Оргазъм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Оргазъм?
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 6388 пъти
Здравейте, надявам се историята ми да не ви изгежда тъпа, но имам нужда от съвети и малко информация относно секса. С приятеля ми сме от близо година заедно, аз съм на 16 и не разбирам много по тема секс... знам само как да се пазя и такива най обикновени неща, но имам един проблем с ОРГАЗМА! Когато мастурбирам е само клиторно и винаги преди това отивам да пишкам, защото когато "свършвам" тече нещо течно което мисля че е точно оргазъм или както там се нарича, но имам друг проблем за който няма от къде да взема информация а и няма кого да попитам освен вас.

Когато правим секс със приятелят ми съм много възбудена и всичко е както трябва, но се налага поне 2, 3 пътя да ставаме и той да си избърши пени*а, а аз от доло защото повреме на акта върху пени*ат му оства някаква бяла течност и той започна май да се гнуси от това.
И освен това нищо друго не исхвърлям така да го кажем. Е надявам се някой от вас да ми обясни за това как жените се "празнят" по време на акта и какви оргазми получават клиторно и вагинално.
Моля обяснете ми всичко със подробности.

И още един въпрос относно приятелят ми...
Защо според вас той свърша за няма и 5 минути при положение, че правим редовно секс и примерно ако не се видим 2, 3 дни той си мастурбира. Преди не беше точно така, но от близо седмица дори сам се чуди какво му става, че иска да свършва бързо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2099bfd8e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи знаеш как да се пазиш, ама докато правите секс се налага приятеля ти да си бърше пени*а, понеже си го ''поизцапала''... което ще рече, че не ползвате презерватив, което пък ще рече, че явно изобщо не се пазиш! И между другото пазенето не мисля, че се води ''най-обикновено нещо''. Както и да е. Когато мастурбираш, не ти тече оргазъм :D Това е вагинална течност, която жените отделяме при възбуда. При някой е повече, при други много малко, а при трети - дори може да липсва. Бялата течност, от която се гнуси приятеля ти е точно такъв секрет. (между другото няма от какво да го е гнус приятеля ти, но ако имаш бяло течение по принцип, със странен цвят, мирис - тогава може и да му е гадничко, но смятам, че нещата са си нормални). Не е задължително да изхвърляш нещо. Аз например на твоите години дори не се овлажнявах, камо ли да ми тече нещо. Ако гледаш порно сигурно си забелязала, как някой жени, докато свършват все едно направо пишкат. Това е т. нар скуирт, но много малко жени могат да свършат така, да не говорим, че много зависи и от опита и действията на партньора ти. Клиторен оргазъм вече си получавала, за вагинален не знам, но ако не си - изобщо не се притеснявай. Първо напълно е нормално е на тези години да не можеш, второ отново не всички жени могат да получат такъв оргазъм. Аз например съм получавала всичко на всичко 5 пъти с един единствен партньор, а като цяло секса е супер, просто зависи от много неща. Има жени, които могат да свършат по 5 пъти само на вечер. От доста места знам, че с годините нещата си идват на мястото.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a36368f2be
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: Номер 1.. забравих само да оточня че от начало го правим малко без презарватив и после си слага, но вчера се случи така че нямахме а и сека не продълйи много само около 1 или 2 мин. защото тъпите му авери звънаха и го чакаха доло а той е има оговорка да излезе с тях. Затова станахме измихме се и всеки си тръгна по пътя... а аз не пожелах да изляза с тях.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9d84e2a4a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Олеле БОЖЕ опази!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f6480e69e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторке, не е хубаво 16г. момиче да прави елементарни правописни грешки-уточня и уговорка се пише с у, а звъннаха с две н., и се пише долу, а не доло.
Сега на въпроса ти. За вагинален оргазъм не си достатъчно съзряла, с годините всичко ще си дойде на мястото. А ако говориш за скуирт( пръскам, бликам означава), той се получава само вагинално, чрез стимулиране на определена жлеза, която изхвърля течността, но го могат само малък процент жени. Клиторен оргазъм всяка жена е в състояние да изпита, докато вагинално при пенетрация( т. е. само при акта) могат не всички. Аз мога по много пъти на тек, но това се получава с половото съзряване, а мои приятелки така и до сега не са стигали до оргазъм, освен самосиндикално.
Ами това е, за друго не се сещам в момента.
Маги

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e25b44a918
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От номер 1 - явно доста ''най-обикновени неща'' не са ти наясно. Мъжът изпуска от време на време една прозрачна течност, в която има сперматозоиди. Дори и без да се изпразни в теб, ''благодарение'' на тази течност, шанса да забременееш е доста голям. Нали не искаш следващата ти тема да е ''Бременна на 15, какво да правя? ''?
И не искам да се заяждам, но преди да си мислиш, че си наясно със секса, по-добре се поинтересувай малко, защото ако стане някаква беля (нежелана бременност, болести) ще ревеш, ама сама ще си си виновна.
пс. Приятелят ти е еб*си тъпото лапе, да си прекъсне секса или подобието на секс, за да излезе с приятелите си. Друг път преди да почнете да правите каквото и да е, поне се Оточнявайте дали няма Оговорка с аверите му да го чакат долО :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a36368f2be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката: Мерси на всички за коментарите.
Към номер 6- Да на 16 съм и пиша неграмотно, защото от малка живея в друга държава, уча, пиша, говоря и чета повечето на чуждият език, а български говоря само в къщи, а за писането и четенето по-български е само и единсвено в интернет. ;]]

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9214b53677
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здавей момиче от Варна живеещо другаде :)Така като гледам никой не ти е отговорил на въпросите. Това което получаваш при маструбиране си е оргазам. Течноста която се изтрелва при оргазма ти не е урина. Този оргазам се казва squirt orgasm в интернет има доста информация за това. Процента на жените които го получават е малък, но изглежда ти си една от тези. Не е по силен от оргазма на другите жени но на някой мъже им харесва да виждат това. Относно това което остава по цлена на приятеля ти разбирасе е от теб. И името на това е бяло течение или можеби гъбички. За това най добре отиди на гинеколог за да разберът какво е и да ти предложат лечение. Относно вагиналния ти оргазам едва ли си го изпитвала но ще разбереш като го получиш :) (и да се похвалиш тук) :)По време на вагиналният оргазам е възможно също да имаш тови така наречен squirt оргазъм (за който понякога казват че това е нещо като женска яеколация)Относно бързото свършване на приятеля ти.... Трябва да порасне и да се научи да се сдържа (май много го възбуждаш) :)това което може да одължи секса ви е примерно малко алкохол преди това, но малко че ако е много може и да не стигнете до секс и да не го вдигне въобще. Другият вариянт е 10-15 мин. след като свърши да се опитате да правите отново секс. Той сигурно няма да има желание но ти си настоявай и си търси твоето, не го оставяй :)Това е от мен радвам се ако съм помогнал.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a36368f2be
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката: Към номер 9, мерси много за информацията, но от къде разбра че съм от варна? Интересно ми е такаче ако може ми отговори.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f6480e69e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 9, явно и ти като авторката се нуждаеш от малко пояснение относно скуирт-оргазма. Парауретралните жлези се намират в областта на G-точката близо до уретрата. Жлезите са снабдени с 30 на брой каналчета и при стимулация образуват секрет, който при изхвърлянето наподобява бликаща струя, оттам и името-скуирт. Получава се само ако парауретралните жлези са по-силно изразени т. е. при малък процент жени. Няма начин обаче да се получи при клиторна стимулация, просто е невъзможно. Това е разяснението ми относно скуирта.
Маги

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4d429833b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От номер 9 към номер 11
по принцип е така, всичко което казваш е така и го знам, трябва стимулация на Г точката, но рядко понякога е възможно само с клиторна стимулация както при момичето да се получи този оргазъм.

Към авторката
От къде разбрах че си от Варна ли?
:))))
Че в кой друг град ползват думата авер? :):)))

Поздрави
И пак да пишеш.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c2bdac4e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авер най-редовно я чувам от софиянци

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b14e2c07cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До № 11 - Маги, Маги, Маги... моля не бъди толкова категорична мила, относно това че скуирт оргазъм не може да се получи при клиторна стимулация! Напротив, аз съм от тези жени които го могат и то почти 100 процента при клиторна стимулация. Да, вярно е, че ми трябва повече време и то непрекъснато стимулиране на клитора, но оргазма си заслужава, повярвай ми, и колкото по дълго продължи стимулацията, толкова по мощен е оргазма и толкова повече са струите които се изливат от мен... Иначе за другото си абсолютно права, течността идва от парауретралните жлези :))))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 22544e44b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Евала на номер 7...!!! Аз съм мъж, на 37, изкефих се максимално- хем изчерпателно написано, хем казано, точно каквото трябва!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker