Искам съвет... той иска секс! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам съвет... той иска секс!
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 4960 пъти
И така.. аз съм на 18 години.. имам си сериозен приятел от 6 месеца... девствена съм.. а той не.. и като всяко нормално момче вече иска секс... и тук идва целия проблем.. Аз никога немога да се отпусна... пробвали сме ужасно много пъти... но аз от моя страх не му позволявам дори да се доближи... дори не се възбуждам вече.. имам някакъв неописуем страх който толкова дълго време немога да преодолея... Пробвахме всякак... с пръсти.. пак ме боля... напих се.. пак не стана.. той вече ми казва че ще си намери друга само за секса... аз въпреки че знам това, Пак не мога да се отпусна и да свършва всичко.. вече само за това мисля.. немога да спя дори... моля ви дайте ми някакви съвети.. някой на който му се е случвало би ме разбрал... моля ви помогнете..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: fe1e15425c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Той хубаво, че иска секс, ама ти какво искаш? Като мъж ти го казвам - проблемът не е в теб, а в твоя приятел, той просто не знае как да се държи, как да те предразположи и си мисли, че ако те притиска и заплашва, че ще си намери друга за секс, то това би дало някакъв ефект... ще даде, ама друг път

Сексът трябва да се прави по желание и да доставя удоволствие и на двамата, а не да се прави, просто защото "половинката щяла да си намери друг"

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: bc1fc3b028
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми, ако е човекът за теб, няма да те притиска толкова ;)
Иначе проблемът ти е на психическа основа, разбери защо толкова се дърпаш - не си готова, притесняваш се от нещо и т. н. т - като разбереш кое точно те стресира, ще го преодолеещ по-бързо. ( може да е - не си готова са секс, и от притискането и говоренето само за секс да се притесняваш)

Просто, ако не си го готова, не се насилвай :) момчето за теб, би те изчакало и не би те притискало с това, че ако не му пуснеш, ще си намери друга за секс!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ea9bc62b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Просто трябва да се отпуснеш и да му се довериш, а не да се стягаш. Отдай му се изцяло и не мисли за страха от болката. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9821cced27
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да не би да имаш някоя травма на емоционална основа свързана със секса? Ако ли не просто пробвай да се отпуснеш можеби с повечко алкохол...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0e354161ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не го прави, ако го правиш само заради това, че той искал секс.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d188d5129b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Може би не го обичаш достатъчно, при любовта няма нищо по-важно от това да бъдете едно цяло! По-добре не го прави само защото той иска. Ти просто не си готова.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: f7e5991fbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако не си готова недей. То страхът ще мине щом си наистина готова. То колкото повече го мислиш май по- лошо става. Отпусни се вътрешно, ако не си сигурна помисли това ли е човекът.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5193ced0b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Дай му да те лиже... Като се "разхлъзгаш" хубаво няма да усетиш ...как ще ти го намърда до макарите!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 04778ab013
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И аз имах страх, на 19 съм. Първият ме чака 6 месеца и заради други причини се разделихме, никога не ме е притискал за секс, знаеше че не съм готова. Вторият беше и той девствен като мен и колкото и да го обичах и да не го забравям и до днес, щом е неопитен и си личеше при опитите ни, реших че не трябва това да е първият ми път. С третия започвахме.. болка нямах, бях възбудена, но спрях и си тръгнах.. имах страх и не бях готова психически. И дойде четвъртия, на който толкова държах и не можех да кажа че съм девстена, че трябваше да го направя и чесно казано съжалявам, че се насилих сама. В момента това не ми влияе психически, но си остава спомена за това, че "трябваше", а не бях готова.

Мисля че момчето до теб не ти помага и не си играе с теб достатъчно преди самия секс, ако трябва малко по-дълго докато се отпуснеш достатъчно и сама не стигнеш до момента, в който тялото ти няма търпение да го направите и трепери само при мисълта за това.. А има ли болка.. нещо не е наред: или не си достатъчно влажна и ви трябва лубрикант, или той е невнимателен, или бърза преди да си готова, но във всички случаи вината е негова. Знам, че на влюбен човек да му кажеш: "тоя не е за тебе" не би помогнало много, друг е въпроса, че може би дори няма да искаш да ни чуеш, но мисля, че момчето до теб трябва да ти помага много почеве психически. Той е човека, който трябва да те накара да му имаш доверие докато го правите, че той ще бъде внимателен или най-малкото- поне да не те притиска, а да те накара да се отпуснеш психически докато си с него не само в леглото, че би те изчакал и това не е най-важното. Ако му пукаше за теб, няма да те поставя в тази ситуация и да не можеш и да спиш от притеснение, че не си достатъчно добра за него.. Това съмнение и самокритичност се отразяват и на секса после и на цялата ви комуникация. Според мен няма да сте заедно и не би било редно да сте, ако той е животно и не му пука за теб и емоциите ти, а всичко се свежда до секса. Щом вкарва и трети човек във връзката и ти го обявява така спокойно.. втф? Според мен е по-нормално да изчакаш докато станеш готова и човека до теб те разбира и те иска такава каквато си. Другият вариант е да се жертваш като мен.. но не ти го препоръчвам :) След като се разделите един ден, ще се обвиняваш цял живот за това. Е, освен ако това не е човека, с който си решила да споделиш целия си живот, но едва ли на 18 би мислила по този начин, нито пък той. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker