Правим секс все по - рядко - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Правим секс все по - рядко
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 4434 пъти
Защо с мъжа ми вече не правим секс? Вече не се чувствам желана... не желая и никого другиго, просто се скрих в черупката си и не се смятам за сексуален обект.

Самочувствието ми рязко спадна, а се чудя струва ли си. Правим секс по - рядко. Сега не сме го правили около 2 - 3 седмици. Първо трябваше да ми идва цикъла и ме болеше корема, след това ми дойде, днес ми свърши, легнах си чисто гола, защото ми беше топло... той ми обърна гръб и заспа...

Супер зле ми е, че преди бях много желана, а откакто съм с него вниманието изчезва и ако му направя намек за секс се шегува, че само за това мисля... а аз не съм такава...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: cdf2ab13e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колко познато само, все едно аз разказвам за себе си. Сигурно ще си навлека доста обиди с коментара, но... и аз като теб се бях затворила в себе си. Смятах, че след 2 раждания явно така ще бъдат нещата, макар че не се бях променила визуално почти никак. Доста време търпях, като с всеки изминал опит да променя нещата - изненади, инициативи, бельо.... и с всеки следващ отказ самочувствието ми се сриваше все повече - не само като жена, но се отрази и в работата ми и към децата, изпадах в депресия, което никак не е типично за мен. После по стечение на обстоятелствата се почви човек, който вече нито исках, нито можех да отблъсна... Сега съм все още със съпруга ми, но съм много уверена жена - защото заслужавам да бъда! Ти също. Не е задължително да се стига до развод... но това не е човешко. Намери си твоя начин и живей пълноценно. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: fc11f8532a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   О, присъединявам се към №1. Нямам какво да добавя - само, че вече години наред имим извънбрачна връзка. Няма как да се разведем - няма да го коментирам. Само искам да кажа, че вкъщи сексът прекъсна напълно, а аз се чувствам стархотно и в леглото и извън него с този мъж, в тази "забранена" връзка. Всеки рашава за себе си, но на края искам да кажа, че нито е срамно, нито ненормално една жена да има нужда от интимни ласки, от сексуален живот и то пълноценен, а не на две-на три през няколко седмици. така, че ти ще си решиш какво да правиш. Лично аз започнах връзката си и защото отношенията ни бяха отвратителни, обстановката напрегната, така че сексът беше една от причините.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b11e13480d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не е срамно една жена да има нужда от секс, ласки и любов. Срамно е да лъже, защото си е втълпила, че го заслужава. Разведете се, пуснете човека до вас да си има право на избор и щастие и на ново начало, пък вие се скъсвайте от... ласки.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7f8b18ec44
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се притеснявай, ама изобщо! Причината не е в теб, т. е. не си погрозняла или станала по някакъв начин по-малко привлекателна или атрактивна. Това, което може да се разгледа като причина се нарича насищане. В началото, когато двама души се опознават и има тръпка всичко е розово и е шест. Колкото повече се опознават толкова повече страстта, интригата, тръпката или както искаш го наречи намаляват. При много малко връзки отношенията на партньорите не се променят във времето.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d86faf6775
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Истината е, че след 2-3 години нивата на хормоните, които ни бомбандират и които отговарят за сексуалното желание рязко намаляват /особено при мъжа/. Нищо не може да се направи, ако една връзка е базирана на романтична любов и сексуално желание, то тя се изчерпва бързо. Трябва и други допирни точки освен да се гледате влюбено и да мачкате чаршафите. Ако има и добро приятелство може да се задържат по дълго нещата, но ...
Виновни няма, така ни е устроила природата.




K-Man

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker