Заедно сме от 5 години, а не правим секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Заедно сме от 5 години, а не правим секс
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 4808 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 21, от София. Ето и моят проблем, имам приятел на 32, когато се запознахме аз бях на 16г, а той на 27г.. Влюбихме се, в началото беше доста силно чувство, подхранваше се и от факта че пазехме връзката си в тайна. Той беше влюбен в мен 1 година преди да започнем връзка, настояваше да се видим, веднъж, двапъти и така се случи. Проблемът е в това, че не правим секс вече 5та година, никога не сме и правили, опитвали сме, но не се е получавало.

В началото ме беше страх, заради болката, а той си казваше че ще ме чака и съм още малка, уверяваше ме че ще ме чака и го направи- БЛАГОДАРНА СЪМ МУ ЗА КОЕТО. Сега след 5 години проблемът е друг. Преди когато опитвахме, се възбуждах но ме беше страх, а сега дори не мога да се възбудя, и продължаваме да сме на същото положение. Ясно ми е че той е голям мъж и не може без секс. Изневери ми веднъж, но сам си призна защото му беше гузно пред мен.

Аз също вече не мога без, но въпросът е че той вече не ме привлича. Опитах да направя нещо по въпроса и да поговоря с него, но всеки път когато се опитам, той започва да ми се моли да не му говоря така и ми казва, , Не се притеснявай, все някога ще стане''. Там е въпроса че никога няма да стане, а мен ме хваща жал и просто млъквам. Жал ме хваща за това че имаше проблеми със здравето заради липса на секс, и когато ходеше на повторни консултации дори излъга доктора че вече прави секс. Когато го каза на доктора аз просто занемях, незнаех как да реагирам. В един момент се оказа че правим секс без да го правим. Ужасно е. Просто си седим, гледаме си филми или се разкарваме по магазините... Опитах се да му кажа ако иска да си намери друга, но тои просто не иска да ме пусне. Той е мн депресивен човек, винаго когато се скараме за нещо и иазпада в депресия. Искам просто мнение на страничен човек!!!! Благодаря!!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: a867ea247d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятелят ти трябва да е наистина невероятен човек, имайки се предивд какви са повечето момчета в днешно време, всеки друг би те изоставил. Това че е с теб вече 5 години, показва че те обича истински, с цялото си сърце. Ако не те обичаше нямаше да е с теб. Ти си голяма късметлийка че имаш такъв човек до себе си, не го изпускай в никакъв случай. Не се притеснявай за интимния живот, мисли позитивно и всичко ще се нареди, но знай че найстина имаш истински джентълмен до себе си, ако го ибичаш не го изоставай, останалото е лесна работа, успех :-))

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 17aa32af13
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре и, защо просто не му дадеш да те...? Може тогава да се възбудиш...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9b378e6cd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   имаш невероятен човек до теб!
сигурен съм, че ако се обърнете за този въпрос къ специалист - съвсем скоро ще го решите!
не може проблема да е у теб, на 21 си :)

Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 53a410f3f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Обикнала си го като брат и не го разглеждаш вече като сексуален партньор. Казваш, че не те привлича. Не те привлича за секс и друг вид сексуални интимности или вече не те привлича в смисъла на това, че не го харесваш, не го искаш. Не е голяма разликата, ако трябва да съм честна. едното е по-скоро следствие на другото.

Ако проблема е само сухота на влагалището.. ок - има решение! Но ако проблема е, че не искаш този мъж в интимен план - решението е да се разделите.

Не знам защо като те четох и си спомних една песен на Лили Иванова.
Пееше се нещо от сорта на:
Любов по милост не ми давай,
любов в сърце, а не в торба се носи"

Та... къде е същината на проблема. Обясни малко по-подробно! не те разбрах съвсем ясно!

Плам

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 614bc23e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Потресена съм от историята ти... или момчето те обича много или избива някакви комплекси, явно в него е проблема да не правите секс... потърсете професионална консултация и вероятно този проблем вече ще е решен, но този, че не те привлича вече няма как да се реши. Всъщност има как! Разделяте се и си отваряш очите за света... Това е... Момиче 22

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1e881b9bee
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Според мен вие сте станали за толкова време като семейство и не се възприемате като сексуални партньори. Казал е на доктора, че прави секс, защото го прави с други, а не че го е излъгал. Кажи му, че тази връзка не е нормална, че имаш нужда от секс, че го обичаш и го искаш. Бъди настоятелна.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 900f6649e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   "опитвали сме, но не се е получавало" Е, кое не се е получавало?? Кво сложно има? Вие не сте добре бе, хора. Пусни му най-сетне.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a8dd9fb400
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Мила, аз съм в същото положение, само че разликата е, че на мен не ми се иске , никога не ми се прави, но приятелет ми оспява да ме предразположи, в началото наистина не искам, но като почнем... При нас не с години защото живеем заедно и имаме дете, но по 2-3 месеца не може да ме накара. Просто не се прави. Незнам защо

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9db2b89121
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Миличка скоро и аз бях пуснала почти същата тема, и при нас нещата са горе долу така аз искам секс а той дори не дава да го погаля да не говорим да му видя члена или нещо подобно и затова търся новата любов и ласките на мъж който знае как да предразположи една жена, дано и ти да успееш.
Пожелавам ти много успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker