Тя не иска орален секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тя не иска орален секс
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 12379 пъти
Винаги като се опитам да и предожа малко ласки с език там долу тя ми казва да спра. Мислех, че няма жена която да не обича да и правят орален секс. Заедно сме от доста време, няма от какво да се притеснява но като я питам защо не иска тя не ми казва. Тя ми прави доста рядко на мене... само като си поискам. Не, че изпитвам голямо желание да и правя, но понякога се налага. :). Нормално ли е това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 8497421030
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз не искам да ме лижат отдолу. предпочитам аз да му *** вместо той да ме лиже. Нусно ми е, а и колкото и добре да се е измила една жена тя пак има специфичен ''аромат'' отдолу. На мен не ми е приятно не ми доставя удовоствие а и се притеснявам какво би си помислил приятелят ми, ако осети някаква миризма. За това не виждам смисъл да искам да хо прави след, като не ми харесва а и той не е от най-желаещите да го прави. Била съм с достатъчно мъже и които са пожелали да го направят се чудят защо не давам. Но няма смисъл да обяснявам на всеки, че не ми харесва

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 86327a99d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Тя явно се притеснява да не би да има някакви неприятни миризми там долу. :)
Явно доста жени не допускат да им правят орална любов поради тази причина, защото се притесняват от това.
Някои пък може да ги е гнус...
Кой знае? Но при всички случаи това е някаква задръжка просто...
С повече такт, внимание и откровен разговор, може да решите проблема и да разбереш какво точно я притеснява.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 4ecc4d3525
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   като жена без „миризми„ отдолу мога да успокоя автора - няма „ненормално„ в секса!
Аз лично обичам самата да дарявам често с орални ласки... при всеки полов акт като се замисля, но не обичам да ги получавам. Просто ми е странно главата на партнъорът ми да е там, което го принизява някак си, все не може да „олучи„ точното място, а с ръце е много добър. Не ми харесва и толкоз. Просто с ръце и с други части на тялото си е по-ефицентен, защо да се насилваме?
Ако ти изпитваш някаква нужда да го правиш, кажи й, ако искаш да го правиш за нейно удоволствие или само защото така трябвало, просто проблемът ти е решен - тя не иска и това явно не й е удоволствие и второ, защо да правим каквото трябвало в леглото.
Преди 50 години не се е знаело, че има такова животно като женски оргазъм, днес под влиянието на порно индрустрията вече правим секс-маратони. Спокойно, говорете с партнъорките си какво искате и те да кажат какво искат - толкова ли е сложно това?
Ако почнете и една темичка за женския оргазъм и как приятелката ви не идвала по 10 пъти на полов контакт, понякога (за Бога! ! ! ) изобщо не идвала, направо ще ме изпълните! Милите момчета, големи сте ми страдалци - ту ви са били малки оръжията, ту бързи, ту... абе какво ли не. От толкова порно не знаете какво е един нормален човечки полов контакт - най-простото нещо в живота, иначе нямаше да ни има, нали?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e85936ae5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Аз също предпочитам да не ми правят и не защото не ми харесва. Нито пък поради страх от миризми - какъвто и да е аромата там долу, той е предназначен да възбужда мъжете, с него по принцип в природата женските дават сигнал и мъжете припкат привлечени като с магнит, така че изобщо не ме притеснява подобно нещо, напротив, бих могла да го използвам и като парфюм, ако съм много зажадняла за секс. ;)))

По принцип не давам да ме целуват отдолу по една единствена причина - ще се чувствам длъжна да върна жеста, а точно това не би ми се искало. Истината е, че не обичам да правя с***ки. Ако и твоета приятелка не я влече, най-вероятно по същата причина се лишава и от лизането. Така в крайна сметка е и съпричастна. Не е редно да се иска от нея да прави нещо, което не й допада в сексуалната игра, но и на свой ред не желае да получава този вид удоволствие, за да е справедливо.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 0bb150533a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   За мен няма нищо лошо в оралния секс, нито при мъжете, нито при жените. Това е нещо напълно нормално. Разбира се секса не е само" вкарай - изкарай" , трябва да има и малко любовна игра. Иначе не е интересно. А отностно миризмите отдолу, няма такова нещо, ако разбира се спазвате добра лична хигиена. Ако не проблема си е ваш ;)

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 83e69232e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Незнаете какво изпущате. Няма по голямо удоволствие от това да направиш и да получиш орална любов. Та?ната е да се изкьпете заедно вьв ваната, или под душа. Т. е хигиена е много важна преди какьвто и секс да си изберете, а и без секс човек си прави личната хигиена. Между другото за миризмата там долу при жените е вярно, че има жени с по силен ''аромат''. Но както казах всичко е до личната НИ хигиена. Нима на мьжете не им миришат? Миришат и още как!!! Като несе кьпе човек без значение от ко? пол е било мьж или жена направо ще завони. Кьпете се, подмива?те се, както искате го наречете но го правете всеки ден. Нима като правите обикновен секс не миришете? Не се ли миете преди и след акта? Оралната любов е сладка. По принцип секса е много сладко нещо. Ми?те се мили дами, ми?те се!!! Хара

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 1c45fd7777
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами към автора- има вероятност тя да не иска точно ти да го правиш, в смисъл такъв, че и на мен се е случвало да попадна на човек, който имаше голямо желание, но му липсваха умения (въпреки че по негова преценка-бил върхът в това-ами беше доооста далече от истината). Не искам да се засягаш, просто погледни нещата и от друг ъгъл, ако искаш де.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 095d9dc244
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Това с миризмите са пълни глупости и то изцяло в женските глави! Мъжете, в това число и аз, обичаме да доставяме удоволствие на дамите, особено ако са красиви и разкрепостени. Кой нормален мъж не би искал да зарови глава между бедрата на секси мацка с яко тяло? ! За някои от нас дори не е проблем, да го направим спонтанно някъде, даже ако девойката не си е взела душ непосредствено преди това. Важното е, както казва един приятел, да "се омажеш по брадата"!
С други думи, Котето трябва да се лиже! Не лишавайте мъжете си от това удоволствие! :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 0e74baffdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   От автора-наскоро я навих... изглежда доста и хареса щом започна да си иска сама :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 7953547fa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   аз съм същата, агаджето ми иска да ме лиже, заедно сме от доста време не сме правили секс, но вече съм готова и искам
а до сега той ме е лизал отдолу2, 3 пъти и е усещането е страхотно.
Само дето някак ми е неприятно, че може да има и миризма, от последните ни срещи ми намеква, че иска да го целувам и там, но мен ме е срам не знам, защо.. и съм се решила слд път да му доставя това удоволствие, за пръв път ще ми е :))

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 4ecc4d3525
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   10, от какво те е срам? Споко, баба ти няма да е с вас...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 4ecc4d3525
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   и аз съм от жените, които не си падат по оралните ласки на партнъора си. Не - нямам неприятна миризма, мия си се със сапун и не ми е навредило, нямала съм проблеми, винаги съм много добре обезкосмена...и не харесвам просто.
Не знам, дали е от партнъора ми, не съм била с друг, но просто не ми е приятно - с пръсти е много добър, но с уста нищо не чувствам....
Аз самата обичам да правя фелацио, но мразя 69, защото просто ми е неприятно - не знам как да го опиша....
Някои хора анален секс не харесват, аз това не го харесвам, нямам ли право на това, ако иначе сексът е на макс? Ако иначе правя всичко и съм хубава и разкрепостена?
Защо ТРЯБВА да правим нещо?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 83125ed9c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Приятел, ако в първия момент в който си опитал да го направиш и тя е видяла, че ти е неприятно на теб(разбирай че и на нея не и е харесало) си дотук в това отношение. При мен стана същото, просто защото мириса не се понасяше най-малкото, пък и аз не харесвам. (има си жени с такъв проблем, но това е др тема) Гледай да задоволяваш жената по други начини, пък ако не можеш проблема не е в теб и сменяй жената ;)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5c49a2d61e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   в тази връзка мога ли да попитам дали оралният секс крие опасности от инфектиране, примерно на пикочните пътища. Не говоря само за полово предавани болести. Слюнката гъмжи от различни бактерии, на които мястото им е в устата.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 124d493bec
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   14, а целувката дали крие опасност от инфектиране на дихателните пътища? С какво устната кухина ти изглежда по-негостоприемна за бактерии от вагината/уретрата?

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f7cca29dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   авторе ако не можеш шпаклова тогава какво се чудиш е не иска

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 71af4d7052
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

19.   И аз не обичам да ми правят. Дискомфортно ми е, даже досадно. Но и аз не обичам да правя. Не харесвам оралния секс по принцип и не виждам нищо сбъркано и нередно в това. Който не иска да прави, ми нека да не прави, а който иска да му правят да си намери някой който обича да прави орален секс. ;) Хората са различни.

 
  ...
преди: 11 години, 13 дни
hash: c9d3728361
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Страх я е, че и мирише оная работа. Затова не ти дава. Сигурно е голяма комплексарка или пък я мързи да се мие.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: abf09426de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   А бе хора излизам от банята и пак имам дъх от долу, ама като ни е готино, бързо забравяме за него и незнам, ама като пих фолиева киселина направо не се понасях, бях си взела мокри кърпи и се почиствах на всеки половин час. От нея как смърдях, направо не ми се мислеше моя да ме пробва.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ac6b90fee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   интимните гелчета помагат ли при миризма? И ако да, може ли да ми препоръчате марка :) благодаря предварително!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker