Първият път - как да действаме? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Първият път - как да действаме?
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 5557 пъти
Здравейте :) Момиче съм, на 18 години. С приятеля ми сме заедно от почти 2 години, до сега не сме правили секс. И двамата сме девствени. Вече стигнахме до там, че искаме да го направим, дори се разбрахме кога. Проблемът е, че аз дори не знам как да действам. Порно съм гледала, но на дали има нещо общо с първия път. Осъзнавам факта, че в нета е пълно с такива теми, а аз като тоталната глупачка питам отново. До сега сме стигали единствено до това ръцете ни да са в бельото на другия, но до там. Таа имам няколко въпроса: трябва ли да му правя френска любов, за да се възбуди или не? Трябва ли да ме отвори задължително с пръсти? Кога да поставим презерватива и кога да го сменяме? Изобщо някой може ли да ми каже последователността на действията. Знам, че на дали ще стане така, но искам да знам основното. Ще ви бъда изключително благодарна ако ми помогнете без да ме обиждате :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2a9a774bf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Важното е и двамата да го искате, и ти да си много възбудена и мокра, за да те боли най-малко (при всяка е различно), когато те отваря, и той трябва да е много нежен с теб, и си зависи от теб дали искаш да му ближеш близалката :ДDeath_Blade ^ ( PerniciousSentinel )

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4a48e8ffc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Искам да ви поздравя, че сте девствени и сте се чакали толкова дълго време! Вероятността връзката ви да е хубава и за цял живот е голяма. :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 32e53086df
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Много ви се радвам, и аз бях така навремето с големите надежди, които още не са умрели, де :)
Желая и на двама ви едно много хубаво преживяване, но сигурно ще ви е трудно след като така сте го насрочили - като час при фризьор или екзекуция. Най-хубавите неща стават без предварителен план. Направи нещата както ги чувстваш. Ако нещо те притеснява - не го прави. В случая - френската. И не се притеснявай, ако не му стане на него, от напрежението ще е.

Последователност на действията - почнете от презервативите. Сменят се на всяко свършване или когато имате съмнения, че е повреден по някакъв начин.
Иначе последователност на действията - няма. Прави както искаш. Не вярвам да не си си мечтала какво точно искашда стане, направи го реалност :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 890dcd844a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Първо се започва с любовната игра, нежно събличане, целувки навсякъде. Не е задължително да му правиш френска, той може да се възбуди и само от едно твое докосване. Ако искаш да го възбудиш повече можеш да си поиграеш с малкия му приятел. Когато сте се съблекли вече, слага презерватива и бавно и нежно го вкарва в теб. След акта махате презерватива и слагате нов :) Мисля че е това

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c063bf6934
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз съм на 17, тази година ще ставам на 18 и още съм девствена, също искам да знам как минава първият път, за да не се излагам като някоя.. Ще следя темичката :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 671f4cd920
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Първият път - как да действаме? "Като за Световно ;-)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 44efbaa238
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Някои го казаха преди мен, но все пак. Не бързайте - ще имате много време след това да го правите "набързо" "диво" и т. н. Целувайте се както попринцип, пипайте се. Трябва да си максимално овлажнена, при мен се случва относително бързо, но не при всички момичета е така. Помисли за лубрикант. Когато решите вече да пробвате проникване, приятелят ти нека си сложи презерватива(ако не знаете как- гуугъл ;д)и бавно да го вкара. Ако не се получава или много те боли-пръсти и лубрикант. Може да се наложи да изтърпиш няколко секунди болка, но не се отказвай, преминава и става по-добре :) Това е горе долу, като свърши той по-добре е да го извади от теб докато не му е спаднал напълно, за да не се изхлузи презерватива. Приятно прекарване :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker