнали, които може да им предложи материална сигурност и т. н.

Не мисля, че ти преди да се омъжиш за този човек, не си виждала тези неща у него. Какви бяха мотивите ти? Той има апартамент, сигурна работа? Голямата любов?
Знам ли - ти си знаеш, но не вярвам, че преди е бил друг в леглото и в хола, просто сега заради хормонални промени, изтощение, знам ли - търпението ти се е изчерпало.

Няма да можеш да промениш мъжа си без разговор. Обясни му това, което написа тук. Покажи му, как да ти доставя удоволствие. Но по принцип - всеки си има някакъв стил в секса, а ти си си избрала този мъж, с този стил и имаш дете от него.

Помоли го като човек (без караници) да ти помогне с детето, да излезнете като семейство в парка.

Но не прави напук - нито в леглото, нито извън него. Това кара мъжете да правят напук.

Явно ти си по-силната във връзката ти, по-интелектуалната. От теб зависи, дали ще спасиш брака си или ще станеш поредната разведена жена. Няма лошо, но така, както сте го подкарали - не вярвам, че ще останете дълго заедно, а е жалко заради детето.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: cfbec5afe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, аз съм имала случаи в който съм била с такива дето не правят любов а чукат.. за мен това не е секс, не знам... но при мен е било за кратко или само за веднъж! Чудно ми е как при положение че в сексуално отношение е бил така изобщо си продължила връзка с него или че имате дете! Единственото което мога да те посъветвам е да решиш какво те държи при този човек и дали искаш наистина да си с него, защото ако решиш може да промениш живпта си към по-добро. Но само твоя живот, него няма да промениш!
момиче 21г.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1a5ba4d78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Без да говорите за проблемите няма как да се решат.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2ca9966479
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

4.   Развеждай се, не може да продължаваш по този измислен начин. Нещата няма да се променят, само че ти ще психясаш. Няма смисъл. Тъпото е, че изобщо си го допуснала-след като се била наясно, че в секса не си подхождате не е трябвало да се омъжваш за него. Тези неща не се променят-дърварят в леглото си остава такъв.

Ели

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3ffa113cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

5.   Е, ти къде спа като си избира мъжа? Извинявам се, че задавам толкова клиширан въпрос, обаче това твоето на нищо не прилича - зле като съпруг, зле като баща, зле в леглото, на всичкото отгоре темерут, че донякъде и тиран. Как така изведнъж се случи, че в секса не си подхождате?

Между другото живееш в някаква пълна заблуда, че проблемът ти е в секса. Той, сексът, е начин на изразяване на отношението между хората.

И на всичкото отгоре, свирките не са станали разменна монета за "услуги" само заради него. Даже по-скоро ти си ги направила такива.

Ужас. И безумие. Трудно ми е даже да ти дам съвет да го оставиш, щото... така като гледам огромна част от проблема е у теб.

Д.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e4bdd3f21f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Явно наистина нещата отиват към развод. Аз съм тази с хубавата работа и жилището.
Защо го избрах ли? ! Да ме питате, аз също не знам. Преди като че ли отношението му към мен като личност беше различно.
Но след появата на детето съвсем се промени.
Опитала съм с разговори. Не се получаваше. Те преминаваха в скандали.
В това, което ми пишете, видях отговора на въпроса, който си задавам месеци наред.
Благодаря ви, момичета.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ff87b57d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

7.   И аз съм била с некадърен партньор, но само веднъж. Нали знаеш ''F**k me badly once-shame on you, f**k me badly twice-shame on me! "
Няма да те питам защо си избрала да си с него, защото е малко късно за това, но пък ти се чудя защо все още си с него. Сега си млада, бягай от този и дано намериш щастието другаде.
Все пак не е зле и малко да разсмислиш-проблемите ви не са в секса, а в самите ви отношения. Вместо той да ти помага, защото има желание и така е редно, той го счита като задължение и съответно сексът за теб също е задължение. Нещо не е наред в тази ситуация...

next

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b28b39024f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Добреее. Карай го без излишни нерви! ... :) Проблемът е, че много му угаждаш, даваш му което иска, и той не може да се спре :D Мисли, че което правиш за него, едва ли не си задължена да му доставяш постоянно удоволствие. Сещаш се, малките удоволствия, се превърщат в даденост и задължелние, ако се правят постоянно!!! А я помисли малко! Задължена ли си да го прави? Че защо винаго когато той поиска, ами ако не се чувстваш готова, ако не искаш? Той би ли ти одставил удоволствие на теб? Би ли направил същото и за теб? Ти самата казваш, не!!! Защото го нямало никакъв в любовта! Много кофти... Неговото си е като вди изнудване, ти му плащаш за всичко чрез... което правиш за него. Това не са нормални отношения! Не може без някаква сплотеност и споделеност.

Хммм... Струва ми се че в него присъства, онзи минал манталитет на мъжете, че са мъже, ако се държат надменно или грубо и мислят само за своя кеф :)) Смешното е, че за него надали това е проблем, той не вижда проблем, за него си е всичко окккк! ... Защо ли? Намерил е лесен начин, да получи каквото иска от теб! А без разбирателство няма как продължавате, неговото са си баш преднамерени капризи! :D Един вид, възползва се максимално от теб и както изглежда, не се вълнува, или не се замисля, как се чувстваш и дали ти е приятно или искаш. Казвам ти едно голямо браво, че му дала добър урок ;) Ееее, единствено ми прави впечатление какво си казала "че не гарантирам за качеството на услугата... ", кога при вас, раздването и междуличностното удовлетворение, се превърна в обикновенното услуга? ! ... Точно това искам да ти кажа, че щом сте достигнали до там че каквото правиш, да е услуга, значи между вас се появила някаква голяма преграда, и базирате отношенията си, на "сексуланите услуги" коити правиш за него! ...

Отдавна сте преминали, момента в който сте били само опитващи да живеете задно, сега сте двама с дете, и сте на семейни начала! ... Добре е той да разбере, че отношенията ви са по-важни от неговите капризи! Предполагам, че си избрала да бъдеш с него, защото е бил парично стабилен, и с него си имала възможност да изградиш семейство, да имаш дете!!! :) Ммммда, ... и сега сте заедно! Та, направи каквото можеш да го накараш да промени държанието си! Първо и най-главно, ти не си "момиче наповикване", че когато ти иска и ти да тичаш сред него. Просто щом поиска, му казваш не, и че сега ти не искаш! Да му е ясно, че и ти имаш желания, не само той!!! :)) А за неговото "хамалско чукане", няма да се разминете без разговор. Големи хора сте, и щом има недоволство за нещо, трябва да бъде обсъдено! Казваш му, че не ти е неприятно неговото отношение към секса, че мисли само за свойто удоволствие, че не се стреми да ти достави и на теб. В искрен и прав текст, та ако си е правил илюзии, че го бива, да се осъзнае, и да се сети и за теб :) Истината е, че една жена с дадености и характер винаги може да намери начин, да поеме контрола в свой ръце ;)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b071322949
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Развод, че ще има, ще има...то на всички ни стана ясно...
но се опасявам, че така си си нав3ила на пръста измислени проблеми, че ще минеш през една дълга-а-а-а и мъчителна агония, в която има обещания, временна промяна на настроението, ще се чувстваш раздвоена, после пак скандали, липса на тръпка, после пак така...това понякога се проточва с години...а понякога цял живот.
Но "продуктите" на подобни бракове...децата и самите съпрузи вече нямат нормална и здрава психика.

Ти какво очакваш да дадеш на детето си, което чува:
"Ако изхвърлиш боклука, ще ти врътна една..."

Ама че семейство...

---
Все повече като чета подобни истории тук се убеждавам, че "на всяка цена" е израз напълно лишен от смисъл и съдържание.
Да се омъжа, мъжът ми да си ме гледа, да ме уважава, да си родя едно детенце, да остареем заедно, с времето да си задълбочим приятелството, да порастне детенце, аз да си стъпя на краката пак, да си взема кариерата в свои ръце, живот и здраве още едно дете да си родя, да гледам разликата им да е повечко, та да имам време между двете да си оправя туй-онуй...
Подобни разсъждения може би не крият нищо лошо, мечта като мечта, но в един момент днешната жена си повтаря само тях и въобще не поглежда кой е до нея - това е фигурата на бъдещия съпруг, който ще се наложи да се моделира, за да влезе в плановете.

Е...в подобни планове има винаги изненади...

Съжалявам те!

Любовница съм, което понякога си е равносилно на самота. Нямаш гръп, криеш се и т.н.... но сигурно за редките си срещи с моя човек съм събрала повече страст, любов и искреност отколкото ти през цялата си семейна "идилия"

Защо продължаваш така да лъжеш себе си?

Проблемът не е в секса, секса е хубав, когато има любов, откритост, взаимност, когато има уважение, желание да зарадваш другия, любопитство, жажда за другия и света му... Мен не ме лиже, аз не му правя свирки - проблемът не е в секса, знаеш ли проблема не е и в мъжа ти. Проблемът в твоя живот си само ти!!! И това е чудесно, защото решаването му зависи изцяло от теб, н от времето, не от ситуациите или съдбата, а само и единствено от теб!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5cef289a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Не те разбирам. Значи по принцип партньорите правят секс. Очевидно той те желае, за това те кара такива неща, ако беше противното, щеше някоя друга да свърши тази работа.
Ти го изкарваш че все едно те е карал да направиш кой знае какво, пък чак и фасони, нерви и какви ли не неща.
Не ми казвай че преди детето не е било така, човек не се променя за дни, нито за седмици, ако изобщо се променя.

По скоро случката ми прилича на една от многото , в която някой се изнервя от куп неща, или просто вече не може да трае човека до себе си. И в двата случая ти си го избрала не друг, обаче за по-лесно го обвиняваш за всичко. Забележи че каквото и да си написала е против него, сигурен съм че ако сега вземеш един лист и напишеш положителните и отрицателните неща които виждаш в него, в положителните ще впишеш само това че ви издържа, ако приеаш това за положително изобщо :) В днешно време много мъже не правят и това, защото им е по-лесно като им се нацупи половинката, да отидат и да си намерят някоя, по-която да харчат пари, защото тя вероятно ще им направи фелацио с кеф. Като гледам, ако спре да ти се натиска толкова, ще започнеш да се питаш къде ходи, какво прави, защо вече не те желае и още куп нервни неща.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8d9f447f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ти ако си с бебе.... Напрово ще те превърне в роб както го описваш - сексробиня и слугиня.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 29804a928e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Номер 9, толкова ли е лошо да мечтаеш да имаш един партьор до себе си?
Ти си л'бовницата и ти никога няма да видиш "съпружеца" в тази роля, която го е виждала съпругата - нито как се напъва в тоалетната с часове, нито как охка като ранен бизон, когато е болен, нито как седи вмирисан и попръдва пред телевизора. Ти получаваш страстта и тайните целувки, които откопчваш. Но дойде ли му времето ще си останеш сама. Защото той няма да остави жена си, колкото и да се оплаква от нея. Имаш ли щастието да станеш "съпруга" номер 2 ще си нещастна.

Аз също не подкрепям ранния брак. Нито ранното майчинство, но съм в най-голямата заблуда, защото пък взех, че повярвах в любовта. И сега знам що за глупец съм.

До авторката, виж сега... няма да те лъжа. перфектен мъж няма, нито пък перфектна жена. И няма, ама няма връзка, която да не се опъне докрай, когато имате детенце. Но вие двамата сте го сътворили и да, връзката ви не е перфектна... но замисли се, ще си щастлива ли с друг мъж? Имаш ли представа колко са отвратителни свине мъжете? Това, че само те "чука" и "помпа" е много по-добре отколкото да те кара да правите оргии и да има някакви странни фетиши, които още повече да те отблъскват. Винаги този период, когато детето е малко е най-ужасен, не си сама.
И понеже сме жени ще ти кажа... това с охкането, врънкането и мислите, докато правиш свирка "аре бе, значи... няма ли да свърши най-накрая" не е чуждо на никоя жена ;) Но ние сме тези, които могат да променят нещата - вместо да използваш свирките като разменна монета, пробвай друга тактика. като с магарето и моркова. Насили се и почвай да аплодираш бурно всяка негова малка проява - от това да свърши нещо и го "поощрявай", когато вземе инициативата да те задоволи, хвали го, даже после направи нещо хубаво за него, поднеси му чипс и бира, там каквото обича, ако трябва си свалете порно да гледате заедно. Като кучето на павлов, туко виж му светне, че така се прави.

Обаче... ако е тъп като пън и не схваща... въобще не се поколебай да седнеш с него и да му кажеш в очите какво не ти харесва и защо се прави на ударен.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2f5f0ddb12
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   До 14 - не съм номер 9, но съм бивша нейна „колежка“ и мога да отговоря на много от въпросите ти. Сигурна съм, че и тя ще го направи по-късно.

1. „Ти си л'бовницата и ти никога няма да видиш "съпружеца" в тази роля, която го е виждала съпругата - нито как се напъва в тоалетната с часове, нито как охка като ранен бизон, когато е болен, нито как седи вмирисан и попръдва пред телевизора. “

Първо ЛЮБОВница идва от Любов и не си написала думата правилно. Но както и да е - нямаш си представа, колко неща сме виждали! Аз дори навремето имах винаги нарязани плодове за него, защото знех, какви полуфабрикати му „готви“ жена му - от тогава няма проблем в тоалетната. Пробвай и ти.
Когато беше болен си взимаше болнични, казваше на жена си, че е на работа, въпреки боледуването си и идваше у нас да го глезя с фрешове, спокойствие и внимание.

Какво сме видяли ли?

Когато му се обадиха, че баща му е починал, аз бях с него да го успокоявам. Жена му - голяма работа, стар бил!

Всеки пърди, мили омъжени жени - това всяка любовница го знае. Когато един човек е интимен с друг, знае много неща за него, повярвай ми.

Иначе, за който си е хванал пърдящ миризливник, които всяка вечер стои пред телевизора - ударихте шестицата в тотото! Такъв няма любовница, най-много някоя афера с друга обвързана жена, младо момиче, но и те гледат да избягат от подобен. Само съпругите им ги търпят подобни прасета, защото са вързани с брачен хомот.

Но както и да е - мъжете не са свине, а ВАШИТЕ мъже са свине. Има разлика! Бъдете сигурни - свинете нямат любовници, а само съпруги!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 46a45ca528
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

16.   Айде пак го ударихте на "лИбовници vs. съпруги -- Империята отвръща на удара, част 36". Има около 1863 други истории на тая тема, но в ТАЗИ става дума за съвсем друго, така че моля отидете да си мерите... там квото имате, в съответните теми.

Кубрат

П. П. 15, абсолютно съм съгласен с теб, но нека не разводняваме и тази тема.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7d7e96a61e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   номер 9 съм

Някъде да ме чу, че искам да съм съпруга на този мъж или че той се оплаква от нея.. тц тц тц как обичате да четете собствените си страхове и заблуди между редовете на хората, просто не е истина.

Горният коментар е пропит с "пърдяща" истина. Който е интимен с някой човек е видял много. И като седи с часове да се напъва, пак като му правя свирка ще си пусна езичто към дупето му, защото това го влудява. А аз обичам да виждам погледа му тогава.. и с часове ако ме остави мога да си играя с члена му. Защото това е част от човека, който обичам, за бога. И колко странно - ще го направя, защото го искам, а не защото искам да зареже съпругата си или пък да ми купи незнам си какво.
Или пък, защото очаквам да ми върне жеста. Като не се сети за мен и бърза да го пъхне, просто си искам "искам да ти усетя езичето" Винаги изпълнява с готовност и с наслада ме проследява как се извивам под ласките му.

И друго? Къде точно ме видя да казвам, че е лошо да мечтаеш за човек до себе си? Казах, че днешните жени понякога толкова са си навили на пръста тази идея, че не се замислят "обичам ли аз наистина този мъж, възхищавам ли му се, искам ли непрекъснато да се развивам покрай него, мога ли бъда спокойна, задоволена и щастлива до него" Те просто се омъжват, защото е време и горкия, с който тогава ходят. Знаеш ли колко пъти съм го чувала: "Мислех, че като се оженим, ще се промени" Но защо си го мислила. Аз примерно ако обикна някой и поискам да се венчая за него, няма да искам да се променя този човек... защото това е сигнал към нас самите. Ни не обичаме този точно мъж, а идеята за това, че ще имаме съпруг и ще си го показваме в обществото, и ще си ни гледа и ще си кротне и дрън, дрън...

И.. още нещо за любовницата. Една истински уважаваща себе си жена, няма да позволи и няма да иска да слуша как приятелят й се оплаква от "чудовището" вкъщи. Радвам се, че никога не ми се е налагало да спирам моят приятел, защото той е достоен човек и никога не би казал лошо за жена си.
И не идва при мен за откраднати грешни мигове... защото първо е мой приятел и защото се обичаме и ценим много като личности. Споделяме, смеем се заедно... а понякога просто е идвал и е заспивал в прегръдките ми.. уморен от нещо си негово и е похърквал над главата ми... и?

Коментарът ти всъщност е лишен от смисъл, но съвета към авторката е добър - тя и само тя и той са в състояние да оправят или да разрушат живота си. Но мъжът не е куче, за да го учи на навици, ето с тази си нагласа към мъжете, после пишете разни злобни коментари или сърцераздирателни теми в сподели или в подобни форумиа

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 29804a928e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   "До 14 - не съм номер 9, но съм БИВША нейна „колежка“ "

Ъхъм.


И това по-добре ли звучи? Значи си го чакала с купата с плодове и еротичното бельо. Глезила си го с фрешове, докато старата мърморана вкъщи го е хокала и му е готвила гадни манджи. Брях, това е мнооого оригинално, думи нямам :) Направо хич не удари стереотипа, брей това никога не съм го чувала как съпругата -гадна, любовницата -мед за душата.

каквито и розави призми да слагаш, истината е една. На стария пръдльо трябва да му се признае, че е щастливец. Опъвал е две жени, че едната е хванал да го глези и да го чака с нетърпение.

И не съм съпруга, но едно е сигурно. 2-ра цигулка нема да играя и да чакам някой послушно- я с чехлички, я със сокчета, че да спя спокойно, че ака всеки ден редовно.
По скоро аз искам да съм прасето, че да си имам двама будали, които да ме глезят а с думата "любов" да ги залъгвам.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2f5f0ddb12
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   До Кубрат - (ха -ха) Прав си, но не се навирай между шамарите. Не можеш да си представиш, колко стар е този спор, хилядолетен е и не е решен. Докато съществува брачната институция, ще има и любовници - значи в рамките на нашия живот спорът няма да се реши. Забавно е въпреки това, не мислиш ли?

до 17 - О, и пред мен не е говорил лошо за жена си, но след развода почна да си споделя всичко. Казвам си - нека го изслужам, за да се свършва, но вече с месеци трае това и всеки път научавам за различен начин да го тормози и унижава. Странното е, че колкото повече слушам, толкова повече си казвам - що за глупак е това! Почти 20 г. да живее по този начин, а навън да си играе на щастлив и уравновесен. Почнах да си обяснявам някои негови страхове, реакции. Не можеш изведнъж да му изтриеш програмата, травмите, несигурността. Ще се сблъскаш и с това след време, бъди сигурна.

18 - понякога е добре да не се сбъдват пожеланията ни.

Иначе, брачното свидетелство не гарантира мястото на първа цигулка. Да си прима балерина е заслуга, не е назначение. Като любовница бях на първо място в живота му, просто защото бях по-добра от жена му, защото обичах него, не банковата му сметка, защото НЕ ИСКАМ ДА ГО ПРОМЕНЯ, докато тя го ръчкаше всеки божий ден. Днес съм пак на първо място в живота му - споделяме общо ежедневие, живот, трапеза, но продължавам да съм му ЛЮБОВница.

Колкото до свинята - да, тези нямат любовници, но дори да си втора цигулка при Лъв е по-добре от това да си първа и ЕДИНСТВЕНА при Свиньо.

Не мисля, че ще намериш свободна Свиня освен това, горните госпожи ги държат в много стегнат брачен хомот в кочинката им, сякаш Свинята ще избяга от удобното, лесното, сигурното. Свинята си стои в калчището - дали ще искаш да се въргаляш и ти там - това зависи от теб.

 
  ...
преди: 11 години, 29 дни
hash: 13ed1d591f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Първо до авторката-мъжът ти каква зодия е?
N:19-супер коментар! Как точно успя да го разделиш с жена му?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 12 дни
hash: 1b1b14821c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   О да имам същия проблем. Наскоро прочетох, че това е форма на домашна проституция. Секс за услуги. И то не истински материални, а както казва авторката за прости общи семейни неща. И какво излиза сега някои мацки поне знаят защо ги чукат -кола, апартамен, ботушки, телефони. (не че им ръкопляскам )Само че аз отдавна не правя свирки. Ще ме извини, но вече не ми е под кожата. А иначе много обича тои да прави орална... но какво от това. Ало мъжете то не е само да се джвака като дъвка. Като не се прави както трябва е отвратително. Но на практика понеже го прави защото на него му харесва пак тои е по- облагодетелстван от мен. Фригидна? ! Да оказа се, че можеш да станеш такава с подходящия мъж.

 
  ...
преди: 11 години, 9 дни
hash: 784c350c76
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   "След като родих и желанието ми за секс се изпари"да това е разковничето. раждат и забравят че имат и задължения към съпруга си. Толкова ли е трудно да му направиш, кафе, закуска и свирка сутрин преди работа??? И вечер след... Както преди... Или вече имаш дете и трябва да се пенсионираш сексуално? И моята постъпи така. В момента си гледа детето и се чуди откъде да извади 5 лв за цигари. Излизаме от време на време, Трябвало пак да се съберем заради детето. И не пропуска фелациото като се прибираме, в колата, а каза че толкова го мрази. Да е мислила. Има и други жени. Колежката няма нищо против понякога и два пъти на ден. Не знам кой е прецакания. Някъде из нета четох. Вечерта преди сватбата жената прави фелацио тип дълбоко гърло и си мисли"Само да ме вземе ще му го лапна на кукуво лято. А той си мисли "ех като се оженя всяка вечер свирка. Да такава е реалността ЕЕЕ като не е моята. ще е колежката, комшийката, бившата. Мразила.. И аз мразя да ходя на работа и да плащам сметки и кредити, но живот ТРЯБВА!!! А Тя била изморена гледала детето. А баба ми 5 деца е отгледала и едва ли е отказвала на дядо ми.. Но сърбайте си супата.... Мъж на 35г

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 дни
hash: 86d81325a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Момичета, моля не се карайте за глупости. Ако на една жена не и харесва секса с един мъж, трябва да го напусне без угризения, след като е опитала да подобри нещата и е дала на него и на себе си разумен срок това да се случи. На авторката ще кажа : Ти не си моногамна, колкото и да са ти го набивали в главата, на всяка жена и го повтарят докато забрави истината за себе си. Има и други мъже по света, потърси нов партньор и бади внимателна в избора този пьт. И най - важното - запази своята сексуалност, не се заблуждаваи, че сексът не е важен за жената, напротив, той е основен двигател на нейната сьщност и - кураж!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 часа
hash: 3d5138f578
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Твоята работа си е направо за развод! Замисли се, необходимо ли е да пропиляваш живота си с животно което има нужда от слугиня и проститутка "2 в 1" но не и от съпруга! Не бих се учудил ако утре започне и да те бие например! Но това за съжаления са сигурна 70% от българските мъже, тъпи комплексирани селяци, които избиват комплексите си като се правят на господари в къщи!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 5b085dbf52
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Здравейте, аз съм разговарял с мои много добри приятелки на тази тема. и почти всичките след раждането са на този хаос, независимо дали мъжа ги кара да правят нещо нежелано или не. Според мен се получава някаква де -стабилизация с хормоните на жената и, тя вече не знае какво иска, а и с притесненията, бдителността към детето, тя не може да се отпусне и се получава едно омръзване и непоносимост към съпруга си, а това определено влияе и на секса, и тя започва да си мисли че си губи времето с него и търси нова връзка, с цел -разнообразие-. А, ако намери такава, това води до развод. Това е една от кризите. А моето мнение е че любовта трае 3год. след това остава уважението, страхопочитанието и ред други причини тя да остане с него. а от това страдат само дечицата.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 899a108e29
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Развеждвай се! нчма смисал да си причиняваш това!!! защо си с някой който мразищ и ненавиждаш??? само си пропиляваш живота така...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 23 дни
hash: c45dc1e3c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

29.   Чрез орален секс карам моя да прави каквото поискам. Но винаги първо го обслужвам и след това искам. Няма случай да ми е отказал

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 дни
hash: f62798646d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Първото ми гадже и интимен приятел имаше някаква прилика с желанието си за тези свирки. Пълноценен секс с него така и не правихме. Когато останехме насаме, винаги намекваше за свирка, почти никога за секс. След двата опита за секс, в които много ме болеше, спряхме. Така все правех свирки, а той на мен орална... Да, ама някрая така се получаваше, че не го правех с желание. Когато отказвах, той се сърдеше и се държеше гадно с мен. Като се връщам назад в годините с него, виждам колко тъпа съм била и как шекомислено съм постъпвала. Никой не може да иска да правиш нещо против волята си, в противен случай е насилване, както и да го погледнеш.

 
  ...
преди: 10 години, 5 дни
hash: 4357f7d77b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Ужас. Бягай от този "мъж", независимо от детето, че ще свършите зле. Такъв фрапантем егоизъм е нелечим.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 дни
hash: 11196cc3cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Леле... аз мисля, че няма да се разведеш, тук просто си споделяш да ти олекне пък и на село няма разводи. Кофтито е, че сте се разплодили, дърпате еволюцията на човечеството сериозно назад. :(

 
  ...
преди: 10 години, 4 дни
hash: 11196cc3cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   До 15
Уау! Каква гордост да свириш втора цигулка и да правиш густото на някакво чиче, което си има сигурното в къщи и ходи да се разнообразява. Ако толкова те обича и държи на теб, отдавна щеше да е ДО теб (а не само когато има нужда).

 
  ...
преди: 10 години, 4 дни
hash: 845af167e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   33, не всичко се измерва само с екстремната консуматорщина, себичност и егоцентризъм. С каквито мерки съдиш, с такива и теб ще те съдят.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker