Промяната след спирането на мастурбацията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Промяната след спирането на мастурбацията
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 33646 пъти
Здравейте, сега ще ви разкажа историята на моят живот досега - 23г. Правя това за всички, които не вярват, че могат да променят живота си, за всички смотани, комплексирани, и отчаяли се от живота хора - тези които не са правили секс още, не са целували момиче и т. н.
И така аз бях едно нормално момче, което имаше приятели и всичко му беше наред, докъто не усъзнах в 7 клас, че трябва да си намеря гадже. Започнах да се опитвам да си хвана някое момиче от класа. Нищо не се получаваше. В този период аз започнах да мастурбирам. Понеже ме биеше пубертета започнах да лъскам всеки ден, докъто родителите ми не ме хванаха. Беше неприятен момент. Те ми обясниха, че това не е хубаво за подрастващия организъм. Аз реших да спра и то за колко едва 14 дена и пак започнах. След време точно 3 месеца се появиха мокрите сънища. Това ме плашеше, понеже не беше приятно. Четох много неща из интернет за мастурбацията и мокрите сънища. Рабрах, че чикиите са ми причинили това. Научих колко е вредно мастурбирането – как съсипва организма как го сдухва и това всичко е истина.

Чрез спермата при често ораниране ние изхвърляме редовно следните вешества : вит. С, цинк, фосфор, белтъци най-нужните вещества за ращящия организъм. Всички мастурбатори спрете да го правите, защото се съсипвате не само физически, но и психически. Повечето чикиджии се сдухват, нямат самочуствие и не могат за завъргат разговор с момиче. Това бях и аз. След като ме хванаха аз продължих да го правя още 3 години. Постоянно си казвах, че ще спра и не сприрах. Беше отвратително. В новият ми клас след 7-ми бях зубарчето, смотания и т. н. Имах малко приятели в класа 2-ма.
Момичетата ми обръщаха внимание в началото, но след като видяха, че не ги харесвам спряха. Всички бяха безразлични към мен – това не ме съсипваше. Това което ме отчайваше бяха чикиите, които ме съсипваха. Нямах воля да спра. Когато навърших 17г. се случи осъзнаването. Забелязах как всички мои съученици са станали по-високи от мен, по-яки и мускулести. Аз бях 177см виск и 50 кг. - това ме отчайваше. Мислех, че нищо няма да се промени, но всичко се промени когато реших да взема живота си в ръце. Аз бях вярващ и съм, но вярата ми в Бог отслабваше вършейки Греха на Самозадоволяването. Аз се отдалечавах от Словото Божие, от Неговата Воля.
Тогава взех библията и започнах да чета. Четях неща свързани с вярата и любовта.
Реших да се помоля за пореден път, но и последен за прошка на това което вършех – мастурбацията. Направих го и се почуствах нов човек. Тогава реших да се променя завинаги. Започнах да тренирам и да правя разтягащи мускулите упражнения – за да стана по-висок. Промених начина си на хранене от боклуци към здравословна храна, за да кача килограми. И така това всичко започна след 17-я ми рожден ден. На следващата година аз бях друг човек не само външно, но и на духовно ниво. Станах по-добър приемайки Бог и спазвайки заповедите, и четяйки словото Господне. След тази година без мастурбация аз не се познавах на стари снимки. Станах 182см и 70кг за една година.
В училище всичко се промени – вече имах самочувствие и завързвах контакти с момичета. Даже ми се случи както си седя в коридора и чакам приятел да ме заговори момиче и то готино. Тя искаше да се запознае с мен – преди това само и бях дам 1, 2 визуални контакта и се усмихвах. Това беше страхотно. Най-накрая си намерих приятелка и всичко беше наред. Това стана в12-ти клас, когато бях се променил тотално. Сега съм си 182, но вече 85кг.
И ето това е историята ми дотук 18 май 2012. Написах това за всички, които са били в моето положение, защото има и знам, че има. Повярвайте в себе си хора, защото само имайки вяра и желание, и добронамерена цел ще успеете. Мен както разбрахте ме проваляха чикиите – това е грях да се самозадоволяваш. Удоволствието трябва да става с участието на 2-ма души – мъж и жена само тогава ние ще бъдем истински щастливи.
Самозадоволяването е един затворен кръг, в който фантазиите заличават реалността.
Това е моето мнение и се поучих от опита. Живейте си живота според словото и нека бъде Волята Му. Амин

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 15feb8ca5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

1.   Виж, не искам да те осъждам, защото е грях, но едно ще ти кажа - за мен ти нещо не си добре.
Съжалявам.

След като изписа цял роман с неща, които не са вярни (мастурбацията е полезна за психика и физика), ти накрая сам си противоречиш като възхваляваш изхвърлянето на така ценната (според теб) течност, но в полов акт. Позоваваш се на Библията, но забрави да напишеш, че сексът без брак е прелюбодеяние и с това е смъртен грях, а аз не познавам пасаж, в който мастурбацията да е прелюбодеяние.

Вярващ човек съм, но съм далеч от фанатизма, докато за теб не съм сигурна в това.
Избълва сума ти бълвоч, втълпен ти от непросветените ти родители, вместо да прочетеш малко медицинска литература и поне статистики за промили на хора, болни от СПИН и други венерически болести, както и проценти на аборти и нежелани бременности сред младежите.
В САЩ и Русия, както и в изостаналите страни от 3-тия свят (повечето под върли католици и мюсюлмани) имаш тези явления в изобилие. За съжаление и нашата страна не прави изключение и то не заради многото мастурбация, а заради МАЛКОТО такава и заради ниска полова култура и табуизиране на темата.

Едно ще ти кажа - съучениците ти не само не са мастурбирали по-малко от теб, но и най-вероятно повече, защото е човешко и нормално. Това е може би и причината (наред с гени, нормална храна и семейна среда) те да порастнат и да се развият. При теб причината е очевадна - блъскането в залата, няма лошо, но с или без мастурбацията - който блъска, той има мускулки, те не падат от небето.

Спермата не е някаква сакрална течност, а си е чиста проба секрет, направен, за да бъде изхвърлен, за да можем да се възпроизвеждаме като вид. Доказано е, че редовният сексуален живот е важен за здрав дух и тяло.

Ти мериш с двоен аршин и стандарт.

Все пак се надявам да ползваш кондом при прелюбодеянията си, въпреки, че чичко Папа не одобрява. Дано не се окажеш безплоден, дано и съпругата ти един ден да е здрава, че тешко ? се пише с фанатик като теб - нито инвитро ще може да ползва жената, нито да живее нормален живот, да има и нормален полов живот. Жал ми е за жената до теб, иначе - ти си достатачно интелигентен да си намираш глупави извинения, за да си живееш както искаш. За теб тялото е център, не душата. Не вярвам да си православен християнин при подобни обстоятелства.

АМИН

П. П. Развил си тялото, гледай малко да се и пообразоваш, защото Папата няма да те храни и да ти изкарва хляба. Кога се ожени същност за любимата си, щом не искаш да живееш в грях? Какво ще я правиш, ако я хванеш да мастурбира? Ами ако хванеш децата си? Горко им и тежко, защото вместо да се поучиш от грешките на родителите си, ти си станал по-зле и от тях. Те са били невежи и имат оправдание, но за теб? Млад човек си, а се излагаш!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 01b364f560
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

2.   ЕВАЛА!
Би ли споделил какви упражнения си правил за да си увеличиш ръста?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4e5a248f31
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Браво! Сега ако спреш и секса, със сигурност ще станеш СВЕТЕЦ!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: e414a3a30e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Браво пич, не си много в час, но поне имаш мускули. Пропуснал си да споменеш, че от мастурбиране се ослепява. Имах едно приятелче което на 13беше твърдо убеден в това. До ден днешен го еб*ваме. Фрострацията до която са те довели ваще си е твой проблем, и аз не бих искал да развалям самодоволството ти, но този сайт се посещава от много деца, и някой ясно трябва да им обясни, че всичко което си написал са само глупости втълпени на човек сасипан от невежите си родители.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: eedc08d123
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   По-големи глупости не бях чел. Младежо бързо отивай на психиатър.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7ac97d2f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Абе тия твоите връстници са по-големи чекиджии и от теб, ама пак са си високи... Не ти е била мастурбацията виновна.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 822f37d21a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Човече, ти си психоболен сектант или просто психоболен - все едно е. Написал си най-големите глупости, които бях чела на тази тема и дори не мога да повярвам, че на 23 години вярваш в това, което си написал :) За хората, които ще прочетат поста ти искам само да кажа - НИЩО от това, което авторът е написал, не е вярно. От коментар 1 до 8 (без 2, който бедният е повярвал поради липса на осведоменост и мързел да прочете литература по въпроса) съм съгласна с всички. Хора, четете повече книги, говорете с други около себе си по темата и преценявайте различните гледни точки спрямо научните факти, преди да ги приемете за чиста монета! Че иначе после до края на живота си ще вярвате, че от мастурбацията се ослепява или че се губи витамин ц :))))

Харп

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 83b7086cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Родители, вижте докъде води погрешното възпитание.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2cbc5b5b5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   еха такава история не бях чел. всеки знае, че не е хубаво да мастурбираш преди тренировка, но чак пък като твоите разсъждения не бях чел. евала ти само да това, че си заякнал. аз така бях като теб слаб, но мастурбацията не ми е пречила просто всичко трябва да е с мярка и това е...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: b3134965ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не знам защо, но не са ми публикували коментара. А това се случва за пореден път след като се изписва като коментар очакващ одобрение! Администратори оправете си ситемата, защото явно има грешки и не работи или нарочно не публикувате на хората мненията! Накратко бях написал, че съм минал по подобен път на авторът и за повечето неща е прав. Наистина спирането на самозадоволяването мнго ми помогна във физически, психологичен и личностен план! Мастурбирането отнема ценна енергия на човека, особено когато израства - запитайте се защо спортистите се въздържат преди съзтезание, пречи на израстването на човека и на отношенията със срещуположния пол. Доста може да се пише по темата. Хората, които се самозадоволяват до известна степен са инфантилни, трудно се осъзнават тези неща, нито пък се приемат от хората, както се вижда по коментарите.

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a84e0e5b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   пич почваи си чикиите и ебането, че до 90 дена ако нямаш изпразване на топките, започва голям проблем!!!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: be2899dbd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

15.   Какво се седнали да му завиждате на човека, че има волята да спре онанизма и се чувства много по добре от вас. Това да общува с другия пол го виждате перверзно? Имало спин, трябвало кондом и всевъзможни глупости на чекиджии. Та той да не е малоумен. Избира се момиче подходящо, ако е необходимо и с кондом.
АМАН ОТ ЧЕКИДЖИИ!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 317cd3e2b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

17.   Право е момчето. прекаляването с мастурбацията е вредно! за справка - www.yourbrainonporn.com

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: bdbcc89101
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   :D ти си за психиатър бе пич... бил станал по висок заради упражнения и бил слаб заради мастурбацията... я земи се стегни все едно ей сега някой с наднормено тегло примерно 120 кг да почне да шляпа и да свали килограми :D иди на психолог, изкукал си :D (без базик)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 317cd3e2b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

19.   Момчето е едно от съвестните и макар, че да има проблеми с правописа, все пак е осъзнал вредата от честото онаниране! То наистина изтощава организма, след време се появяват проблеми в концентрацията, социалната сфера и т.н. За повече инфо - www.yourbrainonporn.com, както и много други сайтове /за съжаление не и на български/.
Изпитал съм го на гърба си това и знам, че пристрастеността към мастурбирането /поне веднъж на ден/ може да има тежки последици в социалната сфера на мъжа.
Браво на теб, момче! Не обръщай внимание на негативните коментари, а смело продължавай напред! Можеш освен фитнес да опиташ и някой друг спорт - бокс или муай-тай например, това значително ще кали волята ти. Вместо да стоиш с часове втренчен в многобройните прозорци с порно на монитора, излез навън и направи нещо наистина полезно за себе си.
Не се притеснявай, въздържанието от мастурбиране за дълъг период /не реален секс, а просто онаниране/ няма да стори нищо вредно на организма ти.
П.П. вярата в Бог за мен всъщност е вярата в самия теб!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 444c3dfbba
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Голяма глупост си написал номер 13 организма си се е погрижил по този въпрос - ако 30 дена не си правил секс или не си се самозадоволявал има едно нещо наречено мокри сънища и при тях се отделя изключително голямо количество сперма.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fce08a0aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Момче в голяма заблуда си... консултираи се с психиатър по голяма глупост небях чел!!!
Дори лекарите препоръчват мастурбацията!!!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5fee3e77c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

22.   Науката нищо ново не открива, /ток има в природата още от времето преди човек да е създаден, вътрешните органи на самия индивид, болестите които го застигат и т. н винаги са съществували, но на лекарите са им трябвали стотици години за да открият кое къде е и как да се третира.
Науката, повтарям, никога не е открила нещо "ново" в природата, то винаги е там и "му" е безразлично дали ще бъде открито или не! Помнете, че предците Ви са мислели Земята за равна и безкрайна! Нима след като човека разбира, че е кръгла, тя е станала такава...?
Да се напада и обижда е типичен бг. сюжет... нищо ново.
*Над 83% от жените, 18г. -39г., не изпитват оргазъм. Факт! Защо?
Много "дебели" книги стават само за разпалки за камини.

Малко инфо: в Германия от 1963г се правят опити в тази насока, днес, 50г по-късно, се доказа, че хората /жени и мъже/ при мастурбиране губят жизнена енергия и се стига до "психичният порочен кръг заболявания", както и засилване на негативни състояния като омраза, завист, увеличава се с над 73% появата на рак, както и много други неща които не бих могъл да напиша тук от уважение към работата на колегите.
Да, не живея в Н@РБ. и основната истина по този и други сериозни въпроси не се предлага на масите, част от които сте и Вие и аз, извинете...
Ето малко храна за размисъл.
1. Кои създадоха порно индустрията и защо? /бонус: Не, не е за при/
2. Кога забелязвате спокойствие, у вас или м/у непознати?
Всички от вас, са присъствали на погребение, били сте с очила, защо?
Обиждате човека без да се аргументирате и да предложите решение, дори не споменавате за оловната тежест в краката, която съм сигурен, не ви учудва, имате след еаколация /свършване, изпразване/...?
По анализа който направих на коментарите Ви, мисля, че сте хора които са морално двулични, вярващи в закона на ( и -), в Природата, Ин и Ян, Пинг-Понг, както и в това, че когато дойде последният Ви ден, ще има живот след смъртта и за Вас. Прав съм, знам.
3. Ако мислите, смятате или се надявате ваши близки да са "онзи свят", то тогава от кой свят, ако има такъв(!? ) идват за нов живот хората.
4. Защо хората казват, че децата са чисти, кое им е чисто и кое се замърсява по-късно?
5. Има 21 коментара до тук, те са започнали от: коментар 1. : 1 година и 2 дни, до коментар 21 който е от преди 4 месеца и 9 дни, колко от тези хора, година и половина по-късно, са живи, колко от тях са неизлечимо болни?
6. Защо човек цял живот събира опит и точно когато знае кое, как и защо, идва краят на дните му? Защо е този колосален опит, човек-човек-среда, ако после той няма да бъде "полезен", "безполезен" на определени ***** в *******...
7. Защо отдилих време да напиша всичко това?
... "за Твореца съдете по творението"
Пример:Марка мерцедес, автомобил>качествен > фирмата е добра"
Логига за по-несхватливите.

Няма и никога няма да има начин човек в лабораторни условия да създаде клетка, бактерия, атом или каквато и да е материя без да се наложи да използва вече съществуваща/и такива. За да изчистиш нещо, трябва да изцапаш нещо друго...
Каквото и да решите да правите, вашите навици, страсти и материални стремежи са вашите истински господари, което автоматично ви прави роби. Тъжното е, че повечето от Вас го знаят/усещат.
Свобода няма, примирете се, никой не е и не може да напусне системата!
Малцина са тези които успяха...
8. Защо 2-ма индивида /или души, но думата произлиза от *** пр. : срещането на две... души, две сродни души и т. н., не е за тук, нали? / ще пожелаят да направят връзка с мен, единият ще се откаже, точно с нея/него бих искал да разговарям!?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 56b704f1ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Евала брат, напълно съм съгласен с теб. Респект!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 0de2fdc9fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   №22, Нещо не те разбирам, всичко си е в реда на нещата, напълно нормално нещо е и всеки го е правил и прави.

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 221aa168a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Не мастурбацията ти е била виновна, а това че си нямал МОТИВ. Набил си си някакви филми че мастурбацията е най лошото нещо и край тя е виновна за всичко, че си бил хърба... И аз преди не бях от най яките... добре де бях 1. 60см и тежах около 100 кг... момичетата не се занмаваха с мен по късно срещнах нея... влюбих се но тя също не ми обръщаше внимание имаше ме само за приятел. Харесваше 1 нацепено момче. Това беше онзи момент който реших повече да не бъда такъв и започнах да тренирам за 2 години станах 1. 75 и тежа 70 кг... Това не промени нищо за нея тч пак ме има за приятел но сега има много пове4е момичета около мен сравнение с преди... така че обвинявай мастурбацията че ти си нямал мотив за да направиш това всичко ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 60dcb87ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   Пич, ебането е до време... а чекията, както и пиенето - до гроб! Запомни тази стара мъдрост! И заебавай тези тъпи еврейски книги като Библията!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 1709a21414
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   В древността войниците които са побеждавали и са печелили повече битки именно заради задържането на тостестерона. Също такс при спортистите много помага въздържането от секс. Тренирам карате

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 3d652a4c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Направих си труда и прочетох всички коментари. Любопитна ми беше статията, защото, за мен, както и за всички живи хора независимо мъже или жени, мастурбацията не е нищо непознато. Приемам, че авторът е реален и действително е преживял промяна след отхвърлянето на мастурбацията. Не съм съгласен, обаче с причината, която изтъква, както и с доводите на защитниците на това явление. Това, че съществува като явление, при това не само при съзнателни същества, каквито са човеците, не означава, че непременно е много полезно нещо. Но не във физически аспект. Не заради течността, която се губи или хормона, който се уталожва и т. н. Мастурбирането не влияе отрицателно на нито един физиологичен процес, тъй като всеки организъм е устроен да възстановява загубите си, а при системно отстраняване на даден органичен продукт, организмът дори привиква да го превъзстановява (да го произвежда в по-големи количества). Това няма как да не се забелязва от хора, които хабят енергия във фитнес зали. Спрат ли за малко, веднага телата им се отрупват с мазнини и запаси на енергия в излишък. Проблемът с мастурбирането изобщо не е физически. Дори женени мъже са по активни в секса със съпругата си, ако не са се отказали от този навик. Това, обаче касае единствено физическото отражение върху организма. Налице е друга, значително по сериозна заплаха за индивида, пристрастен към самозадоволяването. И тя е, че става ЛЕСНО! Както организмът свиква с възстановяването на изразходените си компоненти, така и стрмежът, волята, желанието да постигнеш по трудното -да привлечеш партньор, да проявяваш комбинативност, умения за общуване, дипломатичност и т. н., необходими, за да преодоляваш прегради закърнява. Дори ако си способен да проявяваш такива качества, остава въпросът "струва ли си, след като мастурбацията постига същия резултат с много по малко усилия? ". Отговорът е "Да! Струва си! ". Авторът също е стигнал до този отговор, макар и през някакви абстрактни идеи. Важното е, че все пак е намерил верния отговор. Мога да ви убедя, обаче, че има много, много хора, които познавам, които са обсебени и няма как да им бъде внушено (а дали трябва, не зная. Те и не искат да приемат този отговор за верен и може би не бива да им го налагаме, нали? ), какво губят, печелейки по лесния начин.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 339b972076
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Партньорът не се търси само за секс номер36, партньора е нужен за да не си сам в живота и най важното човек копнее за любов, която самоадоволяването не може да ти даде.

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 811a383c6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Мн е право момчето, че е спряло да ръкоблудства. За сведение-книгата "Чиста младеж" д-р Тихамер Тот. Стара е, но сякаш е писана вчера.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 6c7b240699
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

41.   Много е прав, и аз минавам по- същия път сега!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c27e2aa8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Ти не си добре. Съжалявам. Бях много нисък, слаб, и ужасно напрегнат. Мастурбацията не вреди. Когато идхвърляш тестостерон, произвеждаш повече от хормона на растежа. А гений.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: bb37632079
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Абсолютно вярно. След осъзнаване и спиране на тоя годен порок тялото започва да се изпълва а живота ти започва да става по-добър! Неслучайно пише в Библията, че е смъртен грях!!! Искам да кажа на всички спящи и неосъзнали се да го осъзнаят навреме, ако ли не то поне не заблуждавайте, че не е вярно след като незнаете! Чак пък и женските коментират по темата, та това е тема за мъже не се бъркайте там където не ви сърби...

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 369d0e1925
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

49.   При жените е по друго, те могат да го правят неограничено.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: bf29359018
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   На 32 години съм и се самозадоволявам от как се помня. В началото още нямах сперма, но въпреки това го правех. Родителите ми никога не са ми говорили глупости като твоите. Дори веднъж баща ми седна и ми обясни, че ако имам такива нужди, да не се плаша, че било напълно нормално и дори здравословно.

Така както цял живот си лъскам, така никога в училище не съм бил смотаняк, никога никой не ме е тормозил и винаги съм имал успехи сред жените. Дори и сега, когато вече съм женен жените ми се лепят. Маструбирал съм докато си имам приятелка, маструбирам и сега, когато съм женен. Жена ми знае и същ не го смята за ненормално. Тя самата също си маструбира от време на време, под душа. За щастие и двамата не виждаме нищо лошо в това. Смятам да предам на сина си същите уроци, които моя баща предаде на мен.

Не искам да съм груб, но ти си откачен или поне доста силно объркан. Ако искаш да живееш нормален живот, захвърли всякакви библии, корани и подобни книжки написани преди хиляди години от други болни мозъци, желаещи да манипулират и контролират идиотите по света.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 0aaaf04e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   Искам и аз да изкажа мнението си по тази толкова деликатна тема. За сведение жена съм, дипломиран богослов, но в същото време съм и психолог, работя с тийнейджъри. Наистина мастурбацията е много деликатно нещо. Само да се обърна към № 50, Библията съвсем не е някаква отживелица, а Слово Божие, актуално и днес. Но това е друга тема. Сега ще говорим за мастурбирането. От гледна точка на вярата, самозадоволяването наистина е грях. Но пък вършим къде-къде по-големи грехове, така че едва ли този е най-страшния. От медицинска гледна точка, обаче, мастурбацията наистина е полезна. Дори и малките деца мастурбират неволно. Аз в работата си съветвам моите младежи да мастурбират, за да се освобождават от излишната сексуална енергия, която ги прави нервни и избухливи. Аз самата също мастурбирам понякога. Проблемът в мастурбирането обаче според мен е друг. Когато човек се задоволява сам, най-добре знае как да се пипне, за да свърши по-бързо. Това обаче може да доведе дотам, че когато прави секс с партньора си, понеже той не го прави като самия него и да не успее да получи същото удоволствие, което в един момент може да направи мастурбирането по-любимо от самия акт. Това се случва всъщност по-често при жените. Обаче не съвсем. Сегашният ми партньор например, той е и обрязан свършва много по-лесно като се самозадоволява, отколкото като му духам. И съвсем не мисля, че проблемът е в мен, че не мога да правя хубави свирки, защото знам, че мога и той обожава да му духам, но често сам се измъчва, че не може да стигне докрай при това удоволствие, а като мастурбира, може много лесно. Това мисля, че е проблема при нея, Не трябва да се залита много с мастурбацията, да не е тя основното, а само заместител.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 70a5cbcebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   №1 е много, твърде права за това което е написала и аз съм на това мнение.. Да не си попаднал в някаква секта?? Я се съвземи, аз съм редовно спортуващ човек и наистина се отдавам на живота си, отношенията си и спорта.. Виж това което мислиш въобще не е вярно, чел си грешни неща от интернер и в допълнение родителите ти са невежи хорца.. Това за мастурбирането въобще не е вярно - още повече, че когато го правиш организма ти се задоволява. Да изпитваш чувство, че трябва да го направиш пак не е особено голяма изненада, защото си действа като наркотик, а и те успокоява напълно.. Единственото нещо, което пречи на спорта е това, че когато мастурбираш после си твърде спокоен и може да нямаш желание да спортуваш - но може да ти подейства и обратно... Още повече че когато си правил секс, се засилва либидото и ти помага за спорта, точно когато правиш полов акт също така подкарваш организма ти не само да създаде сперма, но и тестостерон, който чисто създава мускула, окосмяването, мъжките черти. Според мен просто си бил един недоразвит хлапак, като по-малък.. Погледни и върху "У"съзнаването на това че трябва и да учиш малко.. :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 90f7e87201
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

55.   Това което споделя авторът е точно така, лично съм го изпитал, бях започнал да го правя редовно и понякога се чувствах отпаднал, спеше ми се, не ми се правеше нищо, но не си давах сметка, че е от това. Докато не прочетох за вредата от това действие, реших да спра за известно време и действително установих, че след спирането тонусът на организма се възвръща, чувстваш се силен, щастлив, имаш желание за работа, изчезна отпадналостта, безразличието дори и лошите мисли също изчезнаха. За това моят апел е спрете, зная че отначало е трудно но не е невъзможно!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 28b302117a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

56.   С мен се случи същото. Като бях на 14 започнах да лъскам. Биех си всеки ден. Но един ден реших да спра и за колко спрях за 7-8 дни и пак започнах. Продължих да си бия 2 години. Момичетата не ми обръщаха внимание нямах приятели бях затворен не общувах много много. И един ден се погледнах в огледалото и си обещах да спра. И така се га съм на 20 имам гадже и много приятели.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 34271a40b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

60.   Само ще кажа на всички жени които пишат по темата не се месете защото това което казвате не е вярно.
Мастурбирането пречи за постигане на доста неща свързани с реалния живот. И момчето е право че ставаш по уверен в себе си, по уравновесен, по позитивно настроен дори и към най големите проблеми които може да ти се случат, чустваш стабилност в всяко действие, помага много в физическите тренировки и много в спорта, отделно когато говориш си адски уверен и мисълта ти става по чиста и по концентриран.
Мисля че всички които не мастурбират могат да видят и как започват очите ви да имат повече блясък.
Хеитъри и други негативни хора ще има и най вече манипулатори също не им обръщайте внимание.
Само да кажа на всички че Порното, Дрогата, Алкохола, Цигарите и куп други неща които създават Силните на деня са с. цел да ни контролират!!!
Отворете си очите и започнете повече да четете.
Стоите в реалноста живейте живота такъв какъвто трябва да е с хората с природата и всичко реалистично.

и пак да кажа на всеки които подкрепя идеята да стоиш и да гледаш нещо нереално и да мастурбираш по просташко нещо няма вярвайте ми.

Най добре е намирате си приятелка и с нея правете любов и се радвайте на живота.

И само да кажа че мастурбацията пречи при двоиките води до раздяла понеже ти като свършиш вече нямаш това желание което е когато го правиш с жена си.

Просто спрете с мастурбацията и се фокусирайте върху жена в реалноста.

Успех момчета!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker