Възбуждам се от мускули - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Възбуждам се от мускули
преди: 12 години, 3 дни, прочетена 8786 пъти
Заглавието само показва проблема, който ме мъчи...

Не, не съм гей, нито съм бисексуален. Само мисълта да застана например срещу някое момче или мъж и да му кажа, че го харесвам или съм влюбен в него, или пък да искам да го целуна ме гнуси, отвращава ме, не ми е приятна.

Никога не съм се привличал от мъже, няма и да се привличам, но не мога да разбера защо толкова много се възбуждам като видя мъжко тяло. Забелязвам, че го надървям почти веднага, когато видя да речем полуголо тяло на момче или момче по бельо, особено ако има добре оформена, мускулеста, атлетична фигура. Може би начинът, по който изглеждат мъжките мускули, видът им ми действа така, знам ли...

Боже, надървям го жестоко дори когато ей така се пипам, а по начало нямам никаква фигура. Не съм дебел в никакъв случай. Просто съм леко пълен и с генетично широка фигура, доста съм отпуснат и всичко това в комбинация ме прави като че ли неугледен... но това е друга тема.


Знам, че казаното дотук е гадно, отвратително, гейско, педерастко, ужасно и знам, че звучи много зле откъдето и да го погледнеш. Не мога обаче да се примиря с този факт, просто не мога! Чувствам се адски зле от това, много го изживявам. Всичко се върти в някакъв гаден омагьосан кръг, в който ей така като погледна атлетично мъжко тяло просто адски се възбуждам и докато не лъскам просто възбудата не минава... Виждам, че като свърша и всичко отминава, почвам да съжалявам и да се депресирам много, че съм се възбудил от такива нелепи фактори и след време всичкото това пак се повтаря... :( И пак, и пак... Има случаи, в които го надървям от доста и различни работи и затова донякъде смея да твърдя, че лесно го вдигам, само не мога да си обясня тая моя нелепа възбуда от мускули
За целия си живот съм си харесвал момичета и си харесвам момичета, но когато видя голо женско тяло просто го надървям по-бавно и ми трябва известна концентрация, за да го вдигна. Докато в другия случай сякаш от самосебе си се изстрелва и каквото и да правя не мога да го спра. Много е гадно чувството. Почти съм сигурен, че е следствие на някакви хормони, даже четох преди време точно такива материали, които сочеха някои видове храни за инкубатор на хормони в мъжкото тяло, наподобяващи женския хормон за растеж...
Страх ме е например когато съм на плажа(или въобще някъде) и сред толкова много голи хора, като видя пак някое здраво мускулесто момче и неволно го вдигам, дали не ми личи, че съм се възбудил, защото просто не искам да ме мислят за обратен... Веднъж набедят ли ме за такъв, няма никакво отърване.. Отвратително е чувството
Не мисля, че мога да искам съвет от някого, само бих попитал четящия тия редове: на мое място, той/тя какво би направил/а?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 дни
hash: ecb53fb0a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   На колко години си? Това е от значение. Ако си на под 15 не се тревожи може и да е преходно.

 
  ...
преди: 12 години, 2 дни
hash: 61c7cbb6ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Мисля, че имам обяснение за всичко това и то не е очевидното - че си гей. Ако си сигурен, че не си, ( макар че понякога и в това е трудно да си сигурен) мисля, че имаш хомосексуално обсесивно компулсивно разстройство. На английски абревиатурата е HOCD, потърси в интернет и ще разбереш доста неща. Болестта се състои в натрапчиви мисли, че си гей. Въпреки, че прекрасно знаеш, че не си, сякаш някакъв вътрешен глас ти нашепва: "Ами ако съм гей? ". Тогава почваш да се "тестваш" - дали не се възбуждаш от голо тяло на човек от същия пол, дали не харесваш някого от същия пол и познай какво става - когато съсредоточаваш мисълта си изцяло върху това, от което се страхуваш - то всъщност става и наистина се възбуждаш. Само защото се страхуваш от това! Възможно е дори да не осъзнаваш целия този процес на "тестване". На мен ми отне около 9 години да разбера за тази болест и да разбера защо се случва всичко. И аз като теб доста време си мислех, че се възбуждам от женско тяло (жена съм), докато не разбрах, че това, което съм изпитвала е било просто смущение, страх поради натрапчивите мисли, които съм имала като в същото време съм се фокусирала върху гениталиите си, за да се "тествам" и се е получило това погрешно усещане. Сега след като успях да игнорирам нахалните мисли и да се наслаждавам истински на сексуалността си, открих, че насладата, която изпитвам с мъж и от мъжко тяло няма нищо общо със смущението, което изпитвах преди при вида на женското тяло. Прочети повече за това разстройство и вярвам, че ще си отговориш на много въпроси. Успех. :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 ден
hash: 63f413fe9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами аз съм жена и се възбуждам от жени с хубави гърди, понеже моите са малки, НО не съм и нямам желание да пробвам да бъда наистина с жена. Така че споко.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 ден
hash: ad81d8a891
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Номер 3: Това, което казва номер 4 също е абсолютно възможно. Не е нужно дори да имаш това психично разстройство, за да се възбуждаш от мускули, просто хората се възбуждат от неща, които свързват със секс, може и да са предмети, аромати и т. н. Ако например нямаш самочувствие по отношение на собственото си тяло, вероятно съзнателно или подсъзнателно смяташ, че само мъже с такива страхотни тела са "призвани" да правят секс, иначе жените не обръщат внимание и така свързваш мускулестото тяло със секс.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7d606e99a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Харесваш ли мускулести жени? Има такива, потърси по порно сайтовете.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 97b239bc14
гласове:
1 2 3 4 5
  (47 гласа)

7.   Към номер 1: само ще кажа, че отдавна минах петнайсетте години.
Към номер 3: това, което казваш,мисля, че също е до голяма степен вероятно и възможно. Бих казал, че имам такива "симптоми", това "тестване" също го има, самообвиняването и питането "гей ли съм" много често е на дневен ред, даже имаше период, в който така зациклих на тая мисъл, че се психясах тотално и вечер дори ми се случваше да сънувам сънища, не особено приятни :( откакто се помня този процес върлува в мен в малка или по-голяма степен, но както и да звучи отстрани просто никога не съм изпитвал нужда от това да съм с мъже, не ме привличат. Познавам гейове, разбира се гледам да не общувам много с тях, наблюдавал съм ги и от това, което единия ми каза какво чувства, когато срещне мъж, съдя по себе си, че не съм хомосексуален. Дори не съм и бисексуален, защото ако бях, щях да имам поне малка част от неговите чувства.

Към номер 4: и аз чувствам същото, само че това "споко", което си казвам, май не ми помага много :(
Номер 5: мисля, че поначало си много прав по отношение на самочувствието, и този елемент го има при мен. Все гледам да го раздавам по-положително и весело, повтарям си, че има и хора, много по-зле от мен, но тоя оптимизъм някакси се изпарява мигом, щом видя някоя момиче примерно. И ако се случи то да ме погледне или да сведе очите си по-надолу от лицето ми, за да ме огледа, просто на часа потъвам в земята и моментално извръщам очи от нея. Може би това адски ми пречи да се отпусна, да се приема какъвто съм. Навлизам вече в друга и различна тема, но такива мисли също адски подклаждат допълнително процеса, който визирам по-горе. Защото се чувствам горе-долу по същия начин, когато застана до момче. Ако се случи то да е със "съвършен" външен вид и да е адски привлекателно, като го сравня със себе си започвам да се чувствам откровено като отрепка. Звучи гадно, но е прост факт...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 97b239bc14
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Номер 6: Хаха, ще прозвучи смешно и парадоксално на фона на всичко казано, но в посочения от теб случай, не. Харесвам момичетата да имат фигура, но в рамките на нормалното. Което ще рече да не са някакви свръх дебелани (на които между другото адски съчувствам и ми е много тъжно, когато видя такива), но и да не са някои с бицепси и мускули, защото видът им едно, че ти влияе на самочувствието ( ако е случай, подобен на моя) и друго, че поне на мен ми навява асоциацията с мъж. жената за мен е символ на нежност, красота, очарование, тя трябва да притежава тези фактори, да ги излъчва и с тях да грабва мъжкото око (характера вече е друг въпрос). А като видя някоя мускулеста мадама, с бицепси, гръб, плочки или тем подобни релефни очертания, ми внушава някаква грубоватост, небрежност, мъжко присъствие, просто някаква физическа сила и мощ. Не казвам, че е лошо, но на мен лично много не ми допада. Искам момичето до мен да излъчва женственост, нежност, да е крехко. По поетически казано - да е като някоя красиво цвете :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ad81d8a891
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   От номер 3,5 : Аз съм един и същи човек. :) И като гледам май съм права защо ти се случва това. :) Няма място за притеснение, състоянието е абсолютно преодолимо. :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c597896f45
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защо не пробваш да направиш и ти хубаво тяло при мен проработи и аз бях оспуснат но после почнах да тренирам и докато се усетя тези мисли ги нямаше.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 66562e551a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   айде сега оправдания - просто си неосъзнат гей, страх те е да си го признаеш пред себе си.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: de5aef0b20
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не се замисляй. За жената е важно, да си чист въобще, физ. и мисловно. И другото е да не си мързелив. Ж.. обичат ангажираните мъже. Това е всичко. НД

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 35f5f59b88
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Пич, така се започва. Аз бях същия - но не се възбуждах в началото чак толкова при гледката на добре оформено мъжко тяло. В началото и през ум не ми минаваше иначе за някакви контакти с мъже и т. н. Абсурд! Сега е също така, но думата "абсурд" по-рядко бих я казвал. Вероятно привиквам с това кой действително съм. Погледнато от която и да е страна - да се възбуждаш от гледката на мъж клони към хомосексуализъм. Там е друг въпросът в коя разновидност е. Иначе, няма нищо лошо. Да не го приемеш като обида, но... Welcome to the club :D

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 97b239bc14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 11: Ако обичаш, недей да знаеш по-добре от мен какъв съм.

Номер 13: не ми е минавало, не ми минава и няма и да ми мине през ума контакт с мъж-казах по-горе: не съм гей. Може да клони към хомосексуализъм, но в моя случай - НЕ Е. Там е тъничката разлика ;)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c059092712
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   "Може да клони към хомосексуализъм, но в моя случай - НЕ Е. Там е тъничката разлика"

- тъничка, тъничка, колко да е тъничка? Най -много колкото някое тънко пишле :Д

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7b8ac15422
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Не мога да не отбележа колко грамотно пише автора! Даже и аз не мога така, явно си внимавал в часовете по бг език. Браво и за изказа, мн добре се изразяваш. Малко са такива хора в наши дни :):) ПОзДРАВИ НА УЧИТЕЛКАТА ТИ ПО БГ ЕЗИК :)

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a51635858b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Ето и моя проблем...
Винаги съм харесвал жени... с големи цици, хубав задник, дълги и обли крака, сочни устни и прочие...
Изпитвал съм много силна сексуална възбуда и ги обожавам...
Особено краката и когато сложат ония къси дънки през лятото... ставаше ми тъпо че не мога да ги заговоря, да ги погаля по крачето и тн...
Бил съм и влюбен, и то доста бях хлътнал по една, ама кофтито е, че не ми се отвори парашута...
От известно време обаче... започнах да изпитвам възбуда от хора от същия пол, като това, кълна се, никога не ми се бе случвало преди и също така възбудата ми към жени пострада (главно защото вече го чувствам задължително да се възбудя от жена)...
Започнах да се възбуждам от големи мъжки пениси, големи гърбове, ръце и т. н, понякога и от по-мъжествени момчета... не се чувствам странно, а отвратително и много притеснително и не искам това да се случва... в главата ми взеха да де прожектират картини с хомосексуално съдържание, които често носят ерекция, започнах да сънувам и такива сънища, в които участвам аз... смятам, че е много неуместно да маструбирам на снимки на атрактивни мъже, но въпреки това пробвах и едва не свърших (сдържах се, защото ако го бях направил, щях да се чувствам отвратително); тествам се постоянно и постоянно маструбирам, но напоследък опитите ми да докажа, че не съм гей се провалят с гръм и трясък... даже дори започвам да се държа като момиченце... чувствам как като ми говори атрактивен мъж се изчервявам, пълен кошмар... винаги съм живял с нагласата да си хвана приятелка, но все ме режеха, а повечето ми опити са неуспешни, като дори не почувствах достатъчна сексуална възбуда... нямам никакво намерение да пробвам с мъже и категорично не искам...
Говорих с нашите за проблема ми... смятат, че се базикам и не ме приемат на сериозно... смятат че всичко със сексуалната ми ориентация е наред, но че аз не съм наред психически...
Някой може ли да ми каже какво по дяволите се случва с мен...
На 17 ( навършени скоро) години съм... а мацките с които пробвах нещо сексуално имаха лош дъх и аз бях много притеснен...

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 644b96f011
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Здравей, приятелю. Аз съм в почти същото положение като теб, с разликата че съм на 23. При мен до голяма степен нещата станаха от комплекси към члена ми, към цялостното ми излъчване и това, че винаги съм бил по-тромав в спортовете. Промених донякъде нещата, започнах активно да се занимавам със спорт, но все нещо не ми достига. Не съм нацепено момче и някак си нямам самочувствие да свалям момичетата.
Осъзнавам че имам проблем, защото търся някак си един рисуван образ
на идеалния мъж. Има моменти, когато много искам да съм в мъжка компания, да получа мъжка подкрепа, но на по-голям мъж, в друг момент осъзнавам, че имам гей наклонности. Не знам какво да мисля вече, с жените никога не ми е вървяло, бил съм влюбен само веднъж досега и си пропилях шанса, по гореописаните причини. А и момичето, което харесвах, беше някак си много особено и не искаше да се обвързва. Мисля, че и до ден днешен е така. Не съм чул да има гадже.
Моят съвет е да не се депресираш, колкото и да ти е трудно. Бих се радвал да се запознаем, но тук не може да разменим контакти.
Опитай се да спортуваш и да се оприличиш на тези, които харесваш.
Разбери, какво точно те привлича в тях и помисли как можеш да го създадеш в себе си.
Пиши, ако имаш някакви въпроси :)

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e3eab0e25b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Експериментирай със себе си. Бъди свободен и не се страхувай каква ще излезе сексуалната ти ориентация. Времената се променят и куиър хората стават все по- приети. И не, това което казваш никак не е гнусно и гадно, напротив. Напълно естествени чувства изпитваш, напъло нормални мисли. Всичко ще е окей стига да не се самозадушаваш и обсесираш каква ти е сексуалната ориентация и защо се възбуждаш точно от това. Давай по- полека, търси хора като теб, защото, повярвай ми, много са. Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 699d592a64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Авторе, интересно ми е сега признал ли си си пред себе си, че си гей или още си в отрицание?

Прочетох ти коментарите, след като си влязох в стария имейл и видях, че имам известие за този пост. Вероятно съм коментирал, но не помня... или странно защо, съм се абонирал (не е толкова странно, както ще разбереш след малко).

Искам само да кажа, колко е интересно, че човек може да се промени почти до неузнаваемост. Защото като видях начина ти на мислене, се сетих за самия себе си. Цялата тази омраза към гейовете, пишейки кое е нормално и кое - не, как гейовете са най-голямото извращение и всички други ментални гимнастики, които се опитваш да направиш само и само, за да не признаеш шанса дори, че си гей.

Аз бях същия, но с годините толерантността ми започна да нараства, тесногръдието ми да изчезва и започнах да се приемам такъв, какъвто съм. Не е въобще лесно и ако можех да избирам, както много си мислят, щях да избера да съм хетеро, разбира се. Кой би избрал да е хомо в тоя свят? Та вместо да се мразя, да изпитвам реално неоснована омраза и към останалите, реших да правя обратното. Сега съм на 25 и го дървя само при мисълта за мъже/мускули. И нямам никакъв проблем с това. Отворен съм към идеята и имам още надеждата да съм поне бисексуален, сиреч видиш ли, може би и аз още не съм престанал да мразя изцяло това, което съм и не съм се справил с вътрешната си хомофобия.

Но исках да вметна също, че както има различни сексуалности, има куп още "разновидности", да речем, при гейовете. Не ПОНАСЯМ женствени момченца, слабички, изнежени, т. нар. twinks. Всеки си има вкуса и като че ли те са винаги определението за гей. Дори не ми и става при мисълта за тях? ! :D Предпочитам мъже с мъжко поведение, стъпили здраво на краката си, знаещи какво искат, с добре-поддържано тяло и твърд гъз, да има къде да хванеш. Но гейове има всякакви. Ти, авторе, както и аз и много други като нас, сме мъже и чукаме мъже в известния смисъл на думата. Влез в един порно сайт, цъкни на гей категорията и ще ти излязат поне 20 подкатегории.

Психолозите нека се включат и да кажат, кога аджеба се определя сексуалността при развитието на човек, дали не е постоянен процес или има ключови моменти и дали не е съвкупност от комплекси и 'тате не ме обичаше много'. Но природа, какво да го правиш. Изгубих прекалено много сили и време в това да отричам какъв съм, да се променям и да се извинявам пред останалите. Не съм толкова смел още да призная в България, че съм гей, но и реално кой го интересува? ! Нито повечето искат да знаят, нито и това е всичко, което съм. Това е част от мен и няма нужда да информирам за нея така, както и не споделям и други части от живота си ненужно.

Друга тема е и връзките в България и какви гейове съществуват, и каква е културата тук. Както има хора всякакви, така и гейове - всякакви. Като добавим това, че обществото ни масово е нетолерантно, плюс и напрежението от това във въздуха, повечето българи-гейове, с които съм общувал, са изградили доста лабилни характери. Както и аз самия, да бъда честен. Никога обаче няма да престана да се изумявам, как мъже на по 40 с деца и семейство, си търсят от мъже с 10-15 години по-млади от тях. Същите тея селски бекове, чалгари и най-гръмогласните хомофоби. Ако не беше толкова тъжно, щеше да е забавно. Та така и с твоя пост... надявам се си на по-добро място сега и си ок с това, което си. Може пък и наистина да е било само нещо временно, само ти си знаеш. Но дано си намерил вътрешен мир. :)

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 07d5f445e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Само едно - от опит го казвам - спирайте порното, момчета. Оттам тръгва проблемът, оказва се че дори веднъж седмично хетеро порно и последващите неестествено огромни количества допамин в мозъка, доведоха при мен до отключване на хомо наклонности. Това не е сексуална ориентация, това се водело сексуални преференции все още, докато не ги осъществиш на дело. Наскоро четох статии от yourbrainonporn. com, има една потресаваща - сексуално неопитни мишки им се инжектира допамин и ги затварят при други мъжки. След няколко сеанса неопитните започват да се възбуждат от мъжките. Когато спре стимулацията с допамин им трябват 45 дена да се възстановят до нормалното си състояние. Най-странното е, че учените не са наблюдавали такава промяна на вкусовете при женски мишки. Така че има много неща, които не разбираме. Нямам против гейовете, но не искам да бъда аз такъв, по ред съображения, от патриотични, през житейски, до най-базови на съществованието. Успех, аз като го спрях, нямам вече никакъв проблем да си задържам погледа в хората. Сериозно! апреди не можех. М 29

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 07d5f445e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   25 - супер мислиш. Предполагам, времето в което живеем ни е оказало огромно влияние ,за да бъдем каквито сме. Аз лично не отричам гейовете, но не понасям да се прави подмяна на това кое е градивното на света - няма как контакт мъж с мъж да е физиологично градивен, това е нещо като експлозия по-скоро, фойерверк който води до консумация на живота ти в удоволствие... Което за мен лично не е добър вариант, би било твърде егоистично, вложеното в теб от всичките хора, които са ти давали безрезервно, това са тумби народ, които всеки човек среща още от детството си, тяхната жертва за теб ти да предаваш в егоизма да си задоволиш нагона... Може би затова и гейовете работят толкова усърдно - за да не бъде живота им напразно, усещат дълга си по-силно от другите...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker